Världens bästa pojkvän!

Jag har världens bästa pojkvän! Jag har fått reda på vad jag ska få i julklapp eller jag har redan fått min julklapp. Jag vet att det är tråkigt att jag fått den redan nu men han kunde inte hålla sig och fäör mig spelar det ingen roll, min lycka kommer hålla i flera månader av detta! Förresten hade jag ändå en tanke om vad det skulle bli. Han är inte så bra på att vara diskret och hemlighetsfull! hihi 
Anledningen till att jag fick den innan var att både jag och han vill använda den innan jul!

Jag har fått det som stod överst på min önskelista!

EN SYSTEMKAMERA!

Fattar ni? Hur underbar är han inte?
Måste också tacka min bästa killkompis "Spöket" som var med på kameran. Fick väskan och minneskortet av honom :D

tack så mycket! Ni är bäst!-

Godmorgon, sovit gott?

jag sov sådär i natt, vet inte varför.. Tittar jag ut genom fönstret så är det grått och trist, vilket är fel! här där jag bor så är det julmarknad/julskyltning och när jag va mindre var det alltid snö vid den här tiden & då fick jag alltid den första jul känslan, den finns inte idag..

mina planer är väldigt lätta idag:
- 17.10 grey´s repris, missade ju det i onsdags..
- 18.00 till mormor&morfar för traditionell gröt ätning :) mys!

ska försöka orka lägga upp bilder på vad jag köpte i belgien också! haha
Love, e

lördag kväll...

nu är klockan över 23.00 och jag tror det är dax för mig att sova, jag är väldans trött och inte särskilt glad, mer deprimerad.. så vi hörs imorgon!

Love, e


HEMMA!

nu är jag hemma efter 5 konstiga dagar i Belgien.. och visst kan jag berätta vad vi har gjort och så, detaljer dock struntar vi i eftersom vissa av mina klassisar tycker att det som hände i Belgien, stannar i Beligen. och då får jag ju givetvis hålla det med, och dessutom tror jag inte att ni kommer fatta så mycket heller ;) här kommer en sammanfattning..

Måndag
flyget blev försenat från göteborg, inte så oväntat men vi flög tillslut 12.20.. Vi landade i Bryssel ungefär efter 1 & en halv timme.. sen blev det tåg till staden Antwerpen.. så vi kom till skolan senare på eftermiddagen/kvällen, där belgien eleverna hade dukat upp mat och snacks.. och även slovenerna va där, tjeckerna kom några timmar efter oss.. vid 20.00 så åkte jag och Lisa med vår belg BEN..

Ja, jag kan ju inte säga att det va lyx direkt. det va kallt i hela huset, smalt och sunkigt.. toaletten vid vårt rum hade INGET LÅS och skulle man göra nummer 2, (bajsa) skulle man få gå ner, så vi tog tillfället att bajsa på andra ställen om ni undra ;)

Tisdag
skolan började 8.25 så tidigt blev det.. vi hade tur och blev skjutsade varje dag till skillnad från andra som fick ta buss eller cykla! hela denna dagen var vi i våra projektsgrupper och alla var ensamma från sitt eget land typ.. JOBBIGT! denna dag var jätte jobbig, alla ville hem och jag va lipfärdig hela tiden! i skolan va vi inlåsta bakom galler på skolgården och det var hemskt!

på kvällen drog alla till en pub, POOL PLANET. vi svenskar höll ihop och hade hur kul som helst ihop! vi tyckte det va lite extra roligt då vi själva kan köpa alkoholen där, man behöver endast vara 16! så vi drack lite och va goa och glada. egentligen kan jag bara säga två namn åt den kvällen, två personer som va helt galna och sjukt roliga: EMMA J & JONATHAN! hahahahaha. kvällen slutade i min och lisas säng runt kl.01.30 (skulle ju trots allt till skolan)

Onsdag
Vi samlades i Antwerpen där vissa grupper skulle redovisa sina porjekt, även min grupp. gick bra och efter det va jag väldigt lättad! :) sedan åt vi på resturang och en fet pizza blev det! det var den rejälaste måltiden sedan måndag morgon! och gissa om jag va hungrig? resten av dagen fick vi själva gå runt och kika i affärer och staden..

när vi kom hem på eftermiddag gick jag och lisa och lade oss i två timmar! efter det blev vi helt ut mobbade av familjen vi bodde hos! dom typ gjorde narr av oss och undrade om vi alltid sov och varför vi va så trötta!!!! runt 20.00 drog vi för att spela bowling med alla..

Torsdag
vi åkte till Bryssel, för att besöka europa parlamentet. det är kul att ha fått se det tycker jag :) övrigt där inne och s va as tråkigt då resten av grupperna skulle presentera sina projekt! sedan hade vi två timmar till att hinna äta vart vi ville och kolal runt..

detta var ju sista kvällen och den spenderades återigen på Pool Planet. denna kväll hade nästan hela svensk gänget bestämt sig för att dricka coca-cola och inget annat! detta skedde dock inte, kanske 4 st höll vad dem lovade.. haha. och jag tror aldrig att jag har skrattat så mycket som under denna kväll. jag, susanna och jonathan hade ett helt sjukt roligt och mycket intressanta konversationer vi hade! hahahahah.

Fredag
alla vaknade upp med ett leénde denna dagen..
vi samlades på våra lärares hotell tidigt och sedan gick vi till McDonalds för att äta frukost! resten av dagen chillade vi runt i stan och kollade i alla affärare.. jag har även köpt lite, får visa när jag orkar :) tidigt på eftermiddagen tog vi tåget till flygplatsen och satt där två timmar innan flyget flög 19.00.. va hemma redan halv nio.. en halvtimme tidigare än beräknat :) Mamma hämtade mig, Linnéa och Mimmi. men även Jakob stod där!

Måste säga att det har varit en rolig resa när jag har fått vara ihop med mina klasskompisar, jag tycker så sjukt mycket om er! dock är det alltid skönt att komma hem och sova i sin egen säng :)

bilder kommer när jag fått alla, typ måndag!
Love, e

Jobba jobba jobba

Nu ska jag strax dra min iväg till jobbet. Ska jobba hela helgen så blir nog tyvärr inte mycket bloggande för min del förens på Söndag kväll men då är det ju tur at Ellen kommer hem idag!
 Hoppas att ni har en bra helg allihopa!Här är min snygging på jobbet! Grr..
Han klagade igår på att jag aldrig skriver något om honom på bloggen så tänkte att nu fick jag väl ta och göra det då;)
Så här är bilden.
Visst är han snygg? :)


Förnedrande

Det finns inga ord. Ni fattar när ni läser!

Älskade Akrylnaglar


Fick en jättesöt kommentar av en tjej här på bloggen som var nyfiken på mina akrylnaglar vad det kostar osv. så tänkte att jag drar en liten "nagellektion" här och så får vi hoppas att du får svar på alla frågor.


Det finns många sätt att göra lösnaglar på och det som flest tjejer använder sig av är vanliga hederliga tippar som man köper bland annat från märket depend och limmar på med ett speciellt nagellim. Nackdelen med de naglarna är att dom är så tunna att dom lätt spricker efter ett tag eller helt enkelt ramlar av men även att limmet inte är bra för naglarna och därför rekommenderar företagen inte att man ska ha naglarna på mer än 10dagar i sträck för att naglarna ska få luft och inte ruttna.


Sen finns det ett lite mer avancerat sätt att göra liknande akrylnaglar hemma. Jag och min kompis var självklart tvungna att testa en gång. Det blev en gång och aldrig mer kan jag säga. Jag var fruktansvärt besviken på resultatet. Man skulle först limma på en tipp och därefter flera lager med ett slags akrylliknande gel som skulle torka och bli ett tjockare lager på nageln. Nackdelen med det var att varje lager av denna gelé tog ungefär en timma att torka och ni kan själva tänka er hur jobbigt detta blev med tanke på att man skulle ha ungefär 3-4 lager.


Då har vi kommit fram till att vill man ha naglar som håller i mer än tio dagar ska man vända sig till ett proffs. Beroende på hur långa naglar man har så sätter man först på en tipp, (om du inte har långa naglar själv) sedan bestämmer man hur långa naglar man vill ha och så klipps tipparna. Jag brukar inte ha mer än 3-4mm längre än från fingertoppen, det brukar vara lagom längd och dom ser oftast längre ut. Sen vill jag ha franska naglar (vit kant där fram på nageln, man kan även ha glitter om man önskar eller bara en genomskinligfärg som ser naturlig ut). Då börjar man med att lägga en vit kant där fram med akryl och sedan lägger man på en genomskinlig lite rosa aktiga akryl som gör att det ser naturligt ut ovanpå och på resten av nageln. Efter det så ska det filas till så det blir den form som man vill ha. Jag gillar när dom är ganska raka där fram, absolut inte runda. Och tillslut så får man välja ett lack som man vill ha ovanpå nageln. Brukar ha ett genomskinligt men har även haft något med lite rosa glitter i någon gång. Sist satte jag också på två diamanter på två utav mina naglar som en snygg detalj.


 Jag gör min naglar på ett ställe i Göteborg som heter Nailteam, det ligger tio minuter från centralstationen. Precis vägg i vägg med Lagerhaus, Nk om ni vet vart det ligger annars finns det en vägbeskrivning på deras hemsida (Östra hamngatan 50B). Det som jag tycker är bra med Nailteam är att det är en stor sal där det sitter cirka 10 stycken nagelspecialister åt gången och gör naglar. Det vill säga att man lätt får tid och slipper boka flera veckor i förväg.


Hur länge naglarna håller beror helt på hur man sköter dom men även längd. Ju längre nageln blir desto tyngre blir den. Och i takt med att din nagel växer så blir nagel tyngre och tyngre ute på tippen och om den då är för lång så kommer den till slut att släppa upp i fästet på nageln. Om du då vill ha jättelånga naglar måste du fila ner dom varje vecka för att dom ska hålla, alternativt göra återbesök ofta. Jag brukar gå på återbesök ungefär var 4:de vecka. De rekommenderar att man ska gå var tredje för bästa resultat. Nu när jag skulle ta av mina naglar så hade jag haft dom i 6 veckor och dom hade fortfarande inte släppt och var svåra att få av men man såg ju uppe i kanten att jag hade en stor utväxt.


Priset, jag vet flera vänner som gör sina naglar i Kungsbacka och där ligger priset runt 800-900kr på varje salong som gör. Detta är nypris och inte för ett återbesök. Här kommer ytterligare en fördel med Nailteam. Nailteam har också utbildningar av naglar på sin skola och som ni förstår så måste man ju börja och göra naglar någon gång och därför kan man gå till en som precis har utbildat sig och göra om man vill, det är billigast det kanske inte blir bästa resultatet men jag tro inte det blir dåligt heller. På Nailteam har dom fyra olika prisgrupper och alla beror på hur länge specialisten har jobbat och övat. Jag har gått hon en som heter Sandra, hon ligger i prisgruppen Therapist. Jag tycker hon är superduktig och fattar inte vad det är som skulle kunna bli bättre när man ska lägga 1100kr på det som nästan är dubbelt så dyrt.


Så priserna på naglarna där ligger på;


Trainee - 495kr

Therapist - 695kr

Master - 895kr

Elite - 1095kr


När man sedan ska på återbesök varierar priserna beroende på hur mycket jobb det är med naglarna, alltså hur mycket som har växt och så. När jag har gått har jag fått göra ett stort återbesök, delvis för att jag slog av en nagel på jobbet innan och så har jag ju valt att vänta lite längre än tre veckor med att gå tillbaka. Dels för att jag inte har haft ekonomin för att gå var tredje vecka.


Vanligt återbesök kostar;


Trainee - 300kr

Therapist - 395kr

Master - 495kr

Elite - 550kr


Stort återbesök kostar;


Trainee - 450kr

Therapist - 525kr

Master - 595kr

Elite - 675kr


Jag tror och hoppas att jag har fått ner all min kunskap om naglar här, och det finns säkert hur mycket information som helst att tillgå men tror att detta är det som förklarar helheten i vilket fall.


Lycka till!

Par i rosetterHittade en tjej som driver ett UF företag med skolan som heter HA.LI.KA.
Tycker att dessa två plaggen var supersöta.
Varje plagg är unikt eftersom de syr kläderna för hand.
Kjolen finns i flera olika färger men klänningen finns än så länge bara i Champagne.
Jag längtar till jul

Nu har jag äntligen börjat få lite julkänsla, har förresten redan att upp min adventsljusstake. Jag vet att det är lite tidigt men jag har köpt en ny i år och tyckte att jag lika gärna kunde sätta upp den istället för att det skulle stå på golvet i en vecka.
Just nu längtar jag faktiskt tills en vecka innan jul, för i år har jag bestämt mig för att göra massa gott julgodis!
Satt och tittade i tidningen Allt om mat förut och såg så många goda recept att jag egentligen hade velat testa dom nu direkt. Men det är fusk så det tänker jag inte göra. Får frossa på julafton istället!Nu ska jag iväg på min lillasysters julfest i skolan. Hoppas att ni har en trevlig kväll!

Självkänsla

Precis när jag hade skrivit klart detta inlägg och sitter och tittar runt bland andra bloggar som jag brukar läsa så ser jag att Blondinbella precis har skrivit ett inlägg som handlar delvis om samma sak. Nåväl jag försöker inte på något sätt härma henne eller efterlikna henne om ni skulle få för er att jag vill det.

Det hela började för några veckor sedan när jag satt och såg på ett program av Lyxfällan. I programmet så handlade det om en kvinna som drev en skobutik. Kvinnan hade problemet att hon inte kunde med att sätta ner priset på skorna och tänkte hela tiden att de kanske säljs vid ett senare tillfälle och tog hela tiden in mer och mer skor. Tillslut hade det gått så långt att hon hade ett lager med skor till ett värde av 700 000 kr och den dagliga inkomsten i butiken var ungefär 1000 kr. Man behöver inte vara Einstein för att fatta att butiken inte går runt. I och med att butiken gick så dåligt och hon drog på sig mer och mer skulder eftersom hon inte hade råd med räkningarna kunde hon heller inte ta ut någon exakt månadslön utan tog lite då och då när hon behövde. Hon kunde ju såklart inte ha någon anställd vilket betydde att kvinnan fick jobba hela tiden året runt. Tror att hon inte hade haft semester på 15år. Ni fattar. Helt otroligt hur människan överlever. Då kommer vi till ordet i rubriken nämligen självkänsla. En utav anledningarna till att butiken gick så dåligt var att Kvinnan i fråga inte trodde på sig själv. Hon hade inte den minsta tillstymmelse till självkänsla.
NU, hon fick gå och prata med coachen Mia Törnblom som är känd för att ha gett ut två böcker om just självkänsla. Hon reser även runt i landet och föreläser och har personliga coachingmöten.

