i kudden är jag trygg

pjuh! Min pojkvän kör om som en galning, jag gillar inte att han ska köra om hela tiden. Nyss fick han för sig att köra om 3 bilar samtidigt, då satte jag nästan mitt hjärta i halsen, jag körde in ansiktet i kudden och kände mig hyffsat lugn :) Haha däremot så gör han en väldigt rolig sak stup i kvarten. Varje gång han ser en kamera så drar han ner solskyddet och drar up ansiktet för att han är rädd att han kör för fort haha. Måste sitta beredd med kameran så jag kan fånga det på bild.

fucking jävla kuk Åmål

oj oj oj vilken hemsk rubrik det blev haha. Som ni vet är jag marcus och min familj på väg upp till idre. Vi åkte precis förbi Åmål och kom och tänka på den hemska filmen. Vi har egen bil och det är mycket mysigare att ha lite tid för oss själva :) det är tur att baby här en iPhone som jag kan blogga från eftersom min mobil inte vill samarbeta med mig! Nu längtar jag verkligen tills jag kommer upp till snön:) måste nog ut och åka lite pulka ikväll hihi. Hoppas att ni här en bra dag!

sälen here we come

Nu ligger jag och min älskling här i sängen med varsin dator och är lite sådär osociala mot varandra, ska snart sätta på en film tror jag..

imorgon åker vi tidigt och hoppas kunna åka kvällsåkningen när vi kommer upp till Tandådalen. Dock tror jag att min kusin Johanna står på listan som nummer 1, saknar henne massor! Jakob har med sin dator, så film hela vägen upp och bloggning kommer förhoppningsvis att ske. Cecilia kommer vara bortrest tills på fredag och jag söndag :) men BLOGGNING KOMMER ATT SKE!

hoppas ni får en härlig vecka & en grym nyårsafton!
OBS, denna vecka kommer ingen ellens dyra & billiga vill ha.

GOTT NYTT ÅR alla söta läsare! :)

LOVE, e


haha, kul idé!

När det kommer till inredning blir allt väldigt roligt och jag kan titta på sidor och i tidningar hur länge som helst! Men något som jag tycker är lite extra roligt är LAMPOR. Det finns så många olika färger och former, idag kan nästan en lampa se hur som helst ut.

den här tycker jag är lite rolig faktiskt..
känns som ett skämt men ändå inte,
jag tror dock inte jag kommer skaffa mig en.



från La Corbeille


duracell-ellen?

WOHO, idag är jag på vääldigt bra humör. imorgon åker min familj och älsklingen till Sälen, Tandådalen där min kusin Johanna jobbar. Hennes familj är redan uppe men imorgon flyttar dem in med oss i en fet stuga! åh, det ska bli sååå skönt att komma bort ett tag, göra något som är sjukt roligt och dessutom vara borta över nyår.

Visst, nyår är årets fest men det är alltid en massa trubbel med skjuts och vart man ska festa. Så det känns som en stor lättnad att inte behöva tänka på det :) dessutom hoppas vi ungdomar på att Johanna fixar in oss på HC där uppe, lite party vill vi ju ha trots allt ;)

i eftermiddag kommer Jakob hit, även hans familj på fika :)
ikväll blir det pizza och mys!

Hur kul som helst att några kommenterar :) fortsätt!
Love, e


Partyoutfit

Partydagens oufit blev...


t-shirt - JC
kjol - GINA TRICOT
strumpisar - HM
skor - BIANCO (FICK AV ÄLSKLING I JULKLAPP:)

Love, e

tusen gånger förlåt

var jätte stressad igår när jakob och cecilia kom och sen skulle vi göra oss iordning och allt det där, så jag visade varken vad jag fick i julklapp eller hur jag såg ut igår när det var party!

här är vad jag fick i julklapp:
- jeans kjol
- gosiga sockar
- skinn väska
- trosor
- bodyscrup, lotion & sånt
- present kort på 2 ställen
- Pandora armband + berlock
- thomas sabo hänge - ett hjärta
- pengar
- två Odd Molly tunikor
- skall få Odd Molly kofta när den kommer ut
- kajal

- TRITONI klocka

- LONDON RESA


Stora partydagen!

Då var det dags igen, den stora partydagen är här. Det innebär att det på Kungsbackas krogar kommer vara smockfullt med folk vilket vidare leder till att man egentligen skulle kunna skita i att göra i ordning sig överhuvudtaget eftersom både smink och hår efter en kvart kommer vara förstört på grund av svettanfall.
Jag står mellan valet och kvalet över hur jag ska göra idag. Jag har huvudvärk och mår egentligen intevidare bra utan skulle helst av allt vilja krypa ner i min säng och bara sova. Fast, hurskoj är det på en skala? Sova bort hela kvällen och integöra något utav den. Jessie är hos sin mamma och firar jul idag, hon ska nog ut sen, Charlotta och några andra vänner ska ut idag så det är mycket folk man känner som ska ut idag.





utvilad!

nu är jag verkligen utvilad! sov väldigt skönt i natt, så jag är redo för dagens och natten roliga händelser :)

efter detta inlägg skall jag:
- äta frulle
- städa mitt rum (cecilia kommer & lämnar jakob;)
- DUSCHA

sedan ska jag även hinna försöka lägga in bilder på mina julklappar :) ikväll blir det party och det är lite panik med förfest, men jag hoppas det löser sig!

nu måste jag börja med allt!
Love, e


GOD JUL!

God Jul alla kära läsare :)
hoppas ni får en fortsatt bra dag!
imorgon får ni se vad jag har fått för kul.

Love, e

Julafton!

Till er som hinner titta in på bloggen mellan allt julfirande vil jag bara önska en riktigt god jul!
Nu är det snart dags att se Kalle Anka för 20 gången i mitt liv (minst, kan ju hända att jag sett det fler gånger eftersom vi spelade in det när vi var små). Hoppas att ni får en bra dag med många fina paket. En resumé av vad jag fått kommer i natt eller imorgon.
Pusselipuss.
Ps. Glöm inte ta hand om alla ni håller kära. (ett sms kan ha en stor betydelse för många!)









Mitt uppe i all julstress

Idag har jag vart uppe med tuppen, började med att ta en dusch det första jag gjorde imorse. Därefter gjorde vi i ordning oss jag min syster och Marcus. När han åkte til jobbet så åkte jag och Julia med in till stan för att göra våra sista ärenden. Började med att åka och hämta min pojkväns julklapp. Blev verkligen nöjd med den, och det bästa utav allt är att han inte har den minsta susning om vad det är för något. thihi. Han tror nämligen att jag har beställt den från internet. Men ack så fel han har! Jag har nämligen köpt en rakapparat på elkedjan här i Kungsbacka, bara att den har vart undanlagt i mitt namn i cirka 1½ månad haha. Därför tror han att jag har väntat på att beställningen ska komma. Eftersom min bästa vän jessie jobbar i affären så fick jag den till är jättebra pris och det är jag dig evigt tacksam för!



När vi sedan vart där skulle vi vidare till Kungsmässan för att dels byta ett par julklappar som jag köpt till bättre saker som jag kommit på och dels köpa några som jag inte hunnit med ännu. Kungsmässan öppnar klockan 10.00 och jag var där 10.09 och det fanns inte en enda parkering ledig. Blev lite rädd att det skulle vara knöckfullt i alla affärer och att jag inte skulle få tag på allt jag behövde. Men det gick bra. Startade i Siba där jag fick stå i kö i 30min. Det var faktiskt ganska lugnt i de andra affärerna. Eller typ som en vanlig lönehelg. Fick tag på allt jag skulle ha och nu känner jag mig riktigt nöjd.

