Mongobarn














Freaky Friday

Jag kommer uppfylla Charlottas önskan! Ni kommer få se bilder på mitt hår från igår kväll. Hoppas att ni blir lyckliga nu. Haha. (för att kunna titta på de klickbara bilderna så måste ni vänta tills hela sidan har laddat klart. annars kommer det stå att det inte går att öppna fotot.)

Igår när jag skulle börja göra mig i ordning inför kvällens aktiviteter så insåg jag till min stora förvåning att jag hade glömt mitt smink hos Marcus. Hur ofta händer det liksom? Aldrig. Har alltid mitt smink i väskan. Då var jag glad att han skulle komma till mig en halvtimme senare. Hade inte klarat av att visa mig ute med både det dåliga håret och inget smink. I vilket fall var han här vid 4 och jag fick till en hyffsat bra outfit (och frisyr) utan att det såg förjävligt ut (om man bortser från att jag tyckte det såg ut som att jag typ var fjorton eller något).
Meningen var att vi skulle förbi Kungsmässan en sväng men vi dissade den idén och åkte direkt hem till spöket. Vi hade ju som planer att gå på bio denna kväll men vi var tydligen ute för sent. Man måste antagligen boka biljetter en vecka före om man ska få några platser.
Så vi dissade även denna idén och tog beslutet att åka och bowla. Eller iallafall boka bowlingen.
Vi åkte hem till Sara och bestämde oss för att gå ut och käka. Det blev kinamat. Mums... Jag tror att jag är lite smygkines kanske? Jag bestämde i alla fall igår att jag ska lära mig att laga kinamat. Får väl se hur bra jag lyckas med det. Hahaha. 
När vi sedan kom bort till bowlingen så var det drygt en halvtimme kvar tills vi skulle börja spela så vi satte oss i baren och tog något att dricka. Jag fick tydligen bli chaufför så för min del blev det Cola ;) Det var helt okej ändå, jag laddar inför kommande kväll. Här kommer några bilder :)
 
                       

Under tiden vi satt där så fick Marcus såklart lite ryck och var tvungen att visa sin tatuering och ville att vi skulle ta kort på den. Haha och jag och Sara tänkte att nej vi ska minsann inte vara sämre så här kommer bilderna på våra tatueringar ;) Haha okej min kanske inte syns så bra men den finns där under skon ;) haha

     

Jag var grym på bowlingen sist, men igår ville inte mitt klot samarbeta lika bra med mig :( Jag hittade inte det klotet jag hade sist så detta var lite för tungt haha. Men jag hade i alla fall väldigt roligt. Det kan inte gå bra alla gånger. Jag gillar inte bilderna på mig när jag bowlar. Det ser ut som att jag har världens bredaste röv. Fast jag tycker inte det är så farligt i verkligheten, är det bilden som stämmer och jag som är blind?

                       

När vi hade bowlat klart så åkte vi hem till Sara och spelade kort, Plump ;) Jag kom sist där med haha. Har jag möjligtvis tur i kärlek? haha. När klockan var ett så hade jag och Marcus lovat att hämta pia och hennes vänner på en fest i Hanhals så då var det dags att bege sig hemåt :) Kom hem till Marcus halv 2, då var vi både trötta och lite irriterad:P Tur att vi var glada när vi vaknade imorse iallafall :) Nu ska jag snart börja förbereda mig lite smått inför kvällen. Fixa lite naglar och kolla så att allt jag behöver är rent och så. Se verkligen fram emot kvällen party! Vi ska ha så roligt. Hoppas att ni får en lika bra kväll ni. vad ni nu hittar på :)









godmorgon eller godförmiddag?

Nu sitter jag i Cecilias säng med Jakobs dator och hon vid sitt skrivbord med sin dator. Ja, de är ganska osocialt men så är det när man "driver" en blogg. Jakob blev kallad till träning idag så nu sitter jag och försöker se hur eftermiddagen/kvällen ser ut..

ikväll så har jag fått uppdraget att arrangera ett litet firande för Jakob som fyllde 18år den 13 januari. Så ikväll ska jag, Jakob och tre killkompisar ut på Hard Rock Café i Göteborg. Så Mikael & Anna har bokat käk kl.18 och sedan en timmes bowling, vilket ska bli skit kul!

så vid 16.19 går min buss till Kungsbacka station, sedan tar jag pendel mot göteborg 16.47. Påvägen hoppar en killkompis på och jakob hoppar på i Lindome. Jakob vet alltså ingenting och jag har sagt att han och jag ska på bio men sen så går vi till Hard Rock och då ska killkompisarna stå där och vänta.

Efteråt kommer min tjejkompis Linnéa in och möter oss, så ska vi Jakob och David (killkompis) hem till David och spela lite xbox, Wii och allt var det blir :) ska bli jättekul! blir nog övernattning där också..

Nu ska jag och cecilia göra korv med bröd!

Hoppas ni har en bra lördagkväll!
Någon som testat cheesecaken? :P

love, e

älskade helg

det kommer bli en bra helg, det känner jag på mig! :)
Vad ska ni göra ihelgen?

om en timme ska jag åka till Göteborg,
ska gå på båtmässan med Jakob,
Mikael och Julia, vilket ska bli jättkul :)

känner att jag har svårt att bilda meningar idag,
hoppas cecilia bloggar senare!
vet att hon är på bio nu.
Undra förresten hur det gått med hennes hår?
va ju inte allt för vackert igår.

Tänkte göra något som ingen av oss gjort i denna bloggen!
att ge ut ett recept. ingen av oss är väl mästerkockar?
men det här är vi 100% säkra på att ni kommer ÄLSKA. njut!


ser ni inte texten så sök på google.se : frozan caipirinha cheesecake

tacka mig ;)

Love, e


Party party!

Okej, ni har kanske fattat allihop att mitt hår ser förjävligt ut. Skadeglad någon? Jag bjuder på det iallafall.
Alla bara skrattar åt mig ändå. Mamma tycker att det är skitroligt. Och min bror och Marcus höll på att kissa på sig. Skönt att man har så fina vänner där man får bra stöd. Not.
Själv funderar jag seriöst på att gå i ide tills den 27 februari då lönen kommer och jag kan gå och göra slingor hos frisören. Charlotta min snälla vän tycker att jag ska bjuda så mycket på mig själv att jag ska lägga upp en bild på håret här. Det kommer inte att hända! No way! Jag kommer inte visa mig utanför huset med detta håret.
En keps eller scarf om mitt hår när jag går ut. Folk kommer tro att jag har cancer eller är flintskallig men det är det värt.

Jag som så länge hade väntat på Cissi och Jespers party imorgon! Jag, Marcus, Spöket och en massa andra roliga mäniskor. Inte kan jag gå ut och ha skoj med detta håret :( Det är inte möjligt :( Jo nu har jag bestämt mig. Detta ska fan inte få förstöra min kväll!
Blaha! Det känns som att jag pissar i motvind just nu. Väntar otåligt på att turen eller rättare sagt vinden ska vända...











Wish of the day...







Det finns bara en åtgärd



I en månad kanske....





ellen <3 randigt

jag SKA köpa!


spinning = spagetti ben

nu är jag nyduschad efter ett SJUKT jobbigt spinning pass. kan ju säga att spinning är sjukt tråkigt när man inte ha tekniken som jag än, men kanske ger det en chans till nästa torsdag och hoppas att jag börjar tycka det är lite roligare. Bra träning är det iaf!

Jag är jättetråkig jag vet, jag skriver inte om nått kul längre!
känner att jag verkligen har blogg-torka.
tur att cecilia alltid har så mycket bra & roligt att skriva om :)

ihelgen så blir det ingen bloggning, eftersom helgerna
är den enda tid jag har med min Jakob.
hoppas kunna blogga imorgon!

Godnatt
Love, e

Håll tummarna för mig

så att jag inte tappar håret eller att det blir gult och helt hemskt!
Jag är rädd ör att se resultatet men vill så gärna ha min färg tillbaka.
Nej detta ska gå kanon bra!










Wish...








Slappisar

Idag fick jag inget jobb, låg vaken mellan 7-8 bara för att jag var rädd att inte höra om det ringde :P
Det var i och för sig ganska skönt med sovmorgon, eller sova tills Marcus ringde och väckte mig halv 11. Då var det bara att hoppa in i duschen snabbt innan han skulle komma. Idag har vi slappardag :)






skolan!

Goddag läsare!
Nu sitter jag i skolan. Har UF och vi skriver tävlingsbidrag som bästa vara, bästa företag, bästa design och så. Lite lång tråkigt, men med hörlurarna i öronen går det bra faktiskt och dessutom är jag klar.

Idag slutar jag 14.45 sen ska jag hem.
plugga religion, har läxa tills imorgon.
träna 18.30 tror det blir spinning idag
SOVA

skriver sen :)

Love, e

Blondie

Imorgon tänker jag påbörja processen till att få tillbaka min riktigt hårfärg igen. Blond. Jag vill verkligen inte vara brunett nu. Tänker bara på en äcklig liten fjortis då. Nu fick jag det ur mig :D
Hoppas att det blir bra iallafall, har ju släppt ganska mycket av den brna färgen nu, ser typ rödhårig ut :S inte snyggt!
INTE
okej!









Modemissar

Jag o min kusin satt nyss och funderade på vad som egentligen har vart det värsta modemissarna. Tänker lista några saker här som jag verkligen tycker är hemska!

1. Buffaloskorna

Kommer ni ihåg? Gräsliga skor med en jämn platåsula på ungefär 6-7cm hög. Jag fattar inte hur jag kunde ta på mig dessa skorna. Fanns i alla möjliga färger och kombinationer. Jag kommer ihåg att jag valde en ganska naturlig färg, svarta. Inte för att det gör saken bättre. Platåskorna var moderna i slutet av 1990 talet till början av 2000 talet. Det var i samband med att Spice Girls blev stora.



2. Savannbyxor

Haha strechbyxor, vida där nere, tajta över låret och höga i midjan. Helst skulle man ha ett par i en ljus färg så att stringen syndes igenom, kommer ihåg detta så väl. Jag gick i 5:an och hade ännu inte börjat med string, fick nämligen inte för mamma. Man skulle helst matcha dessa byxorna med ett par string som gärna satt någon centimeter ovanför byxan. Fy så hemskt. Jag kommer ihåg att jag ibland lånade ett par string av min vän Amanda som jag tog på mig i skolan eller hemma och döljde med en tröja runt magen hahaha. Inte heller ovanligt att man hade en tröja som var kort i magen. Jag har bilder på detta och det är inte fint. Tyvärr hittade jag inga bilder här på internet men ni tjejer i min ålder vet nog precis vad jag menar! Haha.

3. Crocs

Seriöst? Är det någon människa som faktiskt ärligt kan säga att man tycker att dom är snygga? Platsskor i alla möjliga skrikiga färger. usch. Nu finns dom till och med med päls inuti så man kan ha dom på vintern också. Kul. Då kan man äntligen gå med dom året runt. Not...
jag rå dissar dom. Jag har själv ett par, dom är sköna men fula. Jag skulle kunna tänka mig att ha dom till jobbet, möjligvis stranden men inget annat. 
Till skorna finns ett tillbehör som kallas Jibbitz och är små smycken av plast eller gummimaterial som är gjorda för att fästas i de speciella hålen som man hittar på dessa skor.




4. Inbrända slingor

Kommer ni ihåg? Slingorna som man brände in i håret i massa olika färger. Populärast tror jag limegröna, blåa, röda och chockrosa var. Jag hade faktiskt aldrig någon sådan slinga. Tyckte aldrig att det var speciellt tilltalande. Poäng till mig! haha.





Finns säkert miljontals saker men detta hänger med från min ungdom som jag kommer på just nu. Kommer aldrig någonsin att använda något utav detta igen ;) LOVAR!









Wish...


Jeans, Armband, Nelly. Gladiatorsandaler/Jesussandaler, Handväska, Asos, Tunika, Gina Tricot







Jag är lycklig!

Åhhh ja jag är verkligen helt överlycklig!

Som ni kanske minns så har jag tidigare pratat om en nitväst som jag såg här om dagen. Butiken fick in den i tisdags och den var helt slut på onsadagen när jag ville köpa den. Fanns en kvar i storlek L. Så jag hörde med dom i butiken för att höra om dom kunde ringa och kolla om den fanns i small någonstans i närheten, typ Göteborg.
Nej inte det nej, den var helt slut överallt förutom i Sundsvall. Ja, men dit åker jag nog för att köpa den :P hahaha Not...

Varför är jag då helt lycklig? Jo för att Marcus har beställt hem en till mig från internet och nu ligger den här på min säng :D
Bättre överraskning kunde man inte få när man kommer hem från jobbet och är trött :D



Här är den. Är den inte underbar?









två riktiga blondiner?

Glömde berätta igår om vad som hände när jag jobbade på solariet! haha, händer ju något där nästan varje gång. Dock va detta faktiskt lite kul och jag fick leka polis! ;)

När jag kommer till solariet hör jag två tjejröster som verkligen pratar högt om andra kompisar och skrattar en massa. men jag insåg snabbt att de inte alls låg i solariena jämte (de andra va upptänt också). Jag förstod att de solade tillsammans i samma solarium och jag vet att min chef har satt upp lappar om att man inte får göra det..

så när jag ser att en kvinna kommer ut ur de ena va jag alltså 100% säker på att de låg i samma. När jag hör att tjejerna är klara och är påväg ut till hallen för att gå så stannar jag tjejerna...

Jag: är det ni som solat två i gången i ett solarium?

fjortis1 pratar i telefon, går ut och asgarvar..

fjortis2: eh ne jag solade i det andra  jämte hennes..

jag: konstigt för det solariet har varit avstängt i 5 min nu...

fjortis2 tittar ner i backen och skäms!

