Solsting

Vilken fantastisk helg vi har haft...värme, sol och säkert en massa badande.
Det känns nästan som att Sverige har blivit det nya Turkiet eller något annat varmt och härligt land. Min termometer i bilen visade 33,5  grader ute för 1 timme sedan ungefär. Det är galet.
Min bror smsade och sa att han hört att 8000 tyskar bokat "solsemester"  till bohuslän, sverige. Haha grattis. Ni är invaderade i sommar!

Som jag sagt tidigare var jag hemma hos min vän Cissi på tjejmiddag  i lördags. En överraskning som väntade vart att en tjej som var där höll i ett litet "sexparty" under kvällen haha. Rolig tillställning. Eftersom jag skulle upp och jobba på söndagen (igår) så skippade jag utgången i göteborg och åkte hem och sov. Det var jag väldigt tacksam för när jag vaknade igår morse för även då, utan utgång var jag helt död. Jag orkade verkligen inte jobba. Jag vill ligga i solen som alla andra.

Direkt efter jobbet begav jag mig iväg till Kungsbacka för att kolla andra halvleken på Marcus match, och efter det åkte vi och badade med Alle, Spöket och Nyllet. + Nyllets tjej och hennes kompis. Eller nu ljög jag väl kanske lite, jag badade ju såklart INTE! Det får att bli några (läs 10) grader varmare i vattnet först. Är man badkruka så är man.

Nu är Det dags för mig att kila in till Kungsbacka och köpa present från oss i gänget till vår kära vän spöket som fyller år och har kalas på Lördag :)

Vi höres senare!

 







bilden har inget med inlägget att

488422ae0635cd6f6dce7cf164bab187.png

Kolla varifrån!

bilden har inget med inlägget att göra:) tyckte bara att den gav lite härlig sommarkänsla tillsammans med värmen på bussen nu haha.
det är en morfar eller en farfar som åker buss med sitt 1-2 åriga barnbarn på bussen. Tycker det är häftigt att han vågar göra det med vagn och allt. Min farfar skulle aldrig göra det. Min farmor berättade att en gång när han skulle passa min pappa när han var liten så ringde han hem farmor efter 1 timme för då hade pappa bajsat så då var hon tvungen att komma hem och byta. Haha.

Vill att mina barn ska ha coola mor- och farföräldrar som denna gubben som tar med barnet och åker på utflykt själv :)

Jag avgudar fortfarande vårt underbara väder. Önskar bara att jag kunde njutit av det mer istället för att jobba ;)

I natt började jag förresten fjälla på min nära :p den har ju vart som ett rött stoppljus i mitt ansikte sen jag brände den i måndags :p haha


Dagens outfit i den härliga sommar

0-1f1fd84af3a0fc5e830760ca50d528e3.png

Kolla varifrån!

Dagens outfit i den härliga sommarvärmen! Hoppas att ellen har det kanonbra i kreta :) fast vi har ju inte det så pjåkigt här hemma i sverige heller med våra 28 grader. Hoppas verkligen att det håller i sig nu. Åtminstone fram till vecka 30 för då är min semester slut. Bara en vecka kvar till semester förresten. Wie! :)

På tal om annat så kom vi in på olika ord och uttryck på jobbet igår och få var det flera personer som inte visste vad ordet 'spritsa' var eller vad det betyder. Trodde alla visste att man spritsar grädde till exempel? Haha.

Varma sommarkramar från mig


piller vs.stav

Jag hatar att folk ska ha semester. Eller i alla fall att alla måste ha det samtidigt!
Idag ringde jag till ungdomsmottagningen för att få en tid för att ta ut min dumma p-stav. Egentligen gillar jag dig. Du är underbar förutom dina dumma biverkningar. Jag står helt enkelt inte ut med att ha mens varannan dag och dessutom har jag fått finnar både på bröstet och på ryggen. Det är inte okej. Därför har jag fattat beslutet att gå tillbaka till mina kära p-piller. Visst, det suger att komma ihåg att ta det varje dag med just nu känner jag inte att det finns så många alternativ. Det jag egentligen skulle komma fram till var att jag fick en tid den 17 AUGUSTI!!!
Fattar dom inte att jag vill ta ut den nu? Jag vill väl inte vänta 6 veckor om inte mer. Då hade jag inte behövt ringa nu. Det måste väl finnas mer än en person som är kapabel till att plocka ut en liten stav ur min arm. AJAJAJ nu kom jag och tänka på hur ont det kommer göra och vilket stort blåmärke jag kommer få igen...
Och så får jag lite ångest över att jag ska behöva komma ihåg pillrena varje dag. Det är så skönt att bara ha staven i armen utan att behöva tänka på att jag ens har den...

Men jag kan ju också passa på att hälsa mina bröst välkomna tillbaka den 17 aug. För dom försvann samtidigt som p-pillren.

jag antar att det finns för- och nackdelar med allt.


Hörde förresten att Michael Jacksson var död. Jag är inte det minsta förvånad. Om han hade hoppat över och göra ett par av alla sina operationer hade han säkert mått toppen nu. Han har bara sig själv att skylla. Dessutom tyckte jag att han var mycket snyggare som neger.








Sommaren är här

och jag ska till jobbet. Har haft två dagar ledig nu. Det har vart helt underbart!

Tisdagen spenderade jag i min trädgård där jag, min bror och Ellen satt och spelade kort. Senare kom Linn hit och jag hjälpte henne med hennes dator och därefter drog vi in till Kungsmässan och gjorde lite ärenden.
Marcus spelade även match mot Åsa så jag, Jessie, Linn och Michael bestämde oss för att åka och titta på :)
En ganska tråkig match, men Kungsbacka vann iallafall och glada är vi för det :)
Jag åkte med Marcus pappa och lillasyster hem till honom och Jessie och Michael retade mig för att jag fick sitta bak haha. Inte för att det gjorde något alls, men det var ganska roligt. Väl hemma hade jag och Marcus "wow-kväll" haha. Jag fick testa att spela wow. Det var faktiskt roligt. Och jag hade aldrig trott detta om mig själv. Att jag skulle sitta där som en nörd och spela detta spel som folk är helt paralyserade av. Jag var nog rätt kass faktiskt....Marcus tyckte jag var långsam och det var några som skrev noob till på spelet :P hahaha. Kul hade vi iaf :)

Onsdag...Marcus åkte upp och klarade teorin för grönt kort medan jag låg kvar i sängen och sov :) Grattis till honom! Nu kan du betala den dyra avgiften sen kan du spela hur mycket du vill hihi.
När han kom hem så åkte vi in till Kungsmässan och köpte bikini till mig och resten av dagen spenderade vi på Varbergs beach med hans mamma, syster mormor och mormors man :)
En helt underbar dag. Det var 28 grader varmt! Inte konstigt att man var trött på vägen hem.


Nu är man dock tillbaka till verkligheten. Ska bli såååå roligt att gå in och ställa sig och göra hamburgare medan alla andra är ute och njuter av sommaren.

See you later!








jag borde sova

med tanke på att jag ska upp 04.00 imorgon!
men som mimmi sa: jag har aldrig varit så sugen på att gå upp så tidigt.
eller nått sånt där och jag håller med, helt och hållet!
04.40 åker vi från Linnéa, pigga och glada.
07.05 lyfter planet och 11.40 landar vi om inget går fel..

det här är mitt ista inlägg på en vecka, 
och nej jag kommer inte att skriva under veckan där nere.
det här blir min semester och jag ska ha roligt och inte tänka på nått.
mohahahaha, elak är jag. CECILIA uppdaterar er förhoppningsvis.

