det där med...

alla hjärtans dag.

Är det så att på lördag sitter alla singlar hemma och känner sig olyckliga och de som har partner gör något dunder romantiskt? fånigt. Varje alla hjärtans dag har jag suttit hemma och tillbringat dagen med min familj, ialla fall förra året då Jakob va i thailand. Detta året då? ja, jag kommer att vara med min pojkvän. frågan är om vi kommer göra något romantiskt? jakob har träning på dagen, vilket jag tycker är tråkigt. men den största frågan är ju om HAN kommer ta fram sitt superromantiska jag och chocka mig?

Ska jag vara ärlig så är varken jag eller han romantiska, vilket faktiskt är skönt. då slipper jag gå runt och ha ångest för att han alltid gör något romantiskt och aldrig jag, dessutom så blir det ju supermegadunder romantiskt när han gör något! så tänker jag iallafall.

Så jag tycker iallafall att alla hjärtans dag ska tas med en nypa salt och absolut inte vara den största högtiden för paren och den deppigaste för singlarna. jag får iallafall inget lyckorus i magen när denna dag kommer! då får jag mer lyckorus i magen när det är fettisdagen eller någon annan dag då man får äta massa socker utan att behöva känna sig onyttig! haha


men så kan jag inte sluta tänka på vad jag och J ska göra på lördag, men jag har inga förväntningar! så vem vet, den kanske slutar med en runda på McDonalds...




Love, e


Kommentarer
Postat av: ziizzzzzi

du låter ju fan lika deppig som mig hahaha

2009-02-08 @ 22:58:13
Postat av: Fredrik

Jag måste säga att jag fattar inte hela den här hypen med alla hjärtans dag. Sen när blev det någon slags deppdag för att man inte har en partner? nä flickor nu får ni skärpa till er och se till så att mungiporna åker uppåt;)



En sak som oroar mig är om alla tjejer tänker som er för tänk om alla stannar hemma då, vem ska jag då stöta på?



oj det rimmade XD haha (LOL)

2009-02-09 @ 20:37:21
URL: http://blogg.fredrikbengtsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0