Jag: a kom här, här sitter en lapp med tydlig text om att man inte får sola två i ett solarium för att plexiskivan kan spricka och då är det du som betalar!

fjortis2: mm

Jag: dessutom vet jag era namn..

fjortisarna går och jag är riktigt nöjd med min insatts! kände att jag gjorde min chef en stor tjänst ;)


Jag fattar bara inte hur dem tänker, de är två stycken som tänker lägga sig i ett solarium. Chansen är väldigt stor att brännan inte alls blir jämt fördelad över kroppen och dessutom riskera att skivan går sönder och får betala sjukt mycket pengar. De skulle ju lika väl kunna dela upp pengarna och lägga sig i varsit solarium?! för vem vill ha en bränna som är ojämn när man lika väl kan få en jämn?

Dessutom är dem typ 13 år eller något, okej 14... Men min poäng är att det inte alls är bra att sola solarium i för tidig ålder. Det kan slå tillbaka när man blir vuxen och lite äldre! även om de säger att solarium ska vara ofarligt, så kan jag nästan garantera att det inte är det i längden.

Min mamma har gått igenom sol-cancer som det heter, fast det va en snäll och ingen farlig. Det fick hon utav solarium + den naturliga solen. Så jag solar inte solarium, jag använder mig i sånna fall utav brun utan sol eller så går jag blek hela vintern, för vem bryr sig egentligen? alla är ju bleka ändå.

Love, e

Träningsvärk?

Det är inte så många som sagt något om tatueringen, ni kanske tycker att den är jätteful och liten men det skiter jag i. Jag är jättenöjd med den och det är huvudsaken. Hade jag inte gillat den så hade jag ju aldrig gjort den. om jag gillar den så kan alla andra tycka vad dom vill!

Idag ska jag jobba igen, som vikarie. Idag börjar jag inte förens halv ett dock och det tyckte jag va superskönt. Sov hos Marcus inatt så var hemma ganska tidigt ändå eftersom han började klockan 8. Men jag gick och la mig 2 timmar till ;) Visst är sova det bästa och absolut skönaste som finns?
Som sagt idag jobbar jag på fritids, stängning så 12.30-18.00. Får hoppas på att Ellen kan underhålla er lite under tiden.

Förresten, kan man hosta så mycket att man får träningsvärk? eller är det bara att jag har ont i magen av allt hostande? :/

Ha en bra dag allihop!









inget vettigt alls..

Jag tycker Cecilias tatuering blev jättesöt, eller hur?! :)

Jag har total bloggöken i mitt huvud. har inget att skriva om alls i stort sett! lite små irriterad på saker och glad för andra, men inget som jag tror ni ens vill läsa om. jag hoppas detta går över tills imorgon, så jag kan ge er nått kul att läsa om! förhoppningsvis händer nått och jag hoppas att någon ringer mig och säger att jag vunnit massa pengar, för det skulle ju vara lite små käckt !

Love, e


Ett minne för livet!

Oj vilken dag! Jag är helt slut nu.
Imorse vaknade vi (jag och marcus) halv 9, då kunde vi inte sova mer, snacka om att vi var nervös!  Så himla skönt när man kan ligga kvar under det varma täcket och dra sig utan att känna stress. När klcokan sedan närmade sig halv 11 och det vardags att bege sig in till stan var jag skit nervös. Pia följde med oss i förresten. Första gången jag umgick på "riktigt" med henne, fast vi har pratat på msn länge så det kändes som att vi kände varandra väl :)
Om man bortser från hur ful och hur oordning jag är på alla bilder så tycker jag att Pia gjorde ett underbart jobb som fotograf. Hela 101 bilder blev det. Typ 15 bilder på mig och resten på Marcus. Haha. Pia gillar du Marcus mer än mig? Är han viktigare för dig kanske?
I vilket fall, här kommer fortsättnignen på vår dag :)

När vi kom in där på tatueringsstudion trodde jag verkligen att jag skulle dö! För varje sekund som gick så blev jag bara mer och mer nervös. Dom började mäta ut, skissa och se om det blev bra på plats. *svälj*
Helt plötsligt kommer Cissi och Jesper in genom dörren. Gissa om jag blev förvånad? Men samtidigt väldigt glad, kändes verkligen som att dom brydde sig :)


Eftersom Marcus hade störst tatuering och det var den som skulle ta längst tid så fick han börja. Han låg på en britts och bad mig sitta brevid och hålla hans hand. Efter första kontursträcket så bad dom mig hålla i hans ben också. Fick typ hänga över benen och hålla i hans hand. Trodde etttag att min hand skulle krossas. Det resulterade i att jag klämde tillbaka på han så att han kände smärtan mindre. Det var ju bra det. När han sedan var klar så blev han helt kritvit och lite grön i ansiktet. Han hade spänt sig så mycket under den halvtimman som det tog att han höll på att svimma efter.

        

Så när det var dags för mig att börja så kunde han inte hålla mig i handen utan satt hängades i en stol helt borta haha. Tur att Pia var där så jag kunde klämma i någon. Smärtan går verkligen inte att beskriva... typ som att man skär ett snitt i huden eller något? Jag tycker inte att det brände i alla fall som många andra har sagt att det gör. I och för sig var min så liten att den bara tog 4 ynka minuter haha. Och glad är jag för det.

        

När jag sedan var klar så var jag jättelycklig! Är verkligen supernöjd med min tatuering och ångrar den inte en sekund. Tror verkligen att jag kommer tycka om den hela livet. Marcus är också nöjd, fast att han dock har lite mer ont än vad jag har för jag har inte det minsta ont :D.  Att vi tatuerade oss samtidigt kommer göra att jag alltid kommer tänka på han på ett eller annat sätt när jag ser min tatuering och likaväl tror jag att han kommer tänka på mig. Det är ju trots allt jag som länge har velat att han ska göra den stjärnan på insidan armen.

        

När vi var klara åkte vi förbi Cissi och Jesper en sväng och visade upp oss haha. Marcus hade fortfarande ont och knaprade upp alla Cissis alvedon ;) Så vi bestämde oss för att åka hem och äta middag sen la vi oss i sängen och bara vilade i några timmar tils det var dags för honom att åka och träna och då körde han hem mig.

Detta var min historia om dena dagen det komemr garanterat bli en dag som man alltid minns. :)










1.07

Nu har jag varit i skolan och sedan hos mormor&morfar för att få mat :) så nu kommer jag slumra till när som helst, haha! För det första va min sovmorgon helt underbar, fick upp typ halv tio. sedan hade vi simning och jag skulle ha livräddningsprov. Vilket jag fick tiden 1.07 på och det är MVG! jag är så nöjd ska ni veta, jag som hatar att simma på tid!

Nu är det iaf gjort, kände dock att det inte va så lycket trots allt med tanke på min förkylning som sitter i kroppen. nu rinner näsan och huvudet sprängs snart.. skippar nog gymmt idag och sattsar på spinningen på torsdag!

Jobb väntar även ikväll.
dags för ytetrligare plugg :(

skriver sen :)
Love, e

Tatuering = hjärta

Nu är jag rejält nervör, spänd och förväntansfull! Imorgon ska jag tatuera mig :D Jag kommer dö...nej kanske inte så illa men jag kommer börja gråta, kommer krossa marcus hand. Jag ska pryda mina ärriga fötter med ett sött litet hjärta på höger fot. Det kommer nog att avleda uppmärksamheten från mina ärr i alla fall :)







när man pratar om det...

förra våren köpte jag en virkad (tror jag) tröja från ellos, en ljus rosa. Jag i stort sett LEVDE i den på sommarkvällarna och de regniga dagarna. Så hoppades jag på att samma modell skulle finnas även i år, men det gjorde det inte. MEN jag såg att de hade nya modeller och en som va hur fin som helst.. även billig!



visst är den fin? och jag vill ha en blå/vit randig, vilket jag tycker är så sjukt fint på sommaren till ett par jeans, shorts eller kjol. och precis nu när jag tänkte skriva att jag vill ha en, så säger mamma att hon beställt en åt mig, när man pratar om det? haha. Åh jag blev så lycklig!

så jag väntar ivrigt på att få hämta ut den :)
visst är den jättefin och mysig?

Love, e


duktig!

en stor del av den otroligts stora stenen i magen har försvunnit.
- jag har skrivit klart idrottsinlämningen
- jag har fixat lappar om försäljning till UF
- jag har kommit en bra bit på min projektskrivning!

känns skönt faktiskt, tog ett bra tag för mig att komma igång, men nu är jag igång :)

nu ska jag lägga upp ett klädesplagg jag gärna bär i vår...

Love, e


Gaaaaahhhh...

Varför ska alla roliga saker alltid hända samtidigt? Jag har lyckats boka in melodifestivalen och Charlottas 20-årskalas på samma dag. Eller...jag har ju inte planerat men dom råkar infalla på samma datum. Det stör mig! jag tvingas välja. Jag skulle egentligen kunna gå på melodifestivalen och komma sent till hennes party men jag anser att det är bättre att gör en sak fullt ut än att göra två saker halvdant.










Lördagens outfit



Jeansjacka - Min älskling från Nolita
Body - Gina Tricot
Scarf - Gina Tricot
Kjol - MQ
Strumpbyxor - H&M?
Armband - Oxxo
Klocka - D&G











Åh vad jag blev sugen på...



Bara därför att jag blev sugen på det så satt jagoch pysslade lite med denna bilden. men just nu känner jag för att åka till Panduro och köpa ett scrapbookingset och pyssla:)







Jag har en beundrare :D

07.24 - Mobilen ringer...Httar den inte...Rycker på täcket och mobilen flyger in i väggen. Nu är det bråttom att svara för att hinna innan telefonsvararen drar igång. Fumlar upp mobilen och hinner. "Vill Du jobba idag mellan 08oo-13oo?" Åhhh...tanken på att säga nej tyvärr var såååå lockande. Men skärp dig nu tänkte jag, det är ju pengar och pengar behöver du verkligen för med pengar kan man ha roligt. Det kan man inte ha med ett par timmars extra sömn. Beslutet var taget. Jag tar det. Hoppade upp ur sängen, drog på mig kläder, slängde på lite foundation och tog ett par droppar Clear Eyes. Fit for fight.
Dagen har vart härlig bestående av många timmars frisk luft och en lång promenad. En liten kille är förresten kär i mig nu.

Konversationen mellan killen som är kär i mig vid namn T och hans kompis A.

A: Men krama henne då om du vågar?
T: Joooo, jag hade ju gärna gjort det men jag tror inte att hon vill :/

Jag höll på att smälta, han var så gullig. Kunde knappt hålla mig för skratt. Sen när jag skulle gå hem för dagen så följde han mig till skolgårdens slut och gav mig en stor kram. Undra om han blev lycklig. hihi.








härlig start på ny vecka!

Nu är jag redan hemma, slutade 11.10 idag eftersom idrotten är inställd (har simning imorgon istället). så nu sitter jag här och skriver. tänkte vara duktig idag och ta återigen tu med mitt projekt arbete som ska vara inlämnat snart. I övrigt ska jag ta det lugnt, får se om det blir en promenad sen eller nått.

det underbaraste hände ändå idag, när vi är lediga från spanskan imorgon bitti, vilket är två timmar, så jag börjar väl vid 10.40 eller nått, jag gillar min spanska lärare! hon e söt.

veckan:
Måndag - skriva
Tisdag - sovmorgon, skola, skriva & jobba
Onsdag - skola, skriva, träna? & jobba
Torsdag - skola & skriva?
Fredag - skola & sen till jakob.

det blir nog en jobbigare vecka än vad det ser ut tyvärr :(

Skriver senare
Love, e

Då var det dags...

Det är väl någonstans här som det är meningen att jag ska prata om hur underbar min helg har vart och vad mycket roliga saker jag har gjort. Faktum är att jag inte känner det minsta gnutta till bloggglädje idag. Jag orkar knappt läsa bloggar. Då är det något som inte stämmer. Och det ligger väl något i det hela. Det är ganska mycket som inte stämmer just nu, men som Ellen sa, inte privat, bara personlig. Jag har i vilket fall drabbats av en himla jobbig hosta som höll mig vaken till klockan halv sex imorse. Trevligt! Så min sömn idag blev 3-4 timmar, INTE okej!

Eftersom jag redan har börjat på ett inlägg kan jag lika gärna dra en snabb version av helgen som gått. Fredag kom jag förresten på att jag redan berättat om igår så, Lördag, Jag åkte med pendeln in till stan för att träffa en killkompis. Vi åkte till Frölunda torg och skopunkten och kollade läget i affärerna. Alltid lika roligt även om man inte får med sig något fynd hem. Vi åkte hem till honom och tiden gick. Vi har kul tillsammans. När klockan är strax efter sex bestämmer vi oss för att åka till Texas Longhorn och äta middag innan vi ska vidare på bio. Eftersom jag är arbetslös så valde han att bjuda mig och det är jag evigt tacksam för! Väldigt god middag för övrigt. Hade inte ätit där innan även om det är ett utav mitt "gängs" favorit restauranger. Jag har lyckats missa alla gånger innan. När klockan var nio gick vi på bio, Bröllopsduellen. Jätteroligt film och lite sorglig i slutet. Det var nästan så att tårarna kom. Jag vill varmt rekommendera den och det är inte alls en tjejfilm som många kan tro. Nåväl efter bion var det dags för mig att påbörja resan hem och jag trodde jag skulle komma i kojs i lagom tid. Men tji fick jag.

Så nu sitter vi här, söndag, hm inget ångest för mig inte. Kan ju i och för sig hända att det börjar ringa till mig vid 7 tiden på mornarna nu när jag satt upp mig som vikarie. Imorgon hoppas jag dock på att få vara ledig då jag verkligen behöver få sova ut. Har tagit hostmedicin och hoppas innerligt att den ska hjälpa. Vem vet, kanske slinker in någon dikt eller två här som det gjorde igår kväll. Som sagt så har jag mest inspiration på kvällarna. Vi får se.









