Vi vill ha sol, värme & bad

Åh jag har så mycket ilska inom mig! Igår var jag med Pia hela kvällen, vi hade jättemysigt tycker jag, satt och åt popcorn, drack dricka, skrev msn och bara snackade skit och bara flummade oss i cam :) Så himla glad att jag fått dig som vän Pia :)



Idag har jag vart och tränat med Charlotta. 3 timmar tog det med allt vi hade att prata om. Nu har vi även bokat in oss med en personlig tränare! Känns verkligen som vi lever lyxliv nu ;) hihi...
Självklart tog vi även en sväng om Kungsmässan. Hade också tänkte boka tidför i fyllning av Charlottas tatuering men det var stängt idag. Typiskt när man väl är där och kommer ihåg det.

Jag vill ha sol nu. Jag satt och kollade runt lite på olika bikinis förut. Här kommer några jag tycker är jättefina och som jag gärna hade velat ha på en brun sommarkropp.




Den här svarta bikinin blev jag helt kär i. Det är puch-up bh men ändå så ser det ut som en halterneck bikini och den hade roliga detaljer även mellan kuporna. När jag får min lön ska jag nog klicka hem denna. Helt underbar!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0