SOVDAGS!
ha en fin vecka (ser ju ut att bli kanon här hemma faktiskt)
Love, e

J, JAG ÄLSKAR DIG MEST!

Kreta, HERSONISSOS 09

Nej, får inte ladda upp för blogg.se
något fuffens med vår blogg känns det som..

här har ni iaf direkt länk till vårt hotell om ni vill kolla :)
http://www.apollo.se/SE/vart-vill-du-resa/Europa/Grekland/Kreta/Hersonissos/Accomodations/Pages/AlbatrossHotelampSpa.aspx 

Love, e

resfeber

Lämnade J vid bussen halv tre, för han ska på födelsedags middag!
så där stod vi vid bussen och väntade, och vi kramades och pussades.
och va väldigt överkära för stunden faktiskt, om man nu kan vara det!
vilket fall som helst var det sorgligt och jag saknar honom i min omgivning redan..
undrar hur detta kommer gå, fint tror jag faktiskt. med tanke på va nice jag ska ha!
vi ses ju när jag kommer hem och då ska vi pussas sa vi :)
det va nästan så jag blev nykär, haha.

nåväl, sedan dess har jag packat alla saker, bara detaljer kvar!!
åkte till lindex och köpte MAGICBRA! perfa till dom klänningar jag inte kan ha bh till, 169 riksdaler är ju inte farligt heller. så ett riktigt kap! mor, syster och jag gick även till den berömda märkesaffären också. rean börjar imorgon men tur som jag har så känner jag ägarna och får rea redan idag! det blev en blus i Odd Molly (kanske inte så otippat). den var rosa (kanske inte heller så otippat). nåväl, 450 riksdaler för den och mamma betalade, bäst som hon är! amanda, jag har tyvärr köpt den modellen du har i vit, jag hoppas att detta inte ska förstöra vår vänskap nu på kreta ;) haha.  nåväl, nu är jag hemma och har packat och donat.. ska jobba halv nio ikväll, blääää. 

måste berätta en keck grej som hände igår. jo vår varmvattensbredar (tror jag det heter, den som gör att vi har varmt vatten) gick sönder igår, KECKT!!!!!! så nu kan jag inte duscha här hemma, tur åker jag imorgon, men det skulle fixas imorgon dock. så efter jobbet måste jag hem till mormor och morfar, där jag ska ta mig en rejäl dusch! kan ju inte komma med fett hår och lukta amöba!

hade tänkt lägga ut bilder på stället vi ska till osv, får se om blogg.se tillåter detta!
Love, e

ett sista farväl

Godmorgon.
ligger fortfarande i sängen med Jakob och myser :)
åkte till honom i måndags morse, därav ingen uppdatering.. 
igår åkte vi hem till mig, eftersom jag måste packa och lite så!
idag ska vi bara njuta av varandra eftersom jag åker imorgon,
kommer nog bli lite sorgligt, jag är ju en sån lipsill!

han ska åka ungefär vid två, så kommer att skriva mer i eftermiddag.
tänkte lägga ut bilder och lite info om hotellet och där vi ska bo :)
så får ni en inblick!

vi hörs sen!
Love, e

ACDC rockar fett

När man går till en konsert och är förväntansfull till 1000, är det fruktansvärt lätt att bli besviken.
Jag gjorde detta misstaget. Jag förväntade mig helt enkelt för mycket. Som, att det skulle vara så kraftfullt, så bra drag och en stämning på topp. Alla skulle stå och hoppa och skrika till varenda låt. Efter introt gick det bara neråt...
Men tji fick jag...när "andra halvan" av konserten drog igång så var mina förväntningar uppfyllda. Ullevi gungade i takt.
En show utan dess like.

Och Angus, vilken kille! Helt fuckning amazing! Jag förstår inte var han hittar all sin energi och kraft!
Med 54 år på nacken är det helt otroligt att han fortfarande orkar hålla det tempot. En konsert på 2,5 timme där han bland anant kör ett solo på 14 minuter!!! Inte nog med att han körde det solot, han gör allt man inte ska göra på scen samtidigt som man spelar gitarr. Hoppar, kryper, springer, kravlar och LIGGER ner och bara dampar! Haha.

Det stod i tidningen att man måste se ACDC en gång innan man dör och jag kan inte annat än att hålla med. Det är inte bara musik. Det är en show. En upplevelse.

Dom avslutar hela konserten med ett fyrverkeri på 5 minuter som var otroligt maffigt och läckert :D



Som du ser är dom inte direkt purfärska ;)








vad händer?

jag skulle lägga upp en bild här, men blogg.se vill inte att jag gör det!
verkar det som iaf, eftersom det inte funkar alls.. 

nåväl, jag får väl skriva om min fantastiska dag, som har bestått utav
slapp och slapp igen. helt otroligt, är så trött hela tiden! 
mamma och jag skulle ut och gå, men plötsligt bara det vräkte
ner regn och hagel och nu regnar det sådär fint och tunt ni vet!
detta suger, en riktig tur att jag får åka till solen på torsdag..

nu vet jag inte vad jag ska göra, tjing!

e.

GODMORGON

idag vet jag inte vad som händer faktiskt, en promenad vore bra för mig!
dessutom funderar vi greklands tjejer på att träffas en snabbis.
min pojkvän vill att jag kommer till honom efter att han varit på acdc,
men fatta vad sent. mjaaa, jag har några beslut att fatta idag!

Love, e

midsommarledigt

i onsdags satt jag och skrev ett jäääääättelångt inlägg men såklart dampar hela blogg.se och gick inte lägga upp på hela kvällen.  jag skulle skriva att jag tog midsommarledigt torsdag tills idag lördag, men nu är jag ju hemma igen..

i torsdags morgon åkte jag och J till Hunnebostrand, J skulle jobba kl.17 så jag fick vara själv i deras sjöbod. dock fick han sluta tidigare så han, Oscar och Fredrik kom vid nio tiden. sedan satt vi och tjöta tills dom drog vid elva.
i går, midsommarafton, myste jag och J länge i sängen och jag gjorde frukost bestående av digestive kex och melon. eftersom J är så lat och inte köper bröd så blev det är väldigt lätt frukost.. vid 17 började J jobba igen. jag gick då och mötte Josefine som sommarjobbar i Bovallstrand, men även mina fyra tjejkompisar kom upp. så vi började förfesta lite med Oscar, Fredrik och Pontus, sedan kom även J. så det va nice. sedan skulle vi till Smögen, eftersom alla typ va där. men bussen va ju så seg att vi inte va där förrän halv ett. kändes som ett onödigt val att då gå in på någon krog så vi åt korv och tog 02.00 bussen hem.. 
idag, så började J jobba kl.10 så jag låg och drog mig. tjejerna kom förbi och sa hej då, sedan packade jag mina saker och drog till J. efter en stund så kom min kusins två kompisar och hämtade mig, åkte till deras bil och så kom min kusin. sen åkte vi raka vägen hem, va hemma runt 15.00 ungefär..

ni skulle få bilder, men eftersom min syster tog minneskortet till kameran så blev det inga bilder! grrrrrr

nu är jag så trött så jag dör!
nu kollar jag fotboll..

Love, e

Glad midsommar

 Hoppas att ni har en bra morgon allihopa :) Själv är jag dödstrött! Sovit alldeles för lite de sista nätterna.
Jobbpartyt i onsdags var kanonkul och gårdagen spenderade jag tillsammans med min faster och min kusin. Gick på stan, åt middag och sedan satt vi och spelade kort. Myspys och slappis hela dagen. Jag målade även naglarna och föberedde lite för den "stora" dagen som är i dag. Jag har inte den minsta känsla av att det är midsommarafton och det är fruktansvärt tråkigt!