+ & -

- just nu känns allt jobbigt på något sätt. Jag tror inte jag orkar prata om det, förresten så ska man ju inte vara privat i en blogg bara personlig har jag hört. så vi skippar detta. att jag inte känner mig hemma.

+ Jakob är världens bästa pojkvän enligt mig :)


Love, ellen


min helg!

Som ni vet låg jag i feber tills fredagen. Den dagen låg jag i min säng och åkte med pappa till apoteket och så. På kvällen kom äntligen Jakob, vilket va underbart! för när jag är sjuk, behöver jag någon som kan skämma bort mig lite :) på lördagen tog vi det lugnt hela dagen, sedan gick vi ut på promenad så jag fick luft och hyrde film. idag gjorde vi inget heller, tills han åkte hem vid 14.30.

Det har varit en perfekt helg för mig att vila upp mig på, dock känner jag mig febrig nu igen :( hoppas iaf kunna gå till skolan imorgon.

Love, e


Läs och lär














Onödig fakta

Bevisad onödig Fakta:

1. Fjärilar smakar med fötterna.
2. En ankas kvackande ekar inte, och ingen vet varför.
3. På tio minuter frigör en orkan mer energi än all världens samlade kärnvapen.
4. 100 personer dör årligen till följd av att ha satt en kulspetspenna i halsen.
5. Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden.
6. Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa.
7. Endast en person av två miljarder kommer att leva till 116 års ålder.
8. Det är möjligt att leda en ko uppför en trappa, men inte nedför.
9. Kvinnor blinkar nästan två gånger så mycket som män.
10. Det är fysiskt omöjligt för dig att slicka din egen armbåge.
11. En snigel kan sova i tre månader.
12. Inget ord i det engelska språket rimmar med "month".
13. Ögats storlek är detsamma från födsel till död, men näsa och öron slutar aldrig att växa.
14. Den elektriska stolen uppfanns av en tandläkare.
15. Alla isbjörnar är vänsterhänta.
16. En struts öga är större än dess hjärna.
17. Typewriter är det längsta ord som kan skrivas med tangenterna i en rad på tangentbordet.
18. Om Barbie fanns på riktigt skulle hon ha måtten 39-23-33.
19. En krokodil kan inte sticka ut tungan.
20. Cigarettändaren uppfanns före tändstickan.

21. I genomsnitt använder varje människa 5 år av sitt liv till att äta.

22. En giraffpenis är nästan 120 cm lång. 

23. En ko ligger i genomsnitt ned 13 timmar per dag. 

24. På en brandstation i Livermore, i Kalifornien, finns det en glödlampa som lyst sedan 1901.  

25. 75 % av alla människor tvättar sig uppifrån och ned när de duschar.  

26. Män blir sexuellt upphetsade nästan varje gång de drömmer.

27. Hamstrar kan ha sex 75 gånger på en dag. 

28. Kvinnor använder i medeltal 7000 ord varje dag. Män bara 2000.  

29. En elefanttand kan väga 5,5 kilo. 



Äcklig fakta

1. Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.
2. Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag.
3. En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.
4. Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.
5. Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.
6. Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.
7. De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten. Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.
8. Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med munherpes från en av gästerna.
9. Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.
10. Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen fastnar på dem.
11. Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.
12. Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.











En liten tankeställare

Jag är inte den snyggaste i världen.
Absolut inte den smartaste.
Jag är inte sötast heller.
Verkligen inte den roligaste.
Jag är inte den pålitligaste.
Men när jag älskar någon, älskar jag den av hela mitt hjärta.











YES!

Jag klarade sätta i båda linserna själv! Jag gav mig fan på att det skulle funka och så klaradejag det. Denna gången tog det bara en kvart :D Det går bra nu.. hihi
Stolt ringde jag till min bror för att berätta att jag klarat det och han bara skrattade! Elaking.







Hatet sprider sig

Igår hittade jag världens finaste eller den var nog mer cool faktiskt, men en väst på Gina tricot, så för tillfället önskar jag att jag fyllde år nu så jag bara kunde få den i present. Eller jag hade ju inte tackat nej till att vinna ett par miljoner heller i och för sig. Det hade ju liksom vart ännu bättre. Drömma kostar inget...

Det blev ingen utgång för mig igår så jag slapp problemet med vad jag skulle ha på mig. Jag åkte hem till Cissi och Jesper och hade myskväll. Såg på Let´s dance och käkade chips. Såg också några filmer efteråt. Det var trevligt och jag trodde inte att det skulle bli så sent men var hemma klockan 3 med en full Marcus med mig också.

På tal om Let´s dance så verkar det vara många som är glada att just Blondinbella åkte ut. hatet sprider sig över olika bloggsidor. Läste blad annat  på Carolina Gynnings blogg och hon var ju verkligen överlycklig. Vi pratade om just det igår jag tycker nämligen att det är lite fel eftersom faktiskt Carl-jan är sämre. Det är ju trots allt dom sämsta som ska åka ut tycker jag men då menade Cissi på att Blondinbella är ju ingen "riktig" kändis så det är inte så många som vet vem hon är. Det kanske ligger en del bakom det men det är ju inte så konstigt att Carl-jan är kvar, alla tanter sitter väl hemma och röstar på honom. Kan inte tänka mig att det är så många av Blondinbelas läsare som faktiskt lägger ner energi och pengar för att faktiskt få ha kvar henne i programmet. Själv så hejar jag på Laila och Morgan. Hon är grym och han är superskön!

Nu ska jag börja göra mig fin för dagen. Förresten så var det lika jobbigt att få ut skitlinserna igår. Frågan är hur sugen jag är på att försöka få in som idag med? Jag vill ju trots allt ge dom en ärlig chans nu när jag ska ha smink och allt. Det jobbiga är att jag är ensam hemam så jag har varken stöd eller hjälp hemma. Ska nog ringa och se när min bror kommer hem ;)










Jag har för små ögon

Jag beställde ju hem mina gratislinser på posten i förrgår och fick dom redan idag. Jag tycker alltid att det har sett så himla lätt ut för min bror och jessie min bästa vän när dom har satt in sina linser. I och för sig så har dom gjort det ett antal år, men det kan väl inte vara så svårt tänkte jag. Nu sitter jag här med tårarna rinnandes längs kinderna och svullna ögon. Men jag har mina bruna ögon!
Det var nog det värsta jag vart med om, Fick inte upp ögat så mycket som man behövde för att få in linsen utan att den skulle vika sig och inte fan kunde jag titta på linsen när jag skulle sätta i den. Vi stog 3 stycken inne på våran lilla toalett, Jag, mamma och min bror och skrattadde. till slut gav jag upp och satte mig på toalettstolen och klagade på att jag hade försmå ögon. Men skam den som ger sig. Min bror fick göra det på mig. Han fick sätta in båda linserna samtidigt som han stog och as garvade åt mig. Kul!  Så det kommer han säkert tycka är skit kul att sätta in linser på mig varje dag ;)








dumma dumma ellen

Åh, när jag väl kommit igång med skrivandet (okej, jag skrev faktiskt hela inledningen typ) så kommer pappa med världens bästa humör och fråga om jag vill med på ärenden.. han nämner då en markesaffär här i närheten och min mamma sa till mig igår: ellen, gå inte in där, du kommer dö! och ja, det va precis vad jag höll på att göra.. där hängde odd mollys vår och sommar kollektion och GANTs också!

pappa gick ut stolt med två ursngga klädesplagg från GANT och jag noll... sedan skickade jag iväg ett sms till jakob och skrev: jag vill vara ekonomiskt oberoende :(

så nu ger jag er lite saker från HM istället, för att påminna mig själv om att det finns billiga och ursnygga grejer också. + att det här är mycket roligare att visa än ellens dyra och billiga vill ha! haha



Love, e

Varför ska det vara så himla svårt för?

Ikväll är det paty med Charlotta och några från hennes jobb antagligen. Hoppas på en trevlig utekväll, i Göteborg faktiskt. Park Lane har en gäst Dj idag som tydligen ska vara så bra. Jag bryr mig nog inte så mycket bara det är musik man kan dansa till och inte bara någon skit techno hela tiden.
Men att veta att man ska ut medför även ett problem. Detta ständiga problem så fort man ska göra något speciellt. Man vill ju såklart vara snyggast på dansgolvet. Så frågan är, Vad fan ska man ha på sig ikväll då?
Då svarade en killkompis till mig ganska roligt på denna frågan " Haha, du har säkert bara 378 par byxor i garderoben och minst lika många klänningar? :P" Delvis sant, jag har mycket kläder, men inget som jag tycker passar just idag. Vill ha något roligt och nytt. Varför kan det inte finns en klänningsaffär där man kan hyra klänningar för en kväll till ett billigt pris. Hade ju vart hur smart som helst. Det hade nog löst många tjejers Klädvalsproblem.
Ska in till Kungsbacka och träna nu så hoppas jag att jag har blivit lite klokare på frågan när jag kommer hem igen. Jag har i alla fall kunnat rådfråga min vän Charlotta och säkert några till.







Gästinlägg


Hmm, vem kan det vara som får gästa denna mode/pryl/design bloggen. Jag fick äran av både the C and The E att börja gästblogga här på denna sidan och bryta alla linjer och prata om något helt annat.

Vad jag tänkte mest inrikta mig på får ni se.......


Jag kan börja med att pressentera mig. Jag är till att börja med en träningstok, älskar och träna och idrotta. Jag klarar inte av att sitta stilla en ända sekund av mitt liv, har även fått passa pikar av att jag gör någon "omedveten ONANI" vad det nu är? Just nu spelar jag fotboll i kungsbackas herrlag och har varit klubbmedlem där i över ett år nu. Sen på den tiden jag inte tränar fotboll så brukar jag hälsa på friskis rätt ofta(ca 5 ggr/veckan).  Annars är jag en siba kille, har jobbat där i ett par månader och älskar jobbet som säljare. 


En sak som man måste erkänna som alla som känner mig väl är att jag är en sexgalning(vilken kille är inte det? :D ) men men det var jag visst tvungen att skriva här. En sak jag vill göra mest i hela mitt liv är en trekant men då ställer jag frågan, vilken fucking kille vill inte det? Liksom den som får den chansen i livet ska fan med ta den. Alla tjejer trycker ner killar och säger att dom är så kåta och är bara ute efter sex men va fan, forskning har faktiskt fått fram att killar har ett större behov att få ut sin lust än tjejer(vad jag har hört). Jag tror att en kille träffar Lena Handén en till två gånger per dag är nog inte ovanligt.  Nog prata om sex denna gången. 


Vad ser jag mest fram emot nu?


Just nu är det väl den här jävla smärtsaken som jag längtar tills. Den här jävla stjärnan som kommer göra så jävla ont. Längtar som fan tills den dagen, vilket är om typ 4 dagar.

Jag får tacka för mig och mitt lilla inlägg. Vi får väl se om detta ska bli en ny grej här på Cookai med en gäst bloggare. I så fall så på återsenende.












underbara fredag!?

Godmorgon!
nu har jag precis ätit frukost.
ska göra ett nytt försök med mitt skrivande på projektet.
Resten av dagen händer nog inget mer,
fortfarande sur för att Odd Molly koftan inte kommit än!
Hmmmm
Låt iaf dagen gå fort så att klockan blir nio
så att Jakob kan komma :)

skriver senare..
är skyldig er ellens dyra & billiga vill ha..
höhö

Love, e

snor & bantningsbråk

shit, fan va snoret rinner och det stoppar hela mina bihåler, det är äckligt! bara jag inte får bihåleinflamation igen, det är så sjuuuukt jobbigt!!!!!

Jo, är det bara jag som följt det där blogg-bantnings-bråket mellan Blondinbella och Katrin & Gynning? fan det där bråket är rena humorgrejen ju! Själva ämnet är ju ingen lek, det är ju allvarliga saker, men det här bråket är ju sjukt löjligt men kul för oss som får läsa och se på.

Själv tycker jag att båda har gjort fel, jag menar att ens ta upp ordet bantning i sin blogg ger ju bara dåliga vibbar det, eller? (haha, och jag nämner det i våran) Vill de, speciellt Blondinbella, vara en förebild för unga tjejer så tycker jag att ordet inte ens ska användas. Båda vet själv att de använt det i sina bloggar men erkänner ej, båda har alltså gjort fel! Men det här är ju min åsikt.

Samtidigt tycker jag det är skönt att någon står upp emot Blondinbella. Visst hon är Sveriges största bloggare, men vafan hon styr ju inte direkt landet?! Allt hon säger behöver inte vara rätt, precis som hon vill att det ska låta som. Alla får ha sina åsikter oavsett hur dumma dem kan låta.

Tänkte visa några roliga citat som Katrin skrivit:
"Kom nu, Bella! Nu har du chansen. Både att sätta dit mig och att samla röster till Let´s Dance. Röster som du behöver. Vi kan göra en deal också om du vill det. Jag säger nåt elakt och du börjar lipa. Skitbra för din nya image. Kom nu! Kom och ta mig!  "

"I det stora hela tycker jag att du verkar ha en hjärna i ditt bubbelgumshuvud och som sagt, jag tycker att det är kul att du finns. Du kryddar Sverige som annars är ganska smaklöst. Men du ska fan passa dig innan du ger dig in i en match med en 31 årig bitch. Du ligger 13 år efter..."


Jag ser som sagt detta som ett rent nöje att läsa och skrattar lika mycket varje gång Katrin skriver om det och tycker hon fick in lite fullträffar trots allt. Nu borde det få sitt slut efter att gått lite för långt, men det va ju kul så länge det varade... haha

Love, e


Piffa upp min garderob tack!


Jag hade gärna sett dessa tre plaggen i min garderob nu inför våren. den totala summan är 650kr. Någon som vill sponsra mig?








