Liten blir stooooooor


Om 4 veckor flyttar jag och jessie ner till Halmstad. Vi har fått lägenhet. Den är hur fin som helst. Möblerad 2:a på 70kvm.
Kan det bli bättre? Idag blir det en sväng till Ikea. Personen som äger lägneheten just nu har nämligen inrett med hela indiska. Jag gillar inte så mycket indiskt.

Efter att kollat på lägenhet och precis kommit ut från dörren på väg till bilen så låter vårt samtal:

JAG: Lägenheten var hur fin som helst. Eller den blir åtminstonde det om vi tar bort hela indiska som hon hade där inne, dom fula lila gardnierna och alla lila kuddar och sätter in lite naturnära färger med några enstaka färgklickar. Stilrent och snyggt.
JESSIE: .....hm...haha jag gillade dom lila gardinerna och dom lila kuddarna.
JAG: hm...eh...fast det skulle nog vara snyggare och mer stilrent med ett par bruna gardnier och kanske något rött som livar upp med färg.


nu undrar jag bara, HUR FAN SKA JAG KLARA MIG?

okej jag kan väl i och för sig vara lugn, jag har jessie. Men jag kan ju som sagt inte laga mat.
Jessie lovade faktiskt igår att vi ska få ordning på det. Hon lovade att lära mig. Det känns tryggt. jessie är händig också. då kanske jag får lärt mig ngt om det med Tr att jag har dig :)

som vi sa igår, du kan mat, jag kan inredning ;)


Men jag som har så svårt att ta farväl och skiljas från folk.
Fattar ni hur mycket jag kommer sakna er här hemma.
Känslan är obeskrivlig.
jag vågar knappt tänka på det.

okej det är inte så långt hem, 1 timme med bil. och vi är lediga nästan varje torsdag och fredag vilket betyder att vi kan åka hem ofta. och ni kan hälsa på oss.

Idag ska jag i alla fall köpa lite flyttkartonger och sånt. Mamma tyckte att jag kunde vänta ett tag. Det är ju trots allt 4 veckor kvar. Men jag har ändå inget speciellt för mig om nätterna och det finns massa saker jag ska ha med mig som jag inte kommer att använda innan dess. Alla vinterkläder och skit.

åhhhhh vad jag kommer saknar dig, min familj...usch...

men det kanske är bra att komma bort ett tag. man kanske uppskattar varandra mer när man får ta vara på dom gångerna man kan ses.

PEACE








KOM TILLBAKA

Ellen, min kära kompanjon och medbloggerska här på Cookai har under en obestämt tid tagit en paus.

Hon och min bror har gått skilda vägar och hennes hjärta är inte som det ska. Jag förstår att hon inte orkar höra eller ens tänka på mitt liv, eller ständigt påminnas om Jakob genom mig. Jag förstår dig fullständigt Ellen. En dag hoppas jag dock att du är stark nog att komma tillbaka. Hur livet är då kan bara tiden utvisa.
men tveka aldrig på att komma tillbaka vare sig du vill skriva om känslor, mode, fåglar eller vad det nu må vara. allt är välkommet och vi saknar dig!



Idag var första dagen på jobbet sedan min två veckors långa semester. En härlig start med 25000 personer i parken och såklart blir allihop hungriga samtidigt. Men 8 kassor öppna och köer så långa att man inte kunde se något slut på flera timmar blev jag ständigt påmind om att jag faktiskt levde. Min stressmage satte igång. Tyckte i och för sig inte att jag stressade så mycket, jag var på bra humör idag. Glad, positiv och trevlig. Det är minsann inte alltid så lätt att vara. Men min mage sa ifrån och gav mig ett sånt fruktansvärt magknip.

Efter jobbet var det meningen att jag och några arbetskamrater skull gå på bio men alla platser var slut och spontanbion blev till en spontanmiddag med sushi och massa roligt snack.