Ska alldeles strax hem till Jessie och binda kransar och äta god midsommarfrukost. Undra om sillen finns med på menyn ;) Skulle gissa på det hihi. Mamma ska köra in mig så ska jag förbi Ica och köpa lite blommor :P Finns ju inte lika stort utbud i trädgården och längs vägarnas dike nu för tiden. Vad kan det bero på?

I vilket fall så hoppas jag att ni får en himla trevlig midsommarafton med mycket god färskpotatis, gräddfil, sill och en massa jordgubbar såklart!
Kankse hinner skriva några rader sedan när jag kommit hem till Marcus.

Puss på er!








HJÄLP!




Konversationen mellan mig och Marcus precis.
Jag är ändå rädd!


/cecilia

Ballerina

Nu var det ett tag sen igen, en snabb resumé av min helg:

Fredag: Jobbade hela dagen sedan åkte jag hem till marcus när jag slutade. Umgoicks och spelade dator.
Lördag: Vi sov ut. Var med honom tills 2 ungefär då jag drog mig hemåt och funderade ut klädsel till kvällens aktivitet som var rockfest. Då insåg jag rätt snabbt att jag verkligen inte är någon rocktjej. Jag har inga kläder som skulle kunna sättas ihop till en rockoutfit. Inte för att jag blev särskilt förvånad...

Söndag:
 I söndags kom Jessie och Linn hit så gjorde vi en god tacoslunch tillsammans. Alltid roligt att vara med er tjejer :) Framåt eftermiddagen åkte vi vidare in till kungsbacka för att Jessie skulle fixa till sig. därefter åkte vi in på bio med Marcus, Jacob, Michael och Spöket. Vi såg filmen "baksmällan".
Sjukt roligt film. verkligen värd att se. Man skrattade sig igenom hela filmen typ haha.
Vi hade ockås en sjukt rolig bilresa hem jag och Marcus och massa bra musik kom på radion. En väldigt lyckad dag.

Måndag:
återigen hemma klockan 8 på morgonen. Den här gången kunde jag dock somna om ett par timmar innan det var dags att ge sig iväg till jobbet. Senare på kvällen togs det en långpromenad längs havet och njöt av kvällssolen.




Idag har jag också jobbat, var inne i Göteborg en stund innan för att hinna inhandla utklädnadskläder inför maskeradfesten vi ska ha på jobbet imorgon :)
Ska bli riktigt roligt. Hoppas att jag blir bra utklädd med. Bilder får ni se senare.








midsommar skiter sig totalt?

alla bara drar sig ur och nu skiter jag i det, jag sitter hemma!

är det bara jag som är kär?

tänkte lägga upp detta senare, men var bara tvungen!
jag är såld, gud vad jag tycker om denna nya smak.
tyvärr är det ju bara en tillfällig, så jag föreslog till mamma att
vi skulle köpa på oss ett lager innan sommaren är slut,
hon va lite skeptisk till det förslaget dock, haha.
men denna ska jag mumsa på i sommar iaf!

Love, e

alla smycken är från nelly.com

Love, e

underbar morgon :)

åh har suttit ute i solen och ätit frukost. mmmmm, det är verkligen en sommarkänsla! tycker det är så skönt ute på morgonen en sån här dag, luften är så frisk och värmen börjar komma så det är en behaglig värme. ska nog gå ut och lägga mig i solen fram tills kl.13 ungefär. dagens plan är endast att besöka mitt sommarjobb, ska få en rundtur kl. 14 och sen ska jag hem igen..

ikväll kanske jag åker till J, har inte bestämt mig än pga det igår.. 
nåväl, tänkte visa något som inte ofta visas här i bloggen: smycken!
kolla in om några minuter :)

Love, e

här får ni en bild från fredagskvällen

mitt nya partytrick, väldigt avancerat vill jag påstå! ;D

slö dag

har legat ute i solen hela dagen, därav den dåliga uppdatering.. 
solen har sagt sitt och jag har bränt hela ryggen och baksida låren,
jag brukar aldrig få färg när jag solar på vår baksida, får bara färg
när jag ligger vid någon kust eller utomlands, men idag fick jag och det
gör för jävla ont rent ut sagt nu faktiskt. men men.. ska inte klaga på solen!
har varit ute och gått med mamma i 50 min nu på eftermiddagen,
va lite roligare än att springa den vanliga rundan!
så nu är jag nyduschad och väntar på att jag och daddy ska ut
och övningsköra lite, va ett tag sedan nu.. 

hörs senare!

Love, e

middag hos grannarna

nu ska jag över till grannarna med familjen och käka middag, gött och mys! /e.

weekend bag 1349 kr

drömma får man

bästa kvällen på länge!

åh, från att vara helt sjukt otaggad så blir allt så himla bra!
förfesten hos Bea va kanon och det tackar vi henne för :) sedan fick vi gratis skjuts in till stan, och gratis på det är ju gottgott. tackar vi emil för! och när vi kom fram så gick vi raka vägen fram till Sociten, leg 90 men vi chansade. Mimmi och Linnéa kom inte in med sina vanliga även om andra 91or va där, vilket är taskigt av vakterna tycker jag. men Cajsa den glada och jag kom in och det firade vi. en shot och sen en xider, ja kvällen gick på en del pengar, men va fan det va det värt! sedan bjöd även ungkarlen Kanfors på en 6a vilket kanske inte va så nödvändigt. men vi tjötade och hade trevligt och kom till slut fram till att familjen Kanfors saknar mig och jag dom, så Ida jag saknar dig :D

kvällen slutade vid ett då vi blev hämtade, nöjd och kanske lite väl rund lade jag mig och sov vid halv tre. idag har jag betalat en skuld på en försening av en film, blev inte så blodigt 75 kr. tackar daddy cool som tog den åt mig! ska ut och övningsköra lite sen tänkte jag, dags att komma igång på allvar! 

hörs sen
Love, e

det regnar fortfarande..

och jag är sjukt otaggad på ikväll, men tror jag behöver komma ut lite.
mittbena ikväll tro?

snälla snälla

vädergudar, låt det sluta regna!

gud är allt kissenödig han..

Nu har det regnat i snart ett dygn utan uppehåll, Gud måste vara väldigt kissenödig eller så är han ovän med vädergudarna. OCH VARFÖR JUST DENNA HELG? är det regn på midsommar så tänker jag protestera och ligga hemma. precis vad jag känner för idag. igår va jag hemma för att det spöregnade och vi struntade i att fira skolavslutningen, för vi hoppades på bättre väder ikväll istället. och visst, smhi visar att det ska vara sol ikväll nere i varberg. men när min kusin som är nere i sin stuga just nu säger att det är grått och regnet piskar mot rutorna, ja då vet jag inte om jag har något hopp!

just nu känns det som om att det hänger på min vän Cajsa om jag åker eller inte. hennes mamma ska hämta och finns det inte plats hos henne, ja då stannar jag nog hemma. för nu är jag sjukt otaggad och sur så det finns inget värre..

lagom kul att börja dagen med att vara sur! :(

Love, e

just det...

Glömde säga att vi blev väckta typ kvart över 6 imorse av massa sirenljud. Eftersom jag inte vet om det var brandbil, polis eller ambulans så kan jag inte säga exakt vad det. För jag hör ingen skillnad. Det är ganska dåligt har jag kommit på. Man borde veta bättre.
Fast å andra sidan....så hörde jag flera olika sirenljud. Så det måste ha varit en blandning av dom. Det verkade i vilket fall som det vart något stort som hänt och ganska nära eftersom vi vaknade av det starka ljudet...