Överraskning

Ja tro det eller ej men imorgon kommer det en liten överraskning här på bloggen. Jag ser själv fram emot det och tror det kommer bli väldigt roligt eller rättare sagt lite spännande. Ha inte för stora förväntningar bara så blir det nog bra.
Jag kan avslöja så mycket som att det är en gästbloggare, men inte vilken som helst. En person som jag aldrig i min vildaste fantasi skulle tro ville ge sig in i denna fantastiska bloggvärld. Men personen i fråga har nog blivit lite smittad av mig och mitt bloggsnack hit och mitt bloggsnack dit. Så fort personen frågar vad jag gör så antingen läser jag blogg eller så skriver jag så inte så konstigt att man influeras. Jag lämnar er med denna informationen, personen i fråga får ni gissa på sjäva. Vem tror ni det är? 







Bug buster

Som ni kanske märker så har jag gjort en ny kategori här på bloggen. Jag har valt att döpa den till "Saker du inte visste att du behövde" och jag tror att den kommer bli både intressant och rolig. Så, här komemr första grejen. Definitivt en sak jag ska införskaffa.                                  


                   
 
Hur kul vissa än tycker det är att dra av ben från harkrankar eller fånga och mosa spindlar, så är vi betydlig fler som inte alls gillar tanken på att ha en spindel kilandes omkring i handflatan eller för den delen söndermosad mot en vägg.

Problemet är bara att spindlar och andra insekter är så obehagliga att vi inte heller vill dela bostad med dem. Lösningen på problemet är nu här och heter Bug Buster. Med denna manick kan du på en armlängds avstånd dammsuga upp alla kravlande och flygande insekter och på ett tryggt sätt bära iväg dem och släppa ut dem i det fria (eller skita i det och spola ner dom i toaletten så man slipper se dom igen!) - helt utan minsta risk för kontakt!

Eftersom Bug Buster är 60 cm lång når du enkelt småkryp i hörnor, under sängar, i tak etcetera utan att behöva komma i närheten av dem. Bug Buster kräver ett 9v-batteri, vilket inte ingår. Bug Buster klarar både att suga upp kravlande insekter som spindlar, tvestjärtar mm och flygande insekter som getingar, mygg mm.

Här kan ni gå in och köpa Bug buster, ni kan även se en filmsom en kund skickat in på hur en fungerar. Jag blev helt lycklig när jag såg hur lätt det äckliga krypet helt försvarslöst sögs in i röret. Rätt åt dig!
Lätt värt 149kr. Detta skulle vara en utmärkt present till min vän Cissi som gick och hämtade en granne när hon hade en spindel i sin lägenhet. Haha.









Min outfit idag




- Jeans, Gina tricot
- Linne, Tara
- Tröja, Gina tricot
- Klocka, D&G
- Armband, Oxxo










helt tomt i huvudet?

projktet har jag inte skrivit ett ord på.... FAN!
InDesign tidningen är klar... JA!
träningsplaneringen är påbörjad, HELT OKEJ

För övrigt har min dag varit sjukt tråkig..
i eftermiddag/kväll får jag inte vistas i övriga huset, endast mitt rum.
Mamma ska ha Damklubb som dom kallar de,
riktigt glassiga kärringar det där!

Jo, något som gjort mig riktigt förbannad idag är en händelse.. Eftersom min klass är nu i Danmark och har kul sitte rjag här hemma och är lite halvt borta sådär. Så tänkte jag att jag lika väl skulle börja på projektet, väldigt god tanke tycker jag! så jag mailar min lärare och skriver:
Hej ........!
vet inte om du hört från A, men jag är sjuk och kunde därför inte åka med till danmark. Så jag tänkte att jag skulle försöka skriva på vårat porjekt vi fått av dig.. har bara några frågor om det. Ska vi skriva efter rapportmallen? Eller hur ska upplägget vara?
MVH Ellen

det här svaret får jag tillbaka:
Hej Ellen! Jo jag hörde att du va sjuk, vad trisst! nu år du ligga hemma och blir riktigt frisk så ses vi nästa vecka! krya på dig, MVH ......

HALLÅ KÄRRING!
varför svarade hon inte på mina frågor??????
hon vill säkert inte att jag ska få bra på det här, men nu ska jag det!

Hur schysst va det av henne?

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
/ en sur ellen


Stressapa

Jag ligger efter i min tidsplanering. 15 minuter och endast på grund av bloggen. Nu kanske det låter som att jag har ett jätte hektiskt och upptaget liv men så är inte fallet. Jag är bara sen i min "göra i ordning mig tid" för att hinna tills klockan två. Men så fastnade jag ju med Wish of the day inlägget och nu är jag sen. Bloggen tar för lång tid ibland. Jo jag tycker såklart att det är skitkul. Det är ju därför jag fastnar. Men nu måste jag faktiskt sluta slarva och göra mig iordning istället så att jag inte behöver stressa sönder sen (fast det tycker ju i och för sig mina vänner eller i allafall Marcus "frallan" att jag alltid gör och då är han så snäll och kallar mig för stressapa). Ska nämligen in till Kungsbacka och luncha :)
Vi hörs när jag kommer hem igen! Peace.








Wish of the day

Okej jag fick inte till alla saker på ett snyggt sätt men jag är ju som sagt nybörjare:P Tröjan syns knappt men titta riktigt noga så ser ni på ett ungefär iallafall!



Kjol, blus, armband och Strumpor, Asos Kuvertväskan, Nelly








Ny dag, nya möjligheter!


en piggare ellen!

Helt klart. Inga påsar över och under ögonen, febern är nästan bortblåst och absolut inga svimnings-anfall nu på morgonen! det är verkligen en ny ellen som vaknade idag. Snoret rinner, men vafan jag har ju näsdroppar! ni ska veta at jag och näsdroppar är ett väldigt bra team. sjukt bra.

Suttit och läst lite bloggar nu på morgonen medans jag åt frukost, en skön morgon verkligen! önskar dock det vore fredag, så jag får träffa J. saknar honom sjukt mycket.

vilket fall som helst är det torsdag och min dag ser ut att plugga. eller rättare sagt att sitta och skriva på mitt porjekt arbete som ska vara inne v.6 och jag har inte börjat, oooops! Det ska handla om försäljningsteknik och försäljningsmetoder från olika företag. Valde att ta företaget som mamma jobbar på och även pappas eftersom de hade jättebra dokument om det!

får se hur detta går, skriver mer sen!
Love, e

Räddningen är här!



Här är räddningen för alla er som tycker att ni har platt rumpa eller möjligtvis vill ha J.Lo:s rumpa ;)





Januari är snart slut...



jag hatar att vara pank.

Visst är det hemskt att vara pank? Man kan inte ta en fika med vännerna, kan inte gå på någon romantisk restaurant med pojkvännen, pengar till utgång eller SHOPPA! när jag är pank, är jag nog den snålaste i världen och allt är bara negativt. Dock kom jag på att jag har inga födelsebarn förrän i mars och det e bra! mycket bra! (UPDATE: jag menar såklart att jag inte känner någon som jag måste köpa present till förrän i mars ;)

Och jag kom även fram till att jag är väldigt nöjd med alla klädesplagg jag fick i julklapp, även smyckesväg. Jag vet hur myckt mer i kläder jag vill ha men denna gång kanske jag skulle unna mig själv något extra fint..

Och vad passar då inte bra i något från ett av favorit märkena Odd Molly?! Detta linnet har jag spanat in ända sedan de första exen kom ut, de flesta jag vet har de i vitt, ljus lila eller grå! Jag tycker om rosa och rosa finns det. vad tycks?

Kostar ca 575kr (vet inte hur mycket nu efter all rea!)


Vad tycks? JA eller NEJ


Wish of the day...





t-shirt, väska, Gina tricot. Heels, armband Asos & Jeans från Nelly.









Som en gungsoffa



Dessa tyckte jag var tuffa! Ser ut som en gungsoffa.

Nu är det dags att heja fram vårt land i handbollen. Jag tror på vinst idag med! Vårt självförtroende är på topp och det hjälper mycket!









Brown eyed girl

Som ni kanske kommer ihåg så bloggade jag om ett par gratislinser från färgadelinser.com i december månad?
Jag har i vilket fall fått beställa mina linser nu, helt gratis. Det blev ju såklart dom bruna som jag då nämnde i inlägget.
Jag längtar verkligen tills jag får prova dom. Nu ska jag bara få mitt hår blondt igen..Tycker det är skitsnyggt när man är blond med bruna ögon!



Tyckte det var snyggt med lila eyeliner. Det kanske man ska testa någon gång. Kommer ju såklart se förjävligt ut på mig bara för att man önskar att man hade passat i det men det skadar ju inte att testa.







inget danmark..

Som cecilia skrev så är jag hemma..
I en vecka har jag haft migränliknande, fast mer spänningshuvudvärk och kunnat bota med ipren. Dock slog detta ut på mig igår och efter skolan steg febern och allt rasade.. Mådde så dåligt och kände bara för att gå under jord! Jag som ville åka till danmark och ha så sjukt kul med min klass! Alltid ska det bli jag som utsätts...

Så idag när jag vaknade så kunde jag inte öppna ögonen som vanligt, de var igen svullna och såg ut som om jag hade fått en allergi chock! Febern är låg vilket är jätteskönt och ett bra tecken.. allt det övriga är ondöigt för er att veta.. Jag är iaf sjuk och jättedeprimerad! :(

Nu bad cecilia mig att fixa headern och jag tror det är det ända som kommer hända, sedan blir jag nog liggandes framför tv:n.. Min mamma kommer snart och pysslar om mig, tur jag har henne!

Hoppas min klass har det kul iaf!
Hörs imorgon om inget annat...

Love, e

Yes yes yes

dubbel lycka! Jag har förmodligen snart min header fixad och jag får klimpsoppa till middag om jag åker och handlar!

uppdatering: det blir nogi nte lätt att fixa headern så bara. man får nog göra om den helt och hållet om det itne ska se för jävligt ut. fan att Ellen har åkt. eller fan att jag är så värdelös.

Uppdatering igen:D Ellen är hemma och är sjuk:D Eller nej det är inte roligt att hon är sjuk men att jag inte är övergiven:D vi kasnke kan få headern fixad:D

Headern...

Som ni vet så gillar jag vår header med ögonen bättre men eftersom jag har fått min bakgrund och Ellen trots allt har lagt ner energi på att göra en bättre bakgrund med oss i så får man kompromissa. Den är faktiskt helt okej förutom en sak som jag stör mig på. Min jeansjacka. Den är blå och den passar inte in i bilden. Bakgrunden är liksom grå/svart/vit och på dom tre andra bilderna i headern som är på mig och ellen så har vi vitt eller svart på oss och då passar det böå inte in helt enkelt. får höra om någon själ kan fixa det i photoshop :D








Finns ingen vettig rubrik

Gud vad jag är seg idag, var uppe halv 7 imorse och lekte taxi. Jag är verkligen inte van att gå upp sådär tidigt. tänk när man gick i skolan, då gick man ju upp så tidigt varje dag. Man kanske inte var pigg alla gånger och man sov ju ett antal dagar på bussen in till skolan men man gjorde det iallafall. Man hade inget val. Nu har jag ett val. Jag hade gärna gått upp vid 9 varje morgon om jag bara hade haft något att göra. När jag ock Charlotta brukar gymma vid 11 så gårj ag ju upp klocka 9. Men en vanlig dag när man inte har någt planerat...känns ju inte så roligt att sätta sig framför datorn klockan 9 på morgonen.

Undra om Ellen har begett sig till Danmark nu...Har inte hört något ifrån henne, kan ju i och för sig fråga min kära bror. Det är ju trots allt hans flickvän. Han borde ju veta.

Jag funderar på om jag ska åka iväg och gymma snart. Blir så rastlös av att bara sitta still.
Idag är jag förresten sjukt sugen på klimpsoppa.








Jag ligger efter























Min senaste shoppingdag!

På begäran av Marcus alias frallan.

Idag har jag faktiskt vart duktig, jag handlade inte något alls på Kungsmässan. inte för att jag alltid gör det men för det mesta (LÄS: alltid) så brukar jag hitta något som jag tänker att jag verkligen bara måste ha.
Idag blev jag förresten skit sne när jag går in på Gina tricot och märker att dom har reat ner min tröja som jag köpte förra veckan!!! Den kostade 49kr nu och 149kr när jag köpte den! Grrr... Sånt stör mig något sjukt. Fan att jag började tänka på det nu igen. Hade nästan glömt av det. Så för att komma fram till hur mycket pengar jag har spenderat idag så ska jag här lägga in en bild.



Japp, här är den. Min enda utgift för dagen. 14,50kr. Det känns bra! haha. Tränignen var ju gratis, för Friskis och svettis har provträning denna veckan. Känns som att jag har gjort något jättebra när jag bara gjort av med 14,50kr på en dag. precis som att det skulle vara en utmaning och se hur lite pengar man kan spenderapå en dag. Jag skulle u faktiskt kunna sitta hemma en hel dag och ha tråkigtoch inte spendera ett öre. Men som sagt, då lär jag väl inte ha så himla roligt heller. Äsch, vi droppar ämnet tror jag.

Och på tal om frallans kommentar så tycker jag faktiskt att din elektroniska saker börjar att bli en hel samling. du använder ju en bråkdel av alla saker. dom bara står och samlar damm ;)








Ledsen för detta.

Det har vart sjukt dålig uppdatering idag och det ber jag så hemskt mycket om ursäkt för. Ellen verkar vara sjuk om jag förstått det hela rätt. Hopas bara att hon känner sig bättre inför resan imorgon. Kommer bli ensamt här på bloggen. Jag får större press på mig ;) måste leverera dubbelt så mycket som i vanliga fall. Haha.

