nu drar jag

nu väntar jag på att tjejerna ska hämta mig.
sen drar vi till varberg och träffar folk på klipporna! :)
hoppas på en rolig kväll, eftersom jag är på sådär humör
men blir nog kul! :)

ha en bra valborg!

Love, e


en paus från solen

solen tar verkligen, har legat i två timmar typ och har redan fått färg på bröstet :) och det är ju inte fel. har försökt kolla lite på vad jag ska ha på mig ikväll. jag ska nämligen ner till varberg och fira valborg. sk bli mysigt. J är sjuk, så alla mina planer sprack. men men.. hatar att frysa och vid kusten blir det ju alltid lite rått sådär om natten. så vet inte om jag ska ha jeans eller om jag ska ha klänning! löser sig väl, är inte på jättebra humör för något just nu..

vad gör ni idag? :)

Love, e


rubrik


vad gör jag uppe? jag är ju ledig. men visst är det skönt att gå upp tidigt ibland på lediga dagar och få mycket gjort? det tycker jag iallafall. så idag har jag lovat mamma att städa lite, sen ska jag självklart sola oh så får jag nog läsa lite svenska. sedan har jag ett stort bekymmer och det är att välja kläder för ikväll, kan ta ett tag ;)

Love, e


25 grader och sol!

åh, älska vädret! :)
idag va det sista dagen i skolan för denna veckan och det är ju alltid nice att va lediga valborgsdagen. efter skolan va jag hos min gamla mormor och hälsa på, en riktigt vacker kvinna är hon. verkligen. sen har jag bara pluggat svenska och nu ska jag strax ner för sista jobbgången för denna veckan. skönt! vad blir det på valborg då? mjo, det får vi se ;)
förresten, nu har min klasskompis Nathalie bokat mig för plåtning så att säga. hon älskar att fota och ville gärna fota mig, så visst ställer jag upp :) dock kommer det bli lite små pinsamt men kul. hade tänkt ta det i början av juli när jag har kommit hem från grekland och är brun ;) spånat lite och det ska va högt gräs och natur, med en helst vit klänning och lite små ruffsigt hår. tror det blir najs!

nä, blev långt inlägg!

Love, e


Lady Gaga

här får ni anledningen till varför jag
blir kallad Lady Gaga sedan slovenien ;)

fuck off valborg

Är det bara jag som känner för att skita i valborg totalt?
jag har absolut ingen lust just nu och inget känns lockande, bara en påse godis!
Men så vill man ju inte bli kallad toffel, så vad ska jag välja mellan?
att åka till varberg och bara driva på stan eller ..... inget
bajs.

är vädligt ledsen men nu måste jag sitta och läsa,
svenska provet tar döden på mig..
tyvärr kommer det nog vara lite dåligt med uppdateringar
under vardagarna för min del, jag har ju skola tills 12 juni.
och mycket ska hinnas göra!
får hoppas på det bästa, men jag lovar att uppdatera varje dag! :)

Vad ska ni göra på valborg?


Love, e


Så typiskt mig

Idag har jag vart inne i Kungsbacka och kollat kungsmässan med Jessie efter jobbet. Hittade en snygg Tunika på Gina tricot, det roliga är att när jag går fram och tar ner tröjan ropar jessie såhär till mig "åhhh...jag såg att det såg zizzi på den du!" haha. Är jag verkligen så förutsägbar eller är det hon som känner mig för väl? Jag kan visst testa nya saker men tunikor vet jag att jag gör av med och att jag passar bra i. Det är klassiskt snyggt och stilrent ;)

Dock köpte jag inte den tunikan även att jag gillade den istället hittade jag en jättesöt klänning på H&M som kommer på bild här:




Snabbgenomgång

av helgen som gått. Har inte blivit av att jag hunnit sitta vid datorn alls.

Fredag:
Jag åker hem till Marcus vid halv 9 och lägger mig brevid honom och somnar om 1,5timme. Städerskan var nämligen på besök hemma hos oss så mycket mysigare att åka hem till honom och sova. Vi gick upp vid 10, underbart väder, hinna sola en stund innan jag skulle till jobbet vid halv 1? Trodde jag ja. Nej icke, vi skulle upp till husläkarna och kolla Marcus fötter, eller rättare sagt tånaglar. Vi hann sitta där i 2 timmar innan vi var tvugna att gå igen eftersom han var tvungen att köra mig till jobbet. Han skulle nämligen behålla mammas bil och besiktiga den senare på eftermiddagen. Klockan blev halv sex och jag promenerade hem i eftermiddagssolen med min super tunga väska på 20kg. Jag vet att det ligger ALLDELES för mycket skit i den. Min bror skulle leta efter en sak i en för ett tag sen och frågar varför i helvete jag har ett par jeans i väskan? Jo det kan vara bra att ha svarade jag. Det blir så när man är på resande fot jämt och ständigt haha. Nej resande kanske var att ta i men när man bor hos Marcus hälften av dagarna i veckan så behövs det reservombyte de gångerna man inte hinner hem i mellan och hämta.

Åter till fredag, hände inte så mycket mer, var en lugn kväll. Marcus hämtade mig efter att han vart och gymmat med Alle så åkte vi hem och spelade tv-spel, åt pizza och spelade kort.


Lördag:

Kungsbacka if möter Snöstorp på deras hemmaplan vilket igger nere i Halmstad.
Halv elva ligger jag på min altan i 1,5 timme och pressar innan det var dags att slänga sig i duschen och sen i bilen ner till Halmstad. I halvlek trog jag upp tröjan och solade lite mage. Det gäller att passa på.
Jessie har äntligen kommit hem!
Jag åkte hem till henne direkt efter matchen. Det var som att vi aldrig hade vart ifrån varandra. Satt och pratade i över en timme innan vi kollade på klockan och insåg att detn var kvart över 7. Kan tillägga att vi skulle vart hemma hos Fredrik för att äta gemensam middag med flera väner runt 6-7 tiden. Men ingen panik. Det var ju vi som skulle handla maten. Då kan vi ju inte missa något på att bli sena.
Det är minst sagt spännande att åka bil med Jessie, vi körde in och ut på Hydro 3 gånger, alltså tre varv innan vi förtod att det verkligen bara gick att betala med kort även att det finns en butik på macken. Knäppa hydro.
Sedan när vi ska svänga av mot åby på motorvägen för att komma hem till Fredrik råkar Jessie missa avfarten och detta leder till att vi körde fel tre gånger på motorvägen. haha. Ja det är ganska otroligt hur vi lyckades med det.
Väl framme åt vi tacos, kollade på ballar av stål, tjötade och åt glass med jordgubbar. Underbart att träffa alla gamla klasskamrater och vänner igen!
Kvällen närmar sig slutet och Marcus och Alle kommer och hämtar mig sedan åkte vi hem till Marcus och sov :)


Söndag:
Klart att det ska vara molnigt och tråkigt väder just den dagen jag ska ligga hemma på min altan hela dagen och sola. Så typiskt. Åkte med Marcus in till jobbet och hämtade bilen hemma hos Jessie.
Kan egentligen inte säga vad jag gjorde igår eftermiddag. Vet att jag försökte komma in i duschen mellan 12 och halv 2 men stördes hela tidne av telefonen.
Klockan fem var det återigen dags för Kungsbacka if att spela match, denna gången på hemmaplan mot Onsala. Som trogen suporter var man ju såklart där. Efter matchen grillade vi hemma hos honom och spelade tv-spel och Peggle. En lugn och skön kväll. Kom dock i säng alledels för sent med tanke på att jag skulle upp och jobba imorse.


Åkte hemifrån honom kvart över 6 imorse, var sjukt taggad att gå til jobbet då. NOT!










min nya älskling!


ODD MOLLY <3


plugg plugg plugg

är det bara jag som känner mig sjukt omotiverad och stressad över sista tiden nu i skolan? jag har så mycket att det känns som om jag inte gör något annat än pluggar. nu vill vi ha sommarlov, pleaaase!

har precis kompleterat upp min träningsplanering i idrotten. fick ett VG men känner att jag faktiskt vill ha högre, dessutom är det en så simpel uppgift. men nu är den klar och jag hoppas idrotts-Johan blir nöjd och ger mig MVG. så strax ska jag börja läsa lite berättelser, har prov på typ 7000 (höhö) berättelser inom litteraturen nästa vecka. lite stressad över det, har 12 kvar!!!! så smsade min chef och fråga om jag kunde ta jobb, så det får jag göra med. money money iaf!

hoppas ni haft en lika fin sommardag som jag! :)

nu ska jag lägga upp min nya älskling!
love, e

att leva hektiskt gillar jag

att ena stunden vara i slovenien, till att sitta på tåg i 30 timmar och till att dagen efter hemkomsten gå i storstad för shopping hela dagen lång är ganska fantastiskt. jag gillar att ha mycket att göra, det är då jag preseterar som bäst. det krävs nästan att jag är lite små stressad för att få uppgifterna gjorda på kort tid och att känna prestationsångest. okej tänker ni, är hon dum i huvudet eller? nej. det är faktiskt sådan jag är.

så today, jag var alltså i göteborg med lillasyster hela dagen. kände lite för en syster & shoppingdag. vilekt va jättekul, vi börjar mer och mer komma överrens och uppskatta varandra! hon shoppade loss och grejerna hon köpte kommer jag definitivt att låna. själv köpte jag en fräsch oversize tröja och en odd molly blus. kommer upp på bloggen imorgon!