Här fastnade jag, har inte tidigare sett så mycket av Mia men jag blev helt fäst, allt hon sa stämde. Det kändes liksom helrätt. Därför började jag läsa hennes böcker och ör nu inne på anda boken som heter mera självkänsla. Måste säga att jag tycker att Mia är en helt fantastisk människa, så klok. Hon verkar ha ett så harmoniskt och härligt liv att man blir avundsjuk. Det bästa är att hon i sina böcker beskriver precis i detalj hur hon har gått tillväga för att bli den människan hon är idag, 10 år senare än den tiden då hon missbrukade knark och hade förlorat alla sina vänner.
Jag lyssnar på Mias böcker via min ipod, jag blir helt fast. Det finns ingen som kan få kontakt med mig när jag är inne i boken. Det är helt otroligt. Vill varmt rekommendera er att läsa den. Har även sagt till min pojkvän Marcus att läsa den. Han är såklart lite skeptisk men den är bra för både killar och tjejer. Kön spelar ingen roll. Tror att varenda individ skulle behöva lite mer självkänsla!

När hon i böckerna berättar om hur hon har gått tillväga så får man också ta del av övningarna som hon har på sina föreläsningar och coachingmöten. En utav övningarna kallar hon för "jag är bra boken", i den ska man lista tre rubriker;

1. Bra
2. Tack
3. Hjälp

Under rubriken BRA ska man skriva tre bra saker som man har tyckte vart bra med sig själv under dagen. Det ska dock helst inte vara i stil med "idag var jag bra för att jag städade" Utan mer saker som har med din personlighet att göra t.ex. "bra att jag vågade be om hjälp när jag inte förstod" Tycker att det verkar vara jobbigt till en början men jag ska ge det en chans. Hon ger fler exempel på saker i sin bok som man kan låna tills man inte kommer på något. Och det gör inget om man skriver samma sak flera dagar i rad.

Under rubriken TACK ska man lära sig att vara glad för de saker som man har fått äran att ha. T.ex. "tack för att jag har en så fin pojkvän" eller "tack för att jag har ett bra jobb"

Under rubriken HJÄLP så ska man då lära sig att be om hjälp som ni kanske förstod på rubriken. När Mia pratar om den här rubriken så säger hon att det krävs en hel del självkänsla för att ta sig mod att faktiskt be om hjälp med t.ex. saker som man inte klarar av eller förstår. Hon säger att hennes små böner eller hjälp meningar oftast består av "HJÄLP för i helvete" Det räcker. Jag skrattar lika mycket varje gång hon säger det, det låter så dramatiskt men Hjälp för i helvete. Haha Skämt åt sido.

Jag ska faktiskt börja göra några utav hennes övningar steg för steg, tror att det kan vara bra att få lite mera självkänsla och det är ju alltid värt ett försök. Frågan är bara vad jag ska skriva i min "jag är bra bok" ikväll. Det tål att tänkas på. Måste tillägga att jag tror att man kan läsa hennes böcker flera gånger om utan att tröttna, tror att man tolkar sakerna olika från gång till gång. Det blir så mycket information att ta in samtidigt så att du därför uppfattar en annan sak tydligare andra gången.

Nu kände jag att detta blev värsta novellen men hoppas att det gav er något eller att ni åtminstonde vill läsa böckerna ;)
Va´ lite glad för fan!

Nu är jag hemma igen efter en lång men trevlig dag.
Först skulle jag ju tränat med en vän? imorse men sedan sa hon helt plötsligt igår att vi skulle skita i det så försökte jag hitta någon annan att träna med men ingen kunde. Blev besviken när jag fick höra att hon hade tränat iallafall.

Idag när jag tog bussen in till Kungsbacka slog det mig att majoriteten av alla busschaufförer är sura.
Varför är min fråga?
Jag klev på bussen och självklart säger man Hej liksom? Så fick jag inget svar, sura gubbjävel! Jag vet att han är svensk så han kan liksom inte skylla på att han inte förstod vad jag sa. Och han kan inte ha en dålig dag idag igen förhan svarar aldrig när man säger hej. Sen skulle jag ju betala resan och det enda han kunde säga var "3". Jag stod kvar och väntade på en fortsättning, 3 vad liksom? Men inget svar kom, jag skulle alltså betala 3kr. Blev så förvånad och var så nära på att säga : "jasså du kan prata? trodde du var stum eftersom du inte svarar när man säger hej men du kanske bara är en oförskämd gubbe". Jag önskar verkligen att jag hade sagt det, hade vart roligt att se hans min. Men jag förstår att det måste vara fruktansvärt jobbigt att behöva stanna för att ta upp människor på nästan varjehållplats men eftersom det är syftet med att köra buss så kanske man ska fundera på att byta yrke respektive förtidspensionera sig. Tror inte det finns någon som vill jobba med en sån människa. Det hade i alla fall inte jag velat göra!Såhär ska en busschaufför se ut!
Saknar dig propEllen!

Det ÄR faktiskt jobbigt att Ellen inte är hemma, för nu har jag ju allt ansvar på mig att ni läsare ska ha något nytt inlägg ett par gånger om dagen, När hon är hemma och jag ska iväg så löser ju det sig självmant. Jaja

Nu ska jag snabbt göra iordning mig och städa lite här, ska nämligen in till stan vid 1 och äta lunch med mina kära pojkvän. Det var ett tag sedan nu faktiskt. Efteråt ska jag gymma med min vän Amanda som slutar jobba vid halv 4. Skulle egentligen gymmat imorse men min vän bangade! Ajabaja!
Dagens fundering..

Vart går egentligen gränsen för bantning? Jag menar det finns ju flera sätt att gå ner i vikt som just är huvudsaken med att banta. Men vad kallar man egentligen bantning? När man säger att man ska "äta rätt" så är ju det egentligen ett slags sätt att banta. Men ordet banta låter så radikalt och hemskt på något sätt så jag tror att folk undviker att använda det eftersom det låter bättre att bara säga att man ska äta rätt och träna?


Sen finns det en sak som jag själv funderar på att göra, det är att ta en måltidsersättning om dagen, naturdiet har en smoothie som är god och ersätter till exempel en lunch. Man dricker den istället för att äta lunch och så får man ändå i sig alla vitaminer, mineraler, fibrer, kolhydrater och fetter som kroppen behöver. Min kompis och hennes mamma har provat liknande produkter och minskat en del i vikt. Jag vill inte gå ner mycket men ett par kilo hade inte skadat och eftersom jag tränar samtidigt så tror jag detta är en bra metod. Kan ju testa en vecka och se vad det ger för resultat.


När man söker på ordet bantning på Wikipedia så får man denna förklaring:


Bantning
är ett samlingsbegrepp för olika sätt att ändra sin livsföring, med målsättningen att minska sin kroppsvikt eller sin andel kroppsfett.

Ordet har sitt ursprung från en man vid namn William Banting. Han levde 1797-1878 i London och hade stora problem med sin övervikt. När han pensionerades slutade han äta socker och stärkelserik mat, detta ledde till att han gick ner i vikt. Han gav senare ut en bok som hette Letter on Corpulence Addressed to the Public där han presenterade sin metod, the Banting method, som senare kom att användas som ett verb med betydelsen att minska sin vikt.

Bantning går ut på att förbruka mer energi än man tar in genom mat. Detta kan göras på många olika sätt.


Idag är jag sen

Vaknade faktiskt 12.18 idag av att jag fått ett sms. Det var verkligen skönt att sova ut. Kändes sm att jag behövde det.
Så nu sitter jag här framför datorn, har läst lite olika bloggar som en start på dagen, även fixat iordning mig och så.
Har precis hängt upp tvätten för mamma och nu ringde hon mig och bad mig stryka lite grann för hon är också halvsjuk. Jag tycker att jag kan ställa upp på det, det är inte rättvist att hon ska göra allt skitjobb. Ellerhur?
Så nu ska jag gå och stryka så får jag tacos ikväll:D
Måste bara visa

Min supergulliga lillasyster är en ängel.
Jag hade namnsdag i lördags och idag så hade hon vart med pappa på blomaffären och köpt en bukett till mig.
Hon hade stått i affären och pekat ut blommorna alldeles själv. Så himla söt. Hon är bara 6år för er som undrar.
Sen har hon precis lärt sig skriva också så hon hade köpt ett kort till och skrivit helt själv.

Dags att krypa i säng. Sov så gott allihopa!
Spets i all ära

Jag är sugen på att skaffa lite nya underkläder. Visst ser underkläderna alltid så snygga ut på alla modeller. Sitter perfekt. Här är några jag gärna sklle vilja se i min lite tråkiga troslåda i vinter.


Hört på stan

Idag när jag och mamma åkte in för att handla mat till middagen, Ceasarsallad blev det förresten, så hörde vi nog världens roligaste kommentarer.

Två tonåringar i min ålder (19) sitter och äter glass i ett glasscafé när den ena tjejen säger till den andra:

tjej1: Åh vet du var, min mamma och hennes nye kille firar TVÅ månader idag och han kan inte ens vara med henne.
tjej2: NEJ! menar du verkligen det?!?


Jag och mamma tittar på varandra för att se om vi har hört rätt och brister ut i asgarv.
Herregud hennes mamma måste vara över 40år minst och två månader är väl inget speciellt att fira. Vilken katastrof typ. Haha ja det kommer jag ha skoj åt länge!

Ständiga jagandet på det perfekta nyåret

Så då var det dags igen, i takt med att julafton närmar sig så närmar sig också Nyårsafton.
Ja just det, då man vill att allt ska vara perfekt. Man ska ha  roligt hela kvällen, god mat, fina raketer, trevliga vänner, snö&kallt, champagne och såklart en fin nyårsblåsa så att man kan stå och frysa häcken av sig i cirka en timme medans det nya året inbringas. Det hör till och det är inte något som någon tjej någonsin kommer att ändra på.
Som ordspråket lyder, "vill man vara fin, får man lida pin"
Jag har börjat kika runt lite redan nu efter möjliga klädval kvällen till ära.
Här är två klänningar som jag har kikat in, för visst ska man ha svart?
Nyaste modet?Jag ka inte ens sätta fingret på vad jag ska säga om det här.
Rea på Nelly.com


Lunchdags

Nu är det dags för mig att laga lite lunch. Ska se vad vi har för gott hemma idag.
Pannkakor hade vart gott men det orkar jag inte laga.
Funderar på om jag ska ta det till kvällsmat istället:)Min vise vän Fredrik sa...

"Ta aldrig någon för givet.
Ha alla dina vänner nära ditt hjärta,
för du kanske vaknar en dag och upptäcker att
du förlorat en diamant när du var för upptagen att samla på stenar.
Det är bättre att ha få diamanter än många stenar. "


Tips

Hittade två söta klänningar på stylebystars när jag slösurfade runt lite. Tyckte att dessa två var extra söta, de kostar 200kr styck och man kan använda dem till både vardags och fest. Ett kanontips.
Tomten närmar sig med stora steg

Nu har jag precis suttit och ändrat tillbaka till den gamla designen, förlåt Ellen.
Anledningen är att jag tyckte att det rosa såg så himla kallt ut. Detta kändes lite varmare på något sätt. Lovar att Ellen ska få in lite rosa i det trots allt. Hoppas att ni gillar det.

Tänk att det bara är en månad kvar till julafton. Jag tycker att jag är tidig med att köpa julklappar, har i och för sig bara börjat, men i vanliga fall är jag ute 1-2 veckor innan. Jag har som mål att vara klar några dagar innan så jag slipper stress köpa några klappar. Då är det precis som att man tar det bästa man kan hitta. Och tänk vad utplockat det kommer vaa dagarna före. Så när alla springer runt i affärerna på lilla julafton kan jag stanna hemma och mysa med min familj. Kanske ta en lunch med min stackars älskling som måste jobba. Haha ser nästa fram emot att se alla stressa runt med massa påsar i händerna, thihi.För ett år sen så var jag på väg upp till affären för att köpa fika. Jag satt för första gången själv i bilen och körde. Jag tog nämligen körkort kl 10 lördagen den 24 november :)
Känslan att köra själv för första gången går inte att beskriva. Det sitter liksom ingen bredvid som man kan fråga om det är något man skulle undra. Läskigt var det, men en stor befrielse!

Sjukstugan

Godmorgon allihopa!
Hoppas att ni är pigga och glada, själv sitter jag här som ett ufo framför skärmen. Är verkligen jättetrött, hade lite svårt att somna i natt. Till detta hör att jag är förkyld och har feber och tror även att jag håller på att få urinvägsinfektion....IGEN!
Jag orkar verkligen inte det, hoppas att det bara är ett falskt alarm. Kan i och för sig förstå det eftersom jag måste gå ut varje natt och kissa när jag sover hos Marcus, och det är ju inte direkt varmt ute om nätterna just nu.
Undra förresten om Ellen har kommit fram till Belgien nu?
Hon verkade ha redig ångest för den här resan, men jag tror att det går kalasbra.
Nu ska jag gå och kurera mig med lite ipren och en varm kopp te :)

imorgon åker jag till ett snöigt Belgien!

Jakob åkte för en timme sedan och jag har precis packat klart.. imorgon åker jag som sagt till Belgien och till staden Antwerpen! Vår klass är med i ett projekt som heter Eurolinks och vi är fyra länder.. Sverige, Belgien, Tjeckien och Slovenien.. i våras va halva min klass iväg i Tjeckien och några mådde så dåligt där nere att dem ringde hem och grät! och i september tror jag det va så va några från de övriga länderna här hos oss. jag hade då en sloven som heter Nika, hon va snäll och söt men följde mig som en svans!!!!! as jobbigt, så jag tyckte de fem dagarna hon bodde här va pest och pina! nu ska vi åka resten av klassen, bo hemma hos någon belg i 5 DAGAR!

jag som har lite svårt för dessa människor är väldigt "nervös" och "rädd".. som tur är har jag min vän Lisa som jag ska bo med hos Ben, en belg.. han ser ut som Mr. Bean och är ganska rolig och ruskigt duktig på engelska, och det är väl tur.. synd bara att han har fööööör mycket självförtroende och verkligen tror att han är bäst och ljuger som bara den!

har ni tur kanske ni få se lite bilder från resan på lördag, men tills dess tar cecilia över bloggen och det kommer ju gå kanon tror jag! :)

kanske slänger in ett inlägg imorgon bitti om jag orkar och hinner..
annars får ni ha det toppen och sköt om er!