Idag har jag iallafall vart hemifrån den stunden jag gick up ur sängen. Marcus kom hit och hämtade mig så åkte vi in till Kungsmässan. Han var ledig idag så han var sugen på lite shopping. Det tråkiga med han är bara att han inte köper roliga saker som kläder och sånt utan han fyller bara på i sin elektroniksamling. Idag blev det ett trådlöst tangentbord+mus och en sladd. Rolig shopping? Nej skulle inte tro det.
När vi handlat klart och köpt med oss mat så åkte vi hem till honom och åt middag. Blev africana idag, det är riktigt gott!
Vi åkte senare på kvällen och tränade med Cissi och Jesper, jobbigt idag för jag var så sjukt anti-träningssugen. Så efteråt var vi helt slut så då fick det bli en skön säng och en film. Nu har jag precis kommit hem igen så nu är det dags att läsa igenom lite bloggar som man inte gjort under dagen ;)








danmark imorgon...

Nu ligger jag nedbäddad i min säng och är småsjuk... hela min kropp värker, känns som feber och jätteont i huvudet + snuva. ´Jättejobbigt och jag är inte glad att det inträffar just idag! imorgon åker nämligen min klass till Danmark för att bo hos en klass där. Anledning till denna resa är att vi ska vara med på deras UF mässa på fredag.. Så jag kommer hem på lördag eftermiddag, segt!

Och jag vill verkligen inte vara i danmark om jag mår såhär, skulle jag aldrig orka!

Nu vill jag ha Jakob brevid mig :(

Love, e

Kär och Galen










Snark...

Idag har jag vart nere och pratat med chefen på en skola angående ett vikariat. Jag har också vart med Marcus en sväng och sedan på bio inne i stan med några vänner. Såg filmen Wallander-Hämnden. Den var riktigt bra!
Nej, Idag är väl typ den enda kvällen på riktigt länge som jag faktiskt sitter och jäspar vid denna tiden. Man kanske borde gå och hämta vatten och lägga sig för natten. Passa på när man väl är trött? Tror faktiskt att det får bli så. Sov gott allihopa!
Ps. Roligt att se att våra besökare bara ökar!





pappa hjärta choklad

Pappa: Har vi ingen choklad?
jag tittar på honom..

Pappa: har vi verkligen INGEN choklad?
Jag: nej, vaddå då?

Pappa: Jag måste HA choklad nu!
Jag: varför?

Pappa: nä jag vet inte, helt sjukt sugen bara!
Jag: hahahah

Mamma kommer hem från jobbet...

Mamma: Ellen, ska vi åka till Inga (gamla mormor) och städa nu?
Jag: mmm

Pappa springer ner för trappan som en hel elefantflock!!

Pappa: aa då åker ni till hemmakväll sen och köper en fet påse med smågodis & en stor choklad kaka, marabou!
Jag: herregud...
Mamma: har du mens eller?
Pappa: mjo jag börjar fundera..


Volvo S60 Concept

Detta trodde ni säkert aldrig om vare sig mig eller denna bloggen, men här kommer det i allafall.
Ett helt inlägg om bara en bil!
But, I love it!
Nej jag skojar inte, jag är verkligen kär i denna bilen, precis så kär som jag brukar bli i ett par skor eller liknande. Jag vill verkligen ha den. Kommer lägga in bilder på den och låter bilderna tala för sig själva. Tänk er bara bilen i en annan färg, helt svart. Då är den verkligen helt helt helt....underbar!
Fräck design, automatväxlad, svart och så jag i förarsätet ;)

                                   

Nå? inte var jag helt dum i huvudet va? Så grymt snygg! Kolla bara glastak, stolar, ratt, interiör och exteriören (stavas kanske inte så men ni fattar. men enklare ord, insidan och utsidan). Koka också på hur dörrarna öppnas. Det finns ingen B-stolpe. Har läst en hel del artiklar om bilen och utsidan är så gott som klar, insidan kommer att göras en del förändringar men helheten kommer se ut som på bilderna. Bilen beräknas börja produceras i mitten av 2010. Med andra ord jag hinner spara lite pengar? :D Haha...










Vilken läskig jycke!



haha trodde jag skulle dö av skratt när jag tittade på denna. Hunden tror att det är någon annan som attackerar han när det är han själv :)








planering..

Satt nyss och planerade hur min vecka kommer se ut med skola, träningar och övriga saker som kommit upp.. Detta gör jag varje söndag, för jag vet att utan planering glömmer jag saker väldigt lätt (LÄS: alltid). Såhär ser min vecka ut:

Måndag:
- skola till 13.10
- ringa sömmerskan!!!!
- börja packa smått
- greklandsplanering med tjejerna (?)
- försöka träna
- jobba 20.00

Tisdag:
- skola till ca 15.15
- packa
- Jobba 20.00

Onsdag - Lördag befinner jag mig i Danmark med klassen. Vi ska bo hos en dansk klass, alltför att vi ska kunna medverka i deras UF mässan på fredagen, vilket ger oss ett perfekt säljtillfälle! Hoppas verkligen det kommer gå bra.. Nu ska jag bara försöka få min värd, Kevin att fixa så att Amanda kan bo med mig (vill INTE bo själv).

Love, e

and every song reminds me of you...








Boy meets girl
You were my dream, my world
But I was blind
You cheated on me from behind
So on my own
I feel so all alone
Though I know it's true
I'm still in love with you

I need a miracle
I wanna be your girl
Give me a chance to see
That you are made for me
I need a miracle
Please let me be your girl
One day you'll see it can happen to me
I need a miracle
I wanna be your girl
Give me a chance to see
That you are made for me
I need a miracle
Please let me be your girl
One day you'll see it can happen to me
It can happen to me

Miracle

Day and night
I'm always by your side
Cause I know for sure
My love is real my feeling's pure
So take a try
No need to ask me why
Cause I know it's true
I'm still in love with you

I need a miracle
I wanna be your girl
Give me a chance to see
That you are made for me
I need a miracle
Please let me be your girl
One day you'll see it can happen to me
I need a miracle
I wanna be your girl
Give me a chance to see
That you are made for me
I need a miracle
Please let me be your girl
One day you'll see it can happen to me
It can happen to me

Miracle (x2)









Festblåsan på



Här kommer dagens outfit från min sida!

- Klänning, MQ
- Halsband, Oxxo
- Klocka, D&G
- Klackar, Bianco





övningskör!

igår var jag ute med mamma och övningskörde, va kanske över två-tre månader sedan sist så det va väl på tiden. Fyller ju i November men det är ju bra att komma igång så att man klarar kortet galant...

men varje gång jag sätter mig i förarsätet så går det en iskall känsla genom hela min kropp. Jag tycker det är kul att köra (OBS! jag har inte börjat köra bland tät trafik!) och jag längtar verkligen tills jag får eget körkort! Dock är det något som känns helt fel när jag sitter där och ska köra själv, jag vet att det är normalt att bli nervös och allt det där, men jag blir INTE nervös. Jag känner mig bara inte hemma i förarsätet och då kanske ni tänker: ja men det är ju inte så konstigt, du har ju alltid suttit vid någon som kör istället.

Men hallå! så dum är jag faktiskt inte.
det är något med en bil som gör att jag inte känner mig hemma i förarsätet, kanske inte meningen att jag ska ta körkortet ?!

Dock tycker mamma att jag faktiskt är duktig på att köra. Fast jag är inte alls bra på det där med starta, hahaha! mamma förklarade enkelt: du tänker för mycket!

Nu ska jag iallafall bli duktig, i sommar skall jag kunna köra överallt utan att få kärringstop eller att mamma & pappa behöver vara nervösa när dem sitter jämte mig! haha


Jag hoppas det går bra för er som övningskör precis som jag! :)

Love, e



exakt såhär ser min bil ut, eller min och Jakobs!
pappas gamla, så han valde att spara den till oss.
Just nu lånar Johanna den uppe i Sälen :)


Partaj!

Som ni förstått den senaste tiden så har jag ofta sagt att jag ska köpa olika presenter hit och dit, titt som tätt. Jo det kanske bero på att det faktiskt är 60% av min familj som fyller inom loppet av en vecka. Då är inte 3 släktingar inräknade som också fyller inom denna vecka. Ja, så idag är det dags för ett sammanslaget party för mamma, bror och syster.
Det är alltid trevligt med kalas då man får träffa alla som man inte träffar så ofta i vanliga fall, Men det är också väldigt krävande. Man måste vara så social och trevlig hela tiden. Inte för att jag tycker att det är svårt eller jobbigt på något sätt men det tar på krafterna. Man är faktiskt helt slut sedan när alla gått hem.

Så som ni förstår så kommer det inte bloggas så mycket från min sida här idag, kanske kan slinka in någon gång i mellan. Får se vad som tillåts.

Jag har beslutsångest förresten, vet inte om jag ska åka med min farmor och farfar hem och hälsa på dom. Egentligen skulle jag behöva gå ner till mammas jobb imorgon och prata med hennes chef men det positiva med att följa med är att jag slipper åka buss hela vägen upp. Svårt val måste jag säga.








Killar, kommer ni någonsin att förstå?




Tyckte detta var en ganska rolig reklam, "thank God, you´re a man"









jag är en skorpion :)

Tror ni på horoskop?
Själv läser jag mitt varje dag som jag får via mail, dock vet jag inte om jag ska tro på det.. Men som säkert alla kännt, vissa gånger stämmer det! på något vis iaf... så jag tänkte iallafall lägga upp dagens horoskop för alla!

Väduren 20. mars - 19. april
Har du problem med att hitta energin? Det kan vara ditt humör, eller det kan vara ett symptom på stress. Se till att få massor av frisk luft.

Vågen 23. september - 22. oktober
Det sägs, att för många kockar förstör maten. Därför bör du antingen stå själv vid spisen eller överlåta det till någon annan.

Oxen 20. april - 20. maj
Du kan vara på väg in i en spännande vecka, för den kommer att kräva, att du använder några nya sidor av dig själv.

Skorpionen 23. oktober - 21. november
Du kan vara rädd för att ge för mycket av dig själv av rädslan för att bli sårad - som du kanske har blivit förut.

Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Låt inte dagen ödeläggas av andras negativa kommentarer eller klagomål. Låt de andra klaga. Du kan utnyttja tiden bättre.

Skytten 22. november - 20. december
Det kan hända något oväntat, som gör, att du plötsligt får reagera med din intuition istället för en grundlig analys.

Kräftan 21. juni - 21. juli
Söndag bör du så mycket som möjligt spendera i "familjens sköte" - antingen hemma hos dig själv eller genom att besöka dem.

Stenbocken 21. december - 19. januari
Du kan vara präglad av en generell matthet och längtan efter semester. Försök att gå ut i naturen och upplev, vilken energi det kan ge dig.

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du har så mycket att ge, och även en liten investering från din sida kan göra stor skillnad för andra. Vore det inte mödan värd?

Vattumannen 20. januari - 18. februari
Det är inte alltid så lätt att bara "tala ut om saker" - men därför kan det ändå vara nödvändigt att göra, och en måste börja.

Jungfrun 23. augusti - 22. september
Försök att vara positiv och lyssnande i dag, även om du nästan på förhand har beslutat dig för, vad du skall tycka om saken.

Fiskarna 19. februari - 19. mars
Du kan bli överraskad av dig själv, för att du upplever, att du har förmågor inom ett område, du inte var medveten om.


Vem är du?

Love, e

Fel

Någonting är det.. orkar inte åka till Linnéa på tjejmys, eller iofs alla la ner det!
Men det är något som känns helt fel i min kropp just nu
kan inte komma på något, och nej
jag klarar mig faktiskt utan jakob en helg, DET GÖR JAG!
jag e fan ingen mes, höhö, jag är superwoman!
Fel
det är jag inte heller, jag är väldigt sällskapssjuk av mig!
men just denna helgen när min pojkvän övergett mig
så är något fel, jag har nog ingen lust
eller nej
kanske bara vill vara hemma med familjen?
man umgås inte så mycket med dem nu förtiden.
fast det är nog inte det heller.
kort och gott
något är FEL, men det gör inget
jag klarar mig, jag är snart uppe ur svackan

Love, e

sköna lördag

Va så fruktansvärt trött igår så gick och lade mig redan vid elva tror jag.. Vaknade iallafall av att mamma kom in kl.8 !!!!!!! tror ni jag va glad på henne? dock hade jag lovat att hjälpa till i seketariatet på systers basketmatch, så det var bara att gå upp.. efter det åkte vi ett par ärenden och nu är det snart dags för lunch :)

resten av dagen blir nog lugn, ska ut och övningsköra tänkte jag..
ikväll blir det jobb och efter det kanske kanske tjejmys!

Love, e

Hjälp för i helvete!



Haha jag tycker det låter så himla härligt när hon säger detta. HAr läst om det ett antal gånger i böckerna!

Fräcka Fredag

Igår var en mycket underhållande dag, jag och Charlotta hade en underbart rolig stund både på Kungsmässan och hos frisören. Jag kan inte gå in på närmare detaljer eftersom det skulle avslöja för mycket information och det vill vi inte. vi kommer fortsätta våra spioneri ;)

Charlotta var iallafall och klippte sig och var såklart inte nöjd efter många om och men när hon gick därifrån. Detta lämnade oss med att vi var tvungna att springa till Kungsmässan och boka tid hos våran vän Cissi som akut fick lösa problemet. Hahaha.
Men innan vi fick klipptid så hann vi med ett träningspass.
Jag tror att det var någon slags lekis där på gymmet. Man kunde i allafall tro det. Fy sjutton vad vi störde oss. Det var verkligen bara fjortisar där och en massa killar i 15 års åldern med alldeles för mycket testosteron? Det gick helt enkelt inte att träna på ett vättigt sätt. Så vi körde stenhårt på armar i 40min sen tog vi oss en lång härlig dusch innan det var dags för klippning nummer två. Efter klippning nummer två var hon i alla fall nöjd och det är vi allihop glada för! ;)

Och som jag också nämde så blir inget som man planerar, skulle ju sitta hemma och se på Lets dance med Marcus, fast så himla stor förändring blev det förståss inte, vi blev bjudna hem till Cissi och Jesper för att titta tillsammans med dom i gott sällskap och en himla massa chips, godis och cola som vi köpte med oss på vägen dit. Mycket trevligt.
Idag ska vi förresten hem till dom och kolla på handbollen, VM som börjar idag. Någon som ska titta?