J kom även in efter sin träning, som jag har saknat honom! blä, vi kommer inte få sova med varandra på en vecka nu, så sammanlagt kommer vi inte att ha sovit ihop på 2 veckor. sjukt segt. men lite pussisar och kramisar blev det iallafall. träffade även J´s kompis och min bästis som har dejtat nu i ett dygn. så söta!

nu blir det tv och mammas trippelsatts av special cheseecaken.
hörs imorgon! :)
Love, e

30 timmar

14.45 hämtade mamma oh syster mig i varberg. efter att ha suttit i tåg i över 30 timmar är jag väldigt trött och sliten, men samtidigt jättenöjd. jag har haft en sjukt rolig resa och det är bara tacka mina sköna klasskompisar för det! :) ni är toppen och ni är den bästa klassen någonsin.

nåväl, min familj va superglad när jag kom och det va jag med. nu har vi umgåtts hela tiden sen jag kom! riktigt skönt och jag har fått riktig svensk mat, efterlängtat!!!! nu tittar vi robbinson (?) och jag hejar på jarmo i duellen! :) han e så söt. haha

imorgon ska nog jag och min syster till göteborg. hon vill att jag ska agera personalshopper åt henne, så nått fint ska jag finna henne. vi får väl se! jag bloggar nog inte mer ikväll, somnar säkert tidigt. '
hör imorgon!

Love, e

jag testar att mmsa in en bild t

0-7b7923a6dc39b357c9c7c65a9c95fc32.png

Kolla varifrån!

jag testar att mmsa in en bild till bloggen:) på bilden står marcus med det härliga sladdtrasslet som vi upptäckte när vi möblerade om:)


Vad föll jag för hos dig? :)

Det kan misstolkas men jag är bara nyfiken på vad, det går ju liksom inte att sätta fingret på exakt vad det var:)




Jag blir nästan tårögd när jag tittar på bilderna från balen. Så sjukt fina.
Tittar man på denna bilden så tvivlar jag inte det minsta på att jag föll för dig.
Gud det är ju världens snyggaste kille som står där bredvid mig.



Eller var det det underbara skrattet jag föll för?
När du skrattar sådär härligt mycket att du liksom drar upp näsan på något vänster :)

  

Det är nog helt enkelt hela du. Din personlighet. Kommer aldrig glömma när du skickade ett sms till mig och skrev att jag var väldens underbaraste och snyggaste tjej. Och vi hade aldrig ens pratat. Jag visste inte vem du var. Du hade fått mitt nummer av en kille jag dejtade. Haha. Modigt gjort måste jag säga, men du vann mig ju. Livet är allt bra underbart ibland.

     

Fast såhär såg du ju faktiskt ut när jag blev kär i dig. Långt hår...




Och med världens underbaraste överkropp!










Min vanliga otur

Såklart, jag har gått och blivit förälskad i ett par armband från Frey Wille. Eller har spanat in dom länge men idag så kollade jag igenom deras hemsida. Man blir ju helt fast. Fudnerade ett tag på om jag skulle önska mig ett i 20års present eftersom jag fyller om två veckor. Men det var innan jag kollade vad dom kostade.
1400 Dollar vilket innebär ungefär 8000 svenska kronor. STYCK!





                    






Jag antar att jag får ha dessa vackra ambanden och bilderna i mina tankar. Titta och njut!










Åhhhh den e sååååå bra

Jag e fan hur grym som helst!
Jag har gjort världens roligaste present till Jessie som hon ska få nu när hon kommer hem :D
Jag vet att hon kommer vika sig av skatt!

Åhhhh vill bara ge den nu!
Jag kommer börja gråta när jag ser henne, när jag äntligen får känna hennes närhet!

Tyvärr kan jag inte visa bilden på presenten här på bloggen eftersom jag vet at hon läser.

Men ni får se efter hon fått den ;)








Ett gott skratt...

Förlänger livet...


Det sägs att ett barn skrattar cirka 400 gånger på en dag medan vi vuxna skrattar ungefär 15 gånger per dag.
Hur många gånger vill du skratta imorgon?










Min outfit



Imorse när vi skulle in och göra oss iordning så slängde jag på mig hans tshirt från igår och ett par mjukis och sedan när jag stod och sminkade mig och klädde på mig så trivdes jag riktigt bra i tröjan tillsammans med mina jeans så blev att jag hade på mig den hela dagen :) Så har gått runt och luktat hans parfym hela dagen haha.

-   t-shirt från Tiger
- Jeans från Vila








2000gram Dumle

Nu är det äntligen dags för Liseberg att dra igång årets säsong. Idag var det dags för den årliga kick-offen som bjuder på gratis mat och attraktionsåkning. Men såklart även spel, vin cider och öl till rabatterade priser. Gissa om jag vann? Japp :D En styck dumle stjärnvinst :) Förra året vann jag Marabou. Så nu står det 2000gram dumle och väntar på att bli uppäten här i mitt rum. Tror dock att jag måste dela med mig lite, annars kommer jag nog tröttna tror jag och framför allt så kommer inte min kropp och mina tänder att gilla det ;)

Jag var med under det allra första åkturen med den nya attraktionen idag. Hanghai. På Liseberg hemsida beskrivs den såhär:

Hanghai är en av åknyheterna som kommer att lanseras under 2009. Attraktionen består av en 15,5 meter hög rälsvagga där passagerarna är placerade på en roterande platta. Attraktionen har plats för 40 personer samtidigt och har en kapacitet på 900 passagerare/timme. Välkommen för ett provåk den 25 april!



Jag måste tyvärr säga att jag är lite besviken. Jag hade egentligen inte förväntat mig något men det kändes bara som att den gick alldeles för långsamt. Eftersom hanghai har ersatt Tornado så har man kanske fått sig en uppfattning av att denna ska vara snäppet ännu lite vassare men icke. Sedan kändes det lite skevt att man var vända utåt från plattan. Så man satt liksom och tittade på kön och alla som stod och väntade. Man såg liksom bara närmsta grannen på varje sida.
För alla som har ont av saker som snurrar så tycker jag faktiskt att man kan testa denna ändå eftersom att den knappt snurrade. Som sagt, lite besviken.


Nog om Liseberg, igår jobbade sedan tog jag bussen in till Kungsbacka för att möta upp Marcus efter jobbet, då vi åkte hem till honom och lagade middag halv 9 på kvällen haha. Pommes frites och korv, mums. Vi spelade också wii (som förövrigt har blivit lite till en vana i våran vardag den senaste tiden) och började med att möblera om hans rum halv 12 på kvällen. Jag var tveksam till förändringen först men måste säga att resultet blev mycket bra nu när man har sett det ett par gånger. Det enda som man hade velat är att rummet hade vart lite längre så soffa hade kunnat stå lite någon meter till ifrån tv:n. Nu finns det typ bara 30cm benutrymme ;)

Idag var vi uppe redan halv 10 och åt frukost, har haft ännu en sån där fixardag innan det som sagt var dax för mig att dra in på kick-off och han skulle träna.









cecilia, vad hander?

ser att ni har fatt en hel oacceptabel uppdatering fran cecilias sida!
buhu, vad haller du pa med gullet? :)

nu sitter jag iaf har hos var sloven och kollar internet.
ska strax gora mig party redo..
avslutningsdisco eller va det skulle vara med alla kl.19
och sen ska vi ungdomar vidare till PICOLO!
dock blir det nog hemgang tidigt eftersom vi ska aka harifran
hemmat kl. 06.00, samling 05.40 :(
men faaaan, ursakta, men va gott det ska bli att aka hem!

visst har haft snabba och handelserika dagar har,
men sin egen sang, sina rutiner, familjen, J & svensk mat
ar sa lockande att jag knappt kan vanta!

sa det har ar det sista ni hor fran mig tills sondag antagligen!
cecilia, far skarpa sig! ;)

Love, e

Bröllop någon?

Gud vad jag önskar att jag skulle gå på bal detta året istället, eller att jag skulle på något flådigt bröllop eller liknande!
Har blivit kär i denna klänningen från Matthew Williamson från H&M. Och som alltid när något faller mig extra mycket i smaken så är det för dyrt eller svårt att få tag på. Men tror ändå att jag ska ta en titt förbi H&M på torsdagnär kollektionen släpps även om det lär vara krig bland alla kläder.