Love, e


Min helg

Hoppas att ni har haft en underbar helg precis som jag. Som jag berättade så började jag jobba på Liseberg i fredags igen. Det var roligt att se alla igen.
Och herregud vad man kände sig som en nybörjare, visst så siter sakerna i ryggmärjen men man var ju lite virrig i början. Det var ju trots att ett par veckor sedan man jobbade.

I fredags jobbade jag sent och efteråt mötte jag upp några kompisar på stan för att gå ut på ett planerat ställe men jag måste nog hålla med Fredrik om hans klockrena kommentar efter kvällens slut,
"När man lyckas att få en organiserad utekväll att bli mer ooragniserad än en oorganiserad utekväll då är det fan illa!"
Haha och det värsta är att det stämmer. Dom hade bestämt ett ställe där dom skulle förfesta och sedan ett ställe att dra vidare till efteråt. men ju mer klockan blev och ju mer onyktra folket blev så öändrades viljorna radikalt, folk hade inte lust att betala inträde vissa hade hört att det skulle vara dålig musik där etc etc. Jag tror att det oftast blir så när man är ute och förfestar och är så många som vi trots allt var, 10stycken typ. Det bästa hade nog vart och förfesta hemma hos någon och sedan bestämma ett ställe som man åker till när det är dags och så blir det inget tjöt. Så det slutade med att alla skilldes åt och åkte åt olika håll direkt etfer förfesten kl 12. Haha jag var nykter och trött så mig gjorde det egentligen inget.

Igår lördag så jobbade jag bara till halv 9. Det är rätt skönt för då hinnerman att göra något efter. Så direkt efter jobbet åkte jag hem till Marcus där han hade fixat en mysig badkväll med min bästa vän och hennes kille och även spöket. Marcus har nämligen en vedeldad badtunna på sin tomt. Den är hur mysig som helst att bada i. 38grader var det när jag och Cissi klev upp efter 2 timmar. Killarna var galna, sprang upp och hoppade på studsmattan och rulla sig i snön, usch och fy vad kallt. haha. Efter badet åkte vi in till Kungsbacka och åt pizza. Mums.

Ja detta var min helg, vad har ni gjort för roligt? Idag funderar jag förresten på att åka in och gå på Liseberg med några vänner. Får se hur det blir :)


Hoppas hoppas hoppas!

Vi kanske äntligen har en chans att få en bra design på den här bloggen trots allt. Kom in på Miltons blogg och fick syn på att man kan tävla om en gratis design där fram till klockan 3 idag!
Så passa på att tävla. Här är länken http://miltonvestin.blogg.se/category/tavla.html
Självklart så hppas vi ju att det är vi som vinner :D

angående kommentarer, igen ?

Någon frågar oss varför vi har så att vi måste godkänna kommentarerna innan de publiceras.. ni kan inte fråga mig om detta, det får ni fråga Cecilia! Det var hon som fixade bloggen från början, så jag har inte ändrat några inställningar i bloggen!

Love, e


2 dagar kvar, neeeeeeej!

nu ligger jag här i min säng och har skit tråkigt.. jakob är över hos min granne för att säga hej och snacka lite, och dem frågade inte om jag ville hänga med nej. så nu är jag fett jävla sur och det ska gudarna veta! hhhhaaaaaaappppppppppp, och mat har ingen i hemmet börjat med heller så svälter göra jag också! :(

och inte går det trösta med att jag åker om två dagar.. Belgien på måndag och jag som har svårt med nytt folk med andra vanor har riktig skräck över att bo hos någon främmande tills på fredag! tur jag har min vän Lisa med mig. Skulle det vara några problem så kan jag alltid gråta inför henne, det har jag gjort förr! hon kan hantera mig ;D och det är ju ganska bra inför en sånhär resa! HAHAH. mer om resan imorgon..

och det här är min söta vän Lisa :)


Love, e

min helg

japp, ni som läst bloggen förut vet att jag är hemsk när det kommer till att blogga på helger.. på helgerna är det enda tillfället då jag får träffa Jakob så jag vill utnyttja det :)

min fredag kommer se lugn ut antagligen.. om en timme ska jag åka hem till jakob, så jag är väl där ungefär sex eller nått :) blir lite väntan på buss och så.. ikväll ska jag och jakob passa cecilia och jakobs lillasyster Julia.. då deras föräldrar, mina föräldrar och ett annat par ska ut på On-Stage i stan :)

på lördag ska jag och jakob åka hem till mig, eftersom jag ska jobba på kvällen och så vill jag vara hemma och packa lite och så.. åker till Belgien med halva min klass på måndag till fredag!

söndag blir nog lugn, ska försöka få med mig J på basket ;) haha, jag har lyckats innan!

vad ska ni göra ihelgen?

Love, e

Det finns inga ord

En sak som alla kanske inte vet är att jag under en lång tid har haft akrylnaglar med fransk manikyr, det innebär alltså att jag har en "lösnagel" med vitt längst fram och resten i en rosa nyans så att det ska se ut som din egna nagel.
Naglarna är byggda i plast (akryl) och är därför lite tjockare än en vanlig nagel och mycket hållbarare.
Men i takt med att dessa naglar växer och man gör om dom så är det ganska självklart att också mina egna naglar också växt. Nu har jag haft dom så länge att mina egna naglar under är lika långa, men det värsta utav allt är att jag inte får ha naglar som är mer än 3mm långa när jag jobbar, det vill säga att jag måste ta av mina franska naglar och klippa ner mina egna... idag!
Jag börjar ju jobba i eftermiddag! Så nu sitter jag här med världens klump i magen, jag vill inte ta av dom. Gillar dom så himla mycket, det spelar ingen roll hur ofräsch man ser ut för naglarna gör att man ser mycket fräschare ut, kanske svårt att föreställa sig men så är det faktiskt. Man känner sig fin helt enkelt.
Först tänkte jag att jag kunde måla mina egna naglar i franskt så ser det ju nästan likadant ut men nej, glömde den lilla detaljen att vi inte heller får ha nagellack! åhhh...ångest here i come!
Det får helt enkelt bli så att jag gör om dom om en månad när jag slutat jobba där och så får jag väl använda lösnaglar mellan varven.VILL INTE!!!

Ser förresten ut som att jag ska desikera någon eller något.
snabbinlägg..

Godmorgon..
börjar 9.45 idag så hinner skriva lite snabbt innan jag ska kila iväg, kanske inte hinner i eftermiddag.. på schemat idag står matte först, vilket är chill för vår lärare är vääääldigt chill ;D och efter det lunch.. sen har vi egentligen UF men vi ska ha simning med idrotten istället.. vi ska ha isvaksövning.. hatar att simma med klassen och så, inte för att jag är rädd för att skämma ut mig själv för det kan man inte göra i vår klass! men mer att jag är en riktig blekfis och då HATAR jag att visa mig i bikini.. nåväl, går väl snabbt :) alla är väl lika bleka! HAHA

jag vaknade upp till det här :) myssss!


och såhär ser jag ut idag :)

svart linne, Lager 157
svart tröja, Peak
jeans, Replay
+ svarta uggs, Replay

Love, e

Myspys i kallavinterkvällar

Jag är sugen på att skaffa mig en ny mysdress. Kan bara inte bestämma mig för vilken jag vill ha. Har 3 alternativ!
Såklart så skiljer sig priset lite men alla tre ligger mellan 1000-2000kr och jag tycker egentligen att det är VÄLDIGT dyrt för en mysdress men samtidigt så kommer man att använda den länge och mycket.

ALTERNATIV 1Denna kommer från Juicy Couture och hela settet kostar 1749kr.

ALTERNATIV 2Den här är jag mest kär i, kanske mest för att jag verkligen tycker att färgen är så himla härlig. Och så sött med den lilla rosetten som en detalj. Den är dock mycket dyrare och kostar 2276kr och det tycker inte jag är rimligt.

ALTERNATIV 3Den här är från Miss Sixty och kostar  998kr men gillar dock denna minst. Tycker den ser lite för slapp ut på något sätt.


Är jag kräsen? Vilken hade ni valt?
Bra intiativ!

Klickade mig nyss in på Nelly.com för att se om jag hittade en liknande klänning som den på H&M, när jag får up hemsidan möts jag av en positiv överraskning.
De har fixsat en julklappsshop där man kan kolla i olika kategorier för både honom och henne och få julklappstips.
Det bästa är att allt man beställer kommer hemskickat på posten färdiginslagit inom bara 48H.
Visst låter det fantastiskt?Dagens...

Humör: Kalas, idag har jag vart på toppenhumör.
Gjort: vart med Marcus, vi har gjort så roliga saker som tvättat bilen och sen spelat tv-spel:)
Planer: Tror att jag ska börja se på One Tree Hill
Ser på: datorskärmen
Lyssnar på: Tv:n
Läser: Bloggar och mitt egna inlägg
Dricker: Inget förutom mitt saliv
Äter: inget alls
Bästa: Det har vart en bra dag.
Sämsta: att min klänning är så rackarns dyr!
Väder: soligt hela dagenEtt herrans liv

Det var värst vilken rabbalder det blev om det här med anonyma inlägg känner jag.
Egentligen spelar det ingen roll utan är bara roligt och veta vad man har för läsare.
Likaväl som du är intresserad av oss så är vi intresserade av dig :)
Nu lämnar vi det bakom oss och blickar framåt!

Så...idag så satt jag och kollade runt lite på olika hemsidor och fick syn på en så underbar klänning från H&M, det är säkert inte bara jag som blivit förälskad i den eftersom den är slutsåld för dagen redan, men i vilket fall så tänkte jag att jag skulle unna mig den nu inför julen för klänningarna från H&M brukar trots allt inte vara så dyra.
Så jag klickade mig in på hemsidan i gladan sky och fick mig en rent ut sagt CHOCK!
Jag blev så häpen att jag bara sa "Det är inte sant" Marcus fattade ingenting. Men jag tyckte inte att denna klänningen skulle kosta 1495kr som den gjorde. Jag hade ju förväntat mig ett "H&M-pris" och så är den dubbelt så dyr och lite till.
Så det tål att tänkas på om den verkligen ska få ta en plats i min garderob. Jag återkommer med den iformationen :)
Hittade också en till klänning som var på samma reklam för strax under 500-lappen men den känns inte lika rolig som den jag helst ville ha. Här kommer såklart en bild.Det är klänningen med rosett jag helst vill ha ifall någon hade tänkt och vara säll och ge mig en fin julklapp :Dtorsdagsrapport från ellen

Humör: BRA, slutade med pencilinen idag :)
Gjort: vart i skolan, hälsat på mormor&morfar och gjort ärenden med mamma
Planer: inga alls, äta!
Ser på: datorskärmen
Lyssnar på: Sonja Aldén
Läser: inget för stunden..
Dricker: bubbelvatten
Äter: inget alls, rabarber paj ikväll! :)
Bästa: slutat äta pencilin
Sämsta: att min förkylning aldrig ger sig
Väder: soligt hela dagen, men duggregnade innan..

Godmorgon...eller kanske lunch

I vilket fall så känner jag mig riktigt pigg och glad idag:)
Detta är min sista lediga dag för imorgon börjar jag jobba. Iochförsig bara fredag lördag men det är bättre än inget alls.
Så idag får jag verkligen passa på att njuta av att inte göra något alls.
Måste dock slänga i några maskiner tvätt, har också lovat mamma att dammsuga...suck...
Det är väl inte det roligaste man kan göra och dessutom fattar jag inte varför eftersom städerskan kommer imorgon :S Nåja... Ska förresten tvätta och städa bilen också..Åhhh.. vad jobbigt allt blev helt plötsligt haha.
Det får helt enkelt bli en jobbdag och en slappkväll:)angående anonyma......

Vi fick nyss en kommentar på toffel-inlägget som löd:
"gud vad söta, vart finns sådana?!"

Nu vill varken jag eller cecilia peka ut just du som skrev det, för antagligen är det i någon av våra omkretsar som skrivit detta.. och jag är jätteglad över att du frågade vart dom finns, det betyder ju att jag lyckats lägga ut något som någon annan också gillar :) Men vi kan inte förstå varför man inte skriver ut sitt namn? hur farligt är det? det är samma sak som när folk ringer anonymt, det är också irriterande..

Vi är två snälla tjejer, inga farliga direkt och SJÄLVKLART svarar vi gärna på vart vi har hittat produkten om vi nu glöm nämna det i inlägget precis som jag gjorde! Men vi, eller jag iaf har ingen lust att svara på vart jag hittat dem, til någon som inte vågar stå för sin sak!

tänker ni inte skriva ut erat namn, behöver ju inte vi svara eller skriva ut vart vi hittat produkterna, eller hur? samma sak enligt mig..

Love, e


Växtdödare

Jag är verkligen usel på att komma ihåg att vattna mina blommor, hur ofta går man liksom och tänker; "åh, undra om blommorna behövs vattnas idag?"
Om man inte har så mycket annat för sig i livet såklart så kanske man ägnar en tanke åt sina blommor någon gång varje dag. 
I och med att mina växter dött en efter annan har det resulterat i att mitt fönster har fått två krukor med Kaktusliknande blommor. Åtminstonde lika odödliga, haha. Har även 3 små prydnadsvaser och en lampa.
Men så idag när jag var med mamma nere på affären så såg jag en så söt krukväxt som såg ut precis som en liten julgran och jag var bara tvungen att tjata till mig den!
Denna gången ska jag klara det. Den ska INTE dö!
I värsta fall får jag väl sätta ett återkommande alarm som påminner mig om att vattna den.
I och för sig så är den så söt så jag kommer nog fixa detta :)Såhär fint är mitt fönster idag, ganska tråkigt om jag men har inte bättre fantasi. Hur kul är det egentligen att inreda ett fönster? Nej usch och fy. Roligare kan man ha, Eller?Se så söt den är :) Tänk om den växer till sig lite kanske jag kan julpynta den också?mysigt i vinterkalla kvällar!