Nu ska jag snart i till Kungsbacka och köpa present till min lillasyster som fyller år imorgon, hoppas på att hitta en drejplatta till henne i något barnformat. Det är tydligen det enda hon önskar sig. Direkt efter åker jag som sagt hemtill Cissi och kolla Handboll.
See yah!






kär kär kär

Åh jag är helt kär i Odd Mollys vår kollektion och deras sommar kollektion är ännu bedårande! Dags att fjäska med mamma och spaa pengar, för det kostar att äga Odd Molly tyärr...

här är några underbara plagg..
koftan är den jag fick i julklapp, nu börjar jag bli otålig!!!



Love, e

puuuh, tröttis

så nu va den träningen klar, skönt efteråt som sagt!
är duschad och klar med myskläder & pratar med min pojkvän :)
jag saknar honom jättemycket faktist!
om en stund blir det käk och Let´s Dance, myyyys!

Love, e

bodymix!

Så nu har jag varit hos min mormor&morfar och ätit, det var gott! behövde en rejäl måltid, ska iväg och träna sen..

Ni kanske inte visste detta, men jag har spelat basket. Världens roligaste sport enligt mig och alla andra basket tokiga ute i världen. Vissa säger att det är en jävla kärring sport och att man knappt får röra varandra. STOP! och sen när visste dem något om basket? Basket är ingen kärringsport! Klart vi har kroppskontakt och man får trycka till varandra men inte lika synligt som i tex. fotboll. (hoppas ni förstår vad jag menar med synligt).  Basket är verkligen hur roligt som helst!

Slutade i våras för att jag hade ingen motivering och det fanns inget lag jag skulle kunna tänka mig att spela i. Men fortfarande följer jag DamLigan i Sverige, eftersom min klubb har ett lag med, MARBO, det är helt sjukt! vårt lilla samhälle :)

Nåväl när jag sedan slutade så tränade jag inte på hela sommaren och till slut gick det för långt, jag mådde dåligt av att inte träna. Så jag följd med min mamma till gymmet och prövade på gruppträning, jag som aldrig gillat att gå på gym, tyckte det var helt okej och sen dess har jag fortsatt!

Gruppträningen som jag går heter BodyToning, vilket menas med att man styrketränar hela kroppen. Vi använder hantlar, skivstänger, gummiband och pilates boll. Efteråt så är jag jättetrött och det är ju precis det jag ska vara! Och dagen efter känner man verkligen träningsvärken i magen, vaderna och armarna är som spagetti!

Nu har dem ett nytt schema och på fredagar så har dem lagt in något nytt: Bodymix! Står ännu ingen beskrivning men min mamma sa att det var en blandning av bodytoning och aerobic och flovin. Känns som att detta kommer bli tufft....

Love, e

16 januari


Min dagsplanering

Herregud, det är inte mänsligt att vara så trött som jag är nu. Eller...jo, kanske om man bara sovit 5 timmar som jag gjort i natt. Idag har jag planerat att tvinga någon stackare att anställa mig. Jag behöver verkligen ett jobb nu! Jag vill tjäna pengar fast mest faktsikt bara ha något att göra om dagarna. Så det är det som ligger högst upp på att göra listan idag som jag förresten lika gärna kan rada upp precis som Ellen brukar göra. Hoppas förresten att det går bra för henne på matte provet!

- Göra klart mina cv och bestämma vilka jag ska söka hos osv.
- Äta någon mat
- Åka med Charlotta in till stan och söka jobb
- Följa med Charlotta när hon klipper sig
- Gymma med Charlotta
- Åka hem och förmodligen äta middag
-  Träffa Marcus och bara ta det lugnt. Tvinga honom att se Let´s Dance med mig :) hihi.

Så såhär ser min otroligt intressanta dag ut i sin helhet. Sen blir säkert allt inte som planerat men det brukar det ju itne göra så inget ovanligt med det.








morgon bloggning..

idag gick jag upp en halv timme tidigare bara för att hinna blogga faktiskt.. Nej, sanningen är att jag la mig typ halv elva och då resulterade det i att jag vaknade med klaröppna ögon klockan åtta... lite trist sådär när jag börjar kvart i tio, men det är skönt att ha en lugn morgon tycker jag :)

idag ser planeringen ut såhär:
- matteprov 09.45 WISH ME LUCK!!!
- slutar sedan skolan 14.00
- hem & blogga ;)
- träna 16.30 på gymmet
- hela kvällen får spenderas själv med familjen & let´s dance.

Love, e

Skärpning

Sa jag nattmänniska? Klcokan är alldeles för mycket. Men jag har fått prata med min kära vän Jessie som befinner sig på andra sidan jorden och då är det verkligen värt att vara lite extra trött när jag ska upp klockan 8 imorgon bitti. Kanske blir 9 til och med. Nu är det dags att försöka somna på riktigt. Har kollat på två avsnitt av Greys Anatomy och fortfarande syns inte någon John Blund till...









Jag.Hjärta.Chinos= FALSKT!

Usch och fy! Jag hade bestämt mig för att jag skulle köpa ett par riktigt fina chinos på rean idag.
Men det är bara att inse fakta. Det passar inte min kropp.
Jag ser ut som en stoppad korv typ. Och så hänger byxorna onormalt mycket i röven? ska dom verkligen hänga som en blöja där bak? det är ju snyggt på alla utom mig. Jag är riktigt besviken faktiskt. Kan dom inte tillverka ett par med bättre passform på hänget? Tills dess får jag köra med mina super tajta jeans dag ut och dag in. 


 





Mina tre fynd



Denna t-shirten köpte jag medvetet en storlek för stor bara för att kunna ha den som en oversize t-shirt. När jag kommer hem och provar blir jag förvånad då den inte alls är så pösig som jag förväntat mig. Får nog gå tillbaka och byta den till en eller till och med två storlekar större. Annars tappar den hela syftet för min del och så blir det att man inte använder den. Jag går helt enkelt tillbaka då var det bestämt.




Äntligen! Jag har länge spanat in den här tröjan och nu är den min. Jag älskar rea.
Den är en blandning av rosa och röd. Typ korallfärgad?



Eh...Tyckte att det sista plagget som var detta linnet var svårt att visa hur det egentligen ser ut genom att lägga det på golvet. Som ni ser så har det små volanger uppe på brösten. Det gjorde hela linnet tyckte jag.
Så jag drog på mig det och visade det om dagens outfit.
Ser ni att jag ser ut som en dvärg på benen? :S
Ser ut som jag har jätte korta ben.







mina nya jeans :)

Jeans - stuprör
Nolita
800kr ( ordn. pris 1600kr )



och så här såg jag ut idag:


Love, e


Nattuggla

Jag har total idétorka. Jag har egentligen massa saker jag skulle vilja skriva om men just nu kan jag inte komma på en enda en. Det är mycket störade måste jag säga!
Jag har förresten kommit på mig själv, jag är en nattmänniska. Jag har verkligen jättesvårt för at somna på kvällarna. När klockan börjar närma sig 10-11 så blir jag som allra piggast. Det är förresten då som jag också får all inspiration till bloggandet. Som ni kanske märkte igår. Det här är helt enkelt en kvällsblogg ;)

Idag har jag vart med mina vän Charlotta. Vi skulle gå på en lite försenad rea jakt. Såklart så hamnade vi inne på gina tricot. Hittade faktiskt 3 fina plagg som fick följa med mig hem för 200kr.

Jag vill förresten bli blond igen. Hur sjutton går man från brunett till blond utan att det blir gult på vägen? Tips?









fransar....

Det där med fransar har pågått länge, och jag har varit lite skeptisk till det om jag får erkänna. Fransväskor har jag tyckt från första början att det varit jätte läckert, men det med skor, västar och andra frans detaljer, nja sådär.. Nu hittade jag en ursnygg väska som man kan ha som handväska men även långaxelrem till, vilket jag oftast vill ha på mina väskor!



Kommer från Asos.com


15 januari


fyra förebilder

Alla har vi säkert någon person som vi ser upp till och tycker lite extra bra om, vare sig det är en kändis eller en person i vår omgivning. Tänkte beskriva tre personer som jag känner lite extra för och som jag tycker har en stark personlighet.


1. Mia Törnblom

Förvånad? Nej jag skulle inte tro det. Men hon har faktsikt en underbar personlighet och när man har lyssant på hennes böcker så tror jag att man får lite större inblick i det hela. Hon har också föreläsningar som man kan gå och lyssna på. Tror att det var i februari eller mars som hon skulle till Göteborg. Skulle jätte gärna gå dit och lyssna.
Anledningen till att jag gillar Mia så mycket är att hon tar livet med en klackspark och verkar i det stora hela vara glad nästan jämt. Hon har en otroligt sund inställning till livet och försöker och fokusera på alla bra saker istället för de dåliga och som jag ser det så verkar hon lyckas ganska bra. En glädjespridare helt enkelt.






2. Carolina Gynning

Jag gillar henne. Jag tycker faktiskt att hon verkar ha en himla skön personlighet. Det är säkert jätte många utav er som tycker att hon är en riktig slampa/bimbo/bitch etc. Och som tycker illa om henne för att hon har fått så pass mycket publicitet på grund utav sitt medverkande i dokusåpan Big Brother. Jag tycker hon är cool.
Anledningen till att Carolina är en utav mina förebilder är att hon har en vilja av stål. Har hon bestämt sig för något så ger hon sig fan på att klara det. Hon har en självkänsla så det heter duga. Det kommer hon långt på.  Hon verkar också vara rak och ärlig i det flesta lägen. Dessutom så tycker jag att man alltid hör henne skratta och vara glad vart man än ser henne. Även när jag läst hennes bok Ego girl så förändrades mina tankar om henne.
Hon är tuff, självständig och får det hon vill punkt slut.






3. Karolina Klûft / Henke Lundqvist

Egentligen så behöver jag inte säga något alls om Karolina och Henke. Valde att skriva samma motivering till dessa två personer eftersom jag tycker de är ganska lika i sättet (min motivering).
Har svårt att tänka mig att dom överhuvud taget kan vara negativt inställda eller sura och griniga? Det som är så skönt med dessa två personer är att dom trots sin stora framgång inte gjort den minsta antydan till att tycka att dom är värda mer än någon annan. Tycker det är det värsta som finns när människor som lyckas inom något blir stöddiga och dryga. Det är ju faktiskt tack vare omgivningen som många lyckas inom vissa grejer. Kan ta ett så simpelt exempel som Blondinbella eller någon annan stor bloggare. Inte hade dom lyckats så bra om dom inte hade några läsare? Ni fattar grejen. Skönt att Henke och Karolina är ödmjuka trots sin framgång!




Förresten så är Henke min drömkille!
Skulle han vilja ha mig hade jag inte tvekat en sekund!


Ps. Michael ville att jag skulle nämna han i detta inlägget så bäst att jag gör det då:) Han är förövrigt också alltid glad!








godnatt läsare

imorgon börjar jag 9.45 och det ska bli mycket skönt med sovmorgon tycker jag, så jag är utvilad och orkar dagen! Ska ha på mig mina nya jeans som jag köpt på rean, ska ta bild med dom på så ni får se dom!

vill gentligen inte att det ska bli morgon, eftersom hela min eftermiddag och kväll kommer gå åt att plugga Matte B, vilket är svårt ( har alltid haft svårt för matte ). Är det bara jag som tycker att man läser väldigt onödiga saker i skolan? t.ex. Linjära funktioner i just Matte B.  När kommer jag ha nytta av detta i mitt liv? som min lärare sa: Nedu det  vet man inte, antagligen aldrig!

Måste tillägga att min mattelärare för övrigt är så fruktansvärt smart att han är urkass på att förklara för oss som inte förstår någonting. Detta tycker jag är riktigt synd eftersom vi dessutom skall läsa Matte C med honom, hur ska detta gå? Men han är ju snäll iaf :)

Godnatt
Love, e

Stolt

Jo jag är faktiskt stolt över mig själv. Jag har börjat hajja det där med att designa bloggen nu, idag har jag till och med vart så snäll att jag hjälpt min vän Charlotta att göra hennes bloggdesign på sin nya blogg. Måste säga att den blev väldigt fin och harmonisk. Eftersom jag inte är ensam om Cookai så får vi kompromissa lite när det gäller vår design:P Men den är jättefin den också (även om jag gillar Ellens ögon som header mer).






sommarlängtan!



Åh, det enda jag tittar på nu i affärer & nätbutiker är sommarkläder! Den bikinin är to die for och verkligen så himla fin tycker jag, otroligt synd är det att den kostar 1300 kr, vilket min ekonomi vägrar gå med på! Klänningen är en prinsess dröm och just nu övervägar jag om jag verkligen inte ska slå till! Jag tänker mig denna klänning med jeans jacka och balerina skor en sommarkväll! Jag har ett par converse, dock låga med blåa och röda detaljer ni vet? Jag vill ha ett par höga och gärna dessa med endast vita detaljer!

Love, e

Roliga tisdag!

Jag har kommit på mig själv med att gilla tisdagar lite extra mycket. Och nu undrar ni säkert varför ellerhur?
Jo, för på tisdagar släpps det nya avsnitt utav Gossip girl och Desperate housewives :D
Mina favorit program! Finns verkligen inte något bättre, och man vill bara se nästa avsnitt nu direkt.






lång skoldag...