Vad hände?

Jag har uppdaterat, men jag kan inte säga att jag har uppdaterat speciellt bra. inte ens ett inlägg om dagen. Men jag ska inte heller säga att jag inte hunnit för det handlar om prioritering även om man vissa dagar kanske absolut inte hinner.

Så hur skulle jag kunna sammanfatta min måndag och tisdag? Frågan är egentligen om ni är så himla intresserade av att veta. Jag skulle kunna skriva att jag har vart med marcus och vart lite till med marcus och jobbat och jobbat lite till.

Nej ärligt, Igår jobbade jag till fem, hann hem och duscha och slappna av en timme innan Marcus kom hit och vi passade min lillasyster en stund, spelade wii och åt glass. Efter det åkte vi hem till honom, åt chips+dip och såg på söndagsparty med Filip och Fredrik innan det var dags att nana. Var helt sjukt trött. Eller efter varje dag jag jobbat så blir jag helt slut om kvällarna. Att ha barnen runt halsen hela dagarna tar på krafterna.
 
Så imorse skulle jag iväg och jobba klockan 8, så himla typiskt att jag alltid får jobba tidiga pass eller jobba överhuvudtaget dom dagarna som han är ledig. Dessutom, hur sugen var jag på att gå upp ur sängen när han ligger kvar och är mysig alldeles för tidigt på morgonen? Nej jag hade hellre legat kvar under det varma och goa täcket med honom. Men pengar är pengar. Så jag pallrade mig iväg, kom gåendes på skolgården 10 i 8 imorse med en banan i munnen. Tror alla fröknar jag träffade vilket var typ 5 stycken frågade om det var min frukost, på vilket jag svarade jajjemensan. Jag hatar förövrigt frukost.

Och vad hände förresten med sommaren som var påväg till oss? Jag trodde jag skulle frysa sönder imorse när jag skulle ut på rastvakt. Så idag har jag gått med dubla jackor, halsduk och termobyxor på jobbet. och är det inte typiskt, när jag är på väg hem på cykeln runt fyra så spricker solen fram och det blir genast många många grader varmare. Hörde också på vädret att det skulle bli 20 gradr varmt i helgen. Snacka om kontraster?








halsningar fran slovenien!

HEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jag lever, bara sa ni vet.
jag och amanda bor ihop hos en tjej,
hon ar sa snall och sot och vi trivs jattebra
det ar som att bo pa ett hotell for det ar sa lyxigt
hemma hos henne och de ar rika, det gillar vi ;)

men nu ska jag och amanda kolla film
sen ska vi spela volleyboll och sen kaka pizza
och sen suuuuupa i smyg ;)

Love, e

Resedagbok

Marcus har skrivit resedagboknär han var borta i Hemsedal som han ville dela med sig av här på bloggen som ett gästinlägg. Sista dagen har han inte skrivit om än men när han gör det, om han gör det så får vi göra en uppdatering :)


japp då var man framme i Hemsedal och har precis tagit en första kvällspromenad i den lilla byn. resan gick väl helt okej, förutom när mamma blev lite förvirrad när vi åkte igen Oslo. hahaha det var kul, mamma fick typ panik av alla vägar och den dålig färdbeskrivningen som hon skrev ut. En sak som var lite roligt på vägen, var när mamma skulle åka igenom tullen för första gången.


Det började ganska bra när vi åkte till första delen av tullen där man då ska betala och det var ju inga problem tills vi kom till den andra delen av tullen då mamma inte visst vilket håll vi skulle ta. det fanns två filer och välja på, så vi hade en 50 50 chans att ta rätt. vi valde filen till höger för det kändes rätt och wolla! Lastbilstullen. jag nästan föll ihop av skratt och en av tullpersonalen från tullen med privatbilar tittade på oss och man såg nästan vad hon tänkte: Nu kommer en sån där jävla svensk dumfan. hon passade förbi oss tullen och vi åkte vidare.


mvh Marcus 23,33 söndagen den 12/4





Jag känner mig naken!

Alla som känner mig vet hur mycket jag gillar och trivs runt all elektronik och nät kommunikation. men tror du något så enkelt som en jävla mobil skulle funka. nejdå!

helt jävla naken är jag här uppe.


Men på tal om annat då, så drog jag med Sarah till hennes jobb och drack lite vin och tog några shot tillsammans med hennes arbetskamrater. Efter det så drog vi vidare till det dom vill kalla nattklubb och träffade flera av henne mates. Det sjuka var att jag kände två personer av dom. Pinsamt situation tyckte jag eller blev mer överraskad av det. sen gick vi hem och förberedde inför morrondagen.


00.00 söndagen den 12/4





Ja då var det dags att ta sina första åk i backen. strålande solsken och det var plus minus 0 grader typ, Perfekt. Första, Andra, Tredje åktet gick bra. Amanda vågade allt mer och mer tills den gången det bara tog stopp och Amanda åkte kana hela vägen ner på en backe. Jag hade åkt i förväg från alla och satt säkert och väntade i 20 minuter innan någon kom. Plötsligt så såg jag en liten rosaklädd tjej på rumpan ner i backen. då föll jag ner i gapflabb. Senare fick jag träffa Sarahs pojkvän Erik som ja va kan man säga, var grymt bra på åka. Så jag åkte med Sarah och Erik ett tag, men det var inte lika kul. Dom åkte nämligen så fort och njöt inte alls av själva backen utan det skulle vara ner och upp och så fort som möjligt ner igen. kul kul. sen resten av dagen låg jag och sov från klockan 3 till 8 på kvällen.


21.00 måndag den 13/4





Då var det dags och gå upp igen och åka. Jag var taggad som fan för att åka idag. solen sken till en början men blev allt molnigare och molnigare. Mamma klagar och gnäller för att hon inte orkar åka. Det tycker jag är skit kul, hahaha klena mamma. Sarah är inte  heller så sugen på att åka så det återstår typ bara mig och Amanda. Kul att pappa ska komma snart iallafall. så man har någon som är som mig, CP!

Nu har vi ätit köttbullar och pasta, helt okej. Sen ska vi ut igen och köra.


Hemmet saknar jag som fan. allt där hemma alla människor.

 13.53 Tisdagen den 14/4





japp nu var det dags med middag med hela familjen. Pappa har precis anlänt och Sarah har kommit hit för att visa upp sin Erik för pappa. hahaha hon är så nykär så det bara skriker om det. Väldigt roligt och se faktiskt, har nästa glömt hur det känns. ja nu sitter man här ensam med alla respektive utom jag och min lilla syster. Så jag gissar på att vi får hålla ihop denna helgen. Faktiskt så har vi det, jag och Amanda har hållit ihop. Vi har åkt tillsammans när mamma och Sarah inte orkade åka mer, då självklart ställer positiva brossan ställa upp. Jobbigt får jag inte säga att det är. Det är bara kul och vara med min syster.


20.21 tisdagen den 14/4





Onsdag, Onsdag härliga Onsdag, nu är det bara 1 dag kvar om ens det till jag får träffa denna person. Just denna person som jag saknat mest här uppe. En dag kvar. Nu har jag precis kommit in efter en jävligt rolig dag av snowboardåkning. idag blev det hoppning för mig och Amanda. vi hittade lite egna hopp i backen, det var kul. Har dock börjat få ont i nacken av att man bara tittar åt ett håll, oftast. Nej nu ska vi äta våfflor och ha det gött.


14.04 onsdagen den 15/4


En mysig söndag

Gud det märks att man börjar bli äldre nu, jag kan knappt sova länge på morgonen längre. Eller till halv 11-11 men förr kunde man ju lätt sova till 13. Inte för att det gör mig så mycket.

Igår var jag med Marcus :) Vi hade en jätterolig dag. började med att vi åkte in till Ikea och köpte lite hyllor till hans rum och sedan var vi på coop och köpte lite förvaringsutrymme.
Vi spelade Wii och grillade med CIssi & Jesper. När dom åkt hem tog vi en bowlingrunda på wii med hans föräldrar innan vi la oss och såg på film och åt chips och dip :) Myspys.

           

Det var en riktigt flummig dag men väldigt rolig :)






Gud, låt veckan gå snabbt, amen.

Så nu är jag snart färdig packad inför resan som avgår 12.27 från Kinna station. 30 timmar på tåg ner till Slovenien känns lite sådär, men eftersom jag har så sköna klasskamrater så kommer det säkert att gå bra. Och jag som alltid är nojig över vilka kläder jag ska ta med mig, har jag därför packat ner i stort sett det mesta från min garderob!

