Oh slappy day

Idag är jag verkigen slapp. Ska städa ut i mina hyllor i rummet. Det behövs verkligen rensas. Jag tycker inte att jag samlar på mig alls mycket saker men lik förbaskat så är hyllorna överfulla av skit efter ett tag. Det är inte alls roligt att städa, men det gäller att bestämma sig och sedan bara göra det. Det blir ju trots allt oftast bra efteråt och det är ju positivt!
Igår var jag med min bror och Ellen i Skene hela dagen. Vi hade riktigt trevligt, tittade på fotbollscup halva dagen (Jag och Ellen pratade nog i och för sig mer än vad vi tittade men min bror var nöjd!) Efteråt åkte vi hem till Ellen där vi spelade kort, åt pizza och såg på film. Mysigt.
Det enda negativ med kvällen var  att jag sedan fick åka en timmes bilfärd genom små skogsvägar helt själv (jag låste alla bildörrar. Var livrädd att någon skulle stoppa mig på vägen och råna mig eller mörda mig, jag vet, jag är nojig!). Inte nog med att jag var själv så var batteriet på ipoden slut och lamporna på bilen var smutsiga vilket lämnade mig med att lyset var dåligt och musiken kass!
Här kommer gårdagens och dagens funderingar. Hoppas att det inte är försent.











Kommentarer
Postat av: Saga

Jag var hos en kvinna som bor i Hyssna. Ja, det var givande eftersom jag väljer att ta det med en nypa salt. Hon som jag träffade är egentligen endast en människokännare som är duktig på att läsa signaler. Min tolkning av mötet är som sådant: jag kommer det med drömmar och mål, hon bekräftar dem och jag kommer sedan ett steg närmre mina tankar. Sedan att hon sätter "huvudet på spiken" förstår jag mig inte på. Men allt ska inte förstås ;)

2009-01-11 @ 18:06:06
URL: http://sagaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0