Sitter i skolan och slutar 16.15, så jag ber om ursäkt för att jag inte kunnat skriva varken idag eller sedan i måndags.. När jag sedan kommit hem och fått i mig lite föda tänkte jag lägga upp ett par favoriter jag hittade på en klädessida!

så kika in lite senare, så ska ni få se riktigt underbara grejer!
detta får ta över veckans ellens dyra & billiga vill ha.

Love, e!

tre önskningar...


Alla tre sakerna kommer som ni märker ifrån Louis Vuitton. Dt som jag även tycker är positivt är att det inte skriker ut "Hallå detta är en LV väska" etc med hjälp av LV märken på hela produkten. De är diskreta och dom som känner till Louis Vuitton vet att dessa är där ifrån. Jag har faktsikt tröttnat på de klassiska väskorna som alla känner till. Kanske just därför att var och varannan människa springer runt med en kopia. Jag har själv en så ska inte säga så mycket men som dagt så har jag tröttnat. Den svarta i bilden ovan hade passat mig perfekt, lagom diskret. De rosa loafersen tror jag hade vart läckra till sommaren, ett par vita korta jeans och ett par bruna ben. Drömmar!







Två flugor i en smäll



Eftersom det enligt klockan är ny dag nu så passar jag på att även slänga in morgondagens tanke. Eller dagens. Den 14 januaris i vilket fall.









Han är inte längre en liten bror

Idag fyller mina kära lillebror 18 år. Det är elt sjukt vad tiden går fort. Kan verkligen inte tänka mig att jag ska se min bror ute på krogen med mig. Det skiljer i och för sig bara 20 månader mellan oss men det känns fortfarande som att han ska vara liten i mina ögon. Jag vet ju såklart att det inte är så men jag tycker bara att livet springer iväg ibland utan att man hinner reagera.

Det har vart kass uppdatering idag men jag har faktiskt haft fullt upp hela dagen. Var uppe och sjöng för min bror klockan sex imorse eftersom han skulle iväg och träna innan skolan. Jag gick såklart och la mig igen och vaknade med en chock när jag insåg att klockan var kvart över tolv. Jag hade ju sovit bort halva dagen.
Jag och Ellen satte oss direkt och åt frukost sedan bar det av in till stan med Marcus där vi fikade/lunchade med Cissi och Jesper. Jag bestämde mig också för att byta min brors present eftersom han redan fått två likadana. När jag sedan kom hem och han öppnar presenten visar det sig att min syster har vart och köpt en precis likadan tröja som mig idag, Det är rätt komiskt och lite tråkigt. Så han får springa i väg och byta min och hoppas på att det blir tredje gången gillt ;)

Mamma hade gjort en underbar midag bestående av potatisgratäng, kött och sallad. Hon är allt bra duktig på mat. Kanske borde säga det til henne lite oftare.
Min bror har förresten idag trotsat traditionerna och skitit i tårta. Han ville ha semlor istället!? Okej det är ju ändå hans dag så han får ju självklart bestämma.
När vi ätit klart och myst så åkte jag, min bror, Cissi, Jesper och Marcus på bio. Vi såg allt flyter. Jag hoppas att han är nöjd med sin 18 års dag och tyckt att det har vart roligt. Det tvivlar jag förresten inte på. Han verkade rätt nöjd när han satt med den stora godispåsen i knät på bion :)
Man borde ha mer kvalitétstid med sina syskon. Har vart med min bror både idag och i lördags. Man uppskattar varandra mer nu är vad man gjorde för ett par år sedan. Man inser att det faktiskt är helt okej att umgås med sina syskon, haha. Missförstå mig rätt. Så jag tror nog att jag och han kan ha en hel del roliga stunder tillsammans på dansgolvet.

Hoppas att ni har haft en lika härlig dag som mig och att ni sover gott i natt!






12 Januari


Det kostar att ligga på topp!


Man ser kanske inte så jättebra hur skjortan ser ut men jag tyckte den var riktigt tuff med så stora ärmar och en rosett i halsen. Skulle vara skitsnyggt till ett par mörka jenas och ett par höga stövlar. Skjortan kommer ifrån Alexander Mcqueen och kostar 4895kr.


Kan kan nästan inte bestämma mig för vad jag tycker om dessa stövlarna. Men eftersom jag inte kan slita blicken ifrån dom så är det ju något jag gillar. Så speciella på något sätt. Dessutom gillar jag stövlar som går över knäna. Dessa godbitar går på 3700 EURO! Det är ju som hittat?


Min absoluta favorit! Ser ni inte hur snyggt detta armbandet är? Verkligen helt underbart!  Det kommer från Philippe audibert  och kostar 2599kr.
Varför ska allt som är snyggt och faller mig i smaken vara så himla dyrt för? Varför kan jag inte börja älska saker som ligger under 500-lappen istället? Jag får väl deppa ihop som Askungen gjorde och säga "nåja det blir väl inget shoppande för min del då".
I och för sig så tycker jag inte att dessa är priserna är rimliga ändå så jag skulle aldrig kunna lägga ut så mycket pengar på något utav dessa sakerna.








två roliga dagar framöver :)

jag vet, jag har varit helt off!
tur vi är två om den här bloggen.

trodde faktiskt jag skulle hinna blogga, men Jakob är så himla gosig och lockande hela tiden! Cecilia har ju iaf förklarat vad som hände igår så det behöver jag ju inte ta, eller? haha. i vilket fall var det en trevlig dag!

nu kommer de närmsta två dagarna se ut såhär och det kommer antagligen vara en anledning till dålig uppdatering från min sida..
Måndag:
- skola till 13.10
- ärenden
- tillbaka till skolan & sälja uf-produkter under öppet hus
- 20.00 buss till Kungsbacka (ledig på tisdag)

Tisdag:
- JAKOBS 18ÅRSDAG!!!!
- antagligen spendera hela dagen med cecilia

- MEN framförallt plugga matte

- åka hem senare på eftermiddagen/kvällen


så onsdag kommer ellens billiga & dyra vill ha!

Love, e


Oh slappy day

Idag är jag verkigen slapp. Ska städa ut i mina hyllor i rummet. Det behövs verkligen rensas. Jag tycker inte att jag samlar på mig alls mycket saker men lik förbaskat så är hyllorna överfulla av skit efter ett tag. Det är inte alls roligt att städa, men det gäller att bestämma sig och sedan bara göra det. Det blir ju trots allt oftast bra efteråt och det är ju positivt!
Igår var jag med min bror och Ellen i Skene hela dagen. Vi hade riktigt trevligt, tittade på fotbollscup halva dagen (Jag och Ellen pratade nog i och för sig mer än vad vi tittade men min bror var nöjd!) Efteråt åkte vi hem till Ellen där vi spelade kort, åt pizza och såg på film. Mysigt.
Det enda negativ med kvällen var  att jag sedan fick åka en timmes bilfärd genom små skogsvägar helt själv (jag låste alla bildörrar. Var livrädd att någon skulle stoppa mig på vägen och råna mig eller mörda mig, jag vet, jag är nojig!). Inte nog med att jag var själv så var batteriet på ipoden slut och lamporna på bilen var smutsiga vilket lämnade mig med att lyset var dåligt och musiken kass!
Här kommer gårdagens och dagens funderingar. Hoppas att det inte är försent.











1-9 Januari



















En härlig bok

Som de flesta kanske läst så är jag ett fan av Mia Törnblom, tycker att hon verkar vara en otroligt härlig person med sunda inställningar till livet. Hon tar livet med en klackspark och är alltid glad. Tänk vad fantastiskt at att kunna leva ett sådant liv.

En härlig bok är den senaste boken hon släppt och jag köpte den och fick den signerad av självaste Mia.
På baksidan står det såhär;

En härlig bok. Vad mear jag med det? Helt enkelt en bok där jag har samlat tankar och budskap som jag hoppas ska ge en daglig dos av glädje, hopp, styrka, mod och insikt.
Bär den med dig och läs efter behov. När som helst och var som helst.
Jag vill att boken ska fungera som en följeslagare i vardagen.
Den ska peppa dig när du är glad, ge tröst när du känner dig nere och påminna dig om att det är du som väljer vilket liv du vill leva.

I en hälig bok har Mia Törnblom samlat 366 tankar och budskap som varit viktiga för henne. sådant som kanske kan tyckas självklart men som vi ofta glömmer bort. I boken finns också utrymme för egna tankar och reflektioner.

När jag köpte boken av Mia tittade hon mig i ögonen och sa " Cecilia, lova mig nu att du faktiskt skriver något bra om dig själv i boken varje dag, då kommer det att kännas mycket lättare efter ett tag!"
Jag lovade både Mia och mig själv att försöka, det är många som jag pratat med som gör det och som tycker att det är ett jättebra sätt att berömma sig själv på. Det handlar bara om att få in vanan att ta sig tid 5 min varje kväll och skriva något bra. Många tänker säkert att 5min det är väl inte så jobbigt det är ju inte alls lång tid, men det handlar ju faktiskt om att man ska komma ihåg och göra det varje dag också.

I vilket fall så hade jag tänkt försöka lägga ut Mias budskap och funderingar här på bloggen varje dag och hoppas att det kan få fler personer att tänka efter. Så i nästa inlägg kommer hennes budskap och funderingar från 1-9 Januari.







Kära vänner

En del av mitt Hjärta kommer alltid slå för dom vänner som kommit och gått, men framför allt för dom som stannat.
För dom som funnits där och sett mig skratta och gråta, som sett mig falla och hjälpt mig upp igen.
För dom som lyssnat och förstått, för dom som förlåtit och gått vidare.
För dom som tagit mig för den Jag är, med Bra och Dåliga sidor.  






Hello gorgeous!



Okej mitt mission impossible är över! Jag klarade det ändå med ett hyffsat bra resultat måste jag säga. För att vara den första bilden ever som jag har gjort i photoshop så är det inte illa pinkat, eller?

Nåja, jag är mest sugen på godingen längst upp i vänster hörn, den går loss på 900kr. Jag fullkomligt älskar den på bild. Det tokiga kan ju vara att den  verkligheten inte är alls lika snygg eller så sitter det inte det minsta på foten.






ett förlåt...

bara för att vår uppdatering har varit kasst så
bjuder jag på 3 reaplagg som jag gärna bär!


INTE okej...

Nej vår uppdatering på bloggen eller snarare, vår obefintliga uppdatering på bloggen de senaste 2 dagarna är INTE okej!

Igår på började jag nämligen en liten lektion om photoshop på internet och håller på att lära mig grunderna, när jag lärt mig det jag är ute efter så kommer jag försöka lägga upp en cool bild på något jag håller kär.
Jag har förresten jobbat på mammas jobb 2 dagar i rad, känns annorlunda att ha sin mamma som chef men helt godkänd ;)
Igår var jag också och gymmade och idag träffade jag Marcus en kortis.
See you later...Aligator..








inte bra alls...

jag och jakob hade en supermysig morgon!
så dagen fortsatt skina när jag träffade tjejerna över lunch.
hann även lägga undan ett par Nolita jeans på rean :)
när jag sedan kom hem, mådde jag kasst!
fortfarande efter 1 ipren har jag spänningshuvudvärk
och är helt död typ...
ska bli lagom kul att åka och jobba nu :S

hörs imorgon, för det blir godnatt efter jobbet för min del!

Love, e


Snygg design, men hur sköna är de egentligen?

Dessa möblemang är enligt min smak sjukt snygga.
Frågan är bara om de i verkligheten är så värst sköna att sitta i?


Den här "pallen" hade jag kunat tänka mig att ha i min hall i framtiden.



En långfilm i denna någon?


Kanske en av de mindre sköna, men fräck!

Den här ser i och för sig gudomligt skön ut! Hade ju somnat direkt i den.








ont om tid...

För några timmar sedan så frågade Jakob mig ifall jag ville sova hos honom och javisst, men problemet var att jag skulle jobba 20-21.15. Med kollektiv tar det 2 timmar den vägen jag ska åka nu, så min kväll blir att sitta på buss... mamma var snäll och tog mitt jobb idag, hon ville inte att jag skulle åka själv så sent sa hon, haha. i love my mom!

imorgon hinner jag inte blogga försen senare på dagen..
- ska ta mig hem från Jakob
- Ska till gamla mormor
- ska träffa tjejerna
och sen kan jag åka hem en stund men...
- jobb väntar 20.00!
 
fortfarande har ingen hjälpt mig kommentera bikinisarna
så fortsätt med det och ha en fortsatt trevlig kväll :)

Love, e


beach 09

bikini är ett plagg jag oftast har lite beslut ångest för.. När jag väljer bikini så vill jag hade den enkel och snygg, vill jag ha någon mer speciellare så köper jag det men oftast så blir det enkelt! nu är jag inne på HM´s hemsida och kollar bikinis, tycker dem har bra kvalite och anpassar sig bra till tjejer med liten byst, vilket jag har!

här har jag valt ut några favoriter och kommentera gärna vilken du tycker, jag behöver er hjälp!


tycker denna e superläcker, fast funderar på
marinblå/vit istället för gul/vit..
dock har jag en randig marin/vit sen förra året...


tycker denna var ursöt, gillar volangerna!


söt! funderar på om jag ska köpa överdelen
och beställa en enkel brun eller svart trosa..

HJÄLP!

Love, e

deprimerad inför skolan? JA

vad händer idag ellen? hmmmm... fan va roliga mina sista dagar är innan skolan börjar! sjukt deprimerad på något sätt. det har slått lock för mina öron pga min förkylning, så hör gör jag knappt! idag händer nog inte mycket tyvärr. Var tänkt att jag och mina tre tjejkompisar skulle träffas men vet inte hur det blir med det faktiskt, kanske imorgon istället. Ska till min gamla mormor sen iaf och så har jag för mig att jag ska jobba ikväll också..