Det lönar sig

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Jobbar på. Imorgon är min första lediga dag på 20dagar. Eller jag är ledig på söndag med, fast syftade på att det ska bli skönt att vara ledig efter 20 dagars arbete. Men pengarna rullar in och det firade jag igår med att köpa en ny dator :)
Sprang in på Siba halv 7, det var 20% rabatt på allt hela dagen det vill säga att jag var inte precis ensam i butiken...
Tur att jag känner marcus och hans arbetskamrater för datan jag ville ha var såklart slutsåld som alla andra med eftersom dom var så snälla mot mig så fick jag köpa demoexet som de i vanliga fall inte säljer :)
När vi sedan kom hem till Marcus ville jag ju såklart sätta igång datorn direkt med var tvungen att göra massa systemåterställningar och skit :P Tog lång tid och jag var alldeles för rastlös för två timmars väntan haha. Satt och kollade på M när han spelade wow samtidigt som jag löste korsordet i Vecko revyn och åt neverstop :) En väldigt roligt och mysig kväll.

kom hem klockan 8 imorse och det är så sjukt störande för jag känner mig som en pigg gammal kärring. Jag kunde inte somna om. Jag hade egentligen behövt sova ett par timmar till medan jag kunde men icke. Sms och diverse saker störde haha. Så nu tänkte jag fixa alla program och tillbehör som behövs installeras till datorn sedan åka och äta sushibuffé innan jobbet :) Mums!

Hörs ikväll :)









jag är hungrig

börjar undra vart mina föräldrar har tagit vägen..
dom åkte halv fem för att träna och nu är klockan kvart över sju.
nu får dom komma hem, för deras dotter är hunrig!!

syster & jag.

jag hade på mig min nya tunika från Lisa Sandahl, en dansk designer.
i skolan hade jag vita jeans också och inte högklackade,
men kände inte för vita byxor sedan, är ganska duktig på att spilla! haha

Love, e

världens tråkigaste kväll?

ikväll ska jag sitta hemma, på min skolavslutning. haha, jag fattar inte att det blev såhär. vi som hade tänkt gå ut i göteborg och allt, men nej då ska västtrafik komma och förstöra.. lagom kul att sista bussen går hem klockan tio... så ikväll får det bli att frossa i godsaker, för nått kul måste jag ju ha.

imorgon, firas skolavslutningen istället och det blir ett jävla party kan jag lova! utgång i varberg blir det och förhoppningsvis en bra förfest med. sovplats vet jag inte, men det löser vi imorgon!

Nu ska jag kolla andra avenyn.
Love, e

JAG HATAR ATT FYLLA I NOVEMBER

ville bara säga det.

Orange är sommarens färg

Herregud kolla min snygging till bror!



Vita jeans - Zara - 299kr
Skjorta - Blueprint - MQ - 599kr
Klocka - Diesel - 3000kr



Snygging :)
Ellens Boyfriend, min bror.









gött mos,

jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig på avslutningen imorgon..

och nu blev jag sugen på långklänning!

men nej, J tycker man ser ut som en tant!

midsommarnattsdröm


det vräker ner regn, mys!

det bara vräker ner regn.. nu lugnade det ner sig precis.
men fan vad jag njöt, okej det kanske lät konstigt. 
men jag sitter och läser ellos katalogen igen och bara myser.
då passar regn bra även om det är studenternas dag och juni!
juni ska vara sol, men det är ju fan hopplöst i sverige.. 
solen kommer aldrig fram typ.

men jag myser på!

mina nya jeans

och jag var först i heeeela göteborg på att köpa dessa på jc, hahaha!
det tyckte han i kassan var status iaf. trevlig prick förresten!

nu spöregnar det här och alla studenter har haft en jävla tur att 
det var uppehåll när de sprang ut och åkte flak.. åh jag längtar!
365 dagar kvar sen står jag där själv och skriker, full & glad!

kunde inte uppdatera igår för jag fick med mig något mer än
dessa jeansen, alltså min pojkvän. han bara dök upp där som
en ängel och sov här inatt. ja, han är nog kär i mig trots allt ;) haha.

Love, e

Om jag ändå hade en chans...



Jag skulle bli helt knäsvag av att träffa honom!
Till och med min pappa håller med mig om att han är den perfekta mannen!
Helt otrolig på alla sätt. Han har allt!


På tal om att bli knäsvag så när jag var påväg in på cafét idag så sprang jag rätt in i dörren när den höll på att öppnas. (automatiskt) tillägga att jag höll på att skriva sms samtidigt som jag tjattrade en massa. Men andra ord hade jag ingen koll på dörren. Så rätt in i dörren sprang jag, det blev helt svart för ögonen och mobilen flög till marken! Alla runt omkring mig dog nästan av skratt. Där stod jag. Förvånad och fattade knappt vad som egentligen hade hänt. Det tog två sekunder sen vek jag mig nästan av skratt jag med. Ni skulle hört ljudet när min panna slog emot den hårda järndörren. Ajajaj. Klarar mig nog utan en bula trotts allt. Kvinnan med stålhuvudet ;)








Evighetens hopp...

Sitter och lyssnar på ted Gärdestad just nu. Så himla fina och mysiga texter.
Texter som går rätt in i hjärtat och hugger till.
Kommer och tänka på min morfar när jag lyssnar på honom. Första gången jag fick en uppfattning om vem Ted var och hans historia + låtar var en gång när jag var och hälsade på min morfar. Vi satt och kollade på en dokumentär om honom. Jag minns att jag tyckte det var så himla sorgligt att han tagit livet av sig så ung. Ändå var jag kanske bara typ 8 år när jag såg detta.

Tänk vad mycket man kan sakna en person. Hur mycket jag skulle kunna offra eller ge för att få träffa alla mina nära och kära som lämnat livet här på jorden. Bara för en dag. Ett sista farväl.

Små saker blir så betydande för hur man kommer att minnas en person. Som med morfar. Han knuffade en alltid lite på axeln när man satt och åt om han typ ville att man skulle ge han smöret. Och så skrattade han sådär härligt samtidigt när man blev irriterad på att han bara inte kunde fråga om smöret utan knuffade till en istället :)
Likaväl kommer jag alltid minnas att min farfar säger "de va de de" när vi ätit klart middagen eller frukosten. Alltid! Eller iallafall alltid när jag är där. Han säger "De va de de" och jag svarar skrattade "ja det var de det" :)
Nu är min farfar inte död än och tur är det! Att jag har några kvar att hälsa på och älska :)


Ja det var de de ;)

Inatt hade jag bortamatch. Åkte och tränade med jessie igår kväll. Hann intem er än hem innan jag åkte med bussen till Marcus :) Vi spelade fifa (tv-spel) Och jag sög verkligen. Gjorde typ glidtacklingar mitt på planen när jag inte ens var i närheten av bollen hahah, men jag lär väl mig så småning om. Sedan såg vi på komediserier och sov gott :)
Jag tycker det är jätte underbart att det nästan är ljust ute hela dygnet nu. Kändes ju typ som kl var 17-18 igår när hon var 22.


sol, vind och vatten är det bästa som jag vet....
men det är på dig jag tänker i hemlighet....

Jag har kikat in lite fina sommarmöbler som jag gärna hade tillbringar ett antal timmar i nu till sommaren :)



Härlig soffgrupp med avslappnat intryck i konstrotting. Som för övrigt är mitt favoritmaterial just nu. Hade gärna haft den här soffgruppen på vår altan. och i min lägenhet sedan.



Hur sköna ser inte dessa ut att vara då?



