Jag älskar serier

Här kommer serier som jag vill tipsa om. Drar lite kort vad dom handlar om för dom som inte vet :)

1. Gossip Girl

Gossip Girl handlar om en grupp till synes lyckliga ungdomar som bor i fabulösa lägenheter vid Upper East Side av New York.



2. The OC

OC (originaltitel: The O.C.) är en amerikansk dramaserie som gick mellan åren 2003 och 2007TV-kanalen Fox. Serien, som skapades av Josh Schwartz, handlar om en grupp ungdomar och deras familjer i Orange County, Kalifornien. Serien handlar mycket om att bara för att man har mycket pengar behöver inte livet vara bra.



3. Desperate housewives

Serien utspelar sig på den till synes fridfulla villagatan Wisteria Lane i den fiktiva staden Fairview. I centrum står de fyra vännerna Susan, Lynette, Bree och Gabrielle. Handlingen tar sin början med att deras gemensamma väninna Mary Alice plötsligt begår självmord, utan någon uppenbar anledning. De fyra kvarvarande kvinnornas försök att hitta lösningen på detta mysterium är den övergripande röda tråden under säsong 1. Detta sätter i sin tur igång ett antal sidohandlingar som snart involverar de flesta som bor på Wisteria Lane. Det visar sig att nästan alla bär på mörka hemligheter. Genom hela serien är den döda Mary Alice berättarröst och den enda med full insikt i allt som pågår i grannskapet.



4. Greys anatomy

Grey's Anatomy kretsar kring Dr. Meredith Grey (spelad av Ellen Pompeo), en läkarstuderande som gör sin allmäntjänstgöring på det fiktiva sjukhuset Seattle Grace Hospital i Seattle. Tittarna får följa Merediths och de andra AT-läkarnas liv och verksamhet vid sjukhuset, vilket betyder mycket jobb, stress, brist på tacksamhet, tid och sömn. Med allt jobb är det svårt att hinna med kärleken men många relationer uppstår på jobbet, vilket kanske inte är det bästa.



Eftersom jag inte tittar på svensk tv utan laddar ner alla program så ligger jag lika med dom i usa. det vill säga att jag just nu väntar på att nästa avsnitt ska sändas så jag kan tanka dom :)
Funderar själv på att börja titta på Sex and the city och Lipstick jungle. Har ju hört så gott om dom så det kanske är dags :D








Kommentarer
Postat av: Joanna.

sex and the city är bäst <333

2009-02-06 @ 18:55:15
URL: http://joannaelfvorn.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0