Nu är det sommar, nu är det sol...

Ellen klagar på att det är för varmt på deras altan!!!
Jag hade gett vad som helst för att ens få vara ute och njuta av solen och värmen när vi väl kan.
Jag har tyvärr jobbat hela helgen, och tjänat pengar som vilket i och för sig är bra, men inte fan tänker man så när alla andra är på väg till stranden för sol och bad? Åker ut på havet med båtarna, äter picknick och grillar på klipporna.

Jag är ledig på onsdag. Då ska det vara 13 grader och mulet igen...så himla typiskt!
Kan ju inte mer än hoppas på att vädernissarna har fel och solen och värmen trottsar alla dumma väderleksprognoser :D

Okej här skulle det vart en fin bild på solen men blogg.se vill inte lägga upp bilden så ni får klara er utan. De flesta vet ju förhoppningsvis hur solen ser ut ;)Igår jobbade jag till 19.30. Och det hände en sjukt läskig sak. Mina föräldrar hade vart uppe i vårt sommarhus i bohuslän och jag hade inte en aning om när dom skulle komma hem mer än att det förmodligen skulle bli på kvällen någon gång eftersom de var ute på havet och solade på dagen. Så när jag slutade halv 8 ringde min bror mig och frågade om inte jag kunde hämta upp han i Mölndal eftersom jag hade bil och ändå körde den vägen. Visst. Så när jag hämtat upp han och precis kör ut på motorvägen igen tar jag upp min mobil och ringer till mamma för att höra vart dom är någonstans. Hör bara mamma skratta sen tittar jag till vänster som man automatiskt gör när någon bil ligger i jämn takt med en själv och där i bilen bredvid sitter våra föräldrar. Det är stört!

Hur stor är sannolikheten att  det händer liksom? tänk om jag hade hamnat vid något rödljus i Mölndal? Då hade vi förmodligen inte sett varandra. haha jag tycker det är helt otroligt. Lämnar av min bror till min familj i sandsjöbacka och styr vidare hem mot Marcus.
Tillbrigar kvällen framför Filip och Fredrik som jag för övrigt avgudar! Älskar alla deras program. Så himla goa på något sätt. Man kommer ju aldrig kunna sära på dom. Dom två är ju ett med varandra liksom.

Idag var andra dagen i rad som jag vaknar runt 4-5 av att det är helt sjukt varmt i rummet av solen. Ändå hade vi fönstret öppet. Dags att byta till tunnare täcken snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0