Den här stolen tyckte jag var döfräck och likaväl den här vita stolen nedan med bord



Denna hade jag velat ha till min lägenhetsbalkong som jag drömmer om. Perfekt storlek.



Här är min verklighet. Vi har precis införskaffat en hängmatta från fatboy :)
man kan lätt ligga två bredvid varandra :) Helt underbart.



Sist men inte minst :)
Hade gärna legat och halvsovit i denna en varm sommarkväll. Ligga och titta på solnedgången...
29 000kr
Som hittat?


Nu ska jag snart lägga mig i sängen och läsa den nya vecko revyn som kom idag :)
Imorgon ska jag kolla när min lillasyster går ut nollan :)
Hon har blivit så stor nu. Hon är i stadiet då hon är lite kaxig och tyken. hihi...
Efter skolavslutningen ska jag iväg och är inte hemma förens vid 12. så får se om vi hörs något mer innan torsdag. Då ska jag förresten jobba hos rävarna 9-17 :)

Förresten så behöver jag tips!
Nästa onsdag ska vi ha enhetsfest med jobbet (det vill säga typ "firmafest") och temat för festen kommer att vara "ursäkta jag kom fel..."
Detta innebär självklart att vi ska vara utklädda ;)
exempel på "jag kom fel" utstyrslar är strandtjej, cown, skidsemestrare, sotare... you name it!
Men jag vill ha en extra rolig utklädnad. Den ska inte vara för svår att fixa och inte för jobbig. Jag vill samtidigt se snygg ut men inte typ baltjej. Utan utklädd, rolig och snygg ;)

KOM MED FÖRSLAG!!!


Puss och godnatt!









förbannad!

sidan jag beställde ifrån har fortfarande inte dratt pengar från mitt konto. och när jag ringer kundtjänst säger dom att sidan laggar och att jag får pröva senare eller imorgon. och det har jag inte tid med! jag måste ha jeansen denna veckan.. och eftersom dom var slut på JC här i närheten måste jag åka till göteborg! där har dom lagt undan dem till mig, får se om de två färgerna passar mig i smak.. de har lagt undan ett par mörka och ett par ljusa.. hoppas dem är toppen nu! så nu måste jag kila, bussen går strax.. hörs förhoppningsvis ikväll!

Love, e

kan inte solen komma fram?

nu är det juni och solen borde visa sig dygnet runt tycker jag.
när jag äntligen inte har någon skola kvar hade det ju varit
ganska skönt att kunna ligga ute och gotta sig..

det har blivit ett jävla strul med mina byxor som jag beställt,
så nu måste jag göra om skiten :( risken är väl att jag inte får
dem tills helgen isf.. buuuuuuh!

Love, e

MENINGSLÖST INLÄGG!

godnatt

imorgon ska jag till skolan halv tio och vara där i kanske 15 min.
bara för att säga hej då till min spanska lärare som varit underbar!
jag och maria, säkert mimmi med, haha! kommer sakna henne nästa år!

efter det ska jag väl hem och chiiiiillla som jag ska göra på onsdag med.
eller då ska jag förstås kolla alla studenter!

och jag har fortfarande inte kommit underfund med hur 
jag ska göra på torsdag och fredag.. ska man ut i varberg
båda dagarna eller bara fredag? vaaah, jag blir galen!

Godnatt!

Love, e

fira födelsedagen i London?

vi var på mötet nu och detta kommer kosta varje elev 4000kr
för flyg, boende och mat för 5 dagar. och oftast brukar man gå
på en teater eller musikal, sådär går det till 500kr också..
så vi satt där, många var skeptiska, låter som på mina vänner
att det blir ett nej och sparar dem pengarna till en resa innan balen
nästa år. men så skiner solen ibland, och my daddy cool ställer upp
som vanligt, han betalar dom 4000kr, sedan får jag stå för
shopping, övriga aktiviteter och dricka ;D åååh, jag blev glad!
och vad jag räknar på kanske jag behöver ha med mig ytterligare 1000kr.
så antagligen firas min födelsedag i London, min 18års dag.

dessutom hinner jag jobba ihop pengarna till resan innan balen
som jag och många vänner planerar att göra. har ju typ ett helt
år på mig, så det blir nog bra. det enda jag funderar på är
hur det blir med min och Jakobs resa, vi har länge velat åka
tillsammans bara vi två. känns som om jag behöver vinna på 
lotto för det, får ta ett snack med honom! :)

London blir det i november alltså, att besöka det 2 gånger på ett år är inte illa pinkat ;D

Love, e

Det går bra nu?



Fast i Kanonen - på 22 meters höjd



Fick backa attraktionen

Åkattraktionen Kanonen fastnade i sitt högsta läge på Liseberg. Det inträffade vid klockan 16.

Brandmannen och parkrepresentanten tog sig upp till vagnen med hjälp av stegvagnar. Sedan sänktes den ner- men passagerarna blev kvar.

Enligt Anders Fridehäll, jourhavande parkchef, satt 14 personer fast i karusellen.

- Våra tekniker pratar med gästerna i vagnen. Alla är vid gott mod, säger han.

Området spärrades av och brandmännen påbörjade räddningsarbetet.

"22 meter hög"

Ingen har skadats fysiskt, uppger räddningstjänsten.

Kanonen är 22 meter hög och varje vagn kan ta max 16 personer.

- Vi vet inte varför det fastnat. Våra tekniker undersöker det just nu, säger Anders Fridehäll.

De nödställda har hamnat allra högst upp, i rättvänt läge och sitter i vagnen.

Vid cirka 17.15 lyckades teknikerna och räddningstjänsten, med hjälp av två hävare, backa karusellen.

- Den åkte ner till marken. Några skrek, men de verkade vara förberedda, säger ett ögonvitne.

I åkattraktionen Kanonen skjuts tåget ut ur stationen likt en kanonkula och når sin toppfart på två sekunder, enligt Liseberg.

Stigningen sker i nästan 90 graders vinkel mot marken. Därefter är det 90 grader rakt ner igen följt av en puckel och sedan den loop där vagnen nu fastnat.


090608

Det är helt otroligt vad bra jag trivs bland alla små rävar!
Önskar att jag kunde blivit anställd där. Känns liksom som mitt hem nu när jag vart där så mycket det senaste halvåret. och alla fröknarna är helt underbara. Ritkiga vänner! Så det ska vara på ett jobb. Jag har till och med bytt bort min tid på Liseberg på torsdag för att jobba med barnen.

Idag vaknade jag 18 minuter över 11. två minuter innan klockan skulle ringa. tror att jag hade kunnat sova hela dagen. Vissa dagar känns bara så. Man skulle kunna stänga ögonen och sova hela dygnet.

Just nu kommer jag inte ens ihåg vad jag har gjort i helgen...Knäpp är jag. men kul har jag haft :D Det vet jag i alla fall. haha.

Ska strax in till Kungsbacka och hämta en bok på biblioteket. Femte boken i serien Shopaholic av Sophie Kinsella. Har aldrig i hela mitt liv vart så fäst vid en bok som jag är när jag läser dom. Jag vill inte sluta. Läser varenda minut som blir över. och gud vad man känner igen sig alltså....

Efter bokhämtningen ska jag träna med jessie. Det kommer bli tufft. Dels för att jag kommer vilja börja läsa på direkten och dels för att jag fortfarande dras med min 4veckors gamla förskylning som är precis lika jobbig och ihärdig som i början. Mamma säger att jag borde gå till läkaren. men jag tycker sånt är pinsamt. vad ska jag säga liksom? Hej jag har vart förkyld i 4 veckor. vad ska han svara? okej? hahaha får väl se hur det blir...Det kostar ju dessutom pengar nu när man blivit stor ;)

Förkylningen ska inte få hindra mig från att träna. Det behövs, för jag åt Bk igår och vägrar bli fet denna sommaren!

seeee yaaaaaa!









dessa är påväg till mig


LOVE!

ep dag!

nu ska jag snart upp för att spela skiten ur treorna i brännboll, heja ep1 & ep2!

politik är skit!