Idag har jag även bestämt mig för att färga håret brunt. Det var Marcus som kom med förslaget igår när vi pratade om Carolas hår i samband med mitt blogginlägg om henne. Eftersom jag är en impulsmänniska så måste jag göra det direkt. Har alltid vart sådan. När jag väl får för mig att göra något så vill jag göra det direkt. Sagt och gjort, jag gick till min Vän Cissi som är frisör på Kungsmässan och fick råd om vilken färg som skulle passa mig bäst. Så efter jag skrivit klart detta inlägget så är det dags för min förvandlig. Är dock lite rädd att jag ska bli jätte missnöjd eller as ful. Tur att det bara är att färga om det i fall jag inte skulle vara nöjd.
I värsta fall så får jag tillbringa min julafton 2008 med en bad hair day. Haha.

Ikväll blir det uppesittarkväll med Lotta (Bingolotto). Satsar på att vinna en kosing så jag går plus med alla klappar i jul. Lär springa mellan rummet och tv:n hela kvällen eftersom jag inte har hunnit städa mitt rum riktigt än. Ska också lägga in lite bilder från kameran och ladda den. Skit också! Kom på nu att min laddare till kameran är hemma hos Marcus! Det var inte bra. Den måste jag på ngot sätt hinna hämta innan imorgon eller imorgon. Kan ju inte sitta med en urladdad systemkamera på självaste julafton. Det måste lösas. Vi hörs antagligen under kvällen i någon paus eller dålig/tråkig snutt i programmet.

God jul allihopa!








uppskattning

Igår jobbade jag som sagt och när jag kom dit såg jag något stå på bordet. Det var ett julte och en strut med ljus och mörk chocklad som även var fint inslaget. Det var från min chef, en julklapp till mig och de övriga anställda har givetvis fått ett likadant paket.

Jag blev faktiskt riktigt glad och jag tycker det va väldigt fint gjort av min chef, det visar att dem uppskattar mitt arbete och att jag skött det. Jag vet inte hur det är på övriga arbetsställen, givetvis kan det vara svårt att ge julklapp till alla anställda i en stor mataffär eller varuhus, det kan ju kosta en del. Men mindre företag som inte har många anställda, tycker jag, ge sina anställda en julklapp för att visa att dem uppskattar deras arbete! Pengar är pengar, och det vill man alltid ha. Men en extra gåva kan göra så mycket!

Jag tycker helt enkelt att detta var snyggt gjort av min chef, Tack Mats!


dagen före den stora dagen

jag måste erkänna att det känns inte som om det är julafton imorgon, dagarna har gått med en väldans fart och imorgon är det den "stora" dagen.. Jag tycker iaf att det ska bli mysigt!

nu ska jag hoppa in i duschen & sedan ut med hela min familj för att kolla lite till, mamma & pappa har nämligen pengar kvar att handla till mig för så de bli ju extra roligt :)

hörs senare,
Love, e

ellens dyra & billiga vill ha

BILLIGA VILL HA:
känner att jag behöver rusta upp min garderob med
basplagg som koftor, vita&svarta linnen osv..
så jag skulle gärna ta emot denna kofta.
GINA TRICOT 199kr


DYRA VILL HA:
easy easy! denna jackan eller liknande
försöker jag nu till 100% leta upp för ett rimligt pris.
en röd, rosa eller svart hade vart snyggast!
PEAK, zoovillage.com, 3500kr

En stjärna lyser så klart

Folk får säga vad dom vill om Carola men hon är helt fantastisk på att sjunga! Jag avgudar henne. Tänkt att kunna sjunga så fruktansvärt bra. Jag förstår att folk inte gillar hennes trouppfattning men tycker inte att det borde hindra dom från att lyssna på hennes musik. Hemma hos oss lyssnar vi alltid på Carola och Peter Jöback såhär i juletid. Det blir en härlig stämning och frid i livet på något sätt.  Den här låten tycker jag är den bästa jullåten som finns. Den får en att tänka till. Den får mig att tänka på alla som faktiskt inte har det lika bra som jag på julafton. Som kanske inte har någon familj att fira med och äta god mat, umgås och bara rå om varandra.





Jag tycker förresten att Carola är väldigt snygg och vacker, hon är lika gammal som min mamma (dvs 40år) och har inte en enda skavank. Jag skulle ge allt för att ha det håret som hon har på videon.












Måste jag ta saken i egna händer?

Förut så satt jag och tänkte på garderober faktiskt, haha låter kanske lite konstigt men jag fastnade med blicken på garderoben och kom att tänka på att jag verkligen vill ha en Walk-in closet när jag får egen lägenhet. Det hade verkligen vart en dröm som går i uppfyllelse, tänk att kunna stå där inne och ta fram olika saker och bara kunna hänga tillbaka enkelt utan att behöva trängas eller att det ska vikas ihop (som förövrigt är något av det tråkigaste jag vet) tänk också alla skor som kan stå på en egen vägg och man bara kan se på dom allihop samtidigt. Om nu detta inte är möjligt så vill jag ha en hel rad med sammanhängande garderober som har skjutdörrar i spegelglas.
När jag då kom och tänka på allt detta så slog det mig även att jag aldrig har märkt några sidor hos min pojkvän som har den minsta antydan till att han skulle vara händig. Betyder detta att jag måste ta saken i egna händer? Måste jag vara en händig flickvän för att något ska bli gjort överhuvudtaget?


Tänk att få ha den här skogarderoben när man ska ut på party. Då har du ett antal skor att välja på. Risken är väl då att du kanske har för många att välja på helt enkelt. Fast i och för sig har jag hellre för många än för få.








söndag & måndag

senaste uppdataeringen från mig var innan jakob & jag skulle på Yes Man va? :) den var iaf kanon bra & rolig! Men kan man förvänta sig en icke rolig film när Jim Carrey är med? HAHA.

Igår så segade vi oss på dagen.. vi drog till kungsmässan en snabbis och sen vidare till Göteborg. På pendeln steg Robert även på och sedan träffade vi min underbara vän Linnéa utanför Liseberg. Självklart, skulle vi även försöka få i oss lite julstämning i regnet?! Blev inte långvarigt, vi bestämde oss för bio den kvällen istället. Denna gång: The day the earth stood still. och Ja, den va faktiskt riktigt bra! brukar inte gilla overkliga filmer, men denna va bra!

idag öppnade vi julklapparna vi gett varandra :) jag fick ett par underbara höga pumps som jag önskat mig! Ska försöka få in dem på bild, annars får ni se dem på juldagen då jag ska inviga dem! :) idag åkte även jag hem, så om en timme ska jag iväg och jobba..

VECKANS DYRA & BILLIGA VILL HA kommer senare ikväll :)

Love, e


Dags för lite förnying

Det kanske inte bara är jag som faktiskt tröttnat på den vanliga gammla hederliga adventsljusstaken. Måste den verkligen vara avlång, smal. alla ljus ska stå på en rak linje och såklart den traditionella torkade mossan. Hur snyggt är det egentligen när man tänker efter? Okej det kanske var snyggt fr 20 år sen men man måste faktiskt inse att allt har förändrats. Likaväl som vi har bytt ut den vanliga vardagsinredningen i våra hem till mer "stilrent" och kalt så måste vi väl kunna göra det även med våra julpynt, eller?
Här kommer i alla fall fyra adventsljusstakar som jag skulle kunna tänka mig att ha i mitt hem.
Alla fyra kommer ifrån Georg Jensen och finns att köpa i de flesta heminredningsbutiker men även många hemsidor på internet.