Jag och J sitter nu här och tittar på lite humor klipp och det känns surt att lämna honom nu. eftersom jag inte kommer hem förrän på lördag kanske vi inte ses förrän helgen därpå. 2 veckor utan honom känns väldigt jobbigt :(

nu ska vi mysa en sista gång och kanske gråta lite, man vet aldrig, jag är lite väl känslig när det kommer till hejdå biten. buuh, jag vill verkligen inte åka!!!

jag hoppas ni får en bra vecka här hemma och att cecilia uppdaterar er om hennes liv iaf!

Love, e


20 minuter av mitt liv

Vi ska tvätta bilen :)

Vi ska till Kungsbacka och tvätta bilen...



Det droppar på takluckan för slangen läcker...



Gud så vackert Kungsbacka är när man kollar från Statoil...



Härligt att se killarna jobba någon gång ;)



hihi... snygg rumpi :) Kameran på nya mobilen är för övrig väldigt bra (Y)



Vad tycker ni om nyckelknippan Marcus fått av mig till bilnyckeln? (han valde färg själv. Den var vit första gången. Men den tappade han i dippen när vi åt chips så var tvungna att byta ut den haha)



Sprut...
Undra om bilen är ren snart?



Ganska cool effekt det blev på denna bilden. Man ser till och med mig i spegelbilden :)



Snygging :D



Jeansen blev sjukligt varma inne i bilen



Försöker han vaxa mig med? :O



Klara :) Nu drar vi in till Göteborg. Hoppas ni hade lika roligt som jag hahaha.






nu åker jag igen..

På söndag 12.27 går första tåget av dem alla vi ska åka med ner till Slovenien.
Min klass har ett sammarbete med en klass från belgien, slovenien & tjeckien.
halva min klass va i tjeckien för ett år sedan snart,
jag och andra halvan va i belgien i slutet av november och nu
så ska hela klassen åka ner till Slovenien..
det är ingen som vill åka så humöret för resan är sådär.
som tur är bor jag med Amanda, så vi kan sitta och hata slovenien ihop =)
det enda positiva är väl att det är jävligt varmt, upp till 27 grader..

nu behöver inte ni höra mitt tjat mer.
men bara så ni vet att jag är borta tills nästa lördag! 

vad gör ni ikväll förresten?
jag har nyss käkat kebabrulle och väntar på J.

Love, e

VILL HA!




Jag blev helt kär när jag såg dessa solglasögonen som Carolina Gynning hade på sig på denna bilden som jag lånade från hennes blogg. Jag ska titta på dom idag...
Och jag kom på en superbra idé.

Jag har ju mina solglasögon fån Gucci som jag köpte i Stockholm förra året...
Dom kostade 2700kr och Marcus älskar dom. Han har på sig dom hela tiden, han är skitsnygg i dom och jag äger dom knappt längre...
Dessa som jag vill ha är fråm Marc Jacobs och kostar 2100kr.
Om han köper mina Gucci så kan jag köpa mina Marc Jacobs så är båda nöjda :D

Längtar tills jag får berätta min briljanta idé för honom (han kommer förmodligen inte tycka att den är lika bra som jag tycker eftersom han förlorar pengar på det haha).









Älskade Älskade solsken

21.06 satte jag mig på bussen påväg hem till Marcus. Det kändes som om man gick två år tillbaka i tiden. Jag kan inte ens minnas när jag sist åkte buss hem till honom. Herregud vad man förändras. Eller framför allt vilken frihet det blir när man tar körkort eller skaffar bil. Man blir inte bunden till vissa specifika tider som man måste anpassa sig till.
Fast på ett sätt kändes det bra, man satt och riktigt längtade tills man var framme och äntligen fick träffa honom.  Det hade vart lite mer som förr om han mött mig vid busshållplatsen också...Fast när jag tänker efter...Det var bara dom första månaderna han gjort det, sen "glömde" han av tiden under tiden han satt och spelade. Haha.
Lite charmigt ändå när man tänker tillbaka. Framför allt på de första gångerna vi sågs över huvud taget i ettan på gymnasiet. Vi vågade typ inte prata med varandra. Oftast såg vi på någon film eller serie. Vissa gånger kunde jag till och med sitta och titta på när han spelade Cs. Ja ni läste rätt. Haha tack gode gud för att vi vågar prata med varandra nu och för att jag har en egen vilja som jag vågar stå för haha. Man gör mycket dumt när man är nykär bara för man vill känna sig omtyckt och inte verka sur och tråkig.

I vilket fall så var det jättemysigt och roligt att äntligen få träffa honom, krama om honom och bara känna av hans närhet, Vi såg på filmoch pratade, sen hann vi inte så mycket mer innan det var dags att gå till kojs.

När jag kom hem imorse var jag riktigt flitig. Jag rensade garderoben och tvättade tre tvättar. När klockan var halv elva gick jag ut och la mig på altanenoch där har jag legat som en död fisk fram tills nu. Det är dags att komma tillbaka till verkligheten. Duscha, sminka mig och sedan ta mig in till Kungsbacka. Ska få en ny telefon när jag förlänger mitt abonnemang sedan ska jag och Marcus titta på Kungsbacka if när dom spelar match mot Ullared. :)

Hoppas at ni få en lika trevlig kväll.










rules by mary

det är väldigt sällan jag är inne på Bellme.se men såg på Blondinbellas blogg att shoppen har erbjudande på denna tunika från Rules By Mary, 399kr. tyckte den va jättesöt men hade hellre sett att den va i vit eller någon jus färg åtminstånde! :) söt.


Love, e

soooool

är det inte underbart? :) åh, jag är lite små lycklig över vädret!

Jag är lite lättad också, jag har gjort ett svårt prov i Företagsekonomi B
jag hoppas jag klarar det iaf, inget jag orkar göra om!
Nu är det snart helg, vilket ska bli skönt men också mindre skönt
för att min klass och jag drar till Slovenien på söndag förmiddag.
är där och träffar idioterna för sista gången någonsin, skööööönt!
kommer inte hem förrän på lördagen och jag tror jag är hungrig då.
enda positiva är att det är sjukt varmt där, sooool!

nu blir det väl till att börja läsa alla litteratur texter :( buuuuuh!

hörs senare!
Love, e

Just One more day...

Snart kommer du hem och jag saknar och längtar efter dig!

Idag har jag inte ftt något jobb så det har vart en ganska lugn dag. Jag har bestämt mig för att laga middag till familjen idag. Ellen kommer antagligen idiotförklara mig och tacka gud för att hon inte är här :P Hahaha men jag tror faktiskt att jag kommer klara detta. Kollade upp ett recept på arla.se som verkade jättegott. En kycklingsoppa, och dessutom skulle den gå skitfort och göra och det är ju bra för då blir det ju inte flera timmar i köket ;)



När jag ätit middag och gjort allt klart har jag tänkt gå en promenad längs havet. Kanske ta lite bilder, vem vet. Men det blir inte förens runt sex-tiden.

Sköt om er!











rrreeeeeegggn!!!

vaaaaa, vad hände med det fina vädret????
iofs så luktade det jättegott ute innan när det kom en liten skur.
det luktade så mycket sommar att jag rös i hela kroppen!
hoppas på bättre väder imorgon och resten av veckan.
nu blir det lite yoggi och tv, godnattis :)

love, e

numera plugg-ellen

har sånn sjuk ångest. det kommer jag ha tills dagen då jag gjort min sista grej för skolterminen. nu kanske det inte ser ut som att jag har mycket att göra men då ska ni veta att jag går entreprenör och vilken dag som helst kan det komma en ny uppgift, som idag, som är helt onödig och som verkligen är helt påhittad..

- Torsdag: Företagsekonomi B prov
- Fredag: två inlämningar till idrotten
- någon konstig inlämning ( den nya uppgiften ) deadline?
- 28 april, skriftligt nationellt Engelska B
- någon gång kommer väl hörförståelsen med..
- 6 maj, svenskaprov i litteratur.. ca 15 författare & deras värk på minst 10 sidor typ..
- spanska prov..
- typ v.20 eller nått inlämning religionen, etik
- typ v.23 inlämning religionen igen, om förebilder eller nått

Förstår ni varför jag inte är så glad på mina lärare? allt kom som en bomb.
förutom detta kommer det att vara ännu mer skit säkert!
hata skolan.

Vad gör ni änglar idag? :)

tillbaka till Företagsekonomi B!
Love, e

Chanel i snippan

När jag och Ellen var på Ica här om dagen kom jag på att jag behövde köpa trosskydd.
Vi stog där vid hyllan och som vanligt fanns det 7miljoner olika sorter att välja på.
Tänker inte så mycket på vad det olika förpackningarna betyder, Alldays normal fresh låter väl vettigt? Jo det tyckte vi iallafall. Fin lila förpackning med blommor på. Och normal, jo det är jag väl det med. Vi slog till.