är det bara jag som är så sjuuuukt trött på detta snack om eu-valet? hela skolan har ju varit engagerade i detta och överallt snackas det om detta. och ja, kanske jag tycker detta är så tråkigt för att jag inte får rösta men ändå nu är det övertjatat! jag orkar inte bry mig speciellt faktiskt. jag är nöjd som det är i Sverige. men tre krav har jag:
1. kvinnor ska ha samma lön som män
2. nedladdning ska vara tillåtet
3. att alla ska anstränga sig för miljön

detta hoppas jag slår in snart, iaf under de åren jag kommer leva. politik brukar ske i snigelfart säger jag, eller så är det vi svenskar som är fega för förändringar. nu har ju detta fantastiska val varit, eller val lokalerna är iaf stängda. och nu ska vi väl få dras med detta i ytterliggare 2 veckor om hur det gick osv. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

politik är skit (egentligen inte, men just nu)

och jag kan inte fatta att jag ens la ner tid på att skriva om det, suck!

nu påbörjar jag sommarläxorna

på entreprenörsprogramet får man minsann inget sommarlov
fullt ut ska ni veta. här ska vi läsa trots att vi inte får ha läxor!
förra sommaren skulle vi läsa:
1 engelska bok
1 svenska bok dom valt
och 2 frivilligt valda böcker på svenska

i år har vi fått en fet engelska bok men sedan har dom sagt
att vi får läsa hur många vi vill alltså 0-1000000000 st.
men jag har valt två svenska böcker, sen får jag se om det blir fler.
tycker det är skönt att läsa i solen faktiskt.. 

så nu tänkte jag faktiskt börja..
den första är: Gossip girl, bok 1
har inte följt serien från början tyvärr men nu blir
det böckerna i stället. den andra boken jag ska läsa
heter "räcker det om jag älskar dig", författaren är 
Katarina von breedow, en av mina favoriter faktiskt!
läst en tidigare med henne "expert på att rodna" tror jag?
haha, jag är sämst på böcker. hoppas på att kunna
läsa ut en shopaholics bekännelser serien också.. 
maaaah, inget sommarlov för mig? ;) haha. 
boknörd? NEJ

Love, e

meningslös vecka..

min helg har varit toppen och det känns riktigt bra att få 
sommarlov på torsdag faktiskt, även om det är mitt sista!
imorgon ska hela EP (entreprenörsprogramet) vara uppe vid
hede, en sjö alltså. där ska 1orna&2orna spöa 3orna i 
brännboll, årlig dag vi har. sedan blir det lite andra tävlingar tror
jag. börjar 10 och slutar 12, så det blir nog chill. hah!
runt 18 tiden ska jag och pappa till min skola, där har
lärarna och min klass + föräldrar möte, snacka om 
London resan man brukar göra i 2an. 
eftersom det är ekonomi kris så kan vi inte få resan gratis,
så nu ska vi snacka om priser och se om vi kan åka :)
för mig är det glasklart iaf, jag ska med!
dessutom har Andreas i min klass varit i London 3gånger,
så vi tänker skippa turistgrejerna och spara pengar till supandet :D
London i slutet av oktober isf, London baby! :)

har köpt en ny klänning förresten, en vit!
kommer nog inte ha den på skolavslutningen men i sommar,
så ni får hålla utkick efter den. jättejättenöjd för den e så söt!

skriver mer sen!
Love, e

Tack och hej sweden


Precis kommit hem. Trevlig kväll :)
Hoppas att alla andra haft en bra kväll trots förlusten mot Danskarna och vetskapen om att Sverige förmodligen inte kommer att få vara med i Vm nästa år. "Det ser mörkt ut på kameruns avbytarbänk"
Vem är förvånad? Inte jag. Hur stor är risken att Sverige skulle prestera bra och faktiskt komma bland dom bästa? Inte särskillt stor.

nej nu säger jag gonatt till alla er bloggläsare. Orkar inte sitta och skriva massa skit som inte är något vettigt sagt i.




Natti natti :)







vill ha upp till tusen!

någon som vet vart det finns liknande att köpa?
för dessa är ju ursnygga och jag vill haaaaaa!

mestuff?

idag insåg jag rejält hur J har påverkat mig sedan vi blev tillsammans.
och jag måste säga att det är ganska fantastiskt hur en per son kan göra så.
när jag träffade J så hade jag aldrig tidigare haft ett seriöst förhållande och
ska jag erkänna så trodde jag inte riktigt på det heller, jag hade aldrig
varit förhållande typen. men sedan J kom in i mitt liv har jag blivit så mycket
skörare och typ mesigare. eller jag hittar inte riktigt rätt ord faktiskt.
jag tycker det ska vara lite romantiskt då och då, man ska överraska
varandra ibland och bara vara så där jävla gullig hela tiden!
förr var jag mer, hm hur ska man säga, tuff? lite hårdare. 
jag va inte alls lika känslig som då och jag litade aldrig på någon typ!
jag va helt enkelt mest för mig själv. och ur den synvinkeln är la det
en jävla tur han kom in i min bild. haha. nja, jag har blivit en mes. 
det blir alla, det är jag övertygad om, men jag är fortfarande ingen toffel!
jag är hård mot J, ja det är jag. för jag är ingen bitch som slickar hans röv! haha
jag har blivit en mesig tuffing.

FREDAGGGG

gårdagen va hur trevlig som helst verkligen :)
kom till J vid sex tiden, så käkade vi och lekte med julia en stund. 
vid åtta kände vi att vi va lite sena till Sebbe, men det gjorde inget..
kommer dit och det är inte så mycket folk men väldigt trevligt folk dock!
precis som det ska va tycker jag på en liten lagom fest sådär :)
satt ute med Josefine och Sofia, hur goa tjejer som helst.
verkligen super trevliga och alltid kul att lära känna nytt folk!
hoppas på att jag stöter på dom mer i framtiden :)
så vi va där hela kvällen och drack lite, dansade och hade kul.
Johan fyllde även år vid tolvslaget så vi sjöng för han!
somnade gjorde jag iaf gott vid två tiden med J i hans säng.
men det va bara att gå upp sen kvart i sju typ,
bussen gick kvart i åtta. va i skolan kvart i tio och slutade efter 40min!
heja heja. kändes ju nödvändigt klart..

nu är jag hemma och väntar på att pappa ska avsuta sitt telefonmöte,
sen ska vi göra ärenden och förhoppningsvis käka lunch!
jag är vrååååååål hungrig!
hörs senare.

Love, e

ps! kameran dampade igår så blev ingen outfit att lägga upp :(

Polisen

Bion igår var faktiskt bra. Jag brukar inte tycka om sådana filmer egentligen men denna gillade jag. Och bioreklamen visade att det kommer att komma jättemånga bra filmer som man kommer vilja se i sommar. Kommer det bli en biosommar kanske? :)

Jätteläskigt, för när jag och marcus satt i bilen på vägen hem och körde förbi kålleredsavfarten, IKEA, så står det en alkoholpåverkad, svartklädd kille på motorvägen!
Fattar ni hur illa det hade kunnat sluta om inte vi hade haft så bra koll på vägen?
Hur farligt som helst.
Så vi ringde polisens tipstelefon. Duktiga är vi :)
Egentligen hade jag velat vara med när polisen kom till platsen. Jag tycker sånt är hur spännande som helst.
Nyfiken i en strut!