Nu när jag varit sjuk har jag gått runt i mina rosa dunsockar, asså sånna där stora pluffsiga ni vet! finns typ på Hm & Hemtex mm.. Och dem är nästa för klumpiga, så jag har hittat ett par uuuuuurmysiga små "sockar" som jag skulel vilja gå runt i nu när det är kallt!är dom inte underbara ????????

Love, e

Den lilla Lila

Är det egentligen okej att använda systemetpåsar för att bära runt på föremål förutom just hem från systembolaget?
Självklart är det upp till var och en, jag skulle personligen aldrig använda en systemetpåse just därför att det känns fel på något sätt. Alla vet liksom att den där lilla lila påsen kommer från systemet. Och med automatik så känns det som att alla kollar snett på en för att man har den.

Eller bryr jag mig kanske för mycket om vad folk tycker?

Jag kanske inte är ensam om att tänka såhär? Kan faktiskt tänka mig att det är fler tjejer än jag som på något sätt tycker att det är lite genant på något vis.

Om man då tar en titt på stan över vilka det faktiskt är som använder påsarna, så skulle jag nog våga mig på en gissning på att ungefär 95 % av dem är killar.

Tycker killar kanske att det är lite fräck att ha en systemetpåse? Ser det coolt ut? Ger det en status för att man kan handla på systemet?


Inte vet jag men jag står fast vid vad jag tycker och kommer nog aldrig att använda den för mer än just frakta hem sin alkohol. Dela gärna med er av era åsikter!
Min göra-ingenting-dags outfitHej hopp här ser ni alla min kurvor också haha

- Jeans, D&G
- Polo, Gina Tricot
- Klocka, D&G
Vad väljer du?

Dessa två tröjorna/klänningarna ser nästan exakt likadana ut och så skiljer det typ 1200 kr i pris.
Är inte det stört? Så mycket  mer pengar för ungefär samma tröja. Så mycket kan det väl ändå inte skilja i kvalitét?
Depprimerande morgon

Usch idag har jag bara stört mig på saker sedan jag vaknade. Det är inte roligt. Känns ju som att man har världens sämsta morgon och det är bara som gjort för att hela dagen ska bli förstörd.

För det första kom jag på en jättebra sak som jag skulle skriva om här på bloggen så fort jag vaknade imorse, det kommer jag inte längre ihåg vad det var, det är skitstörande när man egentligen vet vad det är men att man inte kommer på det just för stunden. Typ som när man tappat namnet på någon och man verkligen inte kan komma på det och man kan inte heller börja tänka på annat för man vill bara komma på det.

Sak nummer två är att jag igår satt och skulle göra iordning mitt fotoalbum med alla bilder från vår Stockholmsresa som vi gjorde med Cissi och jesper i september. Jag hade packat ner alla saker som jag skulle behöva för att göra albumet i en påse på morgonen när jag åkte hemifrån och sen dess har den bara legat i bilen. Och jag vet med mig att jag höll pennan i handen när jag satt i bilen och nu är den helt borta! Så igår när jag skulle börja skriva lite kommentarer till bilderna så hittade jag inte pennan. Det stör mig också skitmycket eftersom jag hade sett fram emot att få börja skriva. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikj, (det där var Shiaka, katten som skrev).
Så nu måste vi åka in till Kungsbacka och köpa en ny penna, okej den var inte dyr men det var ingen vanlig penna utan en silverpenna så jag kan inte bara ta en hemifrån direkt.

Nu börjar ni säkert bli trötta på mitt och Ellens gnällande här i bloggen så tänkte att jag skiter i att berätta vad jag mer stör mig på för det är ovisentligt. :)
Shiaka ligger förresten här bredvid och fiser och det luktar verkligen apa!

kram C

jag vill ha min mamma!

godmorgon läsare..
här ligger jag nästan helt död, ganska konstig känsla vill jag medge.. jag vill verkligen ut, jag vill träna och vara som vanligt, nästan så jag vill gå till skolan bara för att jag saknar min klass! fan jag e verkligen sjuk som vill gå till skolan!!!! men iaf, det är ju lika roligt att vakna upp med näsan fylld med snor så det inte går att andas igenom näsan och kudden lite ner drägglad för att man är helt torr och törstig. mmmmmmmm! gött mos på det. annars har natten varit bra, hade en jävla läcker dröm i natt alltså, men den skiter vi i här..

min röst är nog bättre idag också, eller jag hoppas på det. har inte direkt testat den! fick ett telefonsamtal innan från mamma men då lipade jag hela tiden så det va la inget test direkt.. så det blir nog dagens höjdpunkt... HAHA kul va!

tur i oturen som man brukar säga har jag också.. min pappa är sjuk, tur att jag smittande någon i min familj så jag inte behöver vara ensam ;D haha. nä där va jag elak! hur som helst så ligger pappa och jag vägg i vägg och är som två döda fiskar.. dock verkar inte hans arbetskamrater fatta detta! dem ringer hela jävla tiden och verkar inte fatta att vi faktiskt vill ha liiiiiiite lugn och ro i sjukstugan! förresten måste pappa byta ringsignal, gaaaaaaaah!

attans, detta blev ett långt inlägg iaf, hade tänkte mig kort!
men visst är det kul att läsa lite ironiskt negativa inlägg? det tycker jag är roligt iaf.. kanske därför jag gillar Katrin Schulman så mycket ? och kanske därför jag tycker Magnus Bettnér är en av dem bästa ståupp komiker som finns ? Antagligen.

ni har ju inte fått se så mycket bilder på senaste. så här har ni!
Love, e


mys

idag har jag och min älskling 2års dag och här därför bara ägnat oss åt varandra hela dagen och rått om vår kärlek. Det här vårt perfekt eftersom han har vart ledig sä här det vart perfekt. Sitter i bilen nu på väg in till göteborg, vi ska äta på restaurang och sen se på bio :) vi hörs ikväll kram kram Cecilia

influensa?

Igår när jag var ledig så kände jag hur förkyld jag var och att det var något som var fel i kroppen.. och ja, imorse bröt det verkligen ut! jag hade feber, näsan va helt täppt med snor och min hals är svullen! varför ska alltid jag råka ut för sånthär? förklaring ligger antagligen i att nu när jag äter pencilin så bryter det ner immunförsvaret tydligen eller hur det nu va och därför har jag fått detta.. kul. så jag gick hem från skolan då jag mått illa hela dagen och kändes som om jag skulle spy vilken sekund som helst.. så jag har legat och tittat tv och sovt sen kl.13 .. jag hatar att vara sjuk!

nästan så jag får ta ett snack med gud och fråga vad jag har gjort eftersom han har utsatt mig för detta.. (och nej, jag är inte kristen..)

Love, e

att vara ensam...

Eftersom jag har vart ledig hela dagen så har jag varit ensam hemma dessutom.. Hela dagen har jag legat med min dator och tittat andra avenyn, fixat med bloggen, ätit chips och kollat tv. FY FAN VAD GÖTT! jag älskar att vara hemma själv, inte för att jag är det ofta, men det räcker med någon timme efter skolan innan resten av familjen kommer hem.. bara en stund där man kan få vara för sig själv och inte tänka på något alls!

och nu vill jag inte att ni ska tro att jag vill bo själv heller, för det tror jag inte. Hade jag bott själv någonstans utan min familj eller utan Jakob så tror jag att jag hade varit uttråkad till max! jag skulle aldrig klara mig helt själv i denna värld. aldrig. jag behöver folk omkring mig, jag är social och gillar inte att vara ensam.

men bara för en stund, så gillar jag att vara för mig själv också, ett andrum lixom....

Love, e


en ny lösning..

ja, som ni ser har jag ändrat lite färger och teckensnitt på bloggen.. efter att blivit nekade av en som kunde göra vår blogg design så har den inte sett så proffsig ut, och det gör den verkligen inte nu heller.. men detta känns enkelt, rent och helt okej. så tror att det får vara såhär tills någon kan fixa vår blogg.. någon?

Love, e

jag bloggar aldrig på helger..

nu var det måndag igen, och idag är jag ledig :D riktigt skönt, alla lektioner är inställda så hela dagen ska jag bara slöa mig riktigt mycket.. så det här är vad jag ska göra idag:
- kolla andra avenyn på datorn, dem avsnitten som jag missat..
- städa lite OM jag orkar..
- ta det lugnt, eftersom jag har blivit riktigt förkyld!
- SOVA!

låter väldigt ansträngande det där ;)

tänkte ge er en sammanfattning på helgen, eftersom jag faktiskt aldrig bloggar på helger.. kan bero på att jag vill koncentrera mig på min pojkvän då vi endast träffas på helgerna! och jag hoppas ni accepterar det med :) så här kommer nu min helg...
- fredagen blev attt åka till onsala, åt middag med familjen och sedan hem till cecilias marcus, för att spela Wii hela kvällen :) bowling är sjukt roligt!
- lördagen blev en lååång sovmorgon, sedan åkte jag med när jakob övningskörde :) på kvällen fick familjen gäster..
- söndagen blev att åka in till göteborg vid 12 tiden, där vi skulle möta min mamma, syster, kusin johanna, moster, mormor, kusin filip och hans kompis sebbe.. vi käkade lunch nästan direkt.. sedan kollade vi lite och sen skulle jakob hem till sig.. filip och sebbe gick för sig själva.. vi tjejer hittade massa julklappar och andra saker (ska visa någon dag!). kl.18 gick vi på musikalen Mary Poppins! hur bra som helst, verkligen :) hade gärna sett den igen! rekommenderar!!!!!

sådär blev en bra helg tillslut iaf, trotts att rösten försvann och jag har mått sådär!
nu ska jag återgå till andra avenyn, så bloggar senare :)

Love, e

Rubrik?

Varför måste kärlek vara så svårt och jobbigt?
Visst finns det stunder då det bara är helt underbart men det går inte att beskriva hur jobbigt det är när det inte är bra.
Är det så att kärleken inte räcker till alla gånger? Jag vet inte, men det är många saker som snurrar i mitt huvud just nu. Därav anledningen till den dåliga uppdateringen denna helgen men det känns som att när jag inte hittar någon riktig inspiration till att skriva kan det lika gärna kvitta. Då blir det ändå inget roligt eller intressant att läsa om.
Ska lägga mig och lyssna på självkänsla nu av Mia Törnblom.
Det kan behövas lite extra hjälp nu.
Någon som peppar en...


Knäppa dator

Det har vart dåligt med bloggandet det senaste dygnet men det beror på att min dator har knäppen. Har precis fått tillbaka den från lagning för att fläktarna inte funkar som dom ska och då blir datorn överhettad. men verkstaden påstod att dom inte hittade något fel men det kan inte vara sant för nyss så dom datorn pga överhettning igen och så kan jag int inbilla mig att det ska bli när man har haft på den i knappt en timme. Grr.
I vilket fall, vi ska snart ut och tvätta bilen  sen ska vi in på kunskap och framtidsmässan:) Ta lite gratiskataloger och grejer:) Det ska bli skoj. Vi hörs senare.Utlovade bilder

Har länge lovat att jag ska lägga upp bilder så fort jag har min mobilsladd i närheten och nu har jag det så ska lägga upp lite bilder på vår brbis Shiaka:)
Här sitter hon inne i garderoben och har sparkat ut alla kläder som håller på att ramla ut. hahaHär sitter hon och väntar på popcorn, busan.Ligga i mellan mammi och pappiLittle family. haha
...lista!

cecilia bad mig välja, ja det var inte lätt i alla lägen!


simma - löpa
ful & lycklig - snygg & olycklig
plugga - jobba
bada - duscha
jordgubbar - banan
lakrits - vanilj
gina tricot - h&m
sola - bada
pool - havet
skidsemester - solsemester
singel - förhållande
planering - spontanitet
glass - godis
stökigt - organiserat
bio - teater
svensk sommar - charter
julafton - midsommarafton
inga barn - 12 barn
skånska - göteborgska
silikonbröst - fettsugning
landet - storstan
make up store - maybelline
desperate housewives - sex & the city (om jag MÅSTE välja)
romantiskt - dirty
kaffe - te
marabou - lindt
gorby's piroger resten av livet - big mac & pommes resten av livet
banta - träna
the body shop - dove
farlig kille - snäll kille
shoppa på nätet - shoppa i butik
lyx - budget
fota - bli fotad
förfest - efterfest
tidning - bok
ge -
string - hotpants
förrätt - efterrätt
falafel - kycklingsallad
pizza - kebabtallrik
kyckling - fisk
blind - stum
kramas - pussas SMÅPUSSAS
hemmafest - utgång
skräckfilm - romantisk komedi
mcdonalds - max
pommes - potatisgratäng
popcorn - grönsaksdipp
drinkar - öl
grabbkväll - tjejkväll
frukt - grönsaker
hund - katt
brun utan sol - solarium
zara - topshop
kjol - shorts
vitt vin - rött vin
zlatan - henke
familj - vänner


Fickor För Flickor UF <3 Lasse Kronér!

Nu är jag tillbaka, har stått och sålt i ca 2 timmar och även jobbat i en timme! så nu e jag ganska trött och snart dags för sängen känner jag! men såklart måste jag bara berätta om kvällen..

först kom vi dit och hade precis packat upp och ställt fram alla trosor och annat. Kommer Lasse Kronér fram och kollar lite och vi snackar och skrattar en stund.. :) sedan så blev vi bjudna på smörgåstårta innan allt började och påväg till fika rummet möter vi Lasse igen och frågar om vi kan ta kort senare, och han säger självklart! Sedan fortsätta vi, äter smörgåstårta och har det lyxigt..

sedan släpps alla kvinnor in, oh herregud jag tror aldrig jag sett så många kvinnor på ett ställe som idag! shiiiit. :) försäljningen går riktigt bra och i slutändan fick vi sålt upp emot 30 trosor vilket vi va jätte nöjda med! vid åtta tiden skulle jag iväg för att jobba, så jag får en kick.. springer runt och letar efter Lasse, han lovade ju oss faktiskt ett kort. så jag går upp till fika rummet där han sitter och pratar i telefon, men när jag kommer in i rummet slår han igen telefonen och säger: tjena bruden! så jag säger: Lasse, det är dags att leka kändis och bli fotad!

när jag sedan kommer gående med honom emellan alla kvinnor och fram till bordet där vi står, flockas alla omkring oss! helt perfekt.. men det bästa var nog att vår lärare som vi har i UF står vid oss och snackar med mimmi, linnéa och amanda.. gissa om hon blev chockad när jag kommer gående och säger skämtsamt: titta vad jag raggade upp i fikarummet! jag har nog aldrig njutit så av folks miner!

undra vilka som kommer få frågor imorgon ;)
och Lasse gillade oss! han tyckte vi va skit häftiga med allting och önskade oss lycka till.. en riktigt härlig typ måste jag säga!

