Bra kvalitét eller bara en rackarns otur?

Som ni kanske minns så berättade jag igår att jag hade införskaffat mig lite nya underkläder i lördags och därbland en snygg svart paljettbh. Jag använde den för första gången igår och den satt jättefint på. Verkligen snyggpassform. När jag senare på kvällen är mitt uppe i en rörelse som är helt normal med armarna så bara hör jag hur bh:n går av mitt i mellan kuporna så bh:n ramlar av mina bröst och hänger löst längs armarna. Jag blev så himla paff. Både jag och Marcus tittade på varandra. Hur ofta händer det att en bh går av på mitten liksom? Aldrig hänt mig innan i alla fall.
Så jag fick ju åka in till H&M idag och få bytt den här bh:n det var ju såklart inga konstigheter förutom att när jag skulle hämta min nya bh så fanns den inte i svart, i min storlek. Så jag fick nöja mig med en vit. I vilket fall så hade jag ju tänkt och köpa den vita men nu har jag ju liksom svarta trosor och vit bh. Jag ville ju ha hela settet. Så får väl köpa den svarta på internet när jag får min lön.








Kommentarer
Postat av: Towa

Hej :) kul att höra, ja svenska folket är väl lite väl finkänsliga och surar över mina svar i tv haha. Kul att man hittade hit till dig nu också

2008-11-10 @ 19:53:56
URL: http://www.towalindberg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0