När jag kommer hem och öppnar förpackningen undrar jag vad sjutton det är som luktar? Så jag tar upp ett trosskydd och luktar på det, (ja det är oanvändt) och gissa om jag blev chokad. Jag har köpt trosskydd som är parfymerade.
Inte nog med det, det luktar precis likadant som parfymen Chance Chanel by Chanel. Men för all del, vill man gå runt och lukta Chanel i snippan så. Jag vet iallafall att jag nästa gång köper en förpackning UTAN doft. Jag har nämligen redan tröttnat på doften även om jag älskar den parfymen.

 





LONDON på ett par minuter

Tänkte ta en liten mini guide genom London, alltså den resa vi gjorde på de 5 dagar vi va där. För att det inte ska bli så mycket text så läggar jag ut lite bilder. Men kom ihåg att ska man uppleva en storstad på riktigt måste man faktiskt ta sig till alla turistattraktioner och faktiskt vara en riktig turist!

Dag 1, söndag (resdagen)
Vi landade redan 9.30 vilket blev 45 minuter tidigare än beräknat. Vi tog oss enkelt med tunnelbanan till Russel Square i London där vi bodde på Royal National, vilket är att rekommendera för lite mer budget! När vi lämnat vårat bagage så tog vi tunnelbanan till Notting Hill. Där filmen med samma namn är inspelad (min favorit film!). eftersom det va söndag var det även öppet i alla affärer då de har marknad där. Vi gick och kollade på alla färgglada hus (bara radhus) och kollade på dörren som filmen är inspelad vid, dock inte blå längre! Notting Hill är verkligen som att komma till en helt annan del av världen jämfört med London som storstad. Radhusen här ligger runt minst 25 miljoner.


Dag 2, måndag
Vi åkte ut lite tidigare till delen Arsenal, för att få plats på en rundtur i fotbollslaget Arsels hemma arena Emirates Stadium. Dock va den full så vi själva kunda bara se utsidan av arenan, vilket vi va väldigt besvikna på. Men den va mäktig utanför dock. Resten av den dagen tog vi oss till Oxford Street vilket är enligt mig den bästa shopping gatan jag varit med om.. Här fanns allt ifrån Dior, Chanel, H&M till Primark. Det är dyrt i London, så söker du billigt är H&M lika billiga som hemma men Primark slår allt. väldigt mycket skitkläder och så men du kan finna så mycket guldkorn där inne också. jag fyndade bl.a två t-shirtar, två skor, rayban-solglasögon kopior och en jacka till Jakob. Primark is the shit! under dagen hittade jag även lite annat också.

Vi tog även en paus i den centrala parken Hyde Park.


Dag 3, tisdag
Denna dag hade vi bestämt oss för att göra den stora turist-grejen. dvs, åka på taket på en röd buss runt stan, se big ben, åka i kanalen, åka London Eye och åka till Greenwich för att besöka Nollmeritianen eller vad det heter, iaf där punkten noll är i världen. Ja, så denna dag åkte vi under alla broar och såg staden från andra höjder så att säga. vi var riktiga turister och jag erkänner att det behövdes göra för att uppleva stan på riktigt!
   

Dag 4, onsdag
Vi åkte till Madame Toussads för att kolla på vaxdockorna. När vi kom dit va det så mycket folk att de va tvugna att stanna insläppet i 2 timmar typ. Men vi kände att när vi ändå va där så skulle vi in och det gjorde vi. Jag kan säga att jag va imponerad av dockorna och spökrundan men att köa i över 2 timmar kanske det inte va värt. men självklart tycker jag att man ska besöka det!
 my man!
På kvällen va vi på en musikal som man ska gå på i London eftersom de är så häftiga! vi såg den som ligger på Englands top number 1 just nu och det är Wicked, det är berättelsen innan Trollkaren från Oz. även om den va på engelska så förstår man väldigt enkelt språket men även genom att bara se. VÄLDIGT MÄKTIGT! gå och se om du får chansen. tyvärr inga bilder därifrån eftersom man inte fick ta kort.

Dag 5, torsdag (hemresedag)
Eftersom vi behövde ta oss ut till flygplatsen och vara där runt 16 så behövde vi ta tunnelbanan ut runt 15 tiden. Så upp steg vi tidigt och åkte till slottet för att se vakterna byta pass. haha. och ja, inte för att det va det tuffaste jag sätt men slottet och omgivningen va häftig och väldigt fint!
sen shoppade vi ännu mer och jag hittade en lite bakelse till klänning :)
 

Tackar min mamma och pappa för en underbar resa. Jag hoppades på att London skulle ta mig med storm och det gjorde den. London är grymt! i London vill jag bo även om det e dyrt överallt. Jag vill bo i London, London London London! snäääällla rara skolan, låt vår klass få åka!

För övrigt så har ju Cecilia förklarat mina dagar sedan jag kom hem väldigt bra och ni som inte tror på att Cecilia inte kan laga mat. DET KAN HON INTE! jag räddade för övrigt deras hus ifrån att brinna upp igår. Cecilia satte på högsta värme på stekplattan utan att lägga smör eller något i och satte sig sedan vid datorn för att blogga. Japp, resulterade i att jag kom in i köket och får se en platta som rycker. SÅ NEJ HON KAN INTE HANTERA ETT KÖK!

Love, e

Påskafton

Påskafton var helt underbart mysig! Dagen börjar med att jag kommer hem från Marcus och lägger mig på altanen och solar med Ellen, och det syns att man har fått färg.
När klockan var runt 3 åkte vi in till Kungsmässan och kollade en snabbis innan Marcus fick sluta tidigare. Jag köpte en fin liten påskpresent till honom :) Får visa bild senare.
Vi kollade även på det där nagellacket som ska vara torrt när man sätter på det som Ellen har skrivit om här på bloggen. Det kostade 69kr och i förpackningen fanns en uppsättning för två omgångar på naglarna, det vill säga 20 naglar.
Värt? Nej skulle inte tro det.

När vi vart klara med att kolla naglar kom Marcus och mötte upp oss så åkte vi hem till han och lämnade hans bil och sedan vidare hem till mig och hoppade lite studsmatta. Båda var sjukt trötta så vi gick in och tog en powernap och vaknade strax efter 7 då det var dags att sätta igång med både middag och dessert. Killarna fick i uppgift att grilla köttet medan jag och Ellen gjorde desserten och den avancerade potatisgratängen (den var färdigköpt så bara att stoppa in i ugnen haha). Middagen blev as god och vi hade en jättetrevlig kväll :)
Det stora samtalet var oväntat nog sex haha.

              

(på bilderna ser ni förresten t-shirten han fick av mig i påskpresent)

Vid midnatt åkte jag och Marcus hem till han och packade inför Hemsedal (som han är på väg till just nu) och sen la vi oss och såg på film. Men jag var sjukt trött så efter 49min av filmen sov jag gott på Marcus bröst. 
Redan halv 9 imorse var jag hemma hos mig igen efter att ha sagt farväl till honom. Hoppas att han kommer sakna mig lika mycket som jag kommer sakna honom. Är bra avundsjuk på att han får åka snowboard nu igen. Hade jag också velat. Känns som en evighet sen vi var i Idre. Men jag hoppas såklart att han får det roligt och inte skadar sig allt för mycket. :)

Det var sjukt varmt ute redan då jag åkte hem imorse. Så jag sov någon timme till när jag kom hem sedan har jag, Ellen och Jakob spenderat hela dagen på mitt duntäcke liggandes ute på altanen. Nu syns det till och med ränder efter bh och trosor. Gott.






sommarfräsch!

fick den här av J igår. så himla fräsch och snygg nu till våren och sommaren.
när jag får pengar tror jag att det blir en till fast i korall :)
tack älskling! :)


Love, e

Glad Påsk



Skorna som jag har på dagen




Mina kvällsskor ;)










Låååååååångfredag

Ja igår kändes det faktiskt som att dagen var hur lång som helst fast än att jag var i väg och var sysselsatt hela tiden. Det kan ju annars vara lätt att känna att dagen är lång när man bara sitter hemma och har tråkigt och inte gör något.
Igår var jag först med Jakob, Ellen och Spöket, vi var bland annat inne på Kungsmässan och fixade lite saker. Var även inne hos Marcus och hälsade på:) Det var typ inget folk så för en gåns skull kunde man stå och prata i 5 minuter typ:P
Det var ganska roligt för när vi kom in så kom han fram och gav mig en lång kram så säger hans "chef" asså det är så du hälsar på dina kunder Marcus:P hahaha.

Senare på kvällen var jag med Marcus så såg vi först på talang och singing bee sedan åkte vi hem till Alle och var med han och spöket och nyllet. Spelade tv-spel och tittade på film. Mysigt mysigt :)
Vi åkte därifrån ganska tidigt, runt halv ett för båda var trötta och han skulle upp och jobba.