Kanske polis man skulle bli. Eller iaf inom polisen, fängelset eller liknande där man får veta massa smaskiga saker. Min faster jobbar på häktet, och jag avgudar hennes jobb. Tycker det verkar hur coolt som helst. Önskar att jag kunde få ett studiebesök där eller på ett fängelse någon gång. Det är en av mina drömmar. Även att jag typ kommer skita på mig när jag ser alla läskiga fångar som tittar på en med arga ögon och sitt hårda utseende ;)
Kommer och tänka på typ hannibal Lector eller prison break. När fångarna typ försöker ta tag i en och dra ens arm in i cellen eller liknande :P haha. tror jag ska sluta prata om detta nu om jag vill undvika mardrömmar i natt haha.

Igår innan bion så åt vi på restaurang :)
Ska vi några bilder jag tog. eftersom jag slapp köra så gottade jag till mig och drack xider till maten :) En kaktus/lime med is i glaset och en limeskiva. Hur gott som helst blev det. Kommer vilja ha det så när jag går på krogen framöver med. Så mycket fräschare och godare :)
Och jag som har kommit in i en sushiperiod nu beställde såklart sushi till middag då jag såg att de hade det. SÅÅÅÅÅ Beskiven jag blev. Det var inte alls som vanlig sushi. Ni ska få se hur det såg ut.

Nachos till förrätt :)

Nachos till förrätt :)



Mina små gossar ;)
Marcus och Marcus
Alias Frallan & Spöket
Hihihi



Min goda xider ;)



Och min INTE riktiga sushi.
Jag såg förmodligen ut som en fågelholk när jag fick maten eftersom jag blev så förvånad och besviken på samma gång. Men men ner gick det i allafall och något biogodis orkade jag knappt.


Och om jag ska klaga ännu lite mer när jag ändå håller på så kan jag säga att det var någon brud som satt framför mig på bion som hade dränkt sig i en hel flaksa parfym. God var den inte heller. Fick huvudvärk. Väldigt skoj och sitta och känna den starka doften HELA bion och gå därifrån med huvudvärk. Men såklart så är jag inte den som håller käften utan nästan typ skriker "DET ÄR NÅGON SOM HAR SÅ JÄVLA MYCKET PARFYM PÅ SIG ATT JAG HAR FÅTT HUVUDVÄRK!!!"
Jag sa det inte en gång och inte två heller. Säkert 4-5 gånger. Skit ska hon ha. Man får tänka lite på allgergiker och andra i sin omgivning. Speciellt när man ska sitta instängda tillsammans i två timmar. Hoppas att hon fick lite dåligt samvete i alla fall.

Nu sitter jag och slösurfar. Väntar på att leka taxi halva natten. Ska dels hämta min bror och Ellen på en grillfest. och så Marcus, Alle och Bolle på Park lane. Tur att jag inte börjar förrens två imorgon. Synd bara att städerska kommer hit klockan halv 9. jag indirekt hatar henne. Hon lyckad förstöra alla mina sovmorgorna. För varje gång jag har sovmorgon är det när hon ska komma hit. Grrrr....




INTE INTE INTE okej!

"One Tree Hill may've hatched the perfect plan to get viewers over the loss of Chad Michael Murray"

NEEEEEEEEEEEEJ!!!
One tree hill är inte One tree hill utan Lucas!
Det går inte. Dessutom läste jag att även Peyton ska försvinna!

Dom två kommer typ dö i en olycka tillsammans och så kommer brooke ta hand om deras baby.

Det känns inget roligt längre. Nu vill jag inte ens att säsong 7 ska komma ut.

Utan Lucas ingen serie. Han är ju hela serien. Han är huvudpersonen. Och om båda ska förvinna så tappar ju serien sin egentliga handling.

USCH OCH FY!








UNDERBART!

har haft mitt sista prov nu för terminen och det är så jävla lättande..
vet inte hur det gick, men det skiter jag i totalt, för nu är det gjort :)

sen ska jag hem och fixa lite för i eftermiddag ska jag till onsala!
ikväll blir det lite krök förhoppningsvis, men imorgon bitti blir det
kvart i åtta bussen från onsala och vidare direkt till skolan!
sliten och go, men det är ju snart sommar så vafan :)

hörs sen, lägger upp kvällens outfit!
Love, e

nu korkar vi upp sommaren på riktigt mina vänner

jag har fått mycket mycket inspriation till min klänning! :)
det var många som var så sjukt fina, och andra mindre.. haha

nu har jag pluggat lite företagsekonomi, vilket jag har prov på 
imorgon och sista för hela tvåan förhoppningvis om inget
oväntat kommer upp.. men det här ska firas!
jag och amanda funderar på om vi inte ska skapa en liten brasa
av konteringspapper och allt som har med företagsekonomi
och göra, visst låter det bra? haha :)

sedan har jag också gråtit som ett litet barn till grey´s anatomy,
nu är det så känsligt med issie och allt, bööööl!

nu börjar det bli lite oseriöst känner jag så ska gosa ner mig
och kolla på tv. vi hörs imorgon, då blir dte nog feeest :)

Love, e

nästa år är det min tur

riktigt såhär pampig ska inte min vara, cleant ska det va!

Nu ska jag åka och kolla på alla som ska på bal från min skola.
förra året var det min kusin och hon va sjukt vacker tycker jag!
tyvärr är hon alldeles för lång och större än mig så hennes klänning
kan inte jag ärva.. jag som är hyffsat kort, ingen byst alls typ men har rumpa,
kommer nog få svårt att hitta den perfekta. så ska försöka få
lite inspiration idag tills det är dags för mig att leta.
helst hade jag velat sy själv, det är den sista utvägen men är väldigt dyrt :(
alla kommer ju vara hur fina som helst, jag har ett år på mig iaf!

Love, e


Nyfriserad













Korthårig

Idag har jag vart och klippt mig. Jag HATAR att klippa mig. Första veckan är jag alltid missnöjd och bara går runt och surar över att det inte är som jag vill ha det. Men sen, sen kommer det en tid, då håret har växt en bit och man faktiskt tycker att det är perfekt. Önskar att man någon gång kunde klippa sig och känna så direkt. Men tyvärr måste man ju ta det som är slitet och behöva tas bort.
Nåja, denna gången är jag i alla fall mer nöjd än vanligt.

Efter klippningen åt jag och min frisör lunch (min bästa vän som klipper mig). idag insåg vi också hur dyrt allt har blivit. Vi skulle nämligen köpa med oss en kaffe från Espresso house efter lunchen. 38kr! Det är ju sjukt. typ 40 spänn för en kopp kaffe. Tur att jag inte är beroende säger jag bara.

Nu ska jag snart börja göra mig iordning. Ikväll blir det nämligen bio med Marcus och spöket i Göteborg. Terminator. Hoppas att den är bra. Har ju hört många som säger att den inte var så bra men jag har inga förväntningar så då kan jag ju inte bli så besviken i alla fall.








fräscht i sommar


Gud jag älskar dig! ...Ibland ;)

Tänk vad lite shopping kan göra mig på underbart humör!
Sitter i min brors säng och det riktigt bubblar inom mig av lycka. Just nu har jag livet på min sida.