Love, e


Cecilia: Antingen eller?


simma - löpa
ful & lycklig - snygg & olycklig
plugga - jobba
bada - duscha
jordgubbar
- banan
lakrits - vanilj
gina tricot
- h&m
sola - bada
pool - havet
skidsemester - solsemester
singel - förhållande
planering - spontanitet
glass - godis
stökigt - organiserat
bio
- teater
svensk sommar - charter
julafton
- midsommarafton
inga barn - 12 barn
skånska - göteborgska
silikonbröst
- fettsugning
landet - storstan
make up store
- maybelline
desperate housewives - sex & the city
romantiskt - dirty
kaffe - te
marabou
- lindt
gorby's piroger resten av livet - big mac & pommes resten av livet
banta - träna
the body shop - dove
farlig kille - snäll kille
shoppa på nätet - shoppa i butik
lyx
- budget
fota - bli fotad
förfest - efterfest
tidning - bok
ge
- få
string - hotpants
förrätt - efterrätt
falafel - kycklingsallad
pizza
- kebabtallrik
kyckling - fisk
blind - stum
kramas - pussas
hemmafest
- utgång
skräckfilm - romantisk komedi
mcdonalds - max
pommes - potatisgratäng
popcorn
- grönsaksdipp
drinkar - öl
grabbkväll - tjejkväll
frukt
- grönsaker
hund - katt
brun utan sol - solarium
zara
- topshop
kjol - shorts
vitt vin - rött vin
zlatan - henke
familj - vänner

Drömmar

Har hittat lite saker på Internet som jag vill ha:) Lägger upp bilderna här.Tyckte att den här tröjan från Soaked var hur söt som helst. Den passar både till vardags och fest.


Snygga stuprörsjeans med dragkedja

Dessa långkalasongerna var bara för söta. Tänk att få mysa i ett par sånna här i vinter.

Prisvärd, snygg kofta. Den ska jag klicka hem hade jag tänk.Funderar även på denna byxdressen och ha att mysa i?FICKOR FÖR FLICKOR UF!

Min dag har inte varit så intressant så jag skippar att berätta om den..
går istället direkt på vad som kommer ske ikväll.. Jo, jag och mina tre bästa tjejkompisar Mimmi, Linnéa & Amanda (ni vet dom som gjorde en födelsedagsmiddag åt mig) har startat ett UF företag, och jag tror säkert att dem flesta vet vad det är.. men för er som inte vet så är ett UF företag, något man startar om man läser ämnen som företagsekonomi, små företagande och lite andra sådana ämnen, självklart är det upp till varje skola för att delta.. det är som en tävling, fast man tävlar om vem som har bäst uf företag, monter på mässor, bästa produkt/tjänst osv.. man startar alltså ett företag under tiden från augusti-maj ungefär..

och vi fyra tjejer har skapat ett företag som heter FICKOR FÖR FLICKOR UF. tufft namn va?!
Vår prdukt är en enkel & väldigt snygg boxer trosa med en påsydd ficka ungefär vid ljumsken. där i kan du lägga vad som får plats. en kondom, en sedel eller en tampong.. och nu kanske ni tänker "åh, dem härmar dem killarna som gjorde kalsonger med inbyggd kondom ficka.." men NEJ det gör vi inte.. vi har bara vidare utvecklat deras idé och sett behovet hos oss kvinnor i munstruationsåldern ;)

Så ikväll har Skene Järn (en lokal affär, med allt du kan tänka dig!) annordnat en tjejkväll och vi har fått lov att sälja vår produkt där ikväll, vilket är toppen! nu kan vi äntligen se om vi har lyckats och vad dem tycker om dem.. :) jag hoppas verkligen det går bra, vi har kämpat som dårar och lagt ner väldigt mycket tid på det här, även om det är sjukt kul så är det även sjukt jobbigt att driva ett företag!


kanske hinner skriva senare.. nu ska jag snart ta och åka iväg!

Håll tummen för oss, och änska oss lycka till :)


Love, e


Läxläsning

Nu har jag bestämt mig, jag ska lära mig photoshop, hatar att jag ine kan göra något roligt med bilder som jag tex lägger in här på bloggen, det blir liksom paint jag får använda och hur avancerat är det på en skala?
Nej ni fattar Paint=inga coola bilder. Så nu håller jag på att tanka hem Photoshop på svenska så jag fattar något:)
I övrigt är jag faktiskt ganska haj när det gäller datorer, jag kan mest i min familj och mycket mer än många andra tjejer.
Kan det bero på att killarna i min närhet är proffs inkl min pojkvän och min bästa killkompis? Antagligen haha.
Men det är bra tycker jag, då löser jag oftast det mesta på egen hand och slipper be om hjälp så fort det är något problem.
Så... klart som fan jag ska klara av att lära mig photoshop punkt slut!
Bloggfridag

Igår blev det en bloggfri dag för mig, dock var det inte medvetet. Jag hade bara fullt upp hela dagen.
Var först inne i Göteborg på förmiddag/lunch och åt en riktigt god Hallelujahfrukost med Ellen på Condeco. Det var mums. Efter vi ätit gick vi en sväng på stan och sen tog jag pendeln till Kungsbacka och åt lunch/middag med Marcus.
När hans rast var slut vid 4 tog jag bussen hem och packade träningsväskan och åt middag med familjen sen hämtade Marcus mig kl 7 så åkte vi och tränade. Det kändes förresten som att jag inte gjorde annat än att äta igår haha. När jag sedan skulle gå in och skriva mtt första blogginlägg klockan 10 så insåg jag att jag inte hade med mig strömkabeln till datorn och datorn var urladdad. Lyckat?

I vilket fall så har jag idag blivit medlem på en sida där man kan få massa gratis presentkort bara genom att klicka sig in på lite olika emsidor så samlar man poäng. Jag satsar på att få ett presentkort på Mio för där har jag sett min nya lampa jag vill ha:) Här komemr en länk så ni också kan gå in och bli medlemar. Kanske ni också har en affär ni gärna hade haft ett presentkort på?

Klicka in här och bli medlemmar:  http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=93539

Här är en bild på lampan jag villha. Kan inte bestämma mig om jag vill ha en svart eller chokladbrun. Jag har svartvitt på min fondvägg och vita taeter i övrigt. Sedan har jag ekparkett på golvet och ek i sängstomme. Vad passar bäst tror ni?

godbitar..

festblåsor i all ära.. och just nu känns det som om volanger är det som är hetast, och det gillar verkligen jag! jag älskar de flesta sortes volanger och har det gärna till fest men ändå vardag om jag vill känns mig extra snygg! :)frågan är, vilken färg isåfall?
från: Gina Tricot, såklart ;D


födelsedagspresenter & nyköpta jeans!

nu är det dags för att visa vad jag fick i födelsedagspresent :)

 
klänning, Gina Tricot & kängor DinSko :)

 
Thomas Sabo kalender & fick även ett hänge till mitt armband,
en fyrklöver som betyder tur. Det underbara pease armbandet från Raglady :D


Samsung mobil, likdan som Cecilia har ;)

 
Plysch dress från Lindex :) hur mysig som helst!


av min underbara pojkvän fick jag denna
helt sanslöst söta väska från Svea :D :D


och denna BH:n från HM :)

Fick även en halsduk från Gina Tricot, hittar dock ingen bild på den & missade att ta kort på den.. men den dyker säkert upp på någon outfit :) fick även en massa pengar, så idag köpte jag ett par jeans..


Kommer från Replay, kostar 1299 kr i JC butik..

Love, e


ELLENPROPELLEN MÅR BRA!

Hej.. tänkte bara skriva väldigt snabbt, har bråttom!!
skrev inget igår, har mått väldigt dåligt av pencilinet och
därför tog jag en lugn dag igår.. men nu mår jag bra :)
nu ska jag åka och titta på jans, fick så mycket pengar i
födelsedagspresent och nu e jag sugen på ett par jeans!
när jag kommer hem blir det bilder på mina presenter
jag fick och förhoppningsvis en bild på ett par nya jeans
som får checka in i min garderob :)
har hittat en underbar klänning på Gina Tricot, som jag
tänkte visa, riktigt sugen på den!

hörs sen!
Love, e

Gästbloggare

Som ni kanske har märkt så har vi en kategori som har namnet "gästbloggare" det är för att vi någon gång ibland kommer att ha utomstående personer som får skriva ett litet inlägg. Personen som har fått äran att inviga detta är min vän Fredrik. så... Enjoy!


Jag är inte en man av framförhållning, vilket i och för sig inte spelar någon roll efter som det här inte är en inlämningsuppgift och jag har bara tråkigt. Hade det varit en inlämningsuppgift däremot så hade den varit skriven enligt "kvart i 3 raggs" tekniken. Det vill säga "ingen annan ville, vill du?" eller helt utan planering och eller taktik om man vill utrycka sig lite finare. Och man nu är på Mingel så går det inte att använda den tekniken av 2 anledningar:  1. Mingel stänger 2 och 2. Mingel är krogarnas svar på ryssarnas Gulag (arbetsläger för er okunniga) d.v.s. man blir mer eller mindre dit tvingad, har inte skoj när man är där och är överlycklig när man får komma därifrån.


 Att det finns folk som tycker om det stället gör mig ledsen, att dom inte har haft skojigare än så i sina liv att dom tycker att Mingel av alla ställen på jorden är skoj. Nu är jag i och för sig inte den ultimata krogmänniskan, jag tycker inte om att dansa och tål alkohol lika bra som min 8-åriga syster, men jag har haft skoj på krogar.  Vilket leder mig till slutsatsen att antingen är Mingel tråkigt men folk har ingen annanstans att ta vägen eller så är hela kungsbacka fullt av tråkiga människor. Ett tredje alternativ är att folk saknar referenser (oj många svåra ord idag Zizzi) för vad som är skoj. Så för att hjälpa dessa vilsna själar så ska jag göra en lista över skojiga saker som är skojigare än Mingel:


•1.       Komedier

•2.       Lära sig sticka

•3.       Dricka saft och äta bullar

•4.       Lägga patiens

•5.       Pussla

•6.       Vattna blommorna


Allt ovan ska man givetvis göra på samma tid som man hade varit på Mingel för att få en så bra kväll som möjligt. Så nästa gång ni funderar på att gå till Mingel ring mig istället så kan vi äta bullar och dricka saft tillsammans, jag lovar det är skojigare...


/Fredrik

Keep up the good work!

Jag tycker det är jätteroligt med de få kommentarerna som vi får här på bloggen.
Kommentera gärna mera:)Självkänsla Nu!

Nu ligger jag i min säng med datorn i knät. Har precis börjat lyssna på en talbok av Mia Törnblom, Självkänsla nu heter den. Det är en väldigt bra och intresant bok. Är uppriktigt sagt förvånad över det hon säger, det är så många saker som stämmer och jag tror inte bara det är mig hon trycker på det svaga punkterna.
Hon har redan efter en timmes lyssnandes och bara ett fåtal kapitel fått mig att inse hur viktigt det är med självkänsla och framförallt vad skillnaden är mellan självkänsla och bra självförtroende är. Vill varmt rekommendera denna bok. Jag önskar verkligen att alla kunde läsa denna bok. Får jag någon gång chansen att lyssna på någon av hennes föreläsningar så tackar jag aldrig nej
Jag verkligen önsakr att jag kunde vara som henne och ha den självkänslan ochmed hjälp av hennes böcker hoppas jag verkligen på att få förbättra min egen självkänsla!3 fina frisyrer

Här kommer en bild på 3 fina frisyrer som sofi tipsade om idag. Bilden har jag lånat av shopaholicmamma.blogg.se
Jag tycker att alla 3 såg hyffsat enkla ut att göra, så man inte behöver lägga en evighet på att få till det bra. Tror själv att jag ska testa lockarna med plattången imorgon. Verkade ganska enkelt och blev så fint.
Bild lånad av www.shopaholicmamman.blogg.seSvarta som natten

Skofantatiker som man är så går jag alltid in i alla skobutiker som kommer i min väg. Jag bara älskar skor. Jag kan typ bli kär i ett par skor. I vilket fall så gick jag in på Bianco när jag och spöket var på allum. Och jag vet att det är sjukt men jag hittade 11 par som jag gärna hade sett var mina. Drömma går ju. Det som var bäst är att dom inte var så dyra. De flesta låg mellan 500-600kr vilket jag tycker är ett helt okej pris.11 November

1. Vilket är den vanligaste självmordsmetoden i Sverige?

2. Vad anses ofa som minimilängd för att bli kvinnlig modell?

3. Vilken svensk föredetta friidrottare gick våren 1006 ut i media och förklarade att han skulle "bränna upp alla sina idrottspriser och träningsmaterial i ett stort bål"?