Imorse när vi vaknade sken solen som bara den, en perfekt dag för att sola tänkte jag, det var 12grader varmt när klockan var halv tio. Så när jag kom hem la jag och Ellen oss på altanen och pressade fram tills halv två. Hur skönt som helst. Och det syns verkligen att man har fått lite färg. Speciellt på mitt bröst och mina armar :) Äntligen!



Blekaben.com ;)









Glad Påsk!

Jag vet inte om det är nu man kan säga det eller om det är på påskafton men jag säger det nu.. :) GLAD PÅSK!

nu till det jag skulle skriva om.. Kom som sagt hem igår och efter 5 intensiva dagar i en storstad måste jag erkänna att jag är väldigt trött. Jag va en riktig turist som tog kort och va på alla ställen en äkta turist ska besöka. men jag måste faktiskt erkänna att ska man uppleva en stad så måste man gå på turistfällorna. Annars upplever man ju inte staden på det fantastiska sätt som staden sägs vara! och jag kommer att lägga ut lite bilder på ställen i varit på och självklart vad jag shoppat! det va dyrt, väldigt dyrt. men vi kände att snåla behöver vi inte göra hela tiden, så lite grann :)

nu är jag hos J och cecilia, väldigt härligt väder så vi käkade lunch ute innan! ser fram emot alla grillkvällar och luncher ute nu på våren och sommaren, det är ett lyckorus! imorgon är det Påskafton och ingen vet väl vad vi ska göra, får väl se. kanske ska på ifk imorgon, men det får vi se då.

ha en fortsatt fin kväll :)
love, e

Beroende? Knappast!

Vissa säger att man blir beroende när man väl gjort en tatuering.
Jag vill göra en till men absolut inte för att jag känner ett behov av att jag måste göra en till utan för att jag vill.
För att mina tatueringar verkligen betyder något för mig. De har ett budskap.
Det är saker jag kan tänka mig att ha på kroppen hela mitt liv och dom är väl genomtänkta. De är placerade på ställen som går att dölja eftersom det kan vara praktiskt och för att jag inte vill att mina tatueringar ska synas hela tiden.




Detta är den nya jag vill göra. En text som bara jag vet vad den symboliserar.
Självklart kan andra få veta, men bara dom som jag väljer att berätta för.

Placeringen?
På ryggen/nacken. Precis i slutet på nacken skulle jag säga.
Har en bild på en som har ungefär samma ställe. Kenza.
Bilden lånad från hennes blogg.





Men jag har tänkt att ha min text på ungefär samma ställe.
Jag tror det kommer bli kanonsnyggt.
Vill bara ha den nu direkt.









Jag är värdelös

Lunch...Vad sjutton ska jag laga till lunch? Jag har noll fantasi. Eller det enda jag möjligtvis kan komma på är;

1. Makaroner & Köttbullar (ingen sås för det vet jag inte hur man gör)
2. Korv m. Bröd alternativt pommes frites eller makaroner där med.
3. Fiskpinnar & potatismos (gärna pulvermos eftersom det går mycket fortare)

Ja ni ser ju själva. Jag är inget fan av att stå i köket. Laga mat är det tråkigaste jag vet. varför är det så? Jag vill vara duktig på att laga mat. Som min mamma. Hon är kung på det. lagar alltid god mat och kommer på massa olika egna recept. Jag har många gånger sagt till henne att hon borde bli kock istället för att stå och laga mat till skolelever.
Varför kan jag aldrig få ärva dom bra sakerna då? Jag tror att det handlar om dels intresse men också att jag är lat. eller det kanske hänger ihop. Jag tycker inte att det är roligt att stå i köket och laga mat i flera timmar som man sedan äter upp på 30min. Och dessutom måste man ta hand om disken och allt efter det med.

Hur ska det gå för mig när jag flyttar hemifrån? Ska jag leva på dessa tre rätterna? Nej det går inte. Min bror sa en rolig sak till Marcus en dag för någon månad sen när jag hade misslyckats med spagetti och köttfärssås (ja, det går att misslyckas med det.) I vilket fall så sa han såhär "Marcus...Det är nog bäst att du lär dig laga mat för du kommer inte vilja äta zizzis mat!"
Haha han har rätt. Jag kan de enkla rätterna men när vi ska avancera till en högre level så får någon annan ta över. Kanske därför det alltid är Marcus som får laga mat till oss haha. Och dessutom så hatar han både pomms frites och korv så då faller ju ytterliggare ett alternativ från min matlista bort. Bad for you.

Kommer ni ihåg den där matsedeln som skolan skickar med hem varje läsår? Man ser vad det ska vara för mat varje dag i ett helt år. Den skulle knna vara ett bra alternativ för mig att följa. Dels för att det är hyffsat lätta saker och dels för att jag inte har någon fantasi att komma på något själv varje dag. Sen kan man ju såklart lyxa till det när man känner för det och inte följa den till punkt och pricka men dom dagarna som man inte kommer på vad man ska göra är ju den ett superbra alternativ.

Men idag ska jag komma på något själv...Får gå ut till frysen och se vad som finns. I värsta all får jag väl ta fram en kokbok och hoppas på det bästa. Men att äta min mat sker på egen risk ;)

Ps. Jag kan laga tacos också ;)








honey, i´m home!

London va grymt, London är grymt, jag vill vara en London-bo!
hörs imon, natti natti!

Love, e

...

Fredrik om Tips från coachen:
En rask promenad? Va faen är du 45+ eller?
Sen:
"Och jag tror inte att jag överhuvudtaget skulle kunna koncentrera mig på att få benen framåt när jag är så arg"

Jag kan ju iofs bara tala för mig själv men sånt sker ganska automatiskt efter det att jag har gått på 2 ben i sisådär 18-19 år. Men du kanske måste koncentrera dig på att flytta benen framåt i vanliga fall också vad vet jag.... ;P


Men jag jag tror nog en rask promenad fungerar, annars vet jag av erfarenhet sedan i somras att jag slog personligt rekord på 100 meter frisim efter det att jag hade gjort nått riktigt korkad och var mer än lovligt förbannad på mig själv..

Så all fysisk aktivitet som ger en betydande grad av trötthet fungerar, så sex fungerar faktiskt om det nu skulle regna ute.


Hahaha Fredrik du kanske skulle fundera över, ska jag hinna ta mig in till en simhall och byta om osv innan jag ska få ut all ilska? Sen tror jagi nte att sex är en vidare bra idé haha. Då man inte kan utföra den aktiviteten på egen hand,,,,










Tips från coachen

Fredrik hade så snällt svarat på vad man gör med all ilska:


Fredrik om Vad gör man med det?:
När jag blir så där arg så brukar jag, om situationen tillåter det, knyta på mig löpar skorna och springa en mil eller nått. Det har två stora fördelar man gör nått konstruktivt med energin och iom att löpning gör att man tänker bättre pga av högre blodflöde i hjärnan så hittar man oftast en lösning. Men det klart är man i samma rum som personen man bråkar med så funkar ju inte det, är ju lite fegt att smita mitt i en argumentation.

Fast å andra sidan så finns det inte så många människor som kan reta upp mig till den grad att jag blir så arg. Jag kan komma på 2 så här på rak arm alla andra bråk brukar sluta med att jag idiotförklarar personen ifråga och går vidare i livet :P


Tyvärr fredrik. Jag HATAR att springa. och jag betonar ordet HATAR starkt. Det finns verkligen inget värre. Och jag tror inte att jag överhuvudtaget skulle kunna koncentrera mig på att få benen framåt när jag är så arg...Något annat förslag på vad man kan göra? Det hade ju faktiskt vart skönt att komma ut och vara i fred. En rask promenad? Funakr det? Eller tänker man för mycket då med? Med en ipod i öronen kanske det skulle funka...











Jag bara lyfte luren...

Ibland undrar jag vad folk tänker med. Som till exempel när butikschefen på Scorett i femmanhuset,Göteborg. skickade med ett impregneringsspray som jag skulle spraya på på mina alldeles nya sandaler när jag för drygt en vecka sen köpte dom. Gud vad snällt tänkte jag och reflekterade inte mer om varför jag egentligen fick med det till ett par öppna sandaler. Jag menar ett par sandaler kan ju ändå inte skyddas mot väta så speciellt bra.
Men såklart att man görsom man blir tillsagd. Hon borde ju ändå veta bäst tycker man?
Så idag när jag sprayat på detta prayet, med exakt rätt metod, för vi läste bruksanvisningen först, så lägger sig en ny färg på skorna. Det ser ut som den svarta färgen försvunnit och ersatts av en silvergrå färg. Jag älsakr dessa skorna och försökte med allt för att få bort detta. Skokräm, vatten, naglar, ja allt. Men det ville inte ge sig.