 









Överlyckliga jag...

jo det stämmer verkligen, för er som känner mig vet att jag alltid och då menar jag verkligen alltid fryser eller är kall av mig. Anledningen till att jag är så glad är att när jag kom hem i förrgår fick jag världens bästa jacka av mina föräldrar. Den är verkligen supervarm. Igår gick jag i t-shirt i den och svettades. Jackan kommer från Pelle Pettersson, vet inte vad den kostar eftersom jag inte själv har köpt den men jag gillar den otroligt mycket oavsett pris.
Tyvärr så hittade jag ingen bild på den på nätet men hittade en som påminde om min.
Jackan är fodrad med fuskpäls inuti, den är vind och vattenskyddad och går över rumpan. Vad saknas liksom?



Min jacka är svart och är lite längre. Dem har lite annorlunda fickor och den har ett bälte i midjan vilket gör att man inte ser ut som en stort fläskberg som kommer gåendes utan faktiskt är lite kvinnlig med sina former.

Just nu har jag lite panik eftersom jag inte har köpt klart alla mina julklappar än :S
Har 3 stycken kvar, vet dock vad jag ska köpa men känner mig ändå lite stressad eftersom jag jobbar både idag och imorgon innebär det att jag kommer få springa på stan den 23. Samma visa varje år! Lovade inte jag mig själv att jag skulle vara klar i tid för en gångs skull? hm... löften funkar sällan bra.








YES MAN

oj, dålig uppdatering av oss båda!
cecilia har åkt till jobbet tror jag & övriga familjen är inte hemma.. så jag och jakob är själva och har precis ätit korv med bröd :) gott vare! om en timme går vår buss, vi ska in till göteborg för att först lämna present till deras farfar hos deras faster och sedan ska vi på bio 18.30! det blir YES man med Jim Carrey, verkar hur rolig som helst och han är ju bara rolig när man tänker på han! haha. Vi ville se Australia som verkar grym, men den har inte premiär förren 25e!

nu ska jag fixa mig lite :)
Love, e


säl?

Här ligger jag i min säng, i bh och trosor och känner mig som en stor klump! Efter julavslutningen vid 10 så åkte jag till banken för att sätta in pengar och sedan åkte jag hit och klädde av mig och har bara njutit. Och det är väl så det ska vara med? japp. Men nu känner jag hur magen börjar kurra och väskan är inte packad...

DAGENS STÖRANDE HÄNDELSE: studiebidraget kommer den 30e för er, inte för mig, jag får den 20e. Den 20e är imorgon, jo jag vet, men pengarna skulle ändå ha kommit. ALLA andra månader när den 20e är på en lördag kommer de ALLTID på fredagen. en jäkla tur jag har köpt alla julklapparna. för jag e SUR nu!

With love, e

dan före dan ... före dopparedan

Imorgon är det dags, vi ska sätta in våran gran! Äntligen kommer det bli lite julstämning i huset och någonstans att lägga alla julklappar som bara växer i en hög på mitt golv. Det känns ganska overkligt när man tänker på att det faktiskt bara är 6 dagar kvar tills det är julafton. Var är vintern liksom? eller framför allt, vart är snön?
5 dagar innan julafton tycker jag är alldeles lagom att ta in granen, då hinner man bygga upp lite stämning. Vet att många brukar ta in och klä den 2 dagar innan och till och med EN dag innan.
Hallå? jätte omysigt, då hinner man ju knappt beundra den och alla julklappar innan det är dags att dela ut dom.
Förra året minns jag att det största paketet som låg eller rättare sagt stod vid granen var till mig. Snacka om att alla vi tre syskon gick och beskådade och verkligen funderade på vad det kunde vara. Inte så vanligt att det största barnet får störst paket. Brukar ju oftast vara så att paketen minskar i storlek ju äldre man blir (Om man inte får en bil i julklapp då).

Imorgon ska jag förresten jobba på en skola här i Onsala. Ska ta hand om en klass i 3 timmar medans alla lärare är på julmiddag. Det ska verkligen bli intressant, det enda jag vet är att vi ska gå och äta lunch klockan 11.15 och att jag ska vara där klockan 10 tillsammans med en annan vikarie (vet dock inte vem) men det går säkert skitbra.


 Vi har alltid haft kungsgran hemma. Jag tycker personligen att det är mycket snyggare. Den är större och bredare, den är liksom mer kompakt. Den vanliga granen ser så fjantig ut tycker jag. Men men, smaken är som baken, delad, och tur är väl det. Hade vart lite jobbigt om alla i hela världen ville ha samma sorts gran, då skulle det ju bli garanterat svårare att få tag i en inför jul. Nackdelen med kungsgranen är at den är dyrare, i år ligger vanlig gran på 180kr medans kungsgranen ligger på 480kr. Tur att man bara firar jul en gång om året!








Beyonce!!!!!!!!!!!!!!!!!

Åh, glömde berätta en kul sak i förra inlägget!
Idag släpptes biljetterna till Beyonce Knowles konsert
i Scandinavium, Göteborg!!!!!!!!! ;D

OCH GISSA VEM SOM HAR EN BILJETT??????
åh, jag längtar, hon e så sjukt grym!

11 Maj!

Love, e

fräääääsch t

nu känner jag mig fräsch och tillräckligt tröt för att somna :)
men nu ska jag visa vad jag köpte idag,
blev en julklapp till mig själv kan man säga!



JC, 229kr

Love, e

a easy day!

oj oj, vad trött man blev av att titta film hela dagen i skolan ;D haha!
nu ska jag ta mig något att äta och
ta mig till gymmet med mamma, för att röra på
fläsket, men även ta del av bubbelbadet
vilket gör mig trött och så somnar jag sött ikväll..



när jag kommer hem ska jag visa en
så sjuuuuuukt snyggt klädesplagg
jag köpte idag! haha

Love, e

Designat för hundar


otroligt snyggt och fräckt, men undra om det är så himla skönt att ligga i? Golvet ser lite hårt ut men kanske med en mysig filt så.


haha den är var ju jättecool.


Undrar bara om det inte är ganska lätt för hunden att hoppa/ramla ut ur väskan? Kanske det finns en osynlig liten grind på insidan.


Mysig på insidan i varje fall!











Idag kommer det bli en bra dag!


Så idag ska vi ha fullt upp, ska in och handla resterande julklapparna, försöka så gott det går i alla fall. sen ska vi byta ett halsband och fixa lite saker. När vi är klara i stan har vi tänkt att gå till Liseberg :)
Nackdelen är ju bara vädret. Fast bara det inte regnar så funkar det ju för då är det ändå mörkt.
Har tänkt att köpa lite brända mandlar, marsipan, fudge och belgiska vofflor. Mums!








Att vara arg tar på krafterna

Jag är arg och behöver få ur mig en del ilska här på bloggen känner jag, hade tänkt skriva ett inlägg som antagligen hade blivit ganska långt men det tar också mycket krafter. Krafter som jag inte har nu därför väljer jag att spara det tills imorgon när jag är pigg och har blivit av med min huvudvärk.
Sov gott mina diamanter (för jag ska inte längre samla på småsten som jag skrev i detta inlägget).







3 dagar...

sååååå sjukt skönt, jag har typ jullov nu :)
imorgon har entreprenörs programmet traditionell filmdag
och det är ju riktigt nice!
på fredag är det ju bara 2 timmar i skolan med.

om någon timme ska jag på basketmatch,
sedan ska jag jobba kl.20

Love, e

Träningsdags!

Godmorgon kära vänner!
Igår hann jag tyvärr inte att skriva något inlägg eftersom min älskling var ledig och vi sov ut sen åkte jag direkt till jobbet och kom hem halv 12 igår kväll. Nu ska jag strax in och träna med Charlotta :)
Det ska bli riktigt skönt! Man blir så himla pigg efteråt och känner sig så fräsch på något sätt. Det ger mig energi iaf!
Efter träningen åker jag direkt till jobbet så hoppas att ni har en bra dag så hörs vi kanske ikväll!
Kram Kram






sovdags..

nä nu är det dags för mig att krypa till kojs, jag e trött..
sista riktiga skoldagen för mig,
torsdag blir det ep mys med film heeela dagen :)
skriver något intressant imorgon!