Blödande kaniner

Jag tycker Carolina Gynning gör otroligt cool tavlor och hade gärna haft en på min väg.
Ett mål man ska satsa på kanske? Köpa en av hennes tavlor.






Den här tyckte jag var fräck!








Ett bombnedslag



Det är dags att rycka upp sig nu. Ta tag i all skit. Ni ser ju själva, mitt rum ser ut som att en bomb har slagit ner. jag har fortfarande inte packat upp alla kläder ur väskan. men det är jobbigt av en anledning, det ser ut som fan i min garderob och jag skulle egentligen behövt städa den innan jag slänger in mer kläder i den. Usch...

Jag måste också klippa gräset och vattna alla blommor, duscha och göra mig iordning för att vara inne i Kungsbacka runt 4. Kanske borde lämna datorn nu...








Nyttokväll?

Doften av blöt hund (eller hund överhuvudtaget) måste nog vara en av de äckligaste dofterna jag vet.
Fy sjutton alltså, det låg nämligen en hund framför mig på bussen i en 25minuters lång resa. Det var pesten. Jag satt och luktade på mitt för att unvika doften. I vanliga fall brukar man vänja sig vid dofter ju, men inte idag inte.
Hade vart så typiskt mig att högt och tydligt säga "fy fan vad det luktar äcklig hund här" bara för att ägaren skulle höra det och kanske tvätta hunden lite oftare :p hahaha.
Idag kunde jag dock hålla mig. Kan kanske bero på att jag var ensam, för i sällskap hade jag nog inte ens tvekat haha.

Det är verkligen skönt att ha semester. Kroppen lägger in en lägre växel och helt plötsligt orkar man ingenting och blir trött och slapp för minsta lilla. Men jag klagar inte. Livet är underbart.

Igår var vi hemma hos Alle och grillade och mös med god mat och trevligt sällskap. Kvällen slutade med att vi satt ute på en helt kolsvart altan utan minsta lilla lampa för att slippa alla mygg.
Kan inte alla vi svenskar bara gå in för att utrota alla myggor? :D

Imorse hade vi faktiskt en ganska lång sovmorgon jämfört med vad vi brukar ha nu för tiden. Halv elva vaknade vi. Nu kom jag och tänka på när man gick i gymnasiet. Då kunde vi lätt sova till två på dagen. Fattar ni eller? Man har ju för fan sovit bort halva dagen. I dagens läge hade jag blivit arg på mig själv och bara vart irriterad om jag vaknade så sent.

Nåja, idag blev det golf för mig, Marcus och bolle som ville hänga på :) Alltid trevligt med sällskap.
Dock sög jag och fick typ 108 slag på varje hål.
Fatta vad skönt det hade varit om man någon gång kunde vara grym på det man gör direkt?




usch det finna massa saker jag behöver göra här hemma som jag skulle kunna passa på att göra ikväll.

* Tvätta alla kläder sen London (åtminstonde packa upp väskan som står på golvet fortfarande)¨
* Rensa min nedre del av garderoben
* Måla mina naglar
* Vattna alla mammas blommor
*Städa rummet

Shit allt lät ju verkligen jääääääääätte roligt.
Nu blev jag hungrig med. Undra om jag orkar göra mat? Eller ska jag beställa pizza? Fast jag är egentligen inte sugen på pizza heller. Livet är inte lät ibland alltså.







tjejen med dom svarta ögonen

Jag är arg, och det är inte lite.
Hatet sprider sig i min kropp just nu.
När jag är såhär arg kan jag inget annat än att hata och gråta.
Varför måste jag gråta när jag är så jävla arg?
Mina ögon är svarta.

Återkommer när jag är normal igen. När jag kan tänka och vara en vettig person som går att prata med.








Vecka 28

Jag har en hel veckas bloggande att ta igen, eller åtminstionne att berätta om. Frågan är bara om jag vet vad jag ger mig in på, för nu när jag börjar skriva detta inlägg är klockan 03.32 på söndag natt.