Jag som inte brukar gilla att ringa och prata med folk som jag inte känner i telefon hade inga som helst problem med detta idag. Jag såg ingen annan utväg. De var skyldiga mig ett par nya skor. Jag ringde in och berättade hela min historia om hur hon sagt at jag kunde använda detta på dessa skorna osv. Kunden har alltid rätt?
Jo jag fick åka in och hämta ett par nya. Tur att dom fanns kvar i min storlek kan jag säga. Anars hade jag krävt att dom producerade nya till mig hahaha.













Vad gör man med det?

Det ska bli så fruktansvärt skönt att snart få hem jessie från USA. Att bara kunna ringa eller smsa henne när jag vill och faktiskt förvänta mig ett svar. Att inte behöva vänta flera timmar och ibland dagar för att få prata med dig eller bara höra din röst. Från att ha setts varje dag, timme ut och timme in i skolan och på helgerna till detta, att knappt kunna prata med dig i telefon är PEST. Det är INTE okej.
När du äntligen kommer hem igen kan vi lösa allt tillsammans. Sitta och prata i flera timmar och kunna fortsätta lika länge till. Visst blir vi trötta på varandra iband men det tar inte lång tid innan det är glömt och vi är inne på våravanliga spår igen. Jag saknar dig enormt mycket jessie!

På tal om annat så undrar jag ofta vart man ska göra av all ilska när man är sådär riktigt arg. Visst man kan tycka i stundens hetta att det kanske hjälper att slå på saker, skada sig sjölv, göra sönder saker eller vad det nu må vara. När jag blir sådär riktigt riktigt arg börjar jag oftast gråta. Tror det beror på att jag blir så frustrerad att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Vad skönt det hade vart om man hade haft en burk som man bara kunde stoppa ner all arghet och ilska i.












Nagellacksproblem

Gaaah, vet ni hur störande det är när det bara är lite lite nagellack kvar i flaskan och man verkligen försöker få det och räcka till alla tio naglar utan att det ska bli segt, klumpigt och fult. Jag har spätt ut det med lite acceton. En hand är klar. Nu hoppas jag innerligt att det ska räcka till min andra hand med ;)

Imorgon kommer Ellen hem :) hoppas hon hittat massor av fina vårfynd nere i London.









Sommarfin

för under 500-lappen. :)


















fixifix

Nu tycker jag att alla quiz på facebook har gått överstyr på något sätt. Vem sjutton vill veta vilken hamburger-restaurang man är? Eller veta vilken kroppsdel man är? Hur intressant är det på en skala egentligen? 
Typ som att det skulle vara av intresse att veta att man skulle vara ett öga eller Burger king? Haha mitt liv förändras inte märkvärt av att veta den här informationen i alla fall så jag kommer att dissa dessa quisen. 



Igår när jag kom hem från Hunnebostrand åkte jag direkt in till Liseberg och skrev på kontraktet för i sommar. Fick även schemat nu inför försäsongen. Skönt att veta att man har fast tider, få lite struktur i sin vardag. Att ha ett fast schema. Det underlättar liksom för planeringen. När jag kom hem så tog det en kvart tills Marcus var hemma hos mig :) Hade saknat honom mycket när jag var borta även om man hörs via telefon och sms. 
Hemma hos mig tvättade vi bilen, åt middag och packade upp mina saker, så mycket mer han vi inte innan det var dags för honom att åka till träningen. Vi bestämde oss för att gå på bio efter hans träning så jag åkte med in till Kungsbacka och var med Cissi under tiden han tränade. Vi såg fast and the furious. Den var riktigt bra men trots det fick jag kämpa för att hålla uppe ögonen under filmen. Så när vi kom hem han jag inte mer än lägga mig på hans bröst och titta en snabbis på datan innan jag hade somnat. Finns inget bättre än att få sova när man är så trött :)

Idag har vi lagat stenskott i rutan, besiktigat bilen, kört hans syster till konståkningen, ätit mat, hoppat studsmatta och förlängt abonnemang. Det har vart en riktig fixardag haha. När han sedan åkte och tränade så var jag hemma hos Cissi och klippte mig. Underbart att vara nyklippt. Äntligen kan man ha en riktig frisyr igen. Innan var det så långt och slitet att det inte gick att göra något med det. Vi konstaterade även att det var typ 5-6 månader sen jag klippte mig. Inte så konstigt att topparna började att gå av efter alla färgningar jag gjort. 

Nu sitter vi här i soffan med varsin dator i knät ;) Men nu ska jag vara lite social. Ska nog lägga in lite bilder från när vi hoppade studsmatta med :)




Sötnos

Jag satt nyss med min syster och kollade på One tree hill, hon är 7 år gammal.
Så efter att ha frågat mig lite då och då under filmen om vad dom sa osv så säger hon nu helt plötsligt;
" Varför tar dom bort texten så fort? Hinner du läsa?"
Jag kunde knappt hålla mig för skratt, så söt var hon. Men jag svarar att jag hinner läsa och då svarar hon lite sorgset "det gör inte jag".









Jag funderar på nätterna

"Tänk aldrig tillbaka och tro att det var fel beslut, för det beslutet du tog var rätt för dig just då!"

Det är lätt och säga och det ligger en sanning i det hela. Men jag kan ändå inte förmå mig att tänka på det sättet. För det sättet jag inte skulle tänka på kommer upp automatiskt. Det finns så många fler fördelar med det beslutet som är taget men vem säger att det inte hade kunnat bli bra med det andra? Kärleken är väl ändå starkast. Säger man inte att kärleken övervinner allt?

Jag blir så ledsen och arg på mig själv ibland. Varför tillåter jag inte mig själv att visa some fucking känslor. Är det egentligen så farligt att visa hur man känner? Eller framför allt att visa när man är ledsen och inte mår bra.
Livet är ingen dans på rosor. Varför måste man då låtsas som att det är det hela tiden? Det är okej att vara ledsen. Att tvivla, vara osäker och inte alls veta hur man egentligen mår.
Kanske beror det på att en viss person dämpar och tystar ner mina känslor, att personen i fråga inte vet hur h*n ska behandla mig och trösta mig? Ibland får jag för mig att det är jag som gör fel, men det enda jag gör är att öppna mig för personen jag litar på. Visar vad jag känner. Ropar efter lite ömhet och omtänksamhet.
Ibland behövs det inte tusen bra ord och meningar för att trösta eller stötta en person.
Ibland kan en kram vara det enda man vill ha.
En simpel liten omfamning för att känna sig behövd och älskad. Omtyckt för den man är.









Du...

Just nu...
Finns det 6 miljarder, 502 miljoner...867 120 människor i världen...
Mer eller mindre.

Ibland behöver man bara en.
I nöd och lust!






London; ta mig md storm!

Vilket underbart väder vi har haft idag :) jag njuter av varje sekund. idag vaknade jag och Jakob runt 9 och bestämde att titta på en film. och min älskade pojkvän hade hunnit ladda ner Marley and me! jag va så nöjd, riktigt nöjd. och jag blev jättenöjd med resultatet också. nu tjatar jag på J att han ska köpa mig en lite puppy! haha. resten av dagen har vi legat och solat på den lilla gräsplätt min familj äger (vi bor i radhus) och så köpte vi glass :) riktig sommarkänsla var det!

nu har jag även jobbat så nu ska jag njuta av min pojkvän riktigt mycket och så packa det sista. Jag har ingen resefeber alls, men det är ju trots allt bara nästan 5 dagar. Jag hoppas att jag får uppleva det fantastiska London som alla säger att det är! jag tar en massa kort så självklart får ni lite uppdatering när jag kommer hem. :) orkar tyvärr inte konka på min dator till London, men får jag chansen till internet så tar jag den! promise ;)

Ne, tillbaka till pojkvännen. :)
Ha en fortsatt bra lov och vecka!

Love, e

Spaning på stan

Nu har jag precis duschat, målat naglarna och gjort mig klar. Idag ska vi till Kungshamn som är den lilla "stad" som finns här. Eller mer ett samhälle. Det är helt enkelt där alla affärer finns.
Vi ska kolla runt ite, köpa godis (mina goda skumbananer) och bara ha det mysigt. Hade hoppats på att det skulle bli fint väder denna helgen så jag kunde gått ner till havet och klipporna och fotat lite :)




Titta vad gott det ser ut med fruktsallad :D









Give me some lööööööv



Jag har inte ens ord nog att beskriva vad jag känner för dessa skorna kom jag på när jag skulle börja skriva. Idag har jag gått runt med dom inomhus när jag lagat mat, sett på tv, suttit vid datan, lekt med Julia, ja dom behövs gås in. Dom är gjorda i skin så jag hoppas på att dom töjer dig pytte pytte lite. För dom är aningen trånga när jag ska dra upp dragkedjan i hälen. Annars får jag väl leva med att fingret typ är av när jag väl fått upp båda dragkedjorna. För det är det värt. Jag ÄLSKAR dom. Och äntligen är dom mina! Det sprids ett lyckorus i min kropp varje gång jag tittar på dom. Har ännu inte riktigt fått in i min hjärna att dom faktiskt är mina. Jag skulle nästan kunna ha dom som prydnad. Marcus tittar snett på mig och kan inte för en sekund förstå att jag kan bli så besatt av ett par skor. Men...kan han bli besatt och överlycklig av datorer, xbox, tonade rutor, trimmad motor eller liknande så tro fan att jag kan bli kär i ett par skor! HA!