Love, e


julhandling

Slutade vid tre idag.. och efter fyra så åkte mamma och jag in till Borås för att handla lite julklappar. Jag är redan klar med mamma som får ett armband från snö, som jaaaag själv vill ha! pappa får en serie som jag tror han kommer gilla :) syster vet jag ännu inte, hon får bestämma sig nu asså!

köpte även en julklapp till mig som kommer bli den bääästa :D :D :D åh, jag längtar! vad det är får ni se efter jul! hahah, elaka jag!

nu ska jag åka och jobba..
skriver sen
Love, e

Olika åsikter om filmval...

När jag vill se på film innan vi ska lägga oss gillar jag att se romantiska filmer eller möjligtvis roliga. Verklighetsbaserade funkar också men absolut INTE skjut, krig, pang pang eller skräck.
Hur sjutton ska jag då kunna överleva min mörkerrädsla och rimligvis kunna sova en skön natt utan mardrömmar?
Nej precis. Inte så lätt, därför INTE okej.

Såhär lät vår diskussion igår kväll:

Baby:    Vi ser på The Dukes of hazzard (och så sätter han på filmen)
Jag:       NEJ..... Vi ska INTE se någon jäkla Dukes of hazzard. Vi ser på "vi hade iallafall tur med vädret"
Baby:    nej, nu ser vi på denna
Jag:      NEJ! jag vägrar.
Baby:    Vet du ens vad den handlar om?
Jag:       (funderar) Eh nej men det hör du ju på namnet, om pirater och att dom skjuter och så.
Baby:    (skrattar så han håller på att kissa ner sig) du kan ju inte höra på namnet vad den handlar om
Jag:       Det kan man väl visst göra?
Baby:     Nej haha den handlar om typ westen
Jag:       Booooooooooooooooooring... (och tyckte att det var minst lika illa som pirater eller krig)








Dagens allmänbildning!

Oj oj det var längesen jag körde dagens allmänbildning, men här kommer det i alla fall!
Ta till och lär!

1. Vad är feromonparfymer?
2. Vem är känd för citatet: "Tonfisk? Är det kycklig?"
3. Hur många samlag i veckan har ett svenskt par i genomsnitt?
4. Vad betyder "blue balls" och varför får man det?
5. Vad är definitionen på massmördare?




SVAR:

1. Feromon är det kroppsämne som kroppen sänder ut för att locka till sexuella partners. Dvs parfymer som ska öka din sexuella dragningskraft.

2. Jessica Simpson i real life-såpan Newlyweds till dåvarande maken Nick Lachey.

3. Två gånger i veckan.

4. Smärta i pungen som orsakas av sexuellt upphetsning pga fyllda könskörtlar och fyllda svällkroppar. Släpper ofta efter utlösning.

5. En massmördare är en person som tagit livet av fler än 3 människor vid ett och samma tillfälle (massmord).









ellens dyra & billiga vill ha!

Billiga vill ha:
okej, jag erkänner, jag har ryckts med i reklamen från Gina Tricot.
jag tycker denna ser sjukt go ut & snygg.. mest ser jag den till
sommaren. denna, ett par jeans shorts & ballerina en kväll :)
Gina Tricot, 149kr, VIT!

Dyra vill ha:
klock märket TRITONI har en collection somm heter TRIWA,
och oj så länge jag har sucktat efter dessa godbitar!
någon av dessa faller mig i smaken, har dock inte sett
den helvita i verkligheten.. och den svarta var UNDERBAR!
rycktas om en i julklapp med :D :D :D
Tritoni.com

svart ca 1295kr & vita 895kr


Lyxiga måndag

Idag överraskade min älskling mig och sa att vi skulle äta räkor ikväll.
Jag blev faktiskt uppriktigt glad, jag älskar ju skaldjur och han har inte vart så förtjust i det innan. Nu har han äntligen tagit sig i kragen och börjat vänja sig, eller rättare sagt smaka på det, vilket har lett till att han gillar räkor :D
Klockan halv nio blir jag hämtad och då har han köpt med sig räkor, aioli och ett gott vitt bröd till det, nu är det bara det vita vinet som fattas haha.










Ta hand om våra söta små fåglar i vinter

Jag har hittat jättemånga fina saker från märket, Eva Solo.
Eftersom jag älskar design och inredning kanske sakerna faller mig lite extra i smaken, men tänkte i alla fall lägga upp några bilder här på bloggen och dela med mig av godbitarna.













ingen rubrik idag

idag slutade jag 13.10 med idrott som sista,
vart hemma bara och tagit det lugnt.
trodde jag skulle träna nu
men mamma kan inte & jag har ingen skjuts,
så icke sa nicke..
om en stund får ni ellens dyra & billiga vill ha
TJOHOO!

Love, e

Fint med bruna ögon

Jag har länge velat testa linser med brun ögonfärg. Tycker det är jättesnyggt med blonda tjejer som har bruna ögon. Då hade jag sådan tur att jag klickade mig in på http://www.fargadelinser.com och fick se att om man la in en länk till deras sida om färgade linser på sin blogg så får man ett paket med månadslinser helt gratis!
Vilken grej!
Nu kan jag äntligen testa hur det är att vara brunögd ;)


Victoria är en utav alla tjejer som är sjukt snygg, blond och brunögd.







Tidigt julfirande i Falkenberg

Idag har jag vart ledig viklet var ganska skönt eftersom man stressar i ett på jobbet hela dagarna när man väl jobbar. Det tar på krafterna. Idag har jag vart med älsklingen och hans familj i Falkenberg där vi firat lilla julafton med hans släkt. Det kändes lite konstigt eftersom man inte har det minsta julkänsla för tillfället, men det var trevligt.
Vi åt god julmat, spelade fotboll och spelade julklappsspelet. Jag krigade om en tomte som jag tycket var jättesöt och när det var 1sekund kvar av spelet så blev jag av med den. Tåren i ögat. Jag blev faktiskt JÄTTEbesviken, haha. Ganska löjligt eftersom alla presenterna kostar runt 50kr så kan man bara ta reda på vart den kommer ifrån och gå och köpa den själv :)
 MIn baby tog reda på att hans mormor hade köpt den på Hemtex, hon lovade att köpa en sån till mig i julklapp hihi :) Då blev jag verkligen glad. Marcus vann en fräck skål med svart och blå mosaik.


Här är tomten jag slogs för haha.








ryck!

fick nyss ett ryck på mitt rum
bytt sängkläder
tagit på klädhögen
ställt iordning saker på sin plats
känns som om det bara är att dammsuga kvar
men vem fan orkar det en söndag klockan 9 ?
inte jag.
tack sofia, för tipset, ska bege mig till sidan direkt.

snart ska vi sätta ihop vårt pepparkakshus :)
nu är det julstämning!

Love, e

partyskor!

okej, 25e är snart här, det betyder party.
jag är ute efter klassiska svart höga pumps med
stadig klack.
vet någon nån billig affär med detta?
för jag har inte någon lust att lägga 500spänn
på det nu när det är jultider!

hjälp?!