4. Om du får en rak räka på din tallrik, vad betyder det?

5. Hur kan en tjej minimera "muspruttar" under samlaget?


Svar:

1. Intag av sömnmedel. Hängning eller kvävning kommer på andra plats.

2. 173cm

3. Ricky Bruch.

4. Att räkan var död då den kokades.

5. Knipa med slidmusklerna för att minska mängden luft som kommer in under samlaget.


Våran lilla bebis

Nu har vi just vart inne och ätit, det blev tacos idag. Det var riktigt gott faktiskt fast än att vi åt det för bara några dagar sedan. Efter maten var vi lite godissugna och gjorde därför popcorn som vi tänkte mysa till det med. När vi väl kom ut till rummet och hade gosat ner oss i soffan framför tv:n med vår popcornskål i famnen insåg vi att vi har en liten bebis. Vår katt Shiaka. Hon är så söt, hon älskar nämligen popcorn så hon satte såg på armstödet på soffan och bara väntade på att jag skulle ge henne popcorn. Så fort hon hade ätit upp och jag inte gav henne på ett tag så började hon klösa på soffan. När hon blev mätt på popcorn kom och gåendes och la sig emellan oss. Så söt så söt. Tog några bilder som jag kan lägga upp imorgon när jag har mobilsladden.


bilder från tjejmiddagen..

har inte bloggat på hela dagen, mår ganska så dåligt av pencilinet :(
ni får ursäkta dessa dagar, men min kropp reagerar ganska mycket på det..
här kommer iaf bilder från tjejmiddagen i fredags! :)
födelsedags presenterna kommer på bild när jag orkar som sagt..


jag, mimmi, amanda & linnéa :)


sjukt roligt hade vi :)


och tusen sånna här kort ;)


Ridning

Imorgon ska jag äntligen få rida. Min pojkvän har ju hästar och eget stall osv men även att man har det här så nära så blir det liksom inte av att man bara går ut och rider. Men imorgon har han lovat att vi ska rida för då är han ledig. Jag ser verkligen fram emot det:)
Vi ska också tvätta bilen och städa rummet. Visst låter det som en rolig uppgift? Not...
Nåja det är saker som måste göras och som man hela tiden skjuter på. Det gäller att passa på när vi kan hjälpas åt i alla fall.
Imorgon kommer även jessica hem, hon har vart och sökt visum i Stockholm. Hon ska nämligen till USA strax efter nyår. Kommer sakna henne så fruktansvärt mycket. Vem ska jag då tackla alla mina problem med? Hon är mitt bollplank och min slagpåse. Finns ingen som kan ersätta henne. Världens bästa vän. Vi hr i alla fall bestämt att jag ska komma över och hälsa på. Det ser jag fram emot:)
Sanningens ögonblick

Tittade nyss på gårdagens avsnitt av Sannngens ögonblick. Tycker att det är ett jätteroligt progam. Det är så spännande att se hur alla reaktioner blir på frågorna. Undra förresten hur dom kommer på alla frågor som dom ställer? Dom måste ju ha någon slags insiderinformation typ, hur annars kommer man på sådana personliga frågor?
Såg i vilket fall som helst en tjej som hette Towa som var först ut i programmet. tyckte verkligen att hon verkade vara en jättehärligt tjej. Hon var jätte öppen om sitt liv. Tror nästan jag kände igen mig lite, alla snackar ju hela tiden om att jag är så frispråkig om mitt liv. Men varför ska man hålal inne på det när folk frågar? Jag menar jag fattar inte varför alla ska vara så himla pryda hela tiden. Sex är väl något som varenda människa har någon/flera gånger i sitt liv eller? Det är mänskligt så slappna av, herregud. Denna stackars tjejen fick massa kritik om sina svar och att man inte säger sånna saker i tv osv men jag tycker att hon var bra och letade förresten också upp hennes blogg som handlar om just Sex & Kärlek. www.towalindberg.se Kika grna in om ni inte har något emot Sex&Kärlek förstås.Bra kvalitét eller bara en rackarns otur?

Som ni kanske minns så berättade jag igår att jag hade införskaffat mig lite nya underkläder i lördags och därbland en snygg svart paljettbh. Jag använde den för första gången igår och den satt jättefint på. Verkligen snyggpassform. När jag senare på kvällen är mitt uppe i en rörelse som är helt normal med armarna så bara hör jag hur bh:n går av mitt i mellan kuporna så bh:n ramlar av mina bröst och hänger löst längs armarna. Jag blev så himla paff. Både jag och Marcus tittade på varandra. Hur ofta händer det att en bh går av på mitten liksom? Aldrig hänt mig innan i alla fall.
Så jag fick ju åka in till H&M idag och få bytt den här bh:n det var ju såklart inga konstigheter förutom att när jag skulle hämta min nya bh så fanns den inte i svart, i min storlek. Så jag fick nöja mig med en vit. I vilket fall så hade jag ju tänkt och köpa den vita men nu har jag ju liksom svarta trosor och vit bh. Jag ville ju ha hela settet. Så får väl köpa den svarta på internet när jag får min lön.
10 November

1. Johan Lennström deltog i Villa Medusa. 2002 bytte han namn. Till vilket?

2. Pevaryl och Canesten är exempel på läkemedel som behandlar vad?

3. I hur många år måste du flyga dagligen för attdö i en flygolycka, statisktiskt sett?

4. Vad betyder spansk massage?

5. Vad är Cajun Rules?

Svar:

1. Godzilla (som förövrigt har medverkat i en direktsänd tv-debatt mot Bosse Ringholm gällande vårbudgeten).

2. Svamp i underlivet.

3. 29 000 år

4. Sexuell aktivitet där mannen gnider sin penis mellan kvinnans bröst.

5. Ett regelsystem som används vid fighter mellan kamphundar. Dessa fighter är olagliga men förekommer fortfarande i vissa länder.17åring..

anledningen till att jag inte bloggat denna helgen är för att jag har haft fullt upp, fyllde år igår och tyckte jag förtjänade en bloggfri helg! nu tänkte jag berätta vad jag har haft för mig..

Fredagen: som jag skrev var jag på tjejmiddag som mina tre brudar hade fixat åt mig, vi åt jättegod mat och drack goa drinkar :) vi sjöng singstar och hade hur kul som helst. Tusen tack tjejer! kom hem vid halv två, då jag trodde jakob skulle vara hemma men icke, ahn kom vid kvart över två.. somnade ruggigt skönt den kvällen iaf..

Lördagen: mamma, pappa och syster kom in och sjöng för mig tidigt på morgon.. kan väl inte direkt säga att jakob och jag va pigga! haha. men fick presenter och JA dem kommer på bild senare.. hela dagen bestämde vi oss för att ta det lugnt och bara mysa, eftersom vi båda va väldigt trötta. åkte upp till min morfar och mormor för att kolla fotboll på tvn.. sedan hade jag & min morfar (som fyller den 14 novemeber) kalas ihop hemma hos mig. kalaset va riktigt roligt faktiskt och jag fick väldigt mycket fint som jag blev nöjd över :)

Söndag: vaknade vid halv tio av att jag hade jävligt ont i mitt finger (ska berätta hela historien under här..), så mamma och jag åkte till sjukhuset.. sedan har jag och älsklinge tagit det lugnt, åkte och tittade på basket kl.16 och vid 17.30 tog jakob buss hem.. nu har jag och mamma kollat singing bee och snart dags för lite tv igen!

JO, angående mitt finger.. så här lyder min dramatiska historia..
I måndags i skolan skar jag mig på vanligt vitt papper, på höger ringfinger uppe vid nagel kanten på sidan.. och det va väl inget farligt tänkte jag och struntade i det.. dock hade det fortfarande inte läkt på tisdagen vilket det borde ha gjort.. så i onsdags började det bli väldigt ömt och började svullna lite.. i torsdags så började en vattenblåsa bildas, dock tänkte jag bara att den spricker väl snart.. men i fredags hemma hos linnéa så spräcktes den först, och det var INGEN vattenblåsa.. det va helt fullt med gult var och jag höll på att spy av äcklighet! men jag tänkte samtidigt, fan va skönt! igår på kalaset så ser jag att den nya varblåsan har spridit sig till halva sidan av fingret där bak och den är helt GUL! men hela släkten försöker övertyga mig om att sticka hål på den, vilket jag vägrar!!!!!! så jag låter hela natten gå, men imorse så råkade jag slå i fingret och jag började storlipa för hur ont det gjorde så vi åkte iväg till sjukhuset..

väl där kommer en knubbig utländsk doktor in och tittar på det, han förklarar att han måste sticka sönder den och tvätta och lite så! och jag börjar lipa, för jag vet hur ont det gör när någon rör den.. sedan visar han mig in i en sal där dem tydligen brukar skära lite smått i folk :S och jag får lägga mig ner.. då en halv FINSK sjuksöterska kommer in och ska hjälpa till, TVÅ personer tänker jag, herregud! dem sticker hål på den och där ligger jag halvt av svimmad och skriker för att det gör så ont.. sedan tvättar dem det med asolspritr för att det är en kraftig infektion i fingret.. och det var det värsta av allt! sedan lindar dem hela fingret så jag e helt handikappad!! kan inte skriva med en penna, platta håret riktigt eller duscha själv!

nu har jag iaf fått pencilin för dett i tio dagar tre gånger om dagen..
detta blev en väldans text för denna lilla dramatiska händelse, men det var faktiskt hemskt!
jag e så himla känslig för sånt! hahahahah..

imorgon visar jag bilderna på allt jag fick :)
Love, e

Modevisningar

När Marcus skulle klippa sig i fredags klockan 8 så följde jag med för att senare få sjuss hem. Då satt jag och tittade i massa tidning ar för att inte somna. Hittade en jätte rolig tidning med bilder från modevisningar, där dom visar både smink frisyrer och kläder. Var bara tvungen att ta kort på en del saker. Hoppas att inte frisören märkte det bara, det hade vart lite pinsamt. Haha. Här kommer bilderna.Tycker att det var en jättehäftig sminkning. Tänk om man hade kunnat ha en sån cool när man går ut.
Skulle man ha det här skulle nog alla kolla snett förmodligen.Tycker att ögat var jättefint.Haha seröst, vem vill ha en stor buckla i luggen precis framför ögat?:OGlittrande ögon
Angel


Nya underkläder

Igår var jag på stan med min vän spöket. Vi åkte till Allum i  Partille. Har länge letat efter nya underkläder för jag tycker att dom har haft ungefär samma saker på h&m jätte länge nu. Kände för lite förnying. Till min glada förvåning så hade det kommit in lite nytt. Börjar ju dra ihop sig mot jul nu så det börjar komma mycket rött. Köpte i alla fall den här bh:n och trosan i svart men funderar på att köpa i vitt och rött med nu när jag ändå vet att jag gillar dom. Dom var inte himla dyra heller. Tål att tänkas på eller så kanske det kan bli en bra sak på önskelistan?


Inredning

För er som inte vet så fullkomligt älskar jag inredning. Som ni då förstår så är min dröm att jobba som inredningsarkitekt eller liknande eller så jobba i någon inredningsbutik. Mina favoriter är alla sorters butiker med heminredning och roliga saker. IKEA, Mio, Åhléns city är några utav dom jag brukar strosa runt i flera timmar i. Jag kan gå runt och drömma mig bort hur länge som helst. Vill bara köpa på mig en massa saker till min kommande lägenhet hela tiden. Måste erkänna att jag faktiskt har börjat lite smått. hihi. Det krångliga är bara att jag har så litet rum så få ju inte plats med sakerna. Och hur vet jag förresten att jag inte har tröttnat på dessa saker innan jag flyttat hemifrån?
Det jag har införskaffat hittills är saker som man inte direkt kan tröttna på. Önskade mig i studentpresent mina kära vinglas som jag är förälskad i och fick dom också. Såg dom första gången på Hotel Avalon i Göteborg. Tyvärr är inte min samling komplett än eftersom jag fick både röda och vita vinglas och champagneglas också men det är ju snart jul så hoppas på att få ett par till.
Jag har alltid velat att vi ska ha fyrkantiga tallrikar här hemma för det tycker jag är svin coolt. Det ser så elegant ut på något sätt. Hur som helst så älskar jag det. Och när jag och Marcus var på Gekås i Ullared med hans familj för ett tag sen så hittade jag ett sett med 16delar, 4 tallrikar, 4 assietter, 4 skålar och 4 muggar. Det var ju bara som att dom stod där och väntade på att jag skulle köpa dom, och dyrt var det inte heller. 189kr för en sådan förpackning. Vi köpte 2. När vi sedan kom hem kom vi på att det hade kanske vart bra att ha tolv utav varje istället för åtta så bestämde att vi skulle åka ner någon mer gång innan jul. Förra veckan kom ju mamma hem och berättade att hon ville till Ullared så vi gjorde en spontanresa som jag har berättat om. Då köpte jag en kartong till och nu har vi vår hela servis. Nu verkligen längtar jag ännu mer. Varför ska det vara så dyrt och svårt att få lägenhet? och varför finns det inte mer jobb på marknaden förutom alla elektriker jobb?


Här är en bild på min glasserie:) Karaffen tycker jag är häftig när den är i en blå färg.Här är en bild på min servis :D
Grattis Grattis Grattis!

Har ju helt och hållet glömt att berätta att vår kära Ellen fyllde 17år igår!
Grattis på födelsedagen igen gumman.


9 November

1. Vem var gudfar till Aje och Bathinas första barn?

2. Vad är Peyronies sjukdom?

3. Hur lång tid efter smittotillfället visar sig klamydiasymtom?

4. Vad ägnar sig Idalaflickorna åt?

5. Vad betyder förkortningen LOB?

Svar:

1. Svenska kungen är gudfar till barnet Axel.

2. En åkomma som gör penis sned och öm vid erektion.

3. 1-2 veckor efter smittotillfället men kan också komma först flera månader senare. Det är dock vanligt att klamydia inte ger några symtom alls.

4. Gymnastik. Idalaflickorna finns i Stockholm.

5. Lagen om omhändertagande av berusade personer.Fars dag!

Varför denna ständiga paketångest varje år i maj och november? Ska det vara så fruktansvärt svårt att hitta på en present till sina föräldrar som inte kostar för mycket men som ändå är ett bevis på att man bryr sig och visar omtanke?
Jo, jag tycker faktiskt att det är lika svårt varje gång. Jag menar mina föräldrar har inte precis flyttat hemifrån så dom har allt som behövs i hus och hem, om inte något lyckligtvis skulle ha gått sönder i denna tid, kläder det har dom också massor och hur svårt är det inte att köpa kläder till någon som är ett modelejon?
Tänk dig bara vad en skjorta kostar, typ 800kr och uppåt. Det är på tok för dyrt som en fars dag present tycker jag.
Förra året skulle jag och min bror köpa något gemensamt och det resulterade i att vi sprang på Kungsmässan fram till stängning på fars dag. Det blev en slips och en sån där näsduk som man lägger i kostymfickan, men tro inte att det var billigt.
Usch, tänk vad lätt det hade vart om dom hade vart små barn, då hade man bara kunnat köpa en liten leksak och dom hade vart supernöjda haha.
Och förresten, varför finns det ingen barnens dag? Jag hade mer än gärna velat ha en extra liten födelsedag. :)
Eftersom jag själv är expert på att skriva önskelistor så ska jag hedanefter tvinga min familj att också göra det så man slipper tänka ut något själv varenda gång. Smart tycker jag!Tell it to my heart, tell me im the ONLY one...