Love, e


THE HILLS

förlåt för dålig uppdatering från min sida..
ligger och är vröööl förkyld och har ingen ork
så hela dagen har jag legat och tittat på The Hills!
brukar titta på Andra Avenyn på webben men det är uppehåll..
och Grey´s Anatomy har också uppehåll..

The Hills är inne på sin 4e säsong på tvn nu (mtv)
jag är på säsong 3 på webben, tycker det är perfekt att titta där!
The Hills är ingen vanlig serie utan mer reality
den handlar om ett par unga människors liv i LA.
tycker den är helt okej, lätt att bli fast!

Har även träffat min kusin från göteborg som va här
och spela handbolls cup, så ett snabbt hej blev det :)

nu ska jag återgå till mitt tittande, skriver säkert sen!
Love, e

sommarlängtan!

När vi kom hem igår från Sälen så hade HM katalogen landat i vår brevlåda. Och såklart sätter man sig och bläddrar i över en timme och drömmer sig bort till något ställe där man bär kläder från katalogen och allt, allt är perfekt! Denna katalog är faaaarlig!!!!! Hur mycket sommar längtan får man inte? 

Snygga kläder va det iaf............

Love, e 

En vanlig dag i mitt liv

Idag kommer det inte hända så mycket av intresse för er bloggläsare. Ska först på morgonen in och träna med en kompis och min kusin. Min kusin bor 1 timme ifrån mig och ändå är vi så dåliga på att ses! Så igår tog vi tag i det hela och planerade in en dejt just idag. Jag hoppas att det blir en rolig dag tillsammans. Ska bland annat äta lunch med Marcus klockan 2.

Ni får ha det så bra allihopa!






Ellens 2008!

Tänkte att jag gör en lista precis som Cecilia, känns väl bättre än en massa text? ;)

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Hm, massor tror jag!
Höll du några av dina nyårslöften? Jag har aldrig nyårslöften, de är överskattade!
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej, tack gode gud för det!
Dog någon som stod dig nära? Nej, och det är ju fantastiskt!
Vilka länder besökte du? Norge, Holland en snabbis, Belgien & USA.
Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009? Äventyr!!!!!
Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas? 21/9 Jag & Jakob hade ett år! De två veckorna i Juli -USA
Vad är det bästa som hänt dig år 2008? Att jag bara har njutit av livet & inte varit deprimerad!
Största misstaget? öööh, kommer inte på något just nu faktiskt..
Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja, jag har råkat ut för bihåleinflammation, infektion i fingret & förkylningar!
Bästa köpet? Vet inte, gjorde många bra och fick många bra!
Vad spenderade du mest pengar på? NÖJEN & KLÄDER!
Gjorde någonting dig riktigt glad? Att jag & Jakob hållt ihop så länge & att livet leker..
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008? i hate this part - Pussycat Dolls, HAHAH BELGIEN!
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Betydligt gladare!
Vad önskar du att du gjort mer? Skämt bort mig själv..
Vad önskar du att du gjort mindre? slösat pengar på typ onödigt skit som McDonalds!
Hur tillbringade du julen? Hos mormor&morfar med kusinfmailjen som vanligt..
Blev du kär i år? Jag har varit kär sedan 2007, JAKOB!
Hur många one night stands? NOLL såklart!
Favoritprogram på tv? GREYS!!!!!!!!!!!
Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? tror jag icke..
Bästa boken du läste i år? hm, En shopaholics bekännelser (är på tredje boken)
Bästa musikaliska upptäckten? gjorde nog ingen större upptäckt..
Något du önskade dig och fick? mobil, london resa och lite sånt..
Något du önskade dig men inte fick? hmmm, inte vad jag kommer på..
Årets bästa film? Mamma Mia, eller jag minns inte alla!
Vad gjorde du på din födelsedag 2008? Vaknade upp i min säng med jakob, fick presenter och hade släkt kalas.
De bästa nya människorna du träffade? vet ej
Hur skulle du beskriva din stil år 2008? lycklig, spontan & den riktiga ELLEN
Vad fick dig att må bra? Jakob, Fredagsgänget, familjen & roliga händelser
Vilken kändis var du mest sugen på? McDREAMYYYYYYYYY!
Vem saknade du? ingen direkt..
Favorit månad? Juni & Juli :)
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? ifall jag och jakob hade kommit iväg på utlandssemester.. men i övrigt som finns det faktiskt ingenting tror jag.. Året har varit bland de bästa i mitt liv och jag tror det är främst tack vara Jakob och fredagsgänget! så svaret blir i större drag ingenting men i mindre drag finns det säkert det ! haha


Sälen (och Trysil)

Ja, och nu sitter ni och tänker: vafan! hon skulle ju blogga under veckan i Sälen! OCH ja, det var det tänkt ja! Men när vi kom upp så var det visst inte trådlöst internet som man kunde betala för, men när min kusin sen kommer med sitt bärbara internetgrejs så funkar det inte att logga in! Så jag ber så hemskt mycket om ursäkt..

jag och min familj + Jakob och min kusins familj + min kusin Johanna som jobbar där uppe. Vi hade som sagt en stuga för 10 personer ovanför ICA butiken i Tandådalen, Sälen. Nybyggd och jättefin verkligen, dock ingen timmerstuga och riktig fjällen känsla, men det va perfa ändå!

Veckan gick riktigt snabbt tyckte jag, som vanligt! Backarna var helt okej, lite isiga efter lunch men var man uppe med tuppen när liftarna öppnade så fick man sig dom bästa åken! Onsdag-Torsdag hade vi lite finare middag eftersom det nya året stod på ingång. En annan familj som våra familjer umgås med kom även på efterrätt och sen gick vi ut och kollade på de enorma fyvärkerierna (stavning?) precis som alla andra fulla människor :P haha!

Jakob drog med mig upp kl.9 så öppnade ju liftarna och där stod vi på NYÅRSDAGEN, vi va typ ensamma! Hela förmiddagen va det jätte lite folk och det va typ bästa skiddagen på hela veckan..

igår, lördags, så drog vår familj till Trysil! Johanna blev sjuk så kusinfamiljen stannade i Sälen.. Jag och Jakob var i Trysil förra året med min mamma, pappa och en kompis familj från Karlstad och vi ÄLSKADE trysil! Vi tyckte att Sälen (tandådalen, lindvallen, hundfjället) blev uttjatat så det var kul att åka tillbaka till Trysil..

påvägen hem idag från Sälen så mötte vi upp Jakobs familj, så han hoppade över till den bilen.. Resten av färden var riktigt segt och med alla stopp så tog det typ 8 timmar hem, sjuuuukt segt!

Men veckan i Sälen var riktigt nice & Johanna har världens drömliv just nu!
Saknar dig redan hjärtat!

Love, e

2008

Det är många bloggare som gör en såkallad årsresumé. Jag orkar inte skriva en lång novell om mitt år, för det första skulle jag inte komma på allt bra och dåligt nu på en gång utan det skulle ploppa upp saker efter hand. Så.. jag var inne på denna bloggen och fick se att hon gjort en lista av det hela. Jag lånade hennes lista och skrev såklart i mina egna svar. Hoppas att det var okej med dig att jag lånade den.

Här kommer lite utvalda saker ur mitt liv 2008.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag tog studenten och jobbade på Liseberg.
Höll du några av dina nyårslöften? Jag kommer inte ens ihåg vad jag hade för nyårslöften, antar att ett utav dom var att börja träna mer och det håller jag ju på med för fullt nu.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
Dog någon som stod dig nära? Tack och lov inte.
Vilka länder besökte du? Thailand & Norge
Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009? Mera självkänsla och ett fast jobb, inget säsongsjobb.
Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas? Hela februari (Thailand), 4 juni (studenten) Och självklart min och Marcus 2 års dag den 18 November.
Vad är det bästa som hänt dig år 2008? Att jag hann med allt som skulle göras innan studenten och att jag fått vara lycklig tillsammans med Marcus ytterligare ett år.
Största misstaget? Det tål att tänkas på...
Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja, men bara små sjukdomar.
Bästa köpet? Jag hade hela våren letat efter en perfekt jeansjacka, hade inte hittat någon som jag tyckte sådär riktigt riktigt mycket om. Sedan en dag när jag och Marcus går in på Tara på hans lunch så ligger den bara där mitt framför mig. Den var från märket Nolita och var helt underbar. Jag provade, la undan och åkte hem och hämtade pengar. Lycka!
Vad spenderade du mest pengar på? Oj, svår fråga... men i det stora hela så måste det nog bli Stockholmsresan med Marcus, Cissi & Jesper i september som var otroligt rolig.
Gjorde någonting dig riktigt glad?  En ring jag fick av Marcus i studentpresent, är fortfarande imponerad av att han lyckades hitta en så snygg ring som föll mig i smaken direkt. Självklart är jag också jättetacksam för systemkameran jag fick i julklapp av honom. Något annat som gjorde mig glad var när jag fick träffa en utav mina favoriter Mia Törnblom på Kungsmässan när hon var där och signerade sina böcker. Hon verkar vara en så klok och sund människa.
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008? Kan inte komma på någon som jag kommer knyta samman med 2008 framöver, inte som har gett mig något speciellt minne.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Det var nog ungefär samma, det går upp och ner som en berg- och dalbana.
Vad önskar du att du gjort mer? Brytt mig mer om mig själv och mina vänner.
Vad önskar du att du gjort mindre? Varit arg och sur över små skitsaker.
Hur tillbringade du julen? Hemma med min familj. Julen är ett tillfälle då man ska ta hand om sina nära och kära.
Blev du kär i år? Nja, har ju vart kär sedan 2006 så ingen ny kärlek om man säger så men självklart är jag fortfarande kär.
Hur många one-night-stands? Svaret är 0.
Favoritprogram på tv? Roomservice, Boston teaparty, Lyxfällan, Desperate housewives, Gossip girl...
Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Nej, bara besviken. Hata är ett väldigt starkt uttryck.
Bästa boken du läste i år? Självkänsla nu, Mera självkänsla och Så dumt av Mia Törnblom allihop.
Bästa musikaliska upptäckten? Kan inte säga något helt album jag tycker om utan några få låtar från varje artist.
Något du önskade dig och fick? En systemkamera, mina vinglas, gymkort... Mycket saker som egentligen är ganska oviktiga i andra sammanhang. Min familj och mina nära och kära fick fortsätta vara friska och krya det är jag tacksam för!
Något du önskade dig men inte fick? En härlig start på det nya året...
Årets bästa film? Har faktiskt sett otroligt många bra filmer 2008, Madagaskar 2, Rallybrudar och såklart Mamma mia!
Vad gjorde du på din födelsedag 2008? Tror att jag fyllde mitt i veckan därför så blev det mitt val av middag hemma med familjen. Kommer ihåg att Marcus tränade eller spelade match i alla fall. Sedan fick jag också plugga på min födelsedag eftersom jag hade Matte D kursprov dagen efter. Skoj!
De bästa nya människorna du träffade? Mina arbetskamrater
Hur skulle du beskriva din stil år 2008? Lisebergskläder? Tror jag har en ganska neutral stil, följer modet lite men inte för mycket, köper kläder som inte blir omodernt efter en månad.
Vad fick dig att må bra? Mitt förhållande
Vilken kändis var du mest sugen på? Henke Lundqvist (As Always)
Vem saknade du? Jessie
Favorit månad? Maj och juni
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Åh herregud, det finns nog jätte mycket små saker som i det stora hela skulle kunnat förändra mycket saker. Fel val man gjort osv. Inget som jag kommer på så direkt i vilket fall. Man ska leva i nuet och ta vara på det man har. Ta inget för givet.






Hemma i Sverige igen..

Haha kanske inte, vi har vart i Sverige hela tiden men det blir liksom av en reflex som man vill skriva att man är hemma i Sverige igen. Det är ju hemma som är Sverige för mig. haha

Det blir aldrig som man tänkt sig... Och det stämmer verkligen, som ni vet så skrev jag i ett inlägg på vägen upp till Idre att jag skulle blogga där uppe eftersom min pojkvän hade en bra Iphone att blogga ifrån. Tyvärr har jag inte kunnat fölfölja det eftersom 3G sändningen på Idre fjäll var minst sagt obefintlig.


Det här är mitt första inlägg på det nya året. 2009... Det känns konstigt att säga det. Det är 2009. Nästa år är det 2010. Ganska logiskt tänker ni, men jag tycker inte det var alls längesen man stod och oroade sig över vad som skulle hända vid millenniumskiftet. Det är snart 10 år sedan. Folk trodde till exempel att jorden skulle gå under. När man tänker efter så är det en ganska rolig teori. Varför skulle jorden gå under för att vi byter årtusende? Precis som den skulle känna av att det helt plötsligt blev år 2000? Ska jag vara helt ärlig så tror jag att jag var för liten för att behöva oroa mig för något, jag hade ju precis börjat använda dator, inte var jag rädd för att allt bara skulle krascha.


Resan har i vilket fall som helst vart en upplevelse utöver det vanliga, med både bra och dåliga saker. Fast det hör väl till antar jag. På nyårsafton stod vi och kollade på ett fackeltåg som åkte ner för en stor skidbacke. Det var fräckt. Det var cirka 20 minus ute så vi kollade på raketerna sedan gick vi in i stugan och drack skumpa. Ska tilläggas att vid halv 10 tiden på kvällen övervägde vi allihop i att skita i nyårsafton och bara gå och lägga oss. Så trötta var vi. Vi tog så klart förnuftet till fånga och firade ändå. Men att åka skidor hela dagen tar faktiskt på krafterna. Man kommer hem tar en bastu, äter middag och håller på att däcka till någon film i soffan.


Sov hos Marcus i natt så nu har jag precis kommit hem till mig, det är alltid skönt att komma hem efter en resa även om jag känner mig lika mycket hemma hos honom. Posten hade en del roligt att bjuda på, bland annat Vecko revyn och H&M-katalogen för våren så nu ska jag gosa ner mig i sängen och bara gotta mig.








RSS 2.0