Love, e

Godmorgon läsare!

igår blev det spontant precis som vanligt när det gäller oss, vilket är sjukt kul! Åkte till Linnéa efter att jag jobbat klart och mimmi va redan där. Vi gick direkt till pizzerian och hämta två stycken. Käkade. Sedan sjöng Mimmi och Linnéa och Linnéas mamma Åse singstar, och nej jag sjunger ALDRIG nyktert ;D haha.

sedan ringde min kusin Filip mig och tyckte att vi tre behövdes på hans fest, så i osnygga som vi var åkte vi dit. dock sög det, fast alltid kul att träffa folk :) vid tolv drog vi hem och jag sussade skönt i min säng vid halv två.

Nu måste jag gå upp och äta frulle och göra mig iordning. Idag ska jag till Varberg och fira jul med farfar, farmor och faster. funderar på vad jag ska ha på mig, känns som om allt ligger i tvätten!

skriver soooon,
Love, e

hemma

igår va jag och jakob själva så vi käka pizza och kollade idol, väldigt mysigt :) imorse gick vi upp halv nio och det va smärta! åkte med anna och mikael för att hämta julia hos sin farfar och farmor vid typ 10.. så fika där, tillslut lämnade de av mig i göteborg vid halv tolv..

jag om inte har köpt några julklappar förutom till Jakob så bestämde jag och min trötta kropp för att ge mig ut bland folket.. usch, för mycket folk! stan är inte rolig nu alltså. Fick iaf tag på julklapp till mamma så det va bra :) tog bussen vid ett hem.

nu har jag käkat och duschat och funderar på lite sömn..
ska jobba kl.18 & sedan till Linnéa för flötkväll :)

skriver mer snart.
Love, e


försenad..

såhär såg jag ut igår, orkade inte lägga in den ;D haha..

svarta jeans - cheap monday
vitt linne - hm
tunika - zara
svarta mc boots till :)

för en natt..

Så, hemma från skolan och är sjukt hungrig är precis vad jag är :)
Halv fem går mitt tåg, sedan buss och buss igen,
sen är jag hos jakob :) skönt!
blir en natt, eftersom han ska till hunnebo..
för nöja mig med det jag får! haha
förresten, DET SNÖAR!!!!
åh det ligger så fint,
det är väl borta imorgon antagligen..

kommer hem tidigt imorgon, så får skriva mycket då :)
Love, e


Börjar dagen med ett härligt träningspass!

Då så var det dags igen! Min arbetsvecka börjar, eller ska jag säga arbetshelg? Hur som helst, nu ska jag om 5minuter dra iväg till stan och träna med en god vän som jag inte träffat på ett par veckor vilket jag anser är alldeles för lång tid ;) Eftersom jag av erfarenhet vet att det brukar ta runt 2 timmar så innebär det avi är klara där vid 1 halv2. Idag börjar jag jobba klockan 4 så anser inte att det är någon mening att åka hem i mellan, så det får bli lunch på stan idag.
Detta innebär ju även att jag inte har möjlighet att blogga under dagen men hoppas att Ellen håller er uppdaterade någorlunda.
Ha en bra dag allihopa!







Hemma igen

Gah..vilken dag! Började min hemresa från farmor och farfar med buss klockan 11 i förmiddags. Resan ska i vanliga fall ta ungefär 2,5 timme men på grund av massa förseningar var jag inte i Kungsbacka förens strax efter 3.
Min räddare i nöden, Ipoden. Sån tur var hade jag lagt in en bra ljudbok som kunde fördriva tiden!

Förresten så kan jag inte låta bli att tjuvlyssna lite på vad det övriga folket man reser med pratar om. Jag är en nyfiken person och hör bra som en örn (örn kanske man inte brukar säga men dom hör säkert skitbra!). Idag blev jag lite irriterad däremot och var jätte sugen på att bara flika in i samtalet och rätta, eller rättare sagt säga MIN åsikt. Det var nämligen två killar som satt och samtalade om diverse saker de tyckte var fel i dagens samhälle. En utav de sakerna den ena killen tyckte var extremt fel var att kvinnliga tennisspelare har lika bra lön som de manliga tennisspelarna. Hans motivering löd som följande "ja men dom är ju inte alls lika roliga att titta på, dom är sämre än killarna och har inte alls samma tempo i spelet och dessutom har dom inte lika mycket publik".
Ni fattar inte hur sugen jag var att lägga mig i deras disussion. Den här killen verkade vara så fruktansvärt pantad. Det spelar väl för fan ingen roll hur mycket publik man har och hur fort spelet går?

 Alla har som sagt olika åsikter men jag tyckte bara att hans var dumma. Snacka om kvinnoförnedrande!


Ps. Testade ju mobilbloggning igen här om dagen, men det måste vara något fel på min mobil och bloggning av något slag för även denna gången så ville den lägga in 21 inlägg av samma sort. Ds.







trött

oj, vad dagen har sprungit iväg, redan åtta..
har vart i skolan som sagt, sedan satte jag mig hos frisören och skulle bestämma mig. fan helt sjukt svårt! bestämde mig iaf för att låta luggen växa ut och blir jag sugen på lugg klipper jag det efter nyår när jag har kommit hem från sälen.. sen stod det ju mellan page eller låta håret vara långt. jag gillar förändringar, det är kul och jag gillar när det blir lite wild n´crazy, jag är fan ingen tråkig person helt enkelt! många förutom cecilia, mamma och syster tyckte att jag skulle klippa page. men när frisören stod där och frågade om längden blev bra på det, så sa jag: NEJ klipp inte av det :P

haha, så jävla typiskt mig!
jag kände bara att det är fan en bra bit att klippa av och det skulle vara som en kniv i hjärtat på mig. så ingen page idag, men är fortfarande sugen på det så får se om jag beställer en ny tid snart ;)

så det blev bara toppning och slingor. så nu är jag bloooond som ett ljushuvud igen och känner mig fräsch i håret :) luggen är ju åt helvete med det växer ut snart!

Love, e

LUGG ELLER INTE?

Hejhej, har inte hunnit skriva.. igår hade jag inte med min dator hem från skolan och jag behövde verkligen plugga på engelska provet.. vilket va jävligt svårt! så nu sitter jag i skolan och har UF..

JAG BEHÖVER HJÄLP!
kl.15 ska jag sätta mig hos frissan och få slingor och klippa mitt slitna hår.. Problemet är att jag INTE vet vad jag ska göra med mitt hår.. ska jag klippa hellugg igen eller låta den växa ut, ska jag låta min längd på håret vara eller ska jag klippa av håret vid axlarna till halv pasche (stavning?)

hjälp!

raggningsrepliker!

Suttit och läst VeckoRevyn nu och fan vad jag ääälskar när deras reporter Fredrick Backman har egna repotage, han verkar vara hur cool som helst! denna gång skrev han om raggningsrepliker.. både sånna svar vi kan ge som funkar och vad vi ska göra om killarna aldrig ger sig..
här kommer lite utdrag:

så kontrar du en lökig raggningsreplik:

Han säger: Du ser ut att behöva ligga med en riktig man!
Du säger: Absolut! har du sett någon här inne?

Han säger: Gjorde det ont när du föll från himlen?
Du säger: Gjorde det ont när din mamma tappade dig på huvudet när du va liten?

och om killen inte ger sig:

FUNKAR INTE: att tacka nej till en drink. eller jo, det funkar ju, men han kommer tjata hål i skallen på dig först. och hur ska du kunna ragga upp andra killar när du går runt med ett stort hål i huvudet där din hjärna läcker ut liksom?
SÄG I STÄLLET: "schysst! Yo bartender! Langa hit en 6000-kronorspava Cristal, snyggot här cashar!" Redo för magi? Okej, kolla nu när han trollar bort sig själv!

FUNKAR INTE: att försöka undvika hans komplimanger.
SÄG I STÄLLET: "Tack! du vet, jag är bara såå trött på det här snacket om att tjejer måste raka sig under armarna, men gud vad skönt att du gillar naturliga tjejer!"