Underbara sommarväder! Fy sjutton vad glad jag är att bo i sverige just nu. Det är helt otroligt att vi fått ha detta underbara väder så länge. Och vilken värme. Fantastiskt! Jag bryr mig inte ett dugg om att jag svettas som en gris 5 minuter efter att jag duschat. vad spelar det för roll? Jag är ju inte direkt ensam om det och jag gillar värmen. Hellre svettas jag än att sitta och frysa.


MÅNDAG:

Uppe med tuppen. Tog bussen hem från Marcus runt 8. Hade bestämt att ha en syster-syster-dag med min lillasyster. Hon skulle vara ledig från fritids och vi skulle bara göra massa roliga saker tillsammans.
Så vi började dagen med att åka in till Kungsmässan och äta lunch. Efter det spenderade vi hela dagen på Liseberg. Det var faktiskt nästan för varmt. Vi höll oss så mycket som möjligt till skuggan, glassen och de våta attraktionerna. Det blev en del spelande med några vinster, massa glass, dricka, sockervadd och bara mums mums. Vi gick spegelhuset och skrattade åt hur fula och konstiga vi såg ut att vara. Hon är 7 och jag 20, men shit vad roligt vi hade tillsammans.
När vi lämnade Liseberg och satte oss i bilen visade utetemperaturen på 34 grader. helt stört. Ibland får man tänka efter för att inse att det faktiskt är i Sverige vi är.

              

Snabbt hem för att vända och lämna av syrran sedan var det dags att åka in till Kungsmässan för att möta upp Marcus när han slutade. Köpte födelsedagspresent till Spöket som fyller 23år den 4 juli (lördag) och efter det mötte vi upp Alle och åkte och spelade golf.
Halv elva satt vi hemma i M:s soffa. helt slut. Dags att ladda om batterierna för kommande jobbdag.

TISDAG:

Herregud, minnet är bra men kort hahaha. Jag får verkligen anstränga mig för att komma ihåg vad jag gjorde denna dag. Tror i alla fall att jag tog bussen hem när M åkte till jobbet, bytte om och sedan åkte in till jobbet för att jobba 9,5 timmes pass. Jag Älskar INTE dessa pass. Vissa dagar kan det i och för sig vara rätt skönt. Om det inte är för mycket folk och man kan stå och prata lite med sina arbetskompisar. Då går tiden rätt fort och det är skönt att jobba.
Denna dagen började som en helt fantastisk dag. Severade en av mina idoler i min kassa direkt när vi öppnade på morgonen. Mia Törnblom. En så fantastisk människa. Alltid glad. Man blir glad bara av att se henne. I alla fall jag. Glädje smittas för dom som inte visste detta redan :)


ONSDAG:

Tog bussen in till Göteborg tidigt som attan för att ta en hallelujah fruskot på Condeco med Jennie och köpa clips till mitt löshår som Cissi skulle fixa till senare på kvällen. Jobbdagen gick hyffsat fort, slutade halv 7 då jag tog tåget direkt till Hede där Cissi mötte upp mig och så åkte vi och köpte hårfärg. Hon skulle hjälpa mig att slinga håret och fixa mitt löshår som sagt. Det är underbart skönt att ha en bästa vän som frisör. Hon förstår precis hur jag vill ha mitt hår och det blir inga missförstånd.

Däremot hade jag inte förväntat mig att det skulle ta 1,5timme att sy fast de jävla clipsen i håret haha. Hur klarar alla fjortisar det här med löshår. Jag kämpar som en dåre varje gång jag ska få i mitt hår. Det är sjutton inte lätt att få bra benor för håret om man inte har spegel både fram och bak. Eller jag skulle inte säga att det är lätt då heller men inte omöjligt i alla fall. Jag antar att man lär sig med tiden också kanske? ;)

När jag väl kommit hem ringer min bror som vill att jag ska hämta honom i Kungsbacka eftersom sista bussen gått. Vad gör man inte? Han har en hel del att ta igen sen säger jag bara haha.