Slank in på Nellys hemsida för att se om det kommit in några fräscha sommarkläder.
Pratade med en tjej om det på jobbet igår. Så fort solen och värmen tittar fram blir man helt till sig och springer iväg till närmaste affär så fort som möjligt och köper på sig en massa fina linne, klännigar och tunikor som man planerar ha till den fantastiska sommaren, alla fina solkvällar och alla dagar på stranden
.
Men som alltid vaknar man upp ur drömmen igen, det går över lika fort som det kom. Det fina vädret försvinner, man påminns om hur en svensk sommar faktiskt är, även om man hoppas på att det ska ändras så är det bara fint väder 2 veckor per sommar och kvar står man med alla nya sommarkläder + förra och förr förra sommarens också, knappt använda. Dels på grund av vädret och dels för att vi faktiskt jobbar kanske 12 av dessa 14 dagar med fint väder.

Men för att komma till sak om varför jag är så glad så har jag gjort två riktigt fina fynd!



Här är mitt första fynd!
Hur snygg är den inte?
En mjukisdress i velour från Juicy Couture.
Färg...? Röd/rosa? Någon fin och alldeles fantastisk färg enligt min smak.
Tänk dig en lätt brunbränd kropp i den...

Ett normalt pris för den här dressen brukar ligga mellan 2000-2200kr. Vilket jag tycker är helt sinnessjukt. Skulle aldrig betala så mycket pengar för en mjukisdress.
Så när jag slösurfade runt i min egna värld idag och fick se dressen för ett "sista minuten-pris" som låg på 800kr slog jag till direkt!
Okej det är fortfarande mycket pengar, men tänk vad jag sparat ;)
Och tänk vad jag kommer ha användning av denna? Den är till och med snygg att ha på sig till vardags även om det är en mjukisdress. Inte behöver jag skämmas i mina mjukiskläder i varje fall! ;)





Mitt fynd nummer två!

Linnet fanns kvar i EN storlek. I ETT exemplar.
MIN MIN MIN storlek såklart.
Och jag var minsann snabb med att trycka på lägga till i kundvagnen kan jag lova.

Jag har kollat efter detta linnet i 3 månader snart. Det har bara funnits kvar i large och idag när jag klickar in så bara det ligger där och väntar på mig. 200kr.

Jag är supernöjd!
Nu behöver jag inte shoppa mer förens jag och mammi ska till London i juli :D wiiiiiieeee








man hinner mycket på en dag

idag slutade jag skolan vid halv tre ungefär, 45 min tidigare!
så när jag kom hem tog jag mig en lite powernap,
nu mot sommarlovet blir jag alltid så sjukt trött om dagarna..
sen pluggade jag lite inför mitt sista prov
och sen gick jag ut och sprang runt sjön, 5,4 km YESSSS!
duschade och nu har jag precis hunnit äta
amerikanska pannkakor, mummaa. 
om en timme ska jag jobba, så idag är jag väldit effektiv.
det gillar jag, får energi av det. hahaha, kanske lät konstigt?

nu ska jag plugga lite till, känner mig ganska säker inför torsdag faktiskt.
Love, e

fräscht


jag blir galen

säsingsavslutningen av season 5 av The hills släps inte förrän 6/6 !!!!!!!!
det jobbiga är inte bara att det är säsongsavslutning utan också att 
Lauren Conrad slutar nu i denna serien, och hon är huvudpersonen.
istället kommer en bitch att ersätta henne, grrrrrrrrr, gillar inte detta!

Love, e

Grr på Gina Tricot!

jag stressade efter jobbet idag för att hinna förbi Gina tricot innan de stängde klockan 19.
20 minuter i 7 står jag med ett linne i handen på väg till provrummen för att testa det. men blir nekad.
En tjej som jobbar där nekar mig och säger till mig att provrummen är "stängda".
Hur i helvete kan man stänga provrummen 20 minuter innan butiken stänger? Tror dom att det kommer ta en kvart för mig att prova ett linne eller? Jag blev så förbannad. 5 minuter innan stängning hade jag kunnat ta, men detta var det lägsta! Tillägga att detta var Gina tricot i Göteborg och inte Kungsmässans.

Jag blir bara arg ju mer jag tänker på det. Men öppenbarligen så ville dom inte få sålt kläder utan bitchen var väl inställd på att komma hem tidigare istället! Undra vad hennes chef skulle tycka om detta?


Det är ju precis samma sak som att vi skulle sluta att göra hamburgare eller överhuvudtaget ta emot gäster när det är 20min kvar tills vi stänger?










Nu är det sommar, nu är det sol...

Ellen klagar på att det är för varmt på deras altan!!!
Jag hade gett vad som helst för att ens få vara ute och njuta av solen och värmen när vi väl kan.
Jag har tyvärr jobbat hela helgen, och tjänat pengar som vilket i och för sig är bra, men inte fan tänker man så när alla andra är på väg till stranden för sol och bad? Åker ut på havet med båtarna, äter picknick och grillar på klipporna.

Jag är ledig på onsdag. Då ska det vara 13 grader och mulet igen...så himla typiskt!
Kan ju inte mer än hoppas på att vädernissarna har fel och solen och värmen trottsar alla dumma väderleksprognoser :D

Okej här skulle det vart en fin bild på solen men blogg.se vill inte lägga upp bilden så ni får klara er utan. De flesta vet ju förhoppningsvis hur solen ser ut ;)



Igår jobbade jag till 19.30. Och det hände en sjukt läskig sak. Mina föräldrar hade vart uppe i vårt sommarhus i bohuslän och jag hade inte en aning om när dom skulle komma hem mer än att det förmodligen skulle bli på kvällen någon gång eftersom de var ute på havet och solade på dagen. Så när jag slutade halv 8 ringde min bror mig och frågade om inte jag kunde hämta upp han i Mölndal eftersom jag hade bil och ändå körde den vägen. Visst. Så när jag hämtat upp han och precis kör ut på motorvägen igen tar jag upp min mobil och ringer till mamma för att höra vart dom är någonstans. Hör bara mamma skratta sen tittar jag till vänster som man automatiskt gör när någon bil ligger i jämn takt med en själv och där i bilen bredvid sitter våra föräldrar. Det är stört!

Hur stor är sannolikheten att  det händer liksom? tänk om jag hade hamnat vid något rödljus i Mölndal? Då hade vi förmodligen inte sett varandra. haha jag tycker det är helt otroligt. Lämnar av min bror till min familj i sandsjöbacka och styr vidare hem mot Marcus.
Tillbrigar kvällen framför Filip och Fredrik som jag för övrigt avgudar! Älskar alla deras program. Så himla goa på något sätt. Man kommer ju aldrig kunna sära på dom. Dom två är ju ett med varandra liksom.

Idag var andra dagen i rad som jag vaknar runt 4-5 av att det är helt sjukt varmt i rummet av solen. Ändå hade vi fönstret öppet. Dags att byta till tunnare täcken snart.









svett och plugg

låg ute från att jag kom hem vid halv ett typ och jäkel,
gick inte ligga på vår baksida, var alldeles för varmt!
så tog ner min fläkt och körde lite avkylning, niccceeee.
har skrivit klart samhällen nu så den är inskickad och klar.
sjukt gött, tror det blir pannkaka med den, men strunt samma
jag gjorde den iaf haha. ;)

ikväll ska jag nana tidigt tror jag, känns som en sån kväll!
vad gör ni idag?

Love, e

Godmorgon

ser ut att bli en fin dag med massa sol och riktigt varmt ute!
så idrotten i eftermiddag blir säkert nice :)
går från kl.09.30 - 13.00, så blir en riktigt chill dag.
i eftermiddag måste jag skriva klart min samhäll som ska 
vara inskickad senast 23.59 i natt. så plugget kommer jag
inte ifrån tyvärr.. men sista inlämningen nu och sen 
har jag mitt sista prov på torsdag, sen är det sluuuuut :D

meningslöst inlägg, dock tanken som räknas ;) haha
Love, e

RSS 2.0