I feel the night explode when were together.
Emotion overload in the heat of pleasure.
Take me Im yours into your arms.
Never let me go.
Tonight I really need to know.
Tell it to my heart
Tell me Im the only one.
Is this really love or just a game?
Tell it to my heart.
I can feel my body rock every time you call my name.
The passions so complete. its neverending.
As long as I receive, the message youre sending.
Body to body, soul to soul
Always feel you near.
So say the words I long to hear.
Tell it to my heart.
Tell me Im the only one.
Is this really love or just a game?
Tell it to my heart.
I can feel my body rock every time you call my name.
Love, love on the run, breaking us down,
Though we keep holding on.
I dont want to lose, no I cant let you go.
Tell it to my heart.
Tell me Im the only one.
Is this really love or just a game?
Tell it to my heart.
I can feel my body rock every time you call my name.
Tell it to my heart. tell me from the start. tell it to my heart.
Tell it to my heart. tell me from the start. tell it to my heart.
Never make it stop. oh, take it to the heart.
Tell it to my heart...

8 November

1. Vad är en hästkraft?

2. Vem av Let´s Dance-domarna gjorde sommaren 2007 en hårtransplantation?

3. Om en kompis antingen ska spotta eller urinera på dig. Vad är bäst för dig ur  hygiensynpunkt?

4. Vad är textspy?

5. Hur länge är en p-stav effektiv?


Svar:

1. En hästkraft (hk) är den effekt man måste utveckla för att lyfta 75kg 1meter på 1 sekund.

2. Tony Irving.

3.  Det är mycket bättre att bli kissad på. Urin innehåller inga bakterier, virus eller svampar. Saliv innehåller mängder av bakterier.

4. En produkt som används för att återskapa raderade sms och telefonböcker.

5. P-stavarna är effektiva i 3-5år, beroende på sort.


CP-Jonas

har glömt berätta, igår var vår klass på en föreläsning i skolan..

Killen heter Jonas Helgesson och är på riktigt Cp-skadad. Han föddes med denna skada och läkarna sa direkt att Jonas aldrig skulle klara av att prata eller gå, vilket han dock tränat upp hela sitt liv och är en helt fantastisk människa! Idag är han 30 år och gift, bor i Lund och är egen företagare, ståuppare och skribent.. han har gett ut en bok som heter Grabben i kuvösen brevid, som jag ska springa till biblioteket och låna nästa vecka! han berättade hur det är att vara cp men att samtidigt leva lyckligt.. han sa väldigt kloka saker, t.ex. : "Man behöver inte heta madonna eller darin för att leva lyckligt". och det stämmer verkligen! Jonas som är cp-skadad och står inför ca. 200 personer, föreläser om hur mycket han älskar sitt liv och samtidigt berättar för OSS att vi ska gilla dem vi är. Han berörde verkligen, han fick iaf mig att tänka om hur mycket jag ska börja uppskatta mitt liv, att jag är frisk och hur bra jag har det! Det som jag tycker var härligast med hela föreläsningen var att han "drev" om sin cp-skada.. han sa att det är faktiskt inte bara negativt med att vara cp-skadad:
- tanter utanför mat affärer brukar ge honom en tia för att köpa glass (tur att Jonas älskar glass!)
- han brukar få åka gratis på bussar, för dem tror han är under 12 år..
- han får alltid börja när dem spelar golf, för han har lägst i handikapp ;) hahaha.

Härdanefter kommer iaf jag att uppskatta det lilla jag får och det tycker jag att alla borde göra, vi kommer att bli mindre egoistiska av oss isf.. OCH får du chansen att lyssna på Jonas om han är i närheten eller just på din skola, tycker jag verkligen du borde ta chansen! Av vår skola fick han stående ovationer och det har ALDRIG hänt förut! du kan även besöka honom på : cp-bloggen.blogspot.com

"Vi alla är miljonärer, vi äger ett liv" - Jonas Helgesson
han va grym!

Love,e


FREDAAAAAG = HELG!

nu sitter jag här hemma och ser ur regnet öser ned utanför. så jävla tråkigt! tänkte ta och städa lite här i mitt rum, anatr det behövs om Jakob ska kunna leva här i helgen, ja det är så illa faktiskt. och jag hoppas han kommer snart, saknar honom en aning.. ikväll väntar tjejmiddag för mig hos Linnéa, tjejerna har luskat ut något.. ska bli riktigt roligt faktiskt! Jakob ska iväg och kolla fotboll hela kvällen, så det blir en bra kombination.. jag ska iväg vid 19.00 tiden, hoppas kunna lägga upp en bild på hur jag ser ut, annars får det bli imorgon :)

GÅRDAGENS outfit (bättre än inget alls):

jeans: Guess, köpta i usa
vit linne: GT
vit t-shirt med silver tryck: koola anna

Love, E


Anonym

Jag måste säga att jag inte riktigt förstår vitsen med att kommentera inlägg som en Anonym person. Har fått ett antal kommentarer av den lite "elakare" sorten. Jag är inte den som tar illa upp av små saker, för ni får tycka precis vad ni vill om det jag skriver och känner, jag har ju inte tvingat någon att läsa. Det är upp till var och en. Med detta menar jag bara att när man kommenterar ett inlägg så är det uppenbart något du vill ha sagt? men varför kan personerna som gör detta vara så pass ärliga och rakryggade att dom står för vad dom tycker?  Jag anser att man inte ska uttrycka sig om saker och att det är fegt att hoppa på någon och om man sedan inte kan stå för det.
Fräcka Fredag

Idag är jag på bättre humör och mår hyffsat bra. Var i och för sig uppe skit tidigt imorse sä är rejält trött. Funderar på om jag ska ta en powernap sen eftersom det blir utgång ikväll. Kan ju vara en fördel att vara pigg och glad då:)
Ikväll kommer nämligen Bingo Rimér och hans tjejer till Mingel. Hoppas och tror att det kan bli en kanonkväll eftersom det alltid är mycket folk ute när det händer något speciellt.
Nackdelen är att mingel skulle behöva ha den dubbla ytan mot vad dom har nu och därför kommer folk svettas som grisar och knö en massa. Har inget bra från sist gång det hände något, Byz var där och massa folk också. Någon dum brud hade ryckt av min väska och stod nu och hoppade på den längst framme på vid scenen. Eftersom hon vägrade att gå av den när jag hade bett snällt 3 gånger så nöp jag henne allt vad jag hade i benet och fick tillbaka min väska med min alledeles nya, TRASIGA eyeliner med mera. Så ikväll håller jag stenhrt i min väska och hoppas på bättre minnen!

Du får inte

http://www.youtube.com/watch?v=QXUFKlzhpzU


Du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål.

Och du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar
så att jag kan somna tryggt.

Och du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va' din verklighet
du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet.

Men du får ta den tid du behöver
för att förstå vad det är du vill
du får be en bön att tiden
du behöver räcker till.
Och du får samla dina tankar
så att två själar kan få ro
och så att allting som vi lovade
oss själva kan få gro

Och du får inte andas på min panna
inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för
all den oreda du ger.
Och du får inte röra vid mitt hjärta
som om allt var uppenbart
när jag önskar inget hellre,
Än att du gör allt emot mig snart.

Äntligen hemma!

Som ordspråket lyder; borta bra men hemma bäst. Det stämmer verkligen också.
Det där med bloggning från mobilen var väl inte det bästa egentligen, man kan väl säga att det duger i krig så att säga. Det är så mycket smidigare att sitta här och skriva, det liksom flyter på på ett annat sätt.
Jag mår inte toppen idag och är rätt trött, har därför för tillfället idétorka och bloggandet flyter inte på så ska snart ta mig en riktig härlig varm dusch och sedan bara pyssla om mig själv!
Återkommer antagligen senare om jag får lite inspiration.
Sköt om er!6 November

1. Vad kostar en penisoperation (kombination av både förlängning och förtjockning)?

2. Vad heter den kortvuxna man som Victoria Silvstedt vid ett flertal tillfällen fotograferats med?

3. Om man färdas i en medelhastighet av 100km/h mellan jorden och solen, hur många år tar resan då?

4. Vilken porrskådis har medverkat i flest filmer?

5. Vilken färg har registerutdragen från belastningsregistret?


Svar:

1. Ca 45 000 - 55 000 kr.

2. Maurice. Han är från Schweiz, stenrik och 165 cm lång. Kallas för dvärgen i skvallerpressen.

3. 171 år. Avståndet mellan jorden och solen är ca 150 miljoner kilometer.

4. Ron Jeremy, 1750 st. Ron uppskattar dessutom att han hunnit med att ligga med ca 5000 tjejer hittills under sitt liv. Ron är född 1953.

5. Gulaktigt arkivpapper. (Att få utdrag om sig själv är kostnadsfritt och hanteras av Rikspolisstyrelsen).

...

Jag fick bara med halva inlägget innan men orkar verkligen inte skriva om det sista för fjärde gången. Sista meningen fåtj ni säkert att det ska stå att jag kan lämna tillbaka den när jag vill. Ska se om jag kan fixa en bild också:)

Jag kan inte bestämma mig

Som ni vet så är jag hos min farmor ett par dag. Måste säga att det är som att vara på semester typ. Man har liksom inga krav alls på sig, man gör vad man känner för. Sen jag kom har jag gått promenader, sett på tv, ätit regelbundet och sovit ut. Visst låter det underbart? Hälsoweekend hos farmor haha det låter ju inte allt för glamouröst. Men för att komma till vad jag har beslutsångest om. Enda sen jag var liten flicka har jag sprungit i farmors garderober nere i källaren, där alla kläder skor kappor och pälsar hänger. Som dom flesta säkert märkt så är det inne med att bära päls igen, vare sig den är äkta eller fejk. Nu har jag fått den fantastiska möjligheten att låna farmors korta päls på obestämd framtid. Jag tycker verkligen att den är skit snygg. Men frågan är om jag verkligen kommer att använda den tillräckligt mycket? I när för sig så spelar det egentligen ingen roll eftersom jag inte behöver betala något för den och kan lämn

nu har ...

nu har jag precis kommit hem från skolan,
tänkte göra en smoothie nu & äta några mackor.
18.30 blir det bodytoning pass & 20.00 jobb..
men det bästa av allt är Grey´s anatomy kl.21.00 !!! :D

JAG HAR FÅTT NARE! åh, hela min underläpp är helt cerise och det stick och svider. Nare är så himla jobbigt! jag lyckas alltid få det under först kylan, efter skidsemestern och jag har det nästan hela vinten. Nare kan verkligen förstöra för mig, jag kan bli en lipsill för denna skitsak, hela dagar och veckor kan vara förstörda! men jag antar att det är bara att kleta på massa cerat och andra läppbalsam. någon som har ett bra cerat mot nare, förutom idomin ? HÖR AV DIG!

nu i höstmörkret tänkte jag tipsa om lite uppiggning.. vi är ju oftast väldigt sura och deppiga nu när mörkret har fallit. det jag brukar dricka för att hålla mig pigg är c-vitamin! finns brustabletter som man bara lägger i ett glas vatten och sedan dricker, tror att ni vet vad jag menar! det blir iaf jag väääldigt pigg av och jag orkar väldigt mycket också..
Tänkte börja dricka b-vitamin också. jag biter på naglarna (skäms!) och då är b-vitamin bra för naglarna, men rämst för håret! det är bra för håret och jag känner att mitt hår är väldigt deppigt just nu :P

vi hörs efter tio :)
då ska jag visa en ursnygg klänning jag ska
försöka fjäska till mig av min pappa ;D

Love, e


lat?

jag är såå dålig på att ta kort så ni får se vad som händer i mina dagar.. och jag ska bli bättre på det, ska bara få min nya mobil när jag fyller år på lördag ;D haha. har ju egentligen en mycket bra kamera men har bara ingen lust att ta fram och fixa med den :P batteriet är oftast urladdat också! haha.. guud, vad jag e lat!

nu har jag varit iväg och jobbat, och för er som inte vet så städar jag på ett solarieställe där dem har två massage rum också.. där städar jag 2-3 gånger i veckan.. tar en timme & en kvart, och goa pengar är det också :) passar mig riktigt bra!

nu ska jag ner och göra en goood smoothie, kan bara inte bestäma mig vilken smak.. exotiska frukter eller röda bär? svårt val, haha. och nu hade säkert velat se hur den blev också, eller hur? bilder e roligare än text! skönt det ska bli att få en mobil med en bra kamera!!!!!

kan ni inte skriva i kommentarer vad ni vill se mer av i bloggen?
ni behöver inte skriva namn, skriv vad ni vill läsa om i bloggen, vill ha lite tips!