Minns för några månader sedan att han skrev hur killar tolkar oss tjejer när det gäller vissa saker, exempel med sms och sånt. Det va iaf sjukt bra, till och med min Jakob satt och gapskrattade åt vissa saker, för det stämde verkligen! nu längtar jag tills nästa VeckoRevyn och hoppas att Fredrick Backman kommer med lika roliga repotage och analyser av oss tjejer! haha

Love, e

engelsk litteratur - suck

Nu har jag suttit och pluggat på min engelska och ämnet är till min glädje (eller inte) engelska litteratur författar! vi har 6 olika personer och dess verk att plugga på. Dock brukar vår lärare Anders vara hyffsat snäll och gör inte allt för svåra prov ;D

min spanska idag gick helt okej, hoppas jag iaf :)
efter skolan åkte jag och hämta trosor från ett företag vi köper ifrån och lämnade trosorna hos sömmerskan, skönt nu har jag gjort det. ska bara lämna fakturan till mimmi, så löser väl hon det :)

nu får jag fortsätta plugga lite tror jag, ska jobba senare..
skriver igen vid halv tio.

Love, e

Testar mobilbloggning igen

Tänkte igen testa och se om det kanske funkar denna gången. Sist gång gick det ju inte så bra, det resulterade i att samma inlägg las upp 88gånger. Som ellen berättade har jag åkt och hälsat på min farmor för att fixa lite med julklappar och så. Sov gott allihopa.

veckans billiga & dyra vill ha

nu har jag besökt många sidor & ja, det mesta vill man ju ha....

DYRA
ett par party skor som jag tyckte va fräcka, finns även i svart.
kommer från ASOS.com & kostar runt 1200 kr.

jag gillar det där med höga party skor som har lite
mer band och spännen där fram än vanliga klassiska.


BILLIGA
ett enkelt silver armband som jag tycker va gulligt :)
kommer från CHIQUE.se & kostar endast 189 kr

känns som om det är lite Thomas Sabo kopia,
dock skulle jag gärna bära det, älskar silver armband!


mycket att göra..

Har en hälsning från Cecilia, hon är just nu uppe i Hunnebo på Smögen! är ganska säker att hon hälsar på sin farmor och farfar :) har ingen aning om hon kommer mobil blogga, annars får jag försöka fylla ut så gott det går!

känner att det blir en hektiskt vecka..
tisdag: spanska prov, behöver hämta trosor & leverera till sömmerskan (UF) & även plugga engelska + jobba
onsdag: är i göteborg hela dagen med klassen, plugga engelska & jobba
torsdag: engelska prov och klippning + köpa 18års present till Älskling.
fredag: HELG!!!!!!!!!!!!

nu ska jag leta upp veckan billiga & dyra vill ha, som jag snackat om :)

hörs snart
Love, e

plugg!

Nu har jag tagit en paus från pluggandet, kanske lite för lång paus dock. slutade vid 13 tiden & åkte hem för att duscha, hade haft idrott sista lektionen. somnade direkt när jag skulle öppna spanska böckerna! haha. Men vaknade vid halv fyra och sen dess har jag pluggat faktiskt. har prov imorgon, och just nu känns det bra, har ganska lätt för språk! :)

anledningen till att jag inte visar mina outfits är för att jag klär inte direkt upp mig för skolans skull under vinter halvåret. blir mest jeans/leggins och en mysig tröja bara, men för omväxlingens skull så får ni dagens :)

nike keps
tommy hilfiger tröja
replay jeans
didrikson jacka
svea väska
bruna stövlar till det!

nu ska jag åter plugga igen!
love, e


Sjung om studentens lyckliga dar...

Guuuuud vad jag längtar tillbaka!
Satt och tittade på lite bilder förut, man ser den blå himlen och även hur varm man är på bilderna i sin lilla tunna klänning. Man riktigt känner hur solen steker när vi står där på flaket och hoppar och skriker oss hesa av lycka!
Skulle kunna ge mycket för att få återuppleva den dagen igen asså!






söndagsångest!

Som vanligt har jag haft en bloggfri helg, och NEJ jag härmar inte Blondinbella, jag umgås med min POJKVÄN! så nu får ni en snabb redovisning av helgen:

fredag - ja, jakob kom vid halv ett på natten!
lördag - kollade film hela dagen, mys! på kvällen drog vi på förfest till min kompis Linnéa där Mimmi & Erik va.. sen drog va alla vidare utan erik. han drog till en fest och vi till en annan för att träffa jakobs kompisar. orkar inte ta allt där, men vi spenderade 45 min i gbg innan vi åkte hem igen :P haha!
söndag - sov länge! åkte och kollade lite julklappar & sen på basketmatch..

så nu har han åkt och jag tänkte kolla på lite tv och vänta tills Andra Avenyn avsnitten släpps kl.21 typ ;) haha!

förresten, så tänkte jag bara visa mitt Thomas Sabo smycke!
har fått 3 hängen nu på kort tid så tänkte ni kanske ville se :)
E fick jag utav jakobs föräldrar i födelsedagspresent,
Fyrklövern fick jag när jag fyllde år & J köpte jag nyss :)

Lite snö och fjällenkänsla!

Efter en lång arbetsdag med mer än 40 000 personer i parken känns det underbart att sitta och blicka tillbaka och längta efter vår skidresa! Hoppas verkligen att min älskling kan ta ledig så vi kan följa med!

















Jag hatar rubrikerna

Då var det åter igen dags att åka till jobbet.
Det är lite synd att jag jobbar helger och kvälalr för det blir liksom inte så mycket skrivande på morgonen eftersom jag vill sova ut för att orka hela kvällarna. Hoppas verkligen att jag hittar ett annat jobb snart. Räknade förresten ut att med mitt arbetspass idag har jag bara 9 gånger kvar av julsäsongen. Det är ändå sjukt hihi. Känns ju som at jag nyss började.

Imorse kom mamma in och var allmänt jobbig och tjatade medans jag sov, sen sa hon en sak som fick mig klarvaken! Vi ska åka till Idre över nyår. Hoppas bara att Marcus har möjlighet att ta ledigt några dagar och följa med. Känns ju ändå som att man vill fira nyår tillsammans liksom. Och förresten så vet jag att han gör allt för att kunna ta ledigt, det är nog det enda han vill nu, att åka skidor/snowboard.

Hanna skrev en rolig kommentar om hur dom lurade hennes lillasysteratt det var ett cykeldäck hon skulel få och inte en rockring. Höll på att garva ihjäl mig när jag tänkte på det:P Jag slog in flera varv med papper runt och över ringen så det bara ser ut som en stor fyrkant. Det gick åt mycket papper kan man säga. Men julia har vart inne 10 gånger om inte mer sedan igår eftermiddag och kollat på det och frågat om det verkligen är till henne det stora paketet ;)

Nej nu måste jag fixa till det sista, hoppas att ni får en bra dag så hörs vi inatt eller imorgon. Kram







mor & dotter kväll

Hm, ja hur har min dag sett ut då?
Jag va såklart i skolan, där det blev tomtegröt till lunch :D åååh, jag va så lycklig ska jag säga! love it. Efter skolan åkte jag hem och tog det lungt.. Vi 16 tiden åkte jag och min mamma och köpte ett J till mitt Thomas Sabo armband :) J står ju självklart för Jakob och nu fattas bara ett hjärta mellan våra bokstäver! Sedan tränade vi på gymmet, skönt! åkte hem, duschade och åkte och handlade mat.. så ikväll blir det potatisgratäng och kött :) mumma! vi ska kolla idol och mysa!

min syster får väl också vara med ;) haha.
min far, han är uppe i sälen och gottar sig med en kompis! hälsar även på min kusin Johanna som säsongs jobbar där uppe i Tandådalen :) och snart kommer jag! :D tjoho!

skriver mer sen!