Nu ska jag fortsätta att titta på One tree hill och sen ska jag drömma sött om mina älskade skor. kanske skulle ge dom ett namn? Nej det kanske är att ta i. Vi får tänka på saken. Godnatt. Sov gott allihopa!

Ps. Imorgon ska jag äta skumbananer med choklad överdrag. Sjukt sugen på det. Ds.









Till min älskade älskade vän

Nu skulle jag bara berätta att jag i torsdags (igår) tog kort på klockan som sitter på Marcus ugn när den slog 1337. Kalla mig gärna nörd. han höll på att dö av skratt när jag stog där och tog kort med min mobil på en ugnsklocka. Men jag måste säga att det glädjer mig. För varje gång klockan slår 1337 så tänker jag på dig.
Vem kom egentligen på den dumma idén med att 1337 skulle betyda elit?







Äntligen!

Längesen jag bloggade nu känns det som. Kan det bero på att jag har ett så innehållsrikt liv? Haha jo det beror ju på hur man ser det. Jag ha ju inte hunnit, eller jag har prioriterat viktigare saker kan man kanske säga.
I onsdags åkte jag med Marcus hem när han hade jobbat, vi pillade lite med hans datorer som inte alls ville funka eller den ena i alla fall och den har precis kommit hem från lagning. Så så mycket lagning kan man kanske inte kalla det. Vi skulle också försöka bränna ett nytt xbox-spel som verkade skitroligt, men nej, efter två försök gav vi upp. Hade inte råd att förlora fler cd-skivor ;) Vi gick istället in och åt hamburgare med hans familj och sedan spelade vi Guitar hero :D

Igår morse blev vi väckta flera gånger. två av att min telefon ringde och flera sms på både min och han. Det var liksom inte meningen att vi skulle sova. När jag fick mitt andra samtal 10.20 fick jag panik. MIna skor hade kommit in och hon skulle packa upp dom då. Men hon hade inte möjlighet att lägga undan ett par eftersom det var så stor efterfrågan. Snacka om att jag var stressad. Sån tur var ville Marcus vara snäll och köra in till Göteborg för min skull. Men tro inte att allt gick som på räls, nejdå när vi kommer ut på motorvägen så var den avstängd så vi fick ta en lång omväg genom Lindome där det såklart hade blivit köer. När vi väl kommer gående mot Scoretts ingång var jag skitnervös. Två timmar sedan hon ringde. Jag hade föreställt mig värsta kaoset där alla tjejer stod och drog efter skorna. Haha. Men så illa var det inte. Dom stod där så fint på hyllan och väntade på mig. Dom är sjukt snygga. Jag är förälskad i dom. Marcus sa till och med att han tyckte dom var snygga och då menade han att dom verkligen var snygga eftersom han kommenterade det. Haha.

När vi sedan skulle gå och betala vår parkeringsbiljett så insåg vi att Marcus hade tappat biljetten. Vi kollade igenom alla fickor och hela plånboken men ingen biljett. Vi frågade en tjej som satt i parkeringshjälpsluckan om hur vi skulle göra. Om vi inte hittar biljetten skulle vi vara tvugna att betala 250 spänn för att få ut bilen. Det är lite skillnad på 250kr och 20kr. VI bestämde oss för att gå samma varv i nordstan som vi gjort första gången haha. Helt plötsligt bara jag dyker ner på golvet då jag såg en vit liten lapp. YES!
Haha kan bara tänka mig hur det såg ut när jag bara dök ner där på golvet mitt bland folkmassan. Men vi sparade 230kr.

Väl hemma satt vi på trappen och gosade med hundarna i solen, funderade på att tvätta bilen och sedan åt vi middag. Efter middagen så gick vi ut och hoppade studsmatta. Tänk vad man tycker det är roligt dom första gångerna man sätter upp den varje år. Jag tror att vi skrattade konstant i en timme. Och lite rädd var jag också för den delen, det var en blandad känsla ;) Marcus hoppar så himla högt så jag blir rädd att jag ska flyga av när han tar i och man ser djävulen i blicken på han, haha. Så när vi hoppat i en timme var vi helt slut. då la vi oss ner och bara njöt av att ligga där i solen och känna våren komma mer och mer.
(Imorse kunde jag inte förstå hur jag kunde ha sån träningsvärk i rumpan, men förut slog det mig att det förmodligen var från studsmattan igår haha)

Sedan var det dax att skiljas åt men Jag har haft två underbart roliga och mysiga dagar :)
Så sedan körde Marcus hem mig och han skulle in och spela match. Jag hade gärna velat se den matchen. Jag lyckas alltid missa dom bästa matcherna. Men jag åkte nämligen upp till farmor i Hunnebostrand igår för att passa hennes hund nu i helgen när hon åkte till Tyskland. Och nu har jag äntligen kommit in på hennes grannes trådlösa internet :)








KLAR...

men ännu mer väntar. Just nu känns det som en liten lättnad faktiskt.
De senaste veckorna har varit en del, så jag känner mig nöjd:
- Hemorts uppgiften är inlämnad och jag blev mer än Nöjd!
- MVG på spanska provet känns bra :)
- Inget IG på matteprovet iaf! jätttttteskönt..
- väldigt bra på religionsprovet.
- Idrottsinlämningen är klar :)

På lovet blir det först och främst Företagsekonomi B,
har prov torsdagen efter lovet och jag är inte alls haj på det!

Men åh andra sidan har jag LOOOOV :D
ne, dags att röja upp på rummet!
sen jobba 18.00 OCH SEN ÄNTLIGEN
mysa med J. :)

Hörs sen!
Love, e


ingen borde få plugga en fredag..

men jag gör det. jag måste. jag måste skriva klart min idrottsuppgift, orkar inte ha den hängandes över lovet och dessutom har jag jävligt mycket annat att plugga på med. suck! innan jag beger mig in i det sista av skriveriet så tänkte jag bara visa något fint :)


ett skärp eller midje skärp, sak samma!
detta är från Gina Tricot, hade kunnat tänka mig ett i svart..
har ett liknande med guld också, dags att plocka fram tror jag! :)

Love, e

London på söndag

Åker ju till London på söndag, blir min första gång så just nu sitter jag och planerar på vad jag vill se och gå på osv.. och så känns det ju lite extra skönt att åka nu när man fick reda på att det kanske inte blir någon Londonresa med klassen, nu kommer jag iaf att få uppleva London. Tror dock inte att det hade varit samma känsla om vi åker med klassen. vi får väl se!

hur som helst så va jag bara tvungen att se om min favvis affär i USA finns i London, kändes ganska troligt och JA det gör den! åh, vilken lycka. nu ska jag äntligen få gå i denna underbara affär och strosa och lukta och känna på alla underbara kläder. På savile row kommer jag hålla till på :) älska abercrombie and fitch, bästa ever!!!



Love, e

torrt nagellack?

Nu är det något amerikanskt företag (jag är inte förvånad) som har lanserat ett nytt nagellack, som är torrt. Det verkar som om Kicks har fått in detta nu, så jag funderar på om man verkligen inte ska ta en sväng dit och testa det! :)

kolla här:
http://www.youtube.com/user/ICEboxpr

Love, e


dagens outfit


GODMORGON!

Godmorgon :)
vilken underbar dag, vilket väder säger jag bara!
solen strålar och fåglarna kvittrar och jag börjar 11.45 mmmm!
skulle gått ut o på en powerwalk nu innan frukost,
men mamma ville ut oh springa i eftermiddag, så blir nog det.
känns som om jag börjar komma igång igen, riktigt skönt.
nu blir det frukost, en jättteeee fet! :)
dagens outfit kommer snart.

Love, e

22.00

Förlåt för dålig uppdatering. denna vecka är lite mycket att göra i skolan för mig. På fredag ska en uppgift vara inlämnad och jag är klar idag, vilekt känns väldigt skönt + att jag är supernöjd! Imorgon måste jag skriva en VG-uppgift till idrotten. ska vara inlämnad efter lovet men jag är ju borta halva lovet så det får göras imorgon.. dock under lovet blir nog en del plugg :(

jobbar tisdag till lördag denna vecka också..
så nu har jag jobbat & kollat grey´s! :)
dags för att sova typ, imorgon bröjar jag 11.45 iaf, sköööönt!

Love, e

RSS 2.0