Jag är hemma vid 12 och somnar som en stock så fort jag lägger mig ner.
Visst kan att få lägga sig ner i sängen vara det bästa som finns? Det finns stunder då jag längtar tills jag kommer hem och bara får lägga mig ner i sängen.


TORSDAG:

Det finns egentligen inte så mycket av intresse från min torsdag. Åkte in till stan en stund innan jobbet, gick en stund och kollade med en arbetskamrat. Efter jobbet åkte jag direkt hem till Marcus och vi gick typ och la oss direkt eftersom jag var där klockan elva.


Nu är klockan 04.24...
Jag BORDE verkligen sova. Jag ska till London imorgon, eller till och med idag. Men det konstiga är att jag inte är det minsta trött.


okej jag tog en paus där och umgick med killarna sedan kom jag inte längre med mitt inlägg...
Jag gick och la mig 06.15 och jag och Marcus skulle hem och gratta hans syster kl 8. bra sömn där!


Kort och gott bjöd resten av helgen på kalas, lite golf, lite mys, lite god mat och massa trevligt umgänge. Vi skiter i längre förklaringar av resten av den veckan. Orkar inte komma ihåg allt, skulle bara sluta med att jag glömde en massa och blandade ihop allt med dagar och skit.




Nu måste jag ändå säga att jag tycker att det är okej med dåliga blogguppdateringar och korta inlägg. Det är trots allt sommar och varmt och soligt. Sommarlov, semester eller var det nu än må vara tycker jag att vi ska njuta till fullo av. Det är inte långt kvar innan det är mörkt klockan 7 på kvällen igen och att gå i shorts finns bara långt borta i minnet. Våga vägra blogga. Eller åtminstonne, blogga när DU känner för det. Aldrig för att du känner dig "tvingad". Då kommer det ändå inte bli något bra inlägg och du känner dig mer missnöjd än innan.

dålig uppdatering

ja, nu när det är sommartider så gör man så mycket annat och därav inte sitta vid datorn.. känns även som om att ingen läser bloggar heller (?) nåväl..

Hersonissos, Kreta 09
tänkte bara skriva lite snabbt, har ingen ork till att dela med mig alla historier och ni skulle tröttna! Hersonissos är en lagom stad och allt ligger nära till hands. det finns en såkallad huvudgata där alla restauranter och festställen ligger. det stora pluset är att det ligger precis vid vattnet och även hamnen ligger där. vi hade ca 30 m till stranden som var liten men mysig och oftast var det där ungdomarna hängde! vi behövde bara gå 100 m till huvudgatan och tur som vi har är Havana Club det första man stöter på. Havana Club är en skandinavisk bar/disco/ställe. Nu års är det mest norrmän, men vad gör det? norrmän är sjukt trevliga. svenskarna brukar åka ner i mittan av juli och augusti. 

vi lärde känna alla bartenders och blev kompisar med dom, vilket resulterade i lite gratis drinkar och goa skratt. vi blev bästisar med två norska tjejer, Hanne & Carina. i höst ska dem komma till sverige eller vi till norge, så ska vi träffas igen och bestämma lite om vi ska tillbaka igen. 

Hur som helst så har vi haft en helt fantastiskt underbart rolig resa och jag rekommenderar verkligen Hersonissos. för oss 5 tjejer var det första gången själva och därför ville vi inte åka till ett stort partyställe. men jag lovar, att detta var stort eller lagom. min vän mimmi och jag vill tillbaka redan i augusti men om inte, så blir det nästa år! :)

Love, e

JAG VILL TILLBAKA

förlåt, men jag vill inte vara hemma. jag har haft den grymaste veckan i mitt liv tror jag. jag får berätta mer sen, nu drar det in ett litet oväder här, så kan inte sitta vid datorn.. bilder kommer också!

Love, e

RSS 2.0