Love, e


Jag dansar aldrig nykter någonstans...aldrig inte en chans...

Jag vägrar att göra det!
Det känns hur töntigt som helst.
Jag får helt enkelt för mig att varenda en person som är i min närhet tittar på just mig och kommenterar hur jag faktiskt dansar. Egentligen borde det inte vara något problem, varenda en människa på krogen dansar ju, och inte sitter jag och mina vänner och kommenterar dom.
Jag tror det handlar om självkänsla...








En av mina favoritaffärer!

Nu är jag precis hemkommen från ikea, en utav mina favoritaffärer. Det finns ju alltid något man vill ha eller tycker att man "behöver". Men idag har jag vart och köpt lite julklappar till min lillasyster faktiskt.
Hon är så himla söt. Hon har nämligen precis lärt sig skriva och har såklart skrivit en önskelista.



1. Datorhon - Dator (hon vet djälv inte varför det står hon efter hihi)
2. Penasomankaskrivaonsylit - Penna som man kan skriva osynligt med
3. Hftmasa - Häftmassa
4. Pjamas - Pyjamas
5. Sykäl - Cykel
6. Rulskriskor - Rullskridskor
7. Plussa kär - Något dator program som man kan plussa och räkna matte med
8. Gosejurtomte - Gosedjurtomte
9. Aventjustake - Adventsljusstake
10. Jussomlöktar - Ljus som luktar (doftljus)
11. Våkarkloka - Väckarklocka
12. Hoprep

Och lägst ner: Julias Önskälisa

Hon är verkligen för söt. Den här önskelistan ska vi spara så vi kan ta fram och titta på den om några år. Tänk vad roligt vi kommer ha åt den. Jag och min bror hade ett gott skratt åt stavningen på punkt 5 och 10 igår hihi. LÖktar och Sykäl haha. Sen när vi kom in i vardagsrummet sa julia "skratta inte åt min önskelista" Då kände vi lite dåligt samvete men sa att den var jättebra och att vi hade diskuterat vad vi skulle köpa till henne. Än så länge har vi köpt punkt 2,3,7,8,9 och så en rockring så nu ska jag sätta mig ner och slå in alla sakerna. Frågan är bara hur jag ska få rockringen inslagen haha. Kommer nog en bild på det senare ;)









ellens billiga & dyra vill ha!

Funderar på om jag ska införa en ny grej här på bloggen.
vad sägs om att jag varje vecka eller kanske fler gånger
i veckan lägger upp två saker jag vill ha, en billig & en dyr ?
hade det varit något?

Love, e

kommentar..

OBS! bilden på uggsen jag lade ut igår (?) är som sagt inte mina och färgen har jag inte heller valt.. det gröna kom upp när jag la ut bilden här på bloggen ;)

DS, e

succé!

ikväll kommer jag somna som en stock!
idag har nämligen alla UF företag på min skola haft julmarknad i skolan.. i centrum av min skola har vi en stoor gång, som vi kallar kunskapens gata.. så där stod alla idag och föröskte få sålt sina produkter..

det var våra samhällare på skolan som anordnat detta och dem sa att vi endast skulle ha med ett bord och pynt som vi ville ha. så ja där stod vi med ett bord, duk, kampanj blad, visitkort och övriga prylar. dock hade alla andra förutom vår klass tagit med oss montrar att stå i, alltså hade samhällarna inte informerat oss om detta, utan alla andra. det är iaf vad vi hört, och vi blev skit sura! så vi tog en skyltdocka och satte på henne linne och våra trosor som vi säljer!

efter ett tag kommer vår lärare fram och berättar att en väldigt duktig lärare innom detta hade gett beröm för vårat uf företag och sagt att vi hade klart snyggast monter då vi verkligen visade upp produkten och det visades klart vad vi sålde! vi blev hur glada som helst!! det gick väldigt bra för oss också, idag tog vi in ca 22 beställningar och 2st köpte direkt, bätte än förväntat och alla berömde oss och det behövde vi höra!

halv 5 så var det dags för mig och amanda att åka till ett gym för att försäka sälja ytterligare på deras tjejkväll.. gick inte sååå bra, vi fick iaf beställningar på 3 trosor.. vi stod ju trotts allt där bara i ca 2 timmar och folk hade inga pengar med sig eftersom allt va gratis! haha.

jag ska givetvis lägga upp bilder på våra trosor och skulle det vara någon som är intresserad tar jag kontakt med dig så fort du visat intresse :)

Love, e


Julklappar

I år har jag som sagt börjat ovanligt tidigt med mina julklappar. Faktum är att jag snart är klar. Det är lite tråkigt faktiskt men samtidigt skönt att slippa stressen och pressen på att hitta julklapar dagarna innan julafton.
Jag tycker det är jätteroligt att få fint inslagna paket. Det tråkiga är bara att man nästan inte vill öppna dom eftersom dom är så himla fina. Får helt enkelt ta kort på alla fina paket jag får/ger.
Är det förresten någon som har förslag på vad man kan köpa til mammor i julklapp?
Dom har ju liksom nästan allt dom vill ha i både kläd- och i inredningsväg.










Det blir aldrig som man tänkt sig...

Haha jag åkte till cissi och vi visste båda två vad som skulle göras och hur det skulle klippas men som det oftast blir när jag klipper mig så ändrar vi på det och testar annat.
Så idag kom jag hem med lugg!
Det är jätte ovant att se sig själv i spegeln men jag tror faktiskt att jag är jätte nöjd. tror jag kommer gilla det mer och mer. Om jag inte skulle gilla det så är det faktiskt bara att lägga det åt sidan och klippa till det lite. Men det växer ju alltid ut. Alltid skoj att prova något nytt.
Här får ni en bild.










UGGS!

jag har totalt glömt bort att berätta att jag har nya uggs :) köpt i en lokal affär här där jag bor och jag är riktigt nöjd med dem! det är ett par billiga varianter, för jag har inte lust att betala 1800kr för ett par äkta uggs, den eknomin har jag inte just nu..

(ej mina uggs på bild, men dem ser exakt likadana ut!)


mina kostade endast 150 kr också, riktigt kap tycker jag!

Klippning

Idag ska jag åka in till stan och klippa mig, det är verkligen på tiden.
Min frisyr kräver att man sköter den och klipper den ofta eftersom jag har håret uppklippt så det spretar uppe i hårbotten.
I vanliga fall kanske de kortaste etapperna är runt 5cm nu är dom nog runt 10-12.
Som ni kan förstå så går det inte att göra någonting åt håret.
Jag har oftast alltid mitt hår i ordning gjort och hatar när detbara hänger och är stripigt som det bara kan göra nu om man inte vill ha uppsatt.

Jag går hos min bästa vän Cissi och klipper mig. Hon är den bästa och vet precis hur jag vill ha det.
Ofta när vi ska ut eller göra något tillsammans så brukar hon såklart få hjälpa mig med håret, och det är jag mycket tacksam för! :)












Har bloggportalen problem?

Jag ser på vår översikt för bloggen att vi har fått in en del kommentarer som är jätteroligt, men dessvärre så publiceras dom inte under de inläggen som det står att dom kommenterat vilket är sjukt störande.
Har också hört att det är många andra bloggerskor som haft problem med att deras inlägg inte publiceras.
Nu har detta varat i några dagar och jag tycker att det borde lösas.








att jobba på ett solarie....