Love, e.

godbitar!

här kommer lite vad jag önskar mig nu när jag fyller år & i julklapp..


underkläder. finns så himla fina, både på Gina Tricot
& HM, som denna gör :)


en tretång/vågtång :)
denna kommer från OBH Nordica, kostar 399kr

och så klart Thomas Sabo hängen till mitt armband.
fick ett E av familjen Carnebratt i födelsedags present :) tusen tack!

finns en hel del jag vill ha nu..
ska fortsätta spana lite på internet :)

ska snart iväg och jobba, skriver efter tio :)
Love, e.

rubriiiikkk (???)

oftast varje dag så har jag något att skriva om som jag ser fram emot att skriva om direkt! men sedan när jag ska börja, så är det ju det där med RUBRIK. så här sitter jag och tänker vad kan jag ha som rubrik på denna dag, och jag lyckas aldrig! men den är ju inte så viktig, men det som gör mig lite lätt irriterad är att när jag väl skrivit någon löjlig rubrik så minns jag knappt vad jag ska skriva om sen i inlägget.....suck
 
Love, e


GYMMET!

idag var jag på gymmet mellan 17.45 och 19.30 :) körde mest ben och min nya favorit: vibrator plattan! riktigt skönt nu efteråt. på onsdag blir det ett bodytoning pass med styrka för hela kroppen och så tänkte jag och mamma njuta lite av relaxavdelningen efteråt! nu tycker jag det är kul att gå till gymmet för där tränar jag precis hur jag vill och det passar mig. har alltid annars varit i behov av någon som puschat mig hela träningen och några som jag vill tävla emot, spelade basket tills i somras. och ja, jag är en tävlingsmänniska! men har man inte intresset för något ska man inte hålla på med det heller.. saknar basketen mycket, funderar på att börja igen..

veckan för övrigt ser ganska lugn ut faktiskt, ska till en sömmerska imorgon på "möte".
håller på med UF företag nu, så snart ska ni få se min grupps tuffa produkt!

tycker det är sååå svårt att veta vad man kan önska sig som INTE kostar flera hundra eller tusen kronor..
har någon några förslag?????? SKRIV!!!

dagens outfit, är en outfit som har funnits innan..


svarta leggins från Gina Tricot
svart klänning från typ Vero Moda (?)
vit väst från JC, crocker

Love, e


Bugg

Haha det Buggade sig lite med inläggen som ni kanske ser. Stod nämligen att det inte gick att connecta. Men men synd för ellen bara som skrev ett inlägg precis innan:)

Mobilinlägg

Här kommer mitt första mobil inlägg:) det verkar ju funka helt okej i alla fall även att det tar lite längre tid och så. I vilket fall så sitter jag på bussen upp till bohuslän nu, närmare bestämt Hunnebostrand. Det har vart en bra dag idag. Började med att jag och jessie tillbringade 2 timmar på gymmet och efter det åt vi lunch med marcus. Vi fick verkligen tränat hela kroppen jätte bra så bara väntar på att träningsvärken ska slå till. :) när vi hade ätit lunch slog vi ihjäl några timmar på stan och nu sitter jag här på bussen. När jag kommer fram vid 8 tiden ska jag ta en lång promenad med hugo, min farmors hund. Vi hörs senare! Love c

härlig start på måndag morgon..(?)

vaknade vid åtta, för att kunna duscha lite extra länge, då hände en mindre rolig sak..
jag tar tag i duschmunstycket och vrider på vattnet, då visar det sig att någon i min familj har duschat med den andra munstycket som sitter fast ovanför där man står, och det va verkligen inte varmt vatten om jag uttrycker mig milt.. det var svin kallt! och jag verkligen hatar när det blir så, som att få en chock typ! sedan när jag stod där i duschen och ska precis skölja ur mitt balsam, så känner jag en svag känsla som går igenom benen och upp till huvudet.. känner mig yr och ännu svagare.. och jag vet att detta har hänt mig förr, närmare 3 gånger på ett halvår typ.. så jag sätter mig ner på golvet och väntar tills jag inte känner mig yr längre.. är livrädd för att svimma i duschen, har som sagt hänt förut och då har jag ramlat rakt genom de två glasskivorna, det gick dock inte sönder eftersom jag ramlade exakt mellan så dörrarna öppnade sig.. usch, ryser så fort jag tänker på den känslan!

Love, e.


Bilder från bowlingen
Dagens...

Humör: Känner en kontig känsla inom mig...

Gjort: Hjälpt min syster och rensa i hennes rum och vart och fikat med några vänner.

Planer: film sedan packa inför imorgon.

Ser på: datorn. ska nog se någon serie nu.

Lyssnar på: tv:n från vardagsrummet.

Läser: Bloggar.

Dricker: Vatten.

Äter: Ingenting.
Bästa: Att min urinvägsinfektion är över.

Sämsta: Att överföringen med bilderna på msn går sååååå långsamt.

Väder: Har vart soligt men nu är det bäcksvart.Önskelista

En utav våra läsare som valt att vara anonym ville att jag skulle lägga upp listan på allt jag ville ha så får väl ta och göra det. Har kanske inte fått med allt men det mesta i alla fall.   
        •1.       Hunter Wellingtonboots

•2.       Systemkamera; Nikon D60

•3.       Odd Molly Private em Dress # 380 B

•4.       Odd Molly Jacquard grey stocking  

•5.       Odd Molly - Classic wool sock # 283

•6.       Jersey prom dress, klänning från Asos

•7.       Ditsy print tiered cami dress, klänning från Asos

•8.       Contrast frill blouse dress, klänning från Asos

•9.       Gucci Envy Me2, parfym

•10.     Macbook

•11.     Stickad mössa

•12.     Iittala vinglas

•13.     Iittala karaff

•14.     Iittala Alvar Alto vas

•15.     Gymkort

•16.     Förvaringsboxar

•17.     Lancôme sminkborttagning

•18.     Skoletter

•19.     Thomas Sabo armband

•20.     Thomas Sabo charms

•21.     Odd Molly mysdress


2/11-08

1. Vem släppte singeln "Playboy bunny" 2005?

2. Enligt tester innehåller en mobiltelefon hur många gånger mer bakterier än en toalettring?

3. Vad är plushofili?

4. Nämn ett typiskt "knockoutmedel"?

5. Varför blir man snorig när man äter stark mat med en massa chilifrukter och jalapeños?


SVAR:

1. Olinda Berggren. Den fick guldskiva i Sverige men Olinda blev utbuad på sin turnépremiär.

2. Ca 500gånger enligt studier av bakterieforskare Charles Gerba. Mr Gerba är bakteriernas svar på Bosse Bildoktorn.

3. Detta innebär att man blir sexuellt upphetsad av gosedjur.

4. GHB, Ketamin, Rohypnol, Kloralhydrat är några preparat.

5. Dessa innehåller kapsaicin som är extremt slemhinneirriterande. (Wasabi är starkt men innehåller inte kapsaicin, dvs du blir inte snorig).


Interna samtal

Jag håller med Ellen fullt ut med att vi ska bli bättre med dagens outfits, men som sagt så har jag bilderna men ingen chansatt ladda över dom till datorn än. Sen tycker jag att vi ska bli bättre på att uppdatera över huvudtaget. Imorgon åker jag upp till Hunnebostrand och hälsar på min farmor och farfar i några dagar. men har skaffat internet på mobilen så hoppas på att jag ska kunna uppdatera lite ifrån den. Har aldrig provat ännu men vi märker om det funkar eller ej annars får ni klara er med Ellen ett tag :)
ellen is back!

Hejhopp! nu har jag inte skrivit på evighter och jag skäms riktigt mycket..
har faktiskt haft lov så jag tycker att det är en anledning till varför jag inte skrivit..
nu ska ni få mitt lov svart på vitt! :
fredag: pass på gymmet och hemmakväll med familjen..
lördag: åkte till borås med min far :)
söndag: allt blev lugnt, bio senare på kvällen med mina tjejer :)
måndag: gymmade med Linnéa & Mimmi, riktigt kul! jakob kom på eftermiddagen..
tisdag: J & jag åkte till borås med min syster & två kusiner..
onsdag: vi sov länge, åkte till göteborg och kollade High school muscial 3 på bio :)
jag jobbade senare på kvällen, medans det var jakob med min kusin filip!
torsdag: vi åkte till onsala för att spendera resten av lovet där..
gjorde ingenting typ, lekte med julia ;)
fredag: träffade Kenny på kungsmässan :) åkte till göteborg & träffade cecilia&jakobs
farmor, faster, kusiner och farbror en stund, kollade senare på nya bond filmen!
lördag: jakob & jag spelade basket i typ tre timmar ute, härligt väder!
som cecilia skrev så åt vi middag, bowlade senare & var hos cecilias kompis :)
söndag: jakob & jag vaknade halv tolv, gjorde absolut ingenting..
fick skjuts av cecilia in till kungsbacka, där träffade jag mamma & syster, för lite shopping..

som ni ser har jag haft ett väldigt lugnt men skönt lov, vilkt var behövligt..
så nu är jag pigg och uppvilad för några tuffa veckor i skolan igen innan det är dags för jullov.

nu måste jag även fastställa min önskelista, fyller år på lördag :) 8 novemeber.
dock är det lite dyrare saker så jag antar att det blir lite små saker & mest pengar,
vilket jag tycker nästan är bäst.. då kan jag själv välja vad jag vill ha, så att det inte blir några
pinsamma situationer när man inte tycker om något man fått.. (har hänt mig ett antal gånger)

och jag skrev ju även att det skulle komma en ny bloggdesign i början av veckan...
ja, den är försenad! så ni får helt enkelt stå ut med vår fula blogg ett tag till ;D
men som man säger: det är innehållet som räknas! haha..

det sista jag skriver ikväll är ett löfte: VI ska bli bättre på att ladda upp dagens outfit!
vi lovar, eller hur cecilia ? :P

Love, e!

mysigt i vinterkylan

För någon timma sen kom jag hem efter att ha vart och fikat med Jessica och Fredrik. Vi har verkligen alltid rolgt ihop, kan nog sitta i flera timmar och bara snacka skit. Så himla roligt att man har sånna vänner. Vi satt några timmar på ett café i Kungsbacka och pratade gamla minnen. Det lustiga är att man kan tänka tillbaka på saker från gymnasietiden och skratta lika mycket åt det varje gång man pratar om det. Jag tog också lite bilder på vår fika men jag har glömt min mobilsladd som är till datorn hos min pojkvän så har inte kunnat föra över bilder på några dagar eftersom jag glömmer att ta tillbaka den varje gång. Jätte störande verkligen eftersom jag tar bilder varje dag som jag tänkt lägga upp. Antar att det får bli en bildsammanfattning om han kommer ihåg att ta med sladden hit om några timmar :)
På tal om den plötsliga kylan som kommit så tänkte jag igår att det var dags att ta fram förra årets vinterjacka och när jag provade den så insåg jag att den hade blivit för kort. Lite mindre roligt, hade inte riktigt räknat med att behöva köpa en ny i år. Antar att jag inte har så mycket att välja på i och för sig men fortfarande en tråkig extra utgift.
Ekonomiskt oberoende?

 Tänk att för en dag få vara ekonomiskt oberörd. Det finns så mycket jag vill ha just nu, har skrivit upp en lång lista på allt. Man skulle ju kunna kalla det en önskelista. Mamma kommer väl svimma när hon ser den antar jag. Fast och andra sidan så kostar det faktiskt ingenting att önska. Om jag hade haft för mycket pengar så hade jag just för tillfället klickat hem den här mysdressen från Odd Molly som egentligen kostar alldeles för mycket pengar för att vara en mysdress. Fast den är ju så söt! Finns väl ingen tjej i världen som skulle tacka nej till den?Det finns folk som säger att pengar inte gör en lycklig, fast det tycker jag är en definitionsfråga. Jag blir i alla fall lycklig när jag köper saker jag vill ha. Man kan ju säga att det finns olika sorters lycka. Givetvis skulle jag ju aldrig byta bort min familj för pengar så att jag kan köpa prylar. Men ekonomiskt oberoende för en dag, då hade jag kunnat gå och köpa dom sakerna jag vill ha nu och fortsätta vara lycklig med min familj och fortfarande kunna önska mig saker om ett tag för då har jag ju inte råd med allt jag vill ha längre.


Lyxlördag

Äntligen kommer man in på bloggen, det har vart lite strul på blogg.se verkar det som. Har bara kommit upp en error sida så fot man ska logga in. I vilket fall så var jag väldigt dålig på att uppdatera vilket beor på att jag satte mig på tåget in tll Göteborg direkt när jag vaknade igår morse. I stan träffade jag min farmor och min faster och gick på stan med dom. Det var riktigt mysigt:) Fick lite saker också och då är det såklart extra skoj. Farmor tyckte nog att det var roligt att jag var med, hon brukar uppskatta att jag hjälper henne med vad som är modernt för henne och vad som passar till vad. 
Jag köpte iallafall en blus, en stickad bolero, en foundation och ett par benvärmare. Kan försöka lägga upp en bild på allt senare.
När jag kom hem bjöds det på Hummer och champagne, Det var mums! För er som inte vet så älskar jag skaldjur, beror nog på at jag är uppväxt vid kusten och har alltid ätit det Det var första gången som marcus smakade hummer, han var inte jäte förtjust i det. men det kan man ju säga är bara bra för då blir det ju mer över till mig. haha.
Efter vi ätit fick vi lite bråttom in till stan, vi hade ju bokat tid för bowling med några vänner. Det var skitskoj måste jag säga. (även att jag förlora). Spöket tog med sin systemkamera och då blev jag glad. Äslakr verkligen den kameran, har önskat mig en sån i julklapp. det blir så himla bra kort med den. Och han håller å att skicka över dom nu så ska lägga in några bilder när det är klart. Efter bowlingen åkte vi hem till cissi där det bjöds på goda drinkar :)
När killarna sedan fick för sig att vi skulle se på skräckfilm gick jag in och la mig på cissis säng och somnade. Socialt?


Dagens eller ska jag säga Nattens...

Humör: Börjar bli lite seg efter en lång dag.

Gjort: Hämtat bilen som vart inne för en plåtskada, hälsat på farmor, kusiner och faster, och vart på nyaste Bond filmen.

Planer: Sova?

Ser på: Älsklingen när han spelar Star wars och min datorskärm.

Lyssnar på: utomjordingspråk?

Läser: Bloggar.

Dricker: Vatten.

Äter: Penecillin.

Bästa: Det har vart en dag full med händelser.

Sämsta: Att det är så fruktansvärt kallt ute om dagarna nu.

Väder: Har vart soligt men nu är det bäcksvart.Man kan inte gilla alla

Jag har funderat lite på det här med relationerna emellan svärföräldrar och svärdöttrar/söner. Det är ju inte så att man kan välja vad man vill ha för svärföräldrar, det är liksom något man får "på köpet". Naturligtvis så kan man inte gilla alla personer, det förstår jag med. Självklart hade det vart helt underbart om alla i världen gillade och kom överens med varandra, då hade det antagligen inte funnits några krig och allt hade var frid och fröjd. Tyvärr är sanningen inte ens i närheten. Men det jag ändå ville förmedla med detta var att hur illa man än tycker om varandra så anser jag att man som vuxna personer ska kunna uppföra sig väl och respektera varandra. Man måste inte älska sin svärdotter/son respektive svärförälder, men man kan ändå hålla det på ett sådant stadie att man pratar med varandra utan att det känns kyligt eller att någon känner sig orättvist behandlad. Det kan ju faktiskt vara så att man ska leva hela livet tillsammans. Åtminstone umgås för sitt barn och möjligtvis barnbarns skull. Huvudsaken är väl ändå att ens barn är lyckligt och trivs tillsammans med sin partner? Eller har jag fel?
RSS 2.0