Jag jobbar som sagt på ett solarie här där jag bor, 4 solarium och två massage rum och lite andra rum som skall städas. Jag jobbar två dagar i veckan och ibland någon gång på helgerna. fick detta genom släkt och jag tycker det är ett bra jobb, jag jobbar 1 tim och 15 min varje gång och det passar mig :) när jag började jobba varnade en annan kvinna mig som jobbar där sen tidigare att det finns skumma människor och ungdomar som hänger där om kvällarna.. så jag har alltid haft med mig min mamma eller syster, låter jätte barnsligt kanske, men det finns varken kameror där eller någon annan som jobbar!

jag har mött på tjejer som suttit och hängt där för att dem inte har någonstans att gå och jag har såklart bett dem gå, det har varit människor jag känner och människor som jag aldrig sett. Men idag mötte jag för första gången en konstig människa..

där massage rummen är, är också personal rummet och dit är alltid låst så den delen brukar jag ta först då det såklart är stängt på kvällarna.. så idag när jag skulle börja städa ute i hallen och bland solariumen så ställer sig en man upp väldigt hastigt. Han är medellång man i 45 års åldern och välklädd antagligen kommer han från jobbet. Han säger hej och frågar om det är jag som städar där. jag svarar glatt ja och ler. han fortsätter och säger att han väntar på solarie 4 och att det är upptaget.. jag tvingar fram ett hehe okej och tittar bort. han fortsätter babbla om att han solar där flera gånger i veckan..
sedan går jag in till personalrummet och låser efter mig..

min syster frågar vad jag håller på med och jag berättar vad som hände.
det va ju bara en super trevlig kille och jag kunde inte börja städa då alla var upptagna med solariumen..
vill även tillägga att jag kände en svag doft av alkohol och detta fick mig att ringa hem till pappa och berätta, pappa säger att han kommer om 5 min. några sekunder efter knackar det på dörren in till personalrummet och jag tänker NEJ NEJ NEJ NEJ!

där står han och hänger med armen mot väggen, även en kvinna i 35års åldern står där och tittar på mig, hon ska precis gå.. han frågar hur länge han får sola och jag säger tio minuter eftersom vi stänger nio. han säger 15 min och ler och jag säger nej, det är min chef som säger nio så tyvärr. han säger att han känner min chef och att han får sola 15 min. kvinnan tittar på mig och känner samma obehag som mig och säger ne men hon vill väl inte bryta mot reglerna! han säger men jag får sola 15 min.. sedan går han till solariet och kvinnan ler nervöst mot mig och går..

denna gången kände jag verkligen alkohol lukten av honom! pappa kommer sedan.. och jag börjar städa där ute precis som vanligt. sedan kommer han ut och ser pappa då säger han bara hejdå och ger mig en blink.. jag står tyst och tittar på pappa.. pappa ser sedan att han sätter sig i bilen utanför och kör som en galna UTAN registrerings skylt!


en stor applåd till dig som orkade läsa.. blev hela versionen!
visst låter han som en trevlig kille? men när jag själv stod där med honom och kvinnan kände jag hur räddare och räddare jag blev. han blev bara otrevligare i rösten och i ögonen.. han va påverkad av alkohol och han körde olagligt. sådana människor borde straffas jävligt hårt för såntdär! just nu hoppas jag bara att han inte skadar någon i trafiken och att han faktiskt åker fast.. hade jag träffat honom i vanliga fall, hade jag trott han va stenrik och hade en fin familj i ett stort hus..

hissen gick helt enkelt inte ända upp!

huvudvärks dag

Jaa, idag har jag huvudvärk..
nu lugnar jag ner mig själv till sonja aldén musik
och ska fortsätta med visitkorten!

tänkte visa något som jag vill ha, men
bloggen cpar och det går inte ladda upp.
får försöka senare!

Love, e

Vad är det för dag idag?

Jag fick verkligen helt hjärnsläpp. iunde för ett ögonblick inte säga vilken dag det är idag. Snacka om att vara veckovill.
Vi har haft fullt upp med pepparkaksbakning och byte av vinterdäck idag, dessutom ska vi strax åka ner till Ullared med cissi & Jesper och se om vi hittar några roliga julklappar. Vi hörs senare!






Angående den traditionella julkalendern

Varje år vid den här tiden så brukar jag oftast inte kunna hålla mig till att ta en chokladbit om dagen i den rackarns julkalendern utan när det är julafton så har jag i själva verket inga chokladbitar kvar och har inte haft på flera dagar, haha. Så imorse när jag blev påmind av Julia om att jag faktiskt skulle ta min chokladbit så blev jag så fruktansvärt besviken. Den var sååååå äcklig! jag klarade knappt av att äta upp den :S Fattar ni, kan choklad ens vara äcklig? Funderar på om jag faktiskt ska gå och köpa mig en ny chokladkalender från ett annat märke? Jag kan ju inte bara skita i allt vad som kallas julkalender bara för att den smakade skit?

Idag har jag haft fullt upp därav den dåliga uppdateringen. har vart barnvakt åt min lillasyster som var hemma och var sjuk. Tyckte att hon skulle få göra något skoj så hon tänker på annat så vi satte igång tidigt imorse med att baka pepparkakor eftersom hon älskar att baka. kakorna blev riktigt fina. Vi gjorde till och med glasyr och prydde dem med. Eftersom vi bara hade en halv pepparkaksdeg hemma så lovade jag att vi skulle baka fler imorgon och vi åkte senare upp och handlade diverse saker till vårt julbak. När vi bakat klart pepparkakorna så åt vi en gpd lunch. thaimat blev det idag. Det är våran favorit!

När vi sedan hade ätit fick vi besök av farmor och farfar och pappa var också hemma, så då fikade vi med våra pepparkakor. Goda var dom. Vi hade även sagt att vi skulle göra lussekatter UTAN saffran så det gjorde vi. Tror dock att jag råkade döda jästen när jag värmde smöret och mjölken för varmt så att bullarna inte jäste vilket ledde till att dom blev helt misslyckade. Men dom var söta och jättegoda precis efter man tagit ut dom ur ugnen. Sedan blev dom som små stenar, haha. Undrar om vi orkar göra om dom imorgon? Ska nämligen passa henne då också.

En stor eloge till mig själv för det tålamodet jag haft idag med allt bakande. Det sa min farmor till mig. När vi var klara med allt bakande klockan fyra och jag för sörsta gången satte mig ner och kopplade av var det som att luften gick ur mig. Jag bara dog. inte konstigt det i och för sig.

Eftersom ingen i vår familj orkade eller visste vad vi ville ha för mat idag så åkte vi in till stan och köpte några klappar och sedan åt vi på restaurang. Det var mysigt. Inte ofta hela familjen ses nu för tiden. Det är alltid någon som har fullt upp med träningar/möten/vänner/partner eller diverse annat. Det är det jag tycker mest om med jul. Att man får vara tillsammans och umgås allihopa utan en massa måsten hela tiden. Dessutom spelar man massa sällskapsspel som jag älskar! hihi...







julkänsla

innan jag börjar skriva, vill jag be om ursäkt från både min och cecilias sida för en HEMSK uppdatering..

Jag måste erkänna att nu är jag verkligen redo för julen. Igår var jag som sagt hos min mormor & morfar för gröt, julskinka och julmust! traditionellt och väldigt mysigt. Så igår kom min första julkänsla! Idag har jag omringats av julsaker: på skolan lilla rondell håller dem på att sätta upp en fet och fin gran med lampor :) måste jag ha missat totalt förra året! haha. jag har även en fin stående vit stjärna i mitt rum och snart ska även lite mer pynt upp tror jag! mamma har köpt en stoor burk pepparkakor (dock inte första iår), vi har julmust hemma, apelsiner och jag har öppnat min första lucka i min choklad kalender :) haha.

Känner ni julkänslan börja smyga sig på er också?

Love